A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Fasole scazuta la slow cooker...

Postat de: MotanLaOale in Slow Cooker

Fasolea se alege, se spala si se pune in apa rece de seara pana dimineata. Dimineata, se pune la fiert in alta apa, 10 minute dupa ce clocoteste. Se scurge de apa in care a fiert, intr-o...Citeste continuarea

File de peste pe pat de orez

Postat de: silvianart in Peste

Ungem pestele cu ulei masline, saram, piperam, punem deasupra alunele si dam la cuptor pentru aproximativ 20-25 min. la 130 grade C. Orezul il fierbem, saram, si ii adaugam lingura de unt pentru...Citeste continuarea

Fursecuri fragede

Postat de: oanapl in Dulciuri

Pentru aluat, amesteci untul sau margarina cu mixerul la viteză maximă. Adaugi treptat zahărul, zahărul vanilinat şi amesteci, până când se formează o masă compactă. Adaugi...Citeste continuarea

Fursecuri de Craciun

Postat de: oanapl in Dulciuri

Amesteci faina cu ouale, untul, un varf de sare, coaja rasa de lamaie, o lingurita esenta de portocale si o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu stins cu otet. Cu ajutorul unor forme, tai...Citeste continuarea

Fursecuri fragede cu gem de prune

Postat de: Ina in Prajituri

Gemul de prune il amestecam cu fulgi de cocos pentru a obtine o consistenta mai ferma si a evita curgerea din fursecuri. Untura din Osanza de porc se mixeaza impreuna cu zaharul si...Citeste continuarea

Fursecuri cu ciocolata

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Intr-o craticioara, se pune ciocolata impreuna cu untul pe foc mic sa se topeasca. Se amesteca bine pana se omogenizeaza si se lasa la racit.  Intr-un bol, se mixeaza ouale impreuna cu un...Citeste continuarea

Friptura pentru trecerea dintre ani

Postat de: Valentin68 in Porc

Condimentam ceafa de porc proaspata cu condimente Kotany si o lasam vreo 2 ore. Portionam afumaturile si apoi le asezam intr-o tava. Pe la orele 22, dam drumul la cuptor, cu focul domol, noi ne...Citeste continuarea

Foietaj in forma de bradut

Postat de: ctlina in Aperitive / Garnituri

Scurgeti bine tonul. Amestecati cu ajutorul unui robot sau la mana tonul, ricotta si sosul de rosii. Puneti sare, piper si boia de ardei. Incalziti cuptorul la 180°C. Intindeti aluatul...Citeste continuarea

Fursecuri de sezon

Postat de: VanessaAli in Dulciuri

Frecam untul cu zaharul, galbenusurile, laptele si esenta. Pui catava faina ca sa nu fie o compozitie lichida, apoi pui bicarbonatul si il stingi cu otet. Mai pui faina cat sa nu mai fie lipicios,...Citeste continuarea

Fursecuri Fulgi de nea

Postat de: Corina33 in Prajituri

Albusurile (reci de la frigider) se mixeaza cu un praf de sare pana stau bat. Se adauga zaharul (de preferinta zahar pudra) in ploaie si se mixeaza in continuare pana se topeste. Lasam mixerul...Citeste continuarea

Fursecuri 1 - 2 - 3

Postat de: Criss in Prajituri

Se spumeaza untul moale cu zaharul pudra. Se adauga oul si se omogenizeaza. La final, se adauga faina, amestecand cu o spatula pana se formeaza un aluat destul de moale si cremos, care se...Citeste continuarea

Fursecuri fragede

Postat de: CameliaComan in Dulciuri

Scoatem untul din frigider cu 20 de minute inainte sa ma apuc de aluatul pentru fursecuri. Intr-un bol incapator, punem faina, zaharul pudra, cele 2 galbenusuri de ou, praful de sare si untul...Citeste continuarea

Friptura din carne de strut

Postat de: panacris in Mancaruri cu carne

Sosul de soia, muștarul și uleiul de măsline se amestecă până se omogenizează. Se unge carnea de struț decongelată, ce se pune într-un vas de sticlă, de preferat, se...Citeste continuarea

Fursecuri-semiluna cu portocala si...

Postat de: ancutsa in Dulciuri

  Se freaca untul sau margarina cu zaharul vanilat, mierea, se adauga albusul batut spuma, un praf de sare, praful de copt si se incorporeaza treptat faina, amestecand si framantand pana...Citeste continuarea

Ficat de porc in stil italian cu...

Postat de: Satisfyyourcravings in Porc

Se spala ficatul bine si se transfera intr-un vas adanc. Se acopera cu apa si se lasa cateva ore, schimband apa frecvent, pana cand aceasta nu mai devine rosie.  Se amesteca malaiul cu...Citeste continuarea

Fursecuri cu kaki II

Postat de: ladydi in Dulciuri

Dizolvam bicarbonatul in pulpa de kaki. In alt bol, amestecam faina, scortisoara si sarea. Frecam untul cu zaharul, până se topeste acesta din urma, adaugam ouale si pulpa de...Citeste continuarea

Foietaj cu crema de branza si capsuni

Postat de: gatiticuspor in Dulciuri

Amestecati crema de branza cu zaharul si esenta de vanilie, pana ce obtineti o crema omogena. Taiati aluatul de foietaj in patrate cam de 10X10 cm si impaturiti patrtul incat sa obtineti un...Citeste continuarea

Fursecuri cu portocala si ghimbir

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Untul rece, dar moale, se mixeaza cu zaharul pudra pana devine cremos, se adauga coaja de portocala, faina si pudra de ghimbir si se mixeaza in continuare, cand se formeaza aluatul, se opreste...Citeste continuarea

Friptura de miel cu fasole verde si...

Postat de: costi7hector in Oaie

Spalam carnea de miel, o presaram cu sare si putin piper si o punem intr-o tava de cuptor. O acoperim cu alta tava si o dam la cuptor pentru circa o ora (sau pana se rumeneste). Intre timp,...Citeste continuarea

Floricele mini-pizza

Postat de: ladydi in Pizza

Intindem aluatul si il taiem patratele, pe care le mai intindem un pic cu sucitorul. Pe fiecare patrat, punem o felie sau jumatate de felie de salam, in functie de diametru. Fiecare patrat...Citeste continuarea

Ficat de curcan cu piure de...

Postat de: katty in Ficat

Curatam bine ficateii de pielite, ii spalam si ii scurgem bine. Spalam conopida, o taiem buchetele pe care le punem la fiert, in apa clocotita cu putina sare. Le fierbem aproximativ 15 minute,...Citeste continuarea

Flan de conopida

Postat de: ctlina in Mancaruri de legume

Rupeti conopida in buchetele, o clatiti un pic si o puneti cateva minute in apa rece, cu otet. Otetul va actiona si va omora insectele ascunse in buchetele de conopida. O puteti gati la...Citeste continuarea

Friptura de porc in sos dulce acrisor

Postat de: stefy_a in Porc

 Fleicile de porc se condimenteaza cu sare si piper si se asaza intr-un vas uns cu ulei, se asaza si cateii de usturoi, taiati feliute si o ceasca cu apa si se da la cuptorul preincalzit la...Citeste continuarea

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Postat de: panacris in Mancaruri de post

Pe o foaie de pergament, se presară amestecul aromat de miez de nucă, apoi se întinde foaia de foietaj, se presează ca să se imprime amestecul de nucă, se presară și peste foaie un...Citeste continuarea

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

Postat de: nadea68 in Dulciuri

Preparam aluatul. Untul il frecam cu zaharul. Adaugam oul si galbenusul, amestecam. Adaugam si nutella.La sfarsit, adaugam faina amestecata cu praful de copt. Framantam repede pana obtinem un...Citeste continuarea

Fasole scazuta cu ciolan de porc...

Postat de: Pungasa_Rogue in Porc

Fasolea se spala si se pune la fiert intr-o cratita cu apa. Dupa ce da in cateva clocote, se ia de pe foc si se acopera cu un capac. Se lasa peste noapte la inmuiat. A doua zi, fasolea se...Citeste continuarea

Fasole cu carnati afumati

Postat de: deyutzky in Mancaruri cu carne

Fasolea se spala si se pune intr-o oala cu apa, pentru minim 4 ore. Eu am lasat-o peste noapte.  Scurgem apa, o mai spalam putin, apoi punem apa cat cuprinde si dam oala pe foc. ...Citeste continuarea

Focaccia clasica

Postat de: nadea68 in Pizza

Intr-un bol incapator, amestecam faina 00, faina 0, uleiul, drojdia si apa, pana obtinem un aluat elastic.La jumatatea operatiei de framantare, adaugam sarea. Lasam la crescut pana isi dubleaza...Citeste continuarea

Fursecuri de post umplute cu...

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Margarina la temperatura camerei, se framanta cu un praf de sare, 1/2 plic praf de copt, 2 linguri frisca vegetala, 1 fiola esenta de vanilie si faina proaspat cernuta. Intindem aluatul pe masa...Citeste continuarea

Fursecuri umplute cu seminte de...

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Preincalzim cuptorul la 180 grade C. Intr-un castron incapator, punem margarina (trecuta un minut prin cuptorul cu microunde), zaharul, praful de sare, praful de copt, oul, esenta de rom, pudra...Citeste continuarea

Fursecuri cu unt, umplute cu gem de...

Postat de: privatelaura in Dulciuri

 Păstrăm untul o oră la temperatura camerei. Într-un vas, mixăm untul cu 50 gr zahăr vanilat, un praf de sare. Eu folosesc zahăr pudră în care am adăugat semințe și...Citeste continuarea

Fursecuri spirale

Postat de: oanapl in Dulciuri

Pui intr-un castron faina, zaharul macinat, sarea, praful de copt si esenta de vanilie si adaugi untul taiat cubulete. Amesteci bine cu mixerul sau cu mana, pana obtii un aluat omogen. Imparti...Citeste continuarea

Fursecuri cu gem de caise, de post

Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri de post

Intr-un bol punem gemul de caise, zaharul si uleiul. Le amestecam bine cu un tel. Adaugam coaja rasa de portocala, sarea, praful de copt si le incorporam. Cernem faina, incepem si o...Citeste continuarea

Fursecuri cu nuca si gem de prune -...

Postat de: deyutzky in Mancaruri de post

Intr-un bol, amestecam toate ingredientele, in afara de gem si zahar pudra. Framantam un aluat care nu se lipeste de maini.  Pe masa de lucru infainata, intindem aluatul intr-o foaie nu...Citeste continuarea

Fursecuri cu ciocolata

Postat de: sufletista in Dulciuri

Mixam untul cu zaharul pana devine cremos. Adaugam ouale pe rand, mixand bine dupa fiecare, adaugam esenta de vanilie, praful de sare, coaja de lamaie, faina amestecata cu praful de copt....Citeste continuarea

Fasolakia (Tocanita greceasca de...

Postat de: Satisfyyourcravings in Mancaruri de post

Se spala fasolea. Se incalzeste uleiul de masline si se soteaza ceapa, la foc mediu spre mic, cateva minute. Se adauga fasolea si usturoiul si se soteaza 1 minut.  Se adauga rosiile,...Citeste continuarea

Fursecuri economice - de post

Postat de: deyutzky in Mancaruri de post

Amestecam intr-un bol toate ingredientele si framantam un aluat nelipicios.  Pe masa de lucru, presaram faina si intindem aluatul intr-o foaie care sa nu fie prea subtire (sa aiba aprox....Citeste continuarea

Fursecuri cu cirese

Postat de: sufletista in Dulciuri

Intr-un bol, mixam untul la temperatura camerei cu zaharul pudra, adaugam galbenusurile, zaharul vanilat, coaja de lamaie, praful de copt, treptat faina cernuta si amestecam cu o spatula la...Citeste continuarea

Fursecuri cu mac

Postat de: sufletista in Dulciuri

Intr-un bol, mixam untul la temperatura camerei cu zaharul, sarea; adaugam treptat macul, coaja si zeama de portocala, faina amestecata cu praful de copt. Framantam un aluat omogen si...Citeste continuarea

Fursecuri sah

Postat de: sufletista in Dulciuri

Intr-un bol, adaugam untura, galbenusurile, esenta de rom, laptele si amestecam bine cu o lingura. In alt bol, adaugam faina, zaharul, sarea, coaja de portocala, amestecam, dupa care adaugam...Citeste continuarea

Fasole cu carnati si spanac

Postat de: Satisfyyourcravings in Porc

Se prajesc carnatii intr-o tigaie, la foc mediu 8-9 minute, pana devin aurii. Se transfera pe o parfurie si se taie felii. Intr-o oala, se incalzeste supa si se adauga usturoiul pisat. Se aduce...Citeste continuarea

Fursecuri cu ness, umplute cu nuca...

Postat de: rocsi_1612 in Dulciuri

Mixam putin untul, de la temperatura camerei. Adaugam smantana, mixam, apoi zaharul pudra, oul si le amestecam bine. Ness-ul il amestecam cu laptele cald, il frecam bine pana este complet...Citeste continuarea

Fursecuri Bulgari de zapada

Postat de: mirela0911 in Mancaruri de post

Se mixeaza bine margarina cu zaharul. Se adauga sarea și vanilia. Treptat, se adauga faina amestecata cu bicarbonatul de sodiu, mixând bine după fiecare adăugare.  Se pun arahidele...Citeste continuarea

Fursecuri sarate cu seminte de chia

Postat de: ladydi in Aperitive / Garnituri

Amestecam faina cu untul moale si framantam pana obtinem un aluat faramicios. Adaugam restul ingredientelor si framantam pana se incorporeaza toate. Acoperim aluatul si il dam la frigider pentru o...Citeste continuarea

Fursecuri Linzer cu gem de piersici

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Din aceasta cantitate ne ies 3 tavi de fursecuri. Migdalele le-am facut pudra, la fel si cuisoarele si zaharul brun, si cardamonul, apoi am pus restul ingredientelor, faina cernuta, oul, untul...Citeste continuarea

Fursecuri cu ciocolata

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Mai intai am amestecat faina cu cacao si praful de copt. Apoi am pus sa se topeasca untul cu ciocolata, pe baie de abur, dupa ce s-a topit, am tras de pe foc vasul si am adaugat zaharul, am...Citeste continuarea

Fursecuri cu stafide

Postat de: gurita_ta2005 in Dulciuri

Untul moale se amesteca cu zaharul pudra, se adauga treptat cate un ou si se mixeaza bine. Se adauga esenta de vanilie, faina si se amesteca usor cu o spatula. Punem si stafidele si...Citeste continuarea

Fasole frecata cu carnati si varza...

Postat de: Adrian2016 in Mancaruri cu carne

       Fasolea o las peste noapte la inmuiat in apa calda. A doua zi o clatesc bine si o pun la fiert in oala sub presiune timp de 40 de minute. Cele doua cepe le...Citeste continuarea

Fursecuri boabe de cafea

Postat de: stefy_a in Dulciuri

Untul (la temperatura camerei) se mixeaza foarte bine cu zaharul pudra. Ciocolata se topeste pe baie de aburi si se adauga calda peste crema de unt. Tot acum se adauga si cele doua...Citeste continuarea

Fursecuri cu kaki

Postat de: ladydi in Dulciuri

Dizolvam bicarbonatul in pulpa de kaki. In alt bol amestecam faina, scortisoara si sarea. Frecam untul cu zaharul până se topeste acesta din urma, adaugam oul si pulpa de kaki...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro