A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Cartofi la cuptor cu sos de branzeturi

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Cartofii fierti in coaja se curata si se trec pe razatoarea marunta. Adaugam 100 gr. cascaval ras. 250 gr. branza de burduf, marar verde tocat, sare si piper dupa gust si amestecam totul foarte...Citeste continuarea

Cotlet de porc la tava

Postat de: babi5 in Porc

De cu seara am preparat din: usturoiul zrobit, mustar, sare, piper si vin un sos. Am amestecat bine si cu o pensula am uns fiecare felie pe ambele parti, apoi le-am asezat intr-un castron, le-am...Citeste continuarea

Cartofi in sos alb

Postat de: caroline in Aperitive / Garnituri

Cartofii ii curatam de coaja , ii taiem cuburi si ii spalam sub jet de apa rece . Punem mult ulei intr-o tigaie.Cand uleiul este bine incins punem cartofii.Presaram sare si piper si ii lasam la...Citeste continuarea

Carne de porc cu curry.

Postat de: Adele in Porc

Punem o tigaie la foc cu ulei,curatam si tocam ceapa ,o punem la calit in tigaie,cu o lingura de apa (vin).Pe fiecare bucata de carne intindem cate putin mustar,dupa care punem in tigaie si prajim...Citeste continuarea

Ciorba de porc a la grec - Reteta...

Postat de: Constelatialeu in Ciorbe

Cum se prepara Ciorba de porc a la grec - Reteta gustoasa cu savoare autentica Intr-o oala cu apa,cca 3 l,punem bucatile de carne cu os,sa fierba,adaugam si sare in apa in care fierbe. Din...Citeste continuarea

Coltunasi sau Chiroste Moldovenesti...

Postat de: momo121 in Dulciuri

Cum se prepara Coltunasi sau Chiroste Moldovenesti reteta traditionala Punem int-un bol faina cu putina sare, oul si apa putin cate putin pana facem un aluat cat sa nu se mai lipeasca de...Citeste continuarea

Clatite cu aluat oparit

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Laptele, untul si zaharul vanilat, pe foc pana atinge punctul de fierbere, nu trebuie sa fiarba. Intr-un castron punem faina cernuta si curcuma. Separat mixam ouale cu zaharul brun si un praf de...Citeste continuarea

Cosulete cu gem

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Acest aluat se prepara din ingredientele reci scoase abia de la frigider, astfel ca nu va mai fi nevoie de timpul de asteptare de 30 de minute.  Se prepara blatul: se amesteca toate...Citeste continuarea

Ciorbă de coaste de porc

Postat de: panacris in Ciorbe

Coastele tăiate bucățele potrivite și se pune la fiert în vasul aparatului Philips Multicooker. Aparatul se conectează la sursa de curent, se setează din meniu, programul BOIL, timp de...Citeste continuarea

Chec cu branza si caise

Postat de: MotanLaOale in Prajituri

Ouale se mixeaza cu un praf de sare, zaharul si zaharul vanilat. Branza se faramiteaza si se amesteca cu ouale. Se adauga laptele, praful de copt si coaja de lamaie. Se incorporeaza faina...Citeste continuarea

Cotlet de porc cu sos de piper

Postat de: cristeena20 in Mancaruri cu carne

Carnea o temperam moderat cu putin sare si putin piper macinat. Intr-o tigaie punem ulei de masline si prajim carnea cate 3 minute pe fiecare parte si o scoatem apoi pe o farfurie. In uleiul...Citeste continuarea

Ciorba de pastai

Postat de: MotanLaOale in Ciorbe

Fasolea se curata si se rupe in bucati potrivite. Zarzavatul se curata si se taie rondele. Ceapa se curata si se toaca marunt. Ardeii se cutata si se taie patrate. Rosiile se spala si...Citeste continuarea

Clatite cu aluat oparit

Postat de: merisor67 in Dulciuri

Pregatim mai intai aluatul oparit. Punem 100 gr faina intr-un bol. Untul + 100 ml lapte, le punem pe foc si le lasam pana la atingerea punctului de fierbere si topirea untului, apoi le turnam...Citeste continuarea

Clatite cu banane si gem de afine

Postat de: andra001 in Dulciuri

1. Se bat ouăle cu jumătate din lapte şi făina adăugată puţin câte puţin, să nu se formeze cocoloaşe. Când se obţine un aluat omogen se subţiază cu restul de lapte, rom...Citeste continuarea

Ciorba de varza rosie cu carne de porc

Postat de: Valclaudia in Ciorbe

Curatam si spalam legumele. Ceapa se toaca si se caleste 2 minute in ulei. Adaugam bucatelele de carne de porc, lasam sa se gateasca impreuna pana taiem ardeiul fasii, morcovul rondele. Le...Citeste continuarea

Chifle

Postat de: robert_badica in Piine

Apa se pune in bolul unui mixer,peste apa se adauga zaharul si drojdia.Se mixeaza cateva secunde,apoi se adauga faina treptat pana ce aluatul se desprinde de pereti vasului mixerului,si se...Citeste continuarea

Cheesecake cu ciocolata si smochine

Postat de: papabundetot in Prajituri

Biscuitii i-am maruntit la robot si apoi i-am amestecat bine cu untul,apoi am pus amestecul astfel obtinut intr-o forma de tort detasabila,am presat bine cu mana pentru ca blatul sa se aseze...Citeste continuarea

Cozonacii bunicii

Postat de: andra001 in Dulciuri

Se prepara o maia din lapte caldut, zahar si drojdie si putina faina - rezultatul sa fie exact ca o smantana. Se lasa la dospit 10 - 15 min intr-un loc caldut, apoi se amesteca cu restul...Citeste continuarea

Clatite cu mac si mascarpone

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Mixam ouale cu 2 linguri crema de mac din conserva. Adaugam un praf de sare, bicarbonatul,3 linguri de ulei si apa minerala. La final adaugam faina si mixam la viteza mica a mixerului pana...Citeste continuarea

Ciocanele de pui cu pleurotus la...

Postat de: Valclaudia in Pui

Spalam ciocanelele sub jet de apa rece. Curatam ceapa, o taiem dupa preferinta si o punem in tigaie la calit in 3 linguri de ulei. Ciupercile se spala,se taie bucatele si se adauga in tigaie...Citeste continuarea

Cheesecake cu visine

Postat de: papabundetot in Prajituri

Biscuitii si untul le-am bagat la robot si am amestecat pana cand biscuitii s-au maruntiti bine si compozitia s-a omogenizat. Am pus apoi compozitia intr-o forma de tort ( se poate face in orice...Citeste continuarea

Chiftelute aromate la cuptor

Postat de: papabundetot in Vita

Am pus carnea macinata intr-un castron,am pisat usturoiul si l-am pus peste ea,ciupercile le-am maruntit la blender si le-am adaugat peste carne,menta am tocat-o marunt,la fel si ardeiul iute,am...Citeste continuarea

Chiftelute in aluat de bere

Postat de: caroline in Mancaruri cu carne

Incepem prin a pregati compozitia  pentru chiftelute. Punem intr-un bol carnea tocata,oul intreg,painea pusa in lapte si apoi stoarsa bine ,ceapa tocata  marunt  si sare,piper...Citeste continuarea

Cheeseburger (varianta personala)

Postat de: robert_badica in Pui

Mai intai,tocam ceapa marunt,iar apoi taiem feli castraveti murati.Chiflele se injumatatesc,si se ung cu un strat de maioneza,apoi se pune snitalul,mustarul,ketchupul,cascavalul,castraveti si...Citeste continuarea

Cornulete

Postat de: ralu_ca in Prajituri

Am topit untul pe care l-am adaugat in vasul in care aveam pregatita faina, praful de copt, iaurtul, sare si untura. Am framantat foarte bine, dupa care am intins aluatul si am am pregatit...Citeste continuarea

Ceai de menta marocan

Postat de: mitinita in Bauturi

Pune ceaiul in ceainic si adauga apa clocotita. Lasa vreo trei minute dupa care adauga si menta spalata. Peste cinci minute e gata. Adauga zahar dupa gust si serveste in pahare de sticla. Citeste continuarea

Ciolan cu varza a la Bierhaus67

Postat de: Bucataras in Porc

Ciolanul de porc se pune la marinat in condimente amestecate cu vin şi/ sau apa şi putin ulei Arpis;  se lasa la rece, timp de 24 ore.   Se introduce la cuptor, intr-o cratita...Citeste continuarea

Cornulete cu branza picanta

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Branza telemea se trece pe razatoarea cu ochiuri mici, apoi se amesteca cu 1 lingura de iaurt si 1 cutie de 200gr. branza picanta. Drojdia se zdrobeste intr-un castron, adaugam sare si...Citeste continuarea

Compot de nectarine

Postat de: caroline in Sirop / Compot

Din cantitatile de mai sus au iesit 6 sticle. Nectarinele le spalam,le taiem in jumatate,eliminam samburele si apoi le taiem felii .Dupa plac si marime le puteti pune si jumatati . Eu am...Citeste continuarea

Ciorba de fasole boabe cu piept de...

Postat de: Constelatialeu in Ciorbe

Punem la fiert fasolea si schimbam apa de 2-3 ori.Separat pregatim zarzavaturile,curatam morcovul,pastarnacul le spalam si le dam pe razatoarea mica,ceapa o curatam si o taiem marunt.Pieptul de...Citeste continuarea

Ciorba de varza cu ciolan afumat

Postat de: reisnaor_2006 in Ciorbe

Varza o curatam de primele foi si o taiem si o frecam cu putina sare.Ceapa o taiem cubulete si o calim in ulei,peste ceapa punem ciolanul intreg si putina apa,cand da in clocot adaugam varza si...Citeste continuarea

Ciorbă de pui dreasă cu smântână

Postat de: panacris in Ciorbe

Pieptul de pui se taie bucățele potrivite și se pune la fiert în vasul aparatului Philps Multicooker. Aparatul se conectează la sursa de curent, se setează din meniu, programul BOIL,...Citeste continuarea

Clatite cu gris

Postat de: AnyCostescu in Dulciuri

Batem ouale cu sare si zaharul. Agaugam 500 ml lapte, faina si grisul. Lasam la rece aluatul minim 30 minute. Scoatem vasul de la rece si adaugam restul de lapte si uleiul (daca este necesar mai...Citeste continuarea

Croque-monsieur

Postat de: Sylvia in Sandvisuri

Reteta clasica este extrem de simpla , paine, putin unt , sunca si cascaval la interior , unt si cascaval deasupra si incalzit la tigaie sau in cuptor. Dar de la clasicul si vechiul...Citeste continuarea

Corn cu ou

Postat de: pity19 in Aperitive / Garnituri

Taiem colturile la corn  , apoi felii ; Spargem un ou si il batem cu un praf de sare ; Punem tigaia cu ulei la incins ; Fiecare felie de corn o dam prin ou apoi la prajit pe ambele...Citeste continuarea

Chec cu afine

Postat de: margo in Prajituri

Untul,la temperatura camerei,se freaca cu zaharul si ouale.Se adauga coaja de portocale si  esenta de vanilie si se amesteca in continuare.Se adauga laptele,alternand cu faina amestecata cu...Citeste continuarea

Cremsnit

Postat de: AlexandraOrdean in Prajituri

Intr-un bol punem laptele, adaugam praful pt crema si mixam 3-4 minute pana la omogenizare. Batem frisca lichida pana devine tare. Amestecam frisca cu crema obtinuta mai jos. Umplem foile...Citeste continuarea

Crema de branza pe pita greceasca

Postat de: Bucataras in Sandvisuri

 Eu unul am inceput sa inlocuiesc untul cu crema de branza pufoasa pe sendvisuri pentru ca imi place si gustul mai mult, dar are si mai putina grasime. Si cum mi-a facut cu ochiul o pita...Citeste continuarea

Ciuperci cu pui in sos de vin alb

Postat de: ralu_ca in Pui

Am topit untul in tigaie, am adaugat ceapa si usturoiul tocate marunt si le-am calit cateva minute, amestecand continuu. Am adaugat ciupercile si ardeiul gras tocate grosier si am lasat sa fiarba...Citeste continuarea

Chiftele cu legume si sos

Postat de: amalia01 in Porc

a. CHIFTELE - Ardeiul si morcovul ,curatati si spalati,ii tocam cubulete ; Dovlecelul il curatam si il dam pe razatoare; Usturoiul il pisam; Punem carnea intr-un vas adaugam dovlecelul,...Citeste continuarea

Ciorba de legume

Postat de: amalia01 in Ciorbe

Intr-o oala cu apa rece (cam 4 l) se adauga ceapa, morcovul si pastarnacul si se pune la fiert la foc potrivit; - Cand a dat in  clocot adaugam gulia si ardeiul gras; - Lasam sa fiarba...Citeste continuarea

Ciorba de telina cu rosii si tapioca

Postat de: Valclaudia in Mancaruri de post

Curatam si spalam legumele. Morcovul si radacina de telina se taie cubulete; ceapa la fel. Ardeiul se taie fasii sau cubulete, dupa preferinta. Sotam cubuletele de ceapa, morcov si telina...Citeste continuarea

Chiftele (fara ulei)

Postat de: Mokuska in Aperitive / Garnituri

Carnea o punem in tigaia de teflon incinsa si o inabusim putin. Lasam sa se raceasca. Intre timp curatam si spalam cartofii, le dam pe razatoare, lasam sa se scurga si le stoarcem de zeama....Citeste continuarea

Chec cu zahar ars si visine

Postat de: babi5 in Prajituri

Prima data ardem 100 gr zahar cu 200 ml apa si lasam la racit.Separam galbenusele de albus, apoi galbenusele se mixeaza bine cu 200 gr. zahar si zaharul vaniliat,Se adauga cuisoarele si...Citeste continuarea

Cartofi la cuptor cu telemea

Postat de: pity19 in Aperitive / Garnituri

Curatam cartofii de coaja si ii clatim ; Fiecare cartof il taiem felii rotunde ; Punem cartofii in apa cu sare la fiert , lasam pana intra furculita in ei ; Bucatile de snitel le...Citeste continuarea

Cartofi la cuptor cu pulpe de pui

Postat de: babi5 in Pui

Spalam bine pulpele si le curatam apoi le punem  la fiert cu zarzavat pentru supa, lasam sa fiarba cam pe jumatate. Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem in patru sau sase depinde de...Citeste continuarea

Ciuperci sote

Postat de: JulyCris in Mancaruri de post

Spalam ciupercile, le curatam si le taiem in bucati potrivite. Intr-o tigaie punem uleiul, apoi adaugam ciupercile si le lasam sa se caleasca bine. Isi vor lasa apa, lasam pana scade toata apa....Citeste continuarea

Ciorba de pastai cu coaste afumate

Postat de: reisnaor_2006 in Ciorbe

Pastaia o curatam si o rupem bucatele,legumele le spalam bine si le taiem cubulete.Intr-o cratita punem putin ulei si calim legumele pe rand.Cand legumele sau calit punem coastele taiate si lasam...Citeste continuarea

Carne de porc carbonade

Postat de: cristeena20 in Porc

- Alegem felii de pulpa de porc taiate subtire. Le presaram cu sare si piper proaspat macinat. Dam feliile prin faina. - In tigaie incingem untura de porc si prajim carnea pe ambele parti pana...Citeste continuarea

Compot rapid

Postat de: cristinutanicolita in Sirop / Compot

Merele si perele se spala , se indeparteaza mijlocul lemnos si se taie. Intr-o cratita se pune apa cu zaharul se amesteca si se pun la fiert. Dupa cateva clocote se adauga fructele si...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]