A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Cartofi la cuptor

Postat de: mihaelab in Mancaruri de post

Curatam cartofii si-i spalam bine apoi ii taiem in 4 si ii punem itr-un vas de yena. Intr-un castronel amestecam toate condimentele ,apoi punem peste cartofi si ii amestecam. Dam la cuptor...Citeste continuarea

Cheesecake cu capsuni

Postat de: Criss in Prajituri

Biscuitii se pun in robotul de bucatarie impreuna cu zaharul si untul topit. Compozitia rezultata se intinde pe fundul unei forme de tort si se pune in cuptor pentru 5 minute, timp in care...Citeste continuarea

Chec cu frisca si ciocolata

Postat de: susu in Prajituri

Nuca se macina la robot impreuna cu o lingura de zahar pudra pentru a nu se face pasta. Ciocolata se topeste la microunde, smantana se bate frisca si albusurile se separa de galbenusuri. Crema de...Citeste continuarea

Cartofi taranesti!

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Cartofii se curata si taie ca pentru prajit. Se stropesc cu ulei, se asezoneza cu sare si piper. Se  pun in tava si se dau la cuptor ptr cca. 20 de minute. Intre timp se curata ceapa, se taie...Citeste continuarea

Ciorba de vacuta cu multe legume

Postat de: panacris in Ciorbe

Ceapa verde sa toaca marunt si se caleste in apa cu ulei. Carne se taie in bucatele, se adauga la ceapa. Intre timp se curata legumele si se toaca marunt. Dupa ce carnea e fiarta pe jumatate, se...Citeste continuarea

Compot de cirese

Postat de: mihaelab in Sirop / Compot

Rupem coditele la cirese,apoi le spalam bine. Le punem in borcan(eu pun cam trei sferturi), apoi punem zaharul si completam cu apa pana se umple. Strangem bine capacul la borcan,il agitam de...Citeste continuarea

Ciorba mozaic

Postat de: mihaelab in Ciorbe

Taiem rosiile si le punem in 500ml apa la fiert. Cand rosiile au fost fierte bine le trecem prin sita ca sa le separam semintele si cojile. Curatam legumele si le taiem, apoi le adaugam intr-o...Citeste continuarea

Carne de vita cu legume la tigaie

Postat de: AndreeaMaria in Vita

Puneti la fiert carnea de vitel. Dupa ce da in clocot,fierbeti cam 7 minute. Apoi scoateti carnea si o taiati in cubulete mici. Puneti intr-o tigaie mica ulei de masline( 3-4 linguri)....Citeste continuarea

Clafoutis cu cirese

Postat de: divainbucatarie in Prajituri

Spalam ciresele si le scoatem samburii si cozile. Le pune in forma in care vom coace dupa ce am uns-o cu unt. Mixam ouale bine cu zaharul pana se topeste. Adaugam faina, apoi laptele cate...Citeste continuarea

Chec "spate de caprioara"

Postat de: Dulceatadetrandafiri in Prajituri

Separi galbenusurile de albusuri. Freci untul cu zaharul , adaugi rand pe rand galbenusurile si esentele. Separat, ciocolata maruntita in robotul de bucatarie se amesteca cu migdalele...Citeste continuarea

Ciuperci umplute la tava

Postat de: mihaelar63 in Mancaruri cu carne

Ciupercile se spala si se curata de pelita exterioara si de codite , se sareaza . Se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt . Fiecare ciuperca se umple cu bacon taiat cubulete , se...Citeste continuarea

Ciocanele de pui cu ciuperci

Postat de: mihaelar63 in Pui

Pulpele de pui se curata si se spala . Ceapa se curata si se taie cubulete , se caleste in putin ulei . Se adauga ciocanelele ,sare piper , boia , ciupercile taiate  si pasta de rosii...Citeste continuarea

Ciorba cu gulii

Postat de: mihaelar63 in Ciorbe

 Puneti o oala cu apasi sare  la fiert [ aprox 3 l] Taiati marunt ceapa , prazul, ardeiul iute  si  Kapia . Curatati guliile si morcovii . taiati cuburi ....Citeste continuarea

Cozonac cu nuca si mac

Postat de: postavaru in Dulciuri

Ca si in ultimele randuri eu am framantat aluatul cu robotul. Am amestecat drojdia cu 2 linguri de zahar si putin lapte caldut si am alasat sa creasca. In vasul robotului am pus faina cernuta,...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare (2)

Postat de: kamy in Ciorbe

Orezul se spala in mai multe ape,se scurge si se amesteca cu carnea tocata.Se condimenteaza cu sare si piper,se adauga cele doua albusuri,se pune marar sau patrunjel verde si se amesteca bine.Se...Citeste continuarea

Cartofi noi fierti in ulei

Postat de: mamaieelena in Mancaruri de post

Cartofii curatati normal, ca eu nu am rabdarea necesara sa curat coaja aia subtire, ci am taiat ca la un cartof normal si i-am spalat si taiat cuburi mari. Am pus in wok uleiul la incins si cand a...Citeste continuarea

Croissants *200*

Postat de: lilik in Dulciuri

Cernem faina intr-un bolsi o amestecam cu drojdia si zaharul,adaugam treptat laptele rece,iar la jumatate punem 2 linguri de unt si sarea. Framantam pana obtinem un aluat...Citeste continuarea

Cornulete cu rahat

Postat de: divainbucatarie in Prajituri

Amestecam toate ingredientele pana obtinem un aluat neted. Il dam la frigider pentru o ora. Intindem o foaie subtire de 2 mm, taiem patrate, apoi patratele le taiem pe o diagonala. Umplem...Citeste continuarea

Cartofi noi cu branza la cuptor

Postat de: mirela0911 in Aperitive / Garnituri

Se curata cartofii, se spala si se pun la fiert in apa cu sare taiati rondele.Cand sunt aproape fierti se strecoara si se lasa la racit. Intre timp, branza cu 100g smatana si un ou se amesteca...Citeste continuarea

Chiftelute de legume

Postat de: carla27carla in Aperitive / Garnituri

Legumele se curata si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari.Ardeiul se toaca marunt.Cartofii se storc ,la fel si dovleceii.Se amesteca dovleceii cu cartofii,morcovii si ardeiul kapia.Se adauga...Citeste continuarea

Carne de porc cu paste conchiglie

Postat de: MIUTA in Paste

Se pune la calit in ulei ceapa tocata fin.Se adauga dupa cateva minute morcovul dat pe razoatorea mica si gogosarul taiat cubulete.Se lasa la calit 5 minute la foc mic.Se adauga lingura de pasta...Citeste continuarea

Chec in doua culori

Postat de: susu in Prajituri

Se amesteca intr-un bol mare ouale cu zaharul, untul topit si laptele. Adaugam apoi faina amestecata cu praful de copt si zaharul vanilat. Punem ½ din compozitie in tava iar cealalta...Citeste continuarea

Chec cu visine si ciocolata

Postat de: sufletista in Dulciuri

se separa ouale se bat albusurile spuma cu un praf de sare galbenusurile se mixeaza cu uleiul si zaharul pana devin ca o crema faina se amesteca cu praful de copt, se adauga peste...Citeste continuarea

Chec cu lamaie

Postat de: susu in Prajituri

Albusurile care au fost tinute la temperature camerei se bat spuma cu un praf de sare dupa care se adauga treptat zaharul si se bate dupa fiecare transa. Adaugam zeama de lamaie si coaja...Citeste continuarea

Chec cu smantana

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Se unge forma cu unt si se tapeteaza cu faina. Intr-un pahar se pun stafidele cu esenta de rom si se lasa 30 de minute sa se imbibe. Untul se topeste si se lasa sa fie fluid. In faina se adauga...Citeste continuarea

Chec din albusuri cu ciocolata,...

Postat de: pusikmea in Prajituri

Am scos albusurile cu o ora inainte sa se decongeleze ( asta in cazul in care le aveti la congelator.) Mixam albusurile cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care adaugam zaharul...Citeste continuarea

Ciorba de miel reteta cu smantana...

Postat de: Sidy in Bucatarasi celebri

Carnea taiata se opareste in apa clocotita  cam 7-8 minute apoi se scoate si se pune in apa rece cu boabe de piper si sare.Se da la fiert, se spumuieste.Dupa ce nu mai face spuma se adauga...Citeste continuarea

Chec cu cirese

Postat de: aziz in Prajituri

    Batem albusurile spuma apoi adaugam zaharul pana obtinem o bezea.faina se amesteca cu praful de copt si sarea.Incorporam faina in albusuri cu o paleta de jos in sus ,pentru a...Citeste continuarea

Chiftelute din dovlecel

Postat de: LUK in Mancaruri de legume

 Curatam dovlecelul de coaja,il dam pe razatoarea mica si il scurgem bine de apa.Intr-un bol il amestecam cu cascavalul ras,sare,piper,o lingurita de ou batut(restul de ou l-am folosit la...Citeste continuarea

Chec fluturas

Postat de: mihaelab in Dulciuri

Albusurile le-am batut spuma tare cu un praf de sare,cand a devenit tare amestecul  am inceput sa pun putin cate putin zaharul. Dupa ce zaharul a fost omogenizat bine am adaugat...Citeste continuarea

Chiftelute de carne si verdeata,...

Postat de: gaby_d in Mancaruri cu carne

Chiftele. Carnea se toaca prin masina. La fel si cartoful curatat, verdeata si usturoiul. Chifla se inmoaie in apa apoi se stoarce bine, bine. Se amesteca toate intr-un bol adaugand si...Citeste continuarea

Crumble de cirese

Postat de: lilik in Prajituri

Spalam ciresele si le lasam sa scurga apa in exces,apoi le scoatem samburii si le amestecam cu 2 linguri de zahar. Ungem un vas termorezistent cu unt si punem ciresele,sa acopere tot fundul...Citeste continuarea

Chiftelute marinate in sos de visine

Postat de: mimmi in Mancaruri cu carne

Amestecam carnea tocata,oul,pesmetul,condimentele,usturoiul pisat,paine inmuiata in paine si patrunjelul. Formam mingiute si le prajim in ulei. Pentru sos se pun 2 linguri de ulei intr-o...Citeste continuarea

Ciorba de loboda

Postat de: mihaelab in Ciorbe

Curatam ceapa,morcovul,cartofii,dovlecelul si ardeiul garas,le taiem si le punem in oala. Lasam sa fiarba.Cand sunt fierte legumele taiem si loboda si o punem in oala si tot acum punem si...Citeste continuarea

Cozonac cu rahat

Postat de: mena29 in Dulciuri

Cernem faina,batem ouale intregi cu zaharul si sarea. Incalzim laptele cu vanilia si coaja de lamaie. Dizolvam drojdia in cele 4-5 linguri de lapte caldut. Frecam margarina spuma....Citeste continuarea

Cozonac tigrat cu Finetti si stafide

Postat de: ionela2682 in Dulciuri

-framantam 2 aluaturi in acelasi mod ,iar in unul dintre ele vom adauga cacao pe care o dizolvam in lapte -in laptele caldut de va dizolva drojdia si zaharul,se dauga apoi aromele -se incepe...Citeste continuarea

Chec cu lamaie,mac si iaurt

Postat de: bitza in Dulciuri

Ouale se mixeaza cu zaharul,se adauga margarina partial topit si iaurtul. Faina se amesteca cu praful de copt si se incorporeaza in compozitia umeda. La sfarsit se incorporeaza macul,vanilia...Citeste continuarea

Crema caramel

Postat de: Bunica in Prajituri

    200 g. zahar se caramelizeaza peste care se adauga frisca lichida. Se ia de pe foc si se amesteca bine.    6 galbenusuri 200 ml. lapte 4 lingurite de amidon se amesteca...Citeste continuarea

Cheescake cu cirese

Postat de: aziz in Dulciuri

Pregatim stratul de biscuiti : macinam biscuitii ii amestecam cu nessquik-ul si untul topit apoi presam pe fundul tavii sau formei in care vom pune crema de branza;dam la frigider cat timp vom...Citeste continuarea

Cornuri pufoase cu gem si nuca de...

Postat de: Sidy in Prajituri

Drojdia faramitata cu o lingurita cu zahar si 50 ml lapte caldut se pune la cald pina creste bine de tot. Cernem faina intr-un bol mare ,punem drojdia, adaugam ouale( in pozele mele se vede...Citeste continuarea

Cuiburi pufoase cu nuca de cocos

Postat de: miha in Dulciuri

Aluat: Drojdia se amesteca cu 1 lingura de zahar, apoi dizolva in putin lapte caldut. Faina o punem intr-un castron, facem o adancitura la mijloc si turnam amestecul de drojdie....Citeste continuarea

Clafoutis cu caise

Postat de: lilik in Prajituri

Spalam caisele si le taiem in 2,le scoatem samburele si le punem intr-un castron. Punem deasupra 30 gr zahar,coaja rasa de lamaie si migdalele maruntite,amestecam si lasam asa 1 ora. Batem...Citeste continuarea

Ciuperci umplute

Postat de: LUK in Mancaruri de legume

  Curatati ciupercile de codite si de pielita.Taiati muschiul file bucatele mici.Puneti intr-un bol cascavalul ras,muschiul cubulete,smantana,mararul tocat marunt,sare dupa gust si...Citeste continuarea

Cocktail de cirese

Postat de: Dya in Cocktail

Sfaramam cuburile de gheata. Peste ele turnam siropul de cirese si apa minerala, amestecam pana la omogenizarea completa, si, ornam cu cirese si menta (eu am ramas fara :( ). Se serveste intr-o...Citeste continuarea

Ciorba moldoveneasca de pui

Postat de: miha in Ciorbe

Copanelele se curata, se spala si se pun la fiert in apa rece, la foc mic. Se spumuieste de cate ori este necesar, apoi se adauga sarea. Daca este necesar se strecoara, sa fie limpede....Citeste continuarea

Chiftele cu cascaval si rosii cherry

Postat de: Pur_si_simplu_papa_bun in Porc

Am amestecat bine toate ingredientele, am format chiftele ceva mai mari şi mai plate (am vrut eu, dar ele nu m-au ascultat :)) şi le-am prăjit în ulei, după care le-am lăsat să se...Citeste continuarea

Chec din albusuri

Postat de: ionela2682 in Prajituri

-Albusurile se bat spuma tare cu putina sare -se dauga zaharul,se continua mixarea pana ce este complet topit -adauga faina =>se omogenizeaza si se dauauga stafidele curatate si spalate...Citeste continuarea

Crap cu rosii

Postat de: ianculubita in Crap / Caras

Pestele spalat,il dau cu un praf de sare si-l mai las 10min,dupa care-l dau prin faina si-l prajesc;in alt vas,cu 1lingura de ulei rastorn cutia de rosii,adaug usturoiul zdrobit,vinul si las sa...Citeste continuarea

Chec alb cu cirese, invelit in...

Postat de: lia in Prajituri

Batem albusurile cu praful de sare si zaharul pana spuma e bine legata, adaugam untul si faina amestecata cu praful de copt si esenta de portocala. Omogeniza totul usor cu o paleta de jos in sus,...Citeste continuarea

Cupcakes

Postat de: Criss in Prajituri

Se bat ouale, se adauga zaharul, vanilia,  uleiul, laptele si in final faina amestecata cu praful de copt. Compozitia nu trebuie sa curga de pe palele mixerului, astfel incat daca e prea...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]