Paste la cuptor

de - Andreea - in Farfalle, 3 Apr 2014 | 15475 vizualizari

 

Pastele...le ador !!! Se stie :))) .

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste tip farfalle
  • 1 catel usturoi
  • 100 gr pancetta ( puteti inlocui cu kaizer)
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 linguri suc de rosii
  • 250 gr mozzarella
  • 2 foi busuioc proaspat
  • sare
  • piper
  • unt ( pentru uns vasul pentru cuptor)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste la cuptor:

Punem apa la fiert .Cand aceasta a inceput sa fiarba,punem sare si adaugam pastele.Le fierbem conform indicatiilor de pe ambalaj .Cand au fiert le scurgem de apa.

Intre timp punem intr-o tigaie uleiul de masline si calim usturoiul intreg.Cand acesta a prins culoare,il eliminam .

Adaugam in tigaie pancetta taiata fasii subtiri si o lasam sa se caleasca la foc mic.Adaugam cele doua linguri de bulion,sare si piper dupa gust si amestecam cu o lingura de lemn.Lasam la foc mic pentru circa 5 minute.

Amestecam apoi bine sosul cu pastele.

Mozzarella o scoatem din ambalaj,o scurgem bine de apa de conservare si o taiem felii de grosime potrivita.

Ungem bine cu unt un vas pentru cuptor.Punem un strat de paste cu pancetta.

Acoperim apoi cu un strat de mozzarella si presaram busuiocul spalat si taiat fasii .

Dam la cuptorul incins in prealabil la 200 grade pentru 10-15 minute.

Se scot si se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu șuncă și cașcaval, la cuptor