Pilaf de post

de Krystyan Trendy in Mancaruri de post, 10 Dec 2013 | 13109 vizualizari

 

Piticul meu asa mananca pilaful...cat mai zemos ;)

 

INGREDIENTE

  • 300 g orez
  • 1 lingura de delikat de legume
  • 2 cepe
  • 2 linguri de ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de post:

Alegem orezul ,il spalam ,apoi il punem intr-o cratita unsa cu ulei.

Ceapa o curatam, o spalam si o tocam marunt . Punem apoi ceapa tocata in cratita,adaugam apa, cam 1,5-2 l apa si delikat . Punem cratita in cuptor, la foc mediu 30-40 minute. 

Se poate servi ca garnitura.

TIPS-URI

1

Daca doriti ca pilaful sa fie mai scazut ,puneti mai putina apa si dupa ce ce umfla orezul mai lasati foarte putin cratita in cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu ardei copti si ceapa verde