A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Chec mulatru

Postat de: panacris in Prajituri

Ouăle se mixează cu un praf de sare,  zahărul și zahărul vanilinat, până ce se topește. Se toarnă treptat margarina topită, apoi laptele, amestecându-se ușor,...Citeste continuarea

Ciorba cu aripioare de pui si...

Postat de: Dya in Ciorbe

Fierbem aripioarele in 2 litri de apa (adunand spuma formata de fiecare data cand este necesar). Adaugam legumele tocate dupa plac si le fierbem impreuna cu aripioarele. Saram dupa gust,...Citeste continuarea

Ciocănele de pui a la Padre

Postat de: panacris in Pui

Ciocănelele se spală sub jet de apă rece, eventula se curăță de tuleile rămase, apoi se asezonează de sare aromată și puțin ulei de măsline, se așează artistic într-o tavă...Citeste continuarea

Cordon bleu cu vinete

Postat de: dantes in Mancaruri de legume

Vinetele se taie in felii subtiri se sareaza si se lasa cam 15 minute sa se inmoaie si le piparam dupa gust. Pe fiecare felie de vinata asezam cate o felie subtire de sunca si cascaval o pliem...Citeste continuarea

Chec aperitiv "Mozaic"

Postat de: merisor67 in Aperitive / Garnituri

Reteta Ancutei: http://www.bucataras.ro/retete/chec-aperitiv-mozaic-55972.html Pentru ca am nimerit niste masline sarate, nu am mai adaugat sare in compozitie. Pregatim mai intai...Citeste continuarea

Chiftelute la cuptor

Postat de: Constelatialeu in Mancaruri cu carne

Tocam carnea, vita si porc, adaugam ceapa taiata marunt si painea inmuiata in lapte si stoarsa ( nu foarte mult ) si omogenizam. Adaugam piper si sare dupa gust, apoi cele doua oua si verdeata...Citeste continuarea

Crema de zahar ars 2

Postat de: deyutzky in Dulciuri

Punem intr-un bol ouale impreuna cu zaharul (150-160 g depinde de cat de dulce doriti sa fie) si mixam bine pana cand compozitia devine spumoasa. Adaugam treptat laptele si mixam la viteza mica...Citeste continuarea

Chiftele delicioase

Postat de: reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne

Carnea tocata o saram si piperam, adaugam cascavalul ras, salamul dat prin razatoare, ciupercile le taiem marunt si le adaugam in compozitie impreuna cu celelalte mirodenii. Adaugam un ou...Citeste continuarea

Clatite banatene sau "ca la Ana...

Postat de: Dya in Dulciuri

Incepem prin a pregati foile de clatite : se amesteca ingredientele date pentru aluat, acesta din urma trebuind sa aibe consistenta celui pentru chec, insa usor mai subtire.  Se coc apoi la...Citeste continuarea

Ciulama de ciuperci cu zucchini

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Curatam si spalam legumele (mai putin zucchini, pe care-l lasam cu coaja daca este tanar). Jumatate din zucchini se trece prin robot impreuna cu ceapa si se caleste apoi in ulei la foc potrivit...Citeste continuarea

CARNACIORI RO-LA-LA

Postat de: amalia01 in Aperitive / Garnituri

Oul se bate bine cu telul, impreuna cu sarea si zaharul; se adauga treptat apa minerala, amestecand incontinuu; se toarna faina in ploaie si se amesteca pentru a nu se forma cocoloase; se unge...Citeste continuarea

Chec aperitiv

Postat de: caroline in Aperitive / Garnituri

Ciupercile si ardeiul se curata, se spala si se taie cuburi . Branza ( eu am folosit o branza asemanatoare la telemea ) o dam prin razatoarea cu gauri mari sau dupa preferinta o taiem cuburi...Citeste continuarea

Ciuperci umplute la cuptor

Postat de: reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri

    Ciupercile le curatam de codite, le saram si piperam si le asezam in tava cuptorului, alaturi de coditele sarate si piperate. In fiecare ciuperca punem cate o bucatica de...Citeste continuarea

Clatite cu mere caramelizate

Postat de: gurita_ta2005 in Dulciuri

Se amesteca toate ingredientele pentru compozitia de clatite. Se pune o tigaie la incins se unge cu putin ulei(daca ati pus in compozitie nu e nevoie sa mai puneti si in tigaie),se prajesc...Citeste continuarea

Cozonac marmorat de post

Postat de: Valclaudia in Mancaruri de post

Amestecam drojdia intr-in vas cu sarea si 1 lingurita de zahar pana devine lichida. Adaugam apa minerala,zaharul si uleiul, apoi faina si amestecam. Vom obtine un aluat gras, nelipicios, pe...Citeste continuarea

Cornulete de post cu rahat

Postat de: Valclaudia in Mancaruri de post

Zdrobim drojdia intre degete, o punem intr-un vas incapator, presaram un praf de sare so 1 lingura zahar tos, amestecam sa se lichefieze drojdia. Pumem uleiul peste drojdie,apoi apa minerala...Citeste continuarea

Cheesecacke cu fructe

Postat de: papabundetot in Prajituri

Am pus in robot biscuitii,fulgii de ovaz si untul si am maruntit totul bine pana cand “blatul” s-a legat,am scos apoi totul din robot si am pus biscuitii cu unt intr-o forma de...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare cu sfecla rosie...

Postat de: gurita_ta2005 in Ciorbe

Ceapa se toaca marunt se pune cateva minute la calit,dupa care se adauga morcovii taiati rondele sau cuburi. Dupa ce s-au calit putin se pun in oala de ciorba la fiert la foc potrivit. Se...Citeste continuarea

Chifteluţe Dukan

Postat de: botcrina in Pui

Dezosăm pulpele, după care le dăm prin maşina de tocat carne. Într-un bol amestecăm carnea cu brânza, tărâţa de ovăz  şi oul bătut, condimentăm cu sare şi...Citeste continuarea

Clatite banatene

Postat de: jolygina in Dulciuri

Pregatim crema pentru a umple clatitele din ricota, fructele confiate, iaurt , ou si cele 3 linguri de zahar.  Umplem  clatitele cu crema de branza apoi ungem o tava mai inalta cu unt...Citeste continuarea

Cupcakes cu crema de vanilie si...

Postat de: Dea_Dea in Dulciuri

Capsunile se piseaza .  Amestecam  intr-un bol incapator faina, praful de copt si sarea! Ouale se bat spuma (albus + galbenus + 1 lg zahar) Intr-un alt bol mixam  untul cu...Citeste continuarea

Cartofi noi intregi la cuptor

Postat de: pity19 in Aperitive / Garnituri

Curatam cartofii de coaja , clatim ; Punem cartofii intr-o oala, acoperim cu apa si dam la fiert cca 20 de minute ; Scurgem de apa si punem cartofii intr-o tava de cuptor , condimentam cu...Citeste continuarea

Chec aperitiv

Postat de: cristina1985 in Aperitive / Garnituri

Se taie sunca ( sau pieptul de pui si se fierbe 1 ora ), cascavalul, branza telemea,maslinele (in jumatate), gogosarul (copt si curatat de pielita). Intr-un castron punem faina, adaugam praful...Citeste continuarea

Crostata cu nectarine

Postat de: aliliana in Prajituri

Aluatul:  Intr-un bol punem untul, faina, zaharul si praful de copt si framatam ,, in uscat" pana ce toate sunt incorporate. Va rezulta un aluat sfaramicios, adaugam oul, omogenizam, punem...Citeste continuarea

Ceafa de porc in sos de rosii si...

Postat de: gurita_ta2005 in Porc

Peste carne de pun condimentele,uleiul de masline si vinul rosu.Se lasa la marinat 24 ore in frigider intr-un vas acoperit. Intr-o tigaie punem bucatiile de carne cateva minute pe fiecare...Citeste continuarea

Cremes

Postat de: pity19 in Prajituri

Intr-o oala turnam laptele si dam la fiert la foc mediu , pana acesta incepe usor sa fiarba , dupa care dam focul incet . Cele 5 budinci le amestecam cu zaharul si cu 15 linguri de lapte rece ;...Citeste continuarea

Cheesecake cu afine

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Se zdrobesc biscuitii, se amesteca cu cele 2 linguri de zahar si untul topit. Cu compozitia obtinuta se tapeteaza fundul unei tavi rotunde (tapetata la randul ei cu hartie de copt daca e cazul),...Citeste continuarea

Cheesecake - 2 ani de bucataras :)

Postat de: AnyCostescu in Dulciuri

  Tocati biscuitii marunt. Daca aveti robot foarte bine, daca nu va chinuiti ca mine cu o punga si un sucitor J Amestecati-i apoi cu untul si puneti totul intr-o tava .Dati tava la...Citeste continuarea

Ciulama de ciuperci ( de post)

Postat de: aliliana in Mancaruri de post

Ciupercile se curata, se spala, se scurg si se taie fasii. Ceapa se curata, se toaca marunt.  Intr-o tigaie se pune ulei la incins, cand este gata adaugam ceapa, usturoiul. Lasam 2-3...Citeste continuarea

Chiftele de legume

Postat de: gurita_ta2005 in Mancaruri de legume

Intr-o craticioara se pune apa cu sare,iar cand clocoteste se pun buchetelele de conopida la fiert.Se lasa cam 15-20 minute,se scot,se strecoara de apa si se paseaza. Ceapa se toaca marunt si...Citeste continuarea

Cum se fierbe porumbul

Postat de: Dya in Aperitive / Garnituri

Cum se fierbe porumbul. Se curata porumbul de frunze si de matase, se asaza intr-o oala si se adauga apa rece, atat cat sa ii acopere. Se fierb la foc potrivit, atat cat este necesar (boabele...Citeste continuarea

Clatite (reteta video)

Postat de: Oana in Prajituri

Se mixeaza ouale cu zaharul si uleiul, se adauga apoi vanilia si faina. Se subtiaza compozitia cu lapte si apa minerala. La final se adauga coaja rasa de lamaie. Trebuie sa obtineti o compozitie...Citeste continuarea

Clafoutis cu visine

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Într-un bol sparge ouăle. Adaugă zahărul, uleiul şi sarea şi mixează amestecul la viteza maximă pentru 2 minute. Adaugă smântâna şi apa şi omogenizează....Citeste continuarea

Ciulama de dovlecel cu perisoare de...

Postat de: merisor67 in Pui

Pentru perisoare, tocam carnea de pui impreuna cu o ceapa si le amestecam cu orezul, patrunjelul tocat si cele doua oua. Potrivim amestecul de sare, piper si busuioc si formam perisoarele....Citeste continuarea

Chilli con carne

Postat de: elucubratiiculinare in Vita

Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt. Ardeii se vor taia cubulete. Semintele le pastrati in functie de cat de iute doriti mancarea. Rosiile se vor taia cubulete mici. Se va pune...Citeste continuarea

Clatite

Postat de: babi5 in Dulciuri

Se pune faina intr-un  castron, se adauga sarea , zaharul,zaharul vanilinat,razatura de lamie , ouale si laptele si incepem sa mixam adaugand apa minerala pina aducem  compozitia la...Citeste continuarea

Chec aperitiv

Postat de: Ela68 in Aperitive / Garnituri

1. Se bat ouale cu sare (nu mult in cazul in care cascavalul e sarat ) si piper. 2. Adaugati cascavalul ras pe razatoarea cu gauri mari, untul topit si racit, faina, praful de copt, laptele,...Citeste continuarea

Ciuperci făcute tocăniță

Postat de: panacris in Mancaruri de post

Ceapa și ardeii se curăță, se taie fideluță și se călesc ușor în ulei de măsline, într-un vas înalt, gen Wok;) După ce au devenit translucide, se adaugă ciupercile...Citeste continuarea

Clatite cu mere si scortisoara

Postat de: AnyCostescu in Dulciuri

Curatam merele de coaja si seminte si le taiem cuburi. Le punem la caramelizat cu zaharul si scortisoara si le lasam la foc mic pentru circa 20 minute, Preparam clatitele dupa reteta...Citeste continuarea

Ciorbă de dovlecei cu zdrențe

Postat de: panacris in Ciorbe

Ceapa, ardeiul curățat și tocat mărunt, se pun la călit în vasul MultiCooker-ului,adăugându-se,  cca. 2 linguri de ulei de măsline, și grăsimea de rață, apoi se...Citeste continuarea

Cozonac cu scortisoara si unt

Postat de: AnyCostescu in Dulciuri

Punem drojdia la inmuiat in laptele caldut. Cernem faina intr-un bol si facem o gropita in mijloc. Adaugam galbenusurile batute cu sarea si zaharul, coaja rasa de la lamaie si portocala si...Citeste continuarea

Cartofi cu carnati si branza la cuptor

Postat de: pity19 in Aperitive / Garnituri

Incepem prin a curata cartofii , ii taiem rondele , clatim si condimentam cu vegeta ; Cele doua oua le amestecam cu iaurtul , sare , piper ; Branza o dam pe razatoare ;...Citeste continuarea

Cubulete de curcan in sos alb cu...

Postat de: Adele in Curcan

Taiem ceapa cat mai marunt si o punem pe foc intr-o tigaie cu un pic de ulei sa se caleasca,nu prea mult ,o lasam la foc mic. Spalam zucchini si ii taiem rondele destul de mari ,ii punem peste...Citeste continuarea

Cous Cous cu ciuperci

Postat de: gurita_ta2005 in Mancaruri de post

Intr-o tigaie punem ulei de masline si ceapa tocata marunt la calit. Ciuperciile se scurg de zeama si se taie mai marunt. Intr-o craticioara se pune apa la fiert cu un praf de sare, cand incepe sa...Citeste continuarea

Cum se face sucul de rosii

Postat de: pushaa in Bulion

    Cum se face sucul de rosii. Alegem rosiile bine coapte. Le spalam. le curatam de codite si le punem intr-o oala la fiert. Cand incep sa se inmoaie si sa crape coaja le scoatem...Citeste continuarea

Ciorba de fasole cu costita afumata...

Postat de: gabrielasfechis in Ciorbe

Fasolea o punem in apa de seara. Pregatim mai intai aluatul de paine. Amestecam ingredientele in ordinea scrisa si le framantam bine. Aluatul il acoperim cu un prosop si il puteti tine in...Citeste continuarea

Ciorba usoara de zucchini

Postat de: Valclaudia in Ciorbe

Curatam si spalam legumele. Curatam zucchini de coaja si cu ustensila de curatat il taiem fasii lungi,de jur imprejur pana ajungem la mijloc, la zona cu seminte. Partea cu semintele,...Citeste continuarea

Ciorba de cartofi (de post)

Postat de: Lia1 in Ciorbe

1. Pune apa rece intr-o oala incapatoare, cu 1/2 lingurita sare si adu-o la foc mare in stadiul de clocot. Apoi, reduci focul la mediu. 2. Speli bine morcovii, ii razui de coaja si ii tai cu...Citeste continuarea

Ciorba acra de pui cu smantana si...

Postat de: reisnaor_2006 in Ciorbe

Legumele le curatam si le fierbem intregi.Separat intr-o cratita punem putin ulei si calim 2 morcovi  si 1/2 telina rasa.Adaugam o cana de apa si dam in clocot.Pieptul de pui il taiem...Citeste continuarea

Cum facem flori din ciocolata...

Postat de: Anastasia in Dulciuri

Rupeti cele doua foi de hartie cerata, fiecare pe lungime in patru fasii egale. Topiti ciocolata la bain marie. Turnati ciocolata intr-o punga de plastic si-i taieti un colt cu gaurica de...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]