Pastrav cu mamaliguta

de Bya Ralu in Pastrav, 5 Dec 2011 | 11668 vizualizari

 

este o reteta usor de preparat si foarte gustoasa!sa o incercati

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi eviscerati
  • 4 felii de unt
  • 4 felii de lamaie
  • rosii in bulion
  • rozmarin
  • condimente pentru peste
  • vin alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu mamaliguta:

Se spala pestele, se usuca cu un servet de hartie, se condimenteaza cu rozmarin si condimentele de peste. Se umple cu o felie de unt si cu rosii in bulion si 1 felie de lamaie. Se orneaza cu alta felie de unt si o felie de lamaie. Se pune in folie de aluminiu si se pune la cuptor. Daca doriti sa fie mai crocant, cu 10 minute inainte sa fie gata il scoateti din folie si il puneti iar la cuptor!

Se prepara mamaliguta si un mujdei de usturoi cine prefera! Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav “en papilotte”