A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Cornuri Bratislava / Pozsony kifli

Postat de: panacris in Dulciuri

Laptele se pune într-un vas termorezistent, se adaugă untul  tăiat cubulețe și se pune la topit, în cuptorul cu microunde cca. 90 de secunde. Cei ce nu agreează microundele,...Citeste continuarea

Caciuli rusesti

Postat de: Criss in Prajituri

Pentru blat , se bat albusurile spuma. Separat, se pun galbenusurile cu zaharul, apa si uleiul intr-un bol si se bat cu mixerul pana se albesc, isi dubleaza volumul si zaharul se topeste. Se...Citeste continuarea

Croissante cu branza de vaci

Postat de: Mokuska in Prajituri

Faina se amesteca cu drojdia si zaharul, dupa care framantam cu untul nu foarte moale pana capatam o consistenta ca grisul.  Galbenusurile batute cu 100 ml lapte rece si paful de...Citeste continuarea

Clafoutis cu struguri albi...

Postat de: Valclaudia in Prajituri

Se bat ouale la viteza mare a mixerului cu sarea,zaharul si zaharul vanilat. Reducem viteza, adaugam laptele, apoi faina mixand in continuu si obtinem un aluat lichid, ca de clatite. Ungem o...Citeste continuarea

Cannelloni umpluti cu ricotta si...

Postat de: Adele in Cannelloni

Spalam spanacul bine si il taiem dupa care il punem in tigaie cu 2 linguri de ulei si un catel de usturoi .Il lasam la copt cateva minute dupa care il tocam cu un cutit marunt. Intr-un vas...Citeste continuarea

Clafoutis de cirese

Postat de: cristeena20 in Prajituri

- Incingem cuptorul la 180 grade si ungem o forma de tarte cu unt. - batem ouale cu un vf de sare si cu zaharul , apoi incorporam faina  si apoi laptele, amestecand cu un tel sa nu se faca...Citeste continuarea

Crenvusti imbracat in foietaj

Postat de: cristeena20 in Aperitive / Garnituri

- Incingem cuptorul la 180 grade. - Aluatul se decongeleaza si se desface cu grija sa nu se rupa. Punem la marginea aluatului crenvustii aliniati si punem putin mustar pe lungime . Rulam cat sa...Citeste continuarea

Ciorba de cartofi cu piept de pui

Postat de: Elena_Daria in Ciorbe

Spalam, curatam si taiem marunt legumele. Intr-o oala punem uleiul la incins, apoi adaugam ceapa si o lasam pana se inmoaie. Adaugam apoi morcovul si cartofii. Acoperim cu un capac si...Citeste continuarea

Crema de zahar ars (multicooker)

Postat de: Irinukaaa in Prajituri

Se pun cele 4 linguri de zahar in oala Multicooker si se selecteaza functia Fry. Cand s-a topit (fara sa se innegreasca), il intindem uniform pe peretii si pe fundul oalei, lasandu-se la racit...Citeste continuarea

Cremvusti in aluat (reteta rapida)

Postat de: Mokuska in Aperitive / Garnituri

Eu am facut niste pateuri si mi-a ramas marginea foietajului dezghetat, gata de preparat. Am invelit cremvustii (de pui am folosit), le-am asezat in tava, am condimentat cu sare si piper si am...Citeste continuarea

Cremă de zahăr ars cu zmeură –...

Postat de: madi_marin in Dulciuri

Se încălzeşte laptele. Ouăle se bat ca pentru omletă cu 8 linguri cu vârf cu zahăr. În cuva aparatului se pun celelalte 4 linguri de zahăr şi se...Citeste continuarea

Cornuri cu nucă și pastă de...

Postat de: panacris in Dulciuri

Laptele se pune într-un vas termorezistent, se adaugă untul și margarina tăiate cubulețe și se pune la topit, în cuptorul cu microunde cca. 90 de secunde. Cei care nu agreează...Citeste continuarea

Clatite cu ricotta si spanac

Postat de: nadea68 in Aperitive / Garnituri

Pregatim clatitele : galbenusurile le amestecam cu faina, adaugam laptele si amestecam pana obtinem aluat de clatite. Luam o tigaie (15 cm diametrul), o ungem cu unt si cu polonicul facem...Citeste continuarea

Ciocolata de casa (reteta video)

Postat de: farfuriavesela in Dulciuri

Se pune zahărul cu apa pe foc, şi se fierbe până când se leaga bine (cam 10 min) (secretul: până când se face aţe). Cât siropul este pe foc, laptele praf şi...Citeste continuarea

Cornuri pufoase cu Nutella

Postat de: cris2711 in Dulciuri

Laptele se incalzeste intr-o craticioara. Intr-o cana se pune drojdia,2 linguri de lapte caldut si se preseaza si putina faina deasupra.Se lasa circa 15 minute la loc caldut,ferit de curent de...Citeste continuarea

Chec pufos

Postat de: caroline in Prajituri

Incepem prin a separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza spuma tare impreuna cu un praf de sare.Adaugam apoi zaharul si mixam in continuare pana obtinem o spuma tare si lucioasa....Citeste continuarea

Chec cu rom, nuci si cacao

Postat de: Elena_Daria in Prajituri

Ouale impreuna cu praful de sare, zaharul si zaharul vanilat se mixeaza spuma. Adaugam apoi apa si uleiul. Faina cernuta o amestecam cu praful de copt si o adaugam peste compozitia lichida....Citeste continuarea

Cornuri cu ciocolata

Postat de: lucy2002 in Dulciuri

Cernem faina, adaugam drojdia dizolvata, coaja de lamaie rasa, laptele caldut, ouale batute cu zaharul. Punem un pic de sare si framantam bine dupa care adaugam uleiul si framantam pana se...Citeste continuarea

Cartofi noi aromati la cuptor

Postat de: timea in Mancaruri de post

Spalam mai intai cartofii. Apoi ii punem in putina apa cu sare si ii curatam de pielita. Punem cartofii intr-un vas, daca sunt mai mari ii taiem in doua, apoi ii stropim cu ulei, adaugam...Citeste continuarea

Chiftele Din Brinza

Postat de: Valyvalentyna in Aperitive / Garnituri

 Punem intr-o oala mai mica apa cu sare si fierbem cartofi dupa ce au fiert ii curatam de coaja si ai pisam cu o furculita iar peste cartofi Framintam brinza cu ouale si cu toate condimentele...Citeste continuarea

Ciulama de ciuperci cu garnitura

Postat de: reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne

Intr-o cratita incingem uleiul si calim ceapa taiata cubulete, adaugam faina,amestecam incontinu si adaugam supa calda.Amestecam pana devine o crema fina,fara cocoloase.Punem ciupercile taiate...Citeste continuarea

Churros cu sos de ciocolata

Postat de: comanligia in Dulciuri

Preparam gogoselele:mai intai punem apa la fiert,apoi amestecam ingredientele seci faina,bicarbonatul,sarea apoi adaugam uleiul de masline si peste, apa fiarta(se pune apa cat sa fie o compozitie...Citeste continuarea

Carne de porc in sos picant de...

Postat de: merisor67 in Porc

Spalam carnea, o taiem cubulete si o lasam la scurs, apoi o condimentam si o saram si o lasam la rece 30 de minute. Intr-un vas cu capac, punem uleiul la incins si adaugam carnea. O...Citeste continuarea

Ciulama de pui cu ciuperci

Postat de: Alexandra0204 in Pui

Se taie pulpele in doua, se asezoneaza cu sare si piper. Se rumenesc intr-o tigaie cu putin ulei. In alta tigaie se caleste ceapa pana devine sticloasa, apoi se pune usturoiul taiat marunt. Peste...Citeste continuarea

Chec cu visine

Postat de: babi5 in Prajituri

Se separa albusul de galbenus, apoi se mixeaza albusul bine pana devine o spuma lucioasa. Se adauga zaharul treptat mixind in continuare. Galbenusurie se freaca bine cu uleiul, zaharul vaniliat,...Citeste continuarea

Calcan in pergament cu cartofi noi

Postat de: simona72 in Peste

In primul rand ne ocupam de acest peste, care pentru mine arata ca un mic monstrulet. Dupa ce l-am spalat, nu necesita curatare pentru ca nu are solzi, l-am tamponat cu servetele de hartie si...Citeste continuarea

Ciorba de fasole pastai cu bacon...

Postat de: reisnaor_2006 in Ciorbe

Ceapa o taiem cubulete si o punem la calit impreuna cu baconul taiat fidelute. Cand s-au rumenit putin adaugam 2 linguri de bulion si stingem cu apa calda. Cand zeama da in clocot se adauga...Citeste continuarea

Chiftele de dovlecei cu branza si...

Postat de: aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri

Dovleceii ii curatam de coaja si ii dam pe razatoarea cu gaurile mici. Intr-un alt vas pe aceasi razatoare dam si branza de oaie. Dovleceii dati pe razatoare ii scurgem de apa pe care au...Citeste continuarea

Cremsnit

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Se prepara crema de vanilie: Laptele se pune la foc impreuna cu vanilia intr-un vas larg. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul, faina si o cana de lapte( din total). Cand laptele este...Citeste continuarea

Cartofi noi pane (BRAMBORAKI)

Postat de: Dragan in Mancaruri de post

Cartofii se curata, si se dau pe razatoarea mica. Usturoiul se piseaza in cartofi, se adauga faina, sarea si piperul, dupa gust. Daca nu puteti sa gustati cartofii cruzi puneti o lingurita de sare...Citeste continuarea

Clafoutis cu cirese

Postat de: comanligia in Dulciuri

Ciresele se spala si se curata de codite si de samburi,(le-am taiat pe jumatate)apoi se presara putin zahar si se lasa deoparte. Intr-un castron se amesteca bine ouale impreuna cu sarea,...Citeste continuarea

Cheesecake cu ciocolata

Postat de: aalliinnaa07 in Dulciuri

Blatul: Biscuitii ii maruntim la robot. Ciocolata o topim la baie de aburi impreuna cu frisca lichida si untul amestecand cu telul pana cand ciocolata se topeste si ingredientele se...Citeste continuarea

Chiftele din carne cu naut in sos...

Postat de: Valclaudia in Mancaruri cu carne

Pasta de naut preparata in casa: scurgem nautul din conserva, boabele le punem in  robot impreuna cu morcovii fierti, uleiul, sare si piper dupa gust si mararul verde. Le mixam cateva secunde...Citeste continuarea

Cartofi noi cu usturoi si pulpe de...

Postat de: Elena_Daria in Pui

Cartofii i-am facut altfel decat de obicei, cu untura de rata si usturoi, dementiali! Am spalat cartofii si i-am curatat folosindu-ma de un burete. I-am taiat in 4, i-am spalat inca odata si...Citeste continuarea

Cannelloni cu carne de curcan

Postat de: Ela68 in Cannelloni

1. Ceapa tocata marunt, usturoiul taiat si morcovul ras se calesc in putin  ulei, dupa care se adauga carnea si se lasa pana se evapora complet apa rezultata. Punem apoi rosiile, sarea,...Citeste continuarea

Cookies de ciocolata

Postat de: xana in Dulciuri

Topim margarina pe baie de aburi si cand s-a mai racorit o amestecam cu zaharul praf, apoi cu oul. Cacaua, faina si praful de copt le cernem si le amestecam cu margarina pana se omogenizeaza....Citeste continuarea

Cartofi noi la cuptor

Postat de: ralu_ca in Aperitive / Garnituri

Intr-un vas de yena, uns cu unt, am asezat cartofii taiati rondele (primul strat), peste care am ras putina branza, ouale batute ( jumatate ), cimbru proaspat, patrunjel tocate, sare, piper si...Citeste continuarea

Chec Sylvia la Multicooker

Postat de: AdyNA_RadU in Dulciuri

Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma tare apoi se adauga zaharul cate putin si zaharul vanilinat si se amestecapana se intaresc ca o bezea.Se adauga uleiul si se...Citeste continuarea

Cornulete cu dulceata de visine

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Amestecam untul si kefirul cu 1/2 lingurita bicarbonat si praful de sare. Adaugam zaharul, coaja de portocala confiata, nuca macinata iar la urma incorporam faina. Vom obtine un aluat...Citeste continuarea

Crema de zahar ars la Multicooker

Postat de: AdyNA_RadU in Dulciuri

Am conectat aparatul la sursa de curent. Am pus in vasul mare 5 linguri de zahar  si l-am caramelizat  cu ajutorul functiei FRY( pana zaharul a devenit auriu). Intre timp am...Citeste continuarea

Ciorba de varza noua cu afumatura

Postat de: Valclaudia in Ciorbe

Spalam afumatura si daca avem si bucatele de bacon,le prajim pe acestea mai intai intr-o lingura de ulei pana se rumenesc, apoi punem si oasele/ coastele afumate, morcovul ras pe razatoarea mare,...Citeste continuarea

Ciulama de pui cu dovlecel si praz

Postat de: Valclaudia in Pui

Spalam carnea de pui si indepartam pielea. Punem uleiul intr-o cratita, adaugam carnea, bibitele de mustar, ardeiul taiat fasii, dovlecelul taiat cubulete (daca nu are semintele prea mari...Citeste continuarea

Chec marmorat, cu glazura de ciocolata

Postat de: merisor67 in Prajituri

Sursa mea de inspiratie, prajitura Alinei07(cu literele dublate:)))))) : http://www.bucataras.ro/retete/prajitura-marmorata-56276.html Pentru aluat: Separam albusurile de galbenusuri....Citeste continuarea

Chec cu ciocolata

Postat de: rena in Dulciuri

Separam albusul de galbenus.Albusurile le batem cu un praf de sare,si galbenusurile cu zahar si esenta de vanilie. Cernem faina cu cacao si praful de copt. Intr-o tigaita punem ciocolata la...Citeste continuarea

Cartofi noi cu usturoi si busuioc...

Postat de: ralu_ca in Aperitive / Garnituri

Cartofii i-am spalat, curatat si taiat rondele potrivite. Intr-o tava am pus rondelele, am turnat ulei si i-am amestecat, apoi am adaugat sare, piper, boia, usturoi si busuioc, dupa placul...Citeste continuarea

Ciorbă de crap

Postat de: CulinaryRainbow in Ciorbe

   Peștele se fierbe în 5 l de apă cu sare. Când acesta a fiert am scos bucățile de crap pe o farfurie ( se strecoară supa dacă e cazul ).    Ardeiul l-am...Citeste continuarea

Cartofi noi cu usturoi si marar

Postat de: Diana_Maria in Aperitive / Garnituri

Se curata si se spala cartofii, se taie in patru si se pun la prajit in uleiul incins.Cand sunt aproape gata se pune mararul taiat marunt usturoiul si sarea. Citeste continuarea

Crema de zahar ars la Multicooker

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Conectezi aparatul Philips Multicooker la sursa de curent. Pui 3 linguri zahar in vasul aparatului si selectezi din meniu functia Fry. Lasi zaharul sa se caramelizeze. Nu amesteci! Il lasi...Citeste continuarea

Crema de zahar ars

Postat de: Carmen_Ana in Dulciuri

Am adaugat in oala de tefal cele 3 linguri de zahar,am ales FRY si timpul de 5 minute. Cu capacul ridicat am supravegheat zaharul care se topea si am amestecat in el cu spatula,pentru o topire...Citeste continuarea

Crema de ciocolata la pahar

Postat de: sufletista in Dulciuri

Intr-un vas adaugam frisca si ciocolata rupta bucatele, Punem pe foc pana incepe sa dea in clocot,luam de pe foc si amestecam pana ce se omogenizeaza,si lasam sa se raceasca, Intre timp...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]