Pulpe de pui cu sos iutel si cus-cus

de Constelatialeu in Pui, 21 Apr 2013 | 4864 vizualizari

 

E prima data cand folosesc cus-cus,deci iar am experimentat pe Leutul meu.Dar la cat ii era de foame,dupa vreo 4 ore de baschet,a lins farfuria.....Eu l-am intrebat daca e bun sau ii era doar foame,sincer ca intotdeauna,a zis ca ii e o foame de nu ne vede....Eu m-am declarat multumita,mi-a placut cus-cus-ul asta...mai ales cu sosul iutel...

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe mari
  • 250 g cus-cus
  • 300 ml bulion (din camara proprie)
  • 2 capatani de usturoi
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 2 lingurite de sos iutel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos iutel si cus-cus:

Pulpele se spala se taie in jumatate, intotdeuna o bucata sa fie pentru dusman, poate ii e foame si lui...

Se aseaza in vas de yena, se ung cu ulei, se adauga sare si piper si se pune o cana cu apa. Usturoiul se curata si se taie marunt, adaugandu-se peste pulpe. Se da la cuptor, cand sunt aproape gata se adauga bulionul si sosul iutel si se mai lasa cca 20 minute la foc micut.

Separat se fierbe cus-cus-ul. Se pun la fiert 2 l de apa cu sare, cand incepe sa clocoteasca se adauga cus-cus-ul si se fierbe cca 10-15 minute, apoi se strecoara si se trece prin jet de apa rece.

Se aseaza pe farfurie langa friptura si cu sos cat va lasa sufletul.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos iutel si cus-cus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

ionela2682 1

22.04.2013, 09:11

foarte bune !!!

diaconta 1

22.04.2013, 10:52

Mie imi place cus-susul,dar nu e o garnitura care sa-ti tina de foame.E buna cand vrei ceva mau "usurel" langa carne.
Buna mancare Cleme

Alina26 1

22.04.2013, 11:10

ce bune trebuie sa fiee.....!!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci si amestec mexican