Chec „în flăcări”
Postat de: diaconta in DulciuriPentru început am tapetat forma cu hârtie de copt,punând o bucata pe fundul formei si lipind o fâşie pe peretii formei. Am mixat ouale cu un praf de sare si...Citeste continuarea
Ciocanele de pui crocante.
Postat de: Ica_mama in Mancaruri cu carneCuratam ciocanelele ,le spalam si le tapetam cu un prosop de hartie,pentru a le zvanta. Asezam ciocanelele pe un platou si le condimentam cu sare si piper. Ouale le condimentam cu sare si...Citeste continuarea
Clatite aperitiv
Postat de: danielaR in Mancaruri de legumeAmestecam crema de branza cu ardeii rosu si verde taiati cubulete Facem o compozitie ca pentru clatite din oua,lapte,faina,spanac,sare si piper Coacem exact ca la clatite Umplem cu crema...Citeste continuarea
Curd de Capsuni (Reteta Video)
Postat de: Ina75 in DulciuriTaiem capsunile in felii. Pregatim aragazul si o cratita in care punem apa, zeama de lamaie si capsunile. Amestecam si le lasam sa fiarba timp de cateva minute, pana cand capsunile se inmoaie...Citeste continuarea
Ciocanele de pui in crusta de susan
Postat de: MotanLaOale in PuiCiocanelele de pui se curata, se spala bine si se scurg de apa. Se pun pe o farfurie si se condimenteaza cu sare si piper. Ouale se bat bine cu sare si piper intr-o farfurie. Faina se...Citeste continuarea
Cartofi noi cu bacon
Postat de: MotanLaOale in PorcCartofii se curata, se spala si se taie bucati potrivite. Se pun la prajit in baie de ulei. Baconul si ciolanul afumat se taie fasii si se pun la prajit cu o lingura de ulei in wook. Se...Citeste continuarea
Chiftele cu ou ochi
Postat de: MotanLaOale in Mancaruri cu carnePainea se inmoaie in apa si se stoarce bine. Ceapa se curata si se toaca marunt. Mararul se toaca marunt. Intr-un castron se amesteca toate ingredientele, se sareaza si pipereaza dupa...Citeste continuarea
Cartofi noi condimentati
Postat de: claudiaO in Aperitive / GarnituriCartofii in spalam bine cu apa si ii frecam cu un burete abraziv sa indepartam pe cat se poate cojita. Punem uleiul in cratia apoi cartofii spalati. Presaram toate condimentele si sarea si...Citeste continuarea
Cartofi noi cu carne de porc la cuptor
Postat de: pity19 in PorcPregatim carnea : Taiem bucata de carne felii marunte , le condimentam cu sare , piper , vegeta chilli , punem peste carne vinul , lasam sa stea in frigider 30 de minute . Scurgem...Citeste continuarea
Cheesecake cu ricotta si cirese
Postat de: comanligia in DulciuriSe incinge cuptorul la 180°c . Se unge cu unt o forma(23 sau 25 cm) de tarte mai inalta inclusiv peretii. Se amesteca faina cu untul rece(dat prin razatoarea mare),se adauga zaharul...Citeste continuarea
Costite de porc cu legume si sos de...
Postat de: Alina26 in PorcAm spalat carnea le-am presarat cu sare si piper,si le-am pus la prajit in tigaie cu doua linguri de ulei de masline, impreuna cu ceapa taiata fasii,telina taiata bucati si usturoiul taiat...Citeste continuarea
Chec delicios cu capsune a la JulyCris
Postat de: JulyCris in DulciuriAlbusurile le-am batut spuma tare. Am adaugat zaharul lingura cu lingura si am mixat bine pana s-a topit de tot.Am adaugat iaurtul si am mixat ca sa se omogenizeze bine compozitia. Am adaugat si...Citeste continuarea
Ciorba noua de fasole cu codita de...
Postat de: mihaelar63 in CiorbeSe spala codita de purcel si se pune la fiert in 2 l apa . Pentru inceput nu adaugati sare , afumatura ar putea elibera suficienta . Curatati , spalati si rupeti fasolea verde in...Citeste continuarea
Coaste cu varza acra ca in Banat
Postat de: delia64 in PorcPortionam coastele,intr-un vas punem untura si un strat de varza ,cateva coaste , boia si piper , vegeta ,iar varza si coaste . La final un strat de varza , pasta de rosii si...Citeste continuarea
Curry de pui cu orez basmati
Postat de: papabundetot in PuiAm taiat in cubulete de 2 cm pulpele de pui si le-am pus la marinat in apa de flori de portocal,sos de ardei iuti si sos de stridii,pana cand carnea s-a marinat,m-am ocupat de legume.Am tocat...Citeste continuarea
Cartofi noi cu pui de casa la cuptor
Postat de: babi5 in PuiSe portioneaza carnea, se spala si se pune la fiert in 3 l apa. Dupa ce da in clocot se spumeaza apoi se adauga zarzavatul, ceapa si ardeiul curatate si spalate. Se potriveste de sare si se lasa...Citeste continuarea
Crema de mascarpone cu frisca
Postat de: mitinita in DulciuriIn recipientul de la blenderul vertical punem frisca si o batem. Adaugam zaharul si zaharul vanilat. Adaugam mascarpone si batem in continuare, pana se formeaza o crema omogena. Daca...Citeste continuarea
Ciorba de lobada
Postat de: rena in CiorbeCuratam si spalam toate legumele. Tocam ceapa,morcovul il dam pe razatoare,ardei taiati cubulete mici,le punem intr-o oala si le calim un pic. Lobada taiata apoi o stoarcem de zeama si o...Citeste continuarea
Cartofi la cuptor cu mujdei de praz
Postat de: Valclaudia in Aperitive / GarnituriCuratam, spalam si taiem cartofii rondele. Asezam cartofii intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Presaram sare, fulgi de chili si piper dupa gust. Batem oul cu putina sare, cu praful de...Citeste continuarea
Cold coffee
Postat de: Valyvalentyna in CafeaIntr-un bol punem laptele adaugam zaharul, cafeaua ness si cu un mixer mixam 1 -2 min apoi punem cuburile de gheata si mai mixam un pic. Apoi puteti servi!! Citeste continuarea
Cartofi noi cu Kaizer La Cuptor
Postat de: Valyvalentyna in PorcPunem o oala cu apa la fiert cu putina sare. Curatam cartofii, ii spalam si ii punem in apa cind apa clocoteste. Ii acoperim si ii lasam 15 minute. Apoi ii scoatem intr-o strecuratoare si ii lasam...Citeste continuarea
Cununita cu ficatei de pui
Postat de: rena in FicatSpalam si curatam bine ficateii de pui si ii lasam la scurs intr-o strecuratoare. Punem la fiert orezul,apoi il scurgem si il clatim cu apa rece. Taiem ficateii cubulete mici si le...Citeste continuarea
Ciorba de fasole cu ciolan afumat
Postat de: Luana in CiorbeFasolea am lasat-o peste noapte in apa rece. A doua zi se da intr-un fiert si se arunca prima apa . Ciolanul il taiem bucati mici si il dam intr-un fiert . Se pune apa la fiert....Citeste continuarea
Cornulete cu pasta de rosii si...
Postat de: Valclaudia in Aperitive / GarnituriDrojdia se amesteca cu sarea si zaharul pana devine lichida.Adaugam putina apa calduta, putina faina, amestecam si lasam la dospit cca 5 -10 minute. Faina proaspat cernuta se aseaza intr-un...Citeste continuarea
Cartofi cu Blue Stilton si ceapa
Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / GarnituriCartofii se fierb in coaja 15 minute. Se lasa putin la racit, apoi se taie in jumatati, longitudinal. Se presara sare, se aseaza feliute subtiri de branza, apoi se presara rondele de ceapa si...Citeste continuarea
Clatite gratinate
Postat de: ralu_ca in Aperitive / GarnituriPentru foile de clatita am amestecat ingredientele, apoi se coc si pe o parte si pe alta Umplutura: Se amesteca ingredientele, marar totat, ardeuiul tocat si cascavalul dat prin razatoare....Citeste continuarea
Cozonac pufos cu rahat si nuca
Postat de: Valclaudia in DulciuriToate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei (mai putin laptele, pe care-l incalzim usor!) Intr-un vas incapator lichefiem drojdia, amestecand-o cu praful de sare si 1 lingura de...Citeste continuarea
Coaste la cuptor (in bere cu hrisca)
Postat de: Valclaudia in PorcCoastele afumate se spala sub jet de apa apoi se mai lasa in apa rece 10-15 minute (la desarat). Prazul se curata, se spala si se taie rondele. Asezam coastele intr-o tava de yena,pe pat de...Citeste continuarea
Chiftelute din cartofi cu bacon si...
Postat de: xana in Aperitive / GarnituriCartofii taiati cubulete se pun la fiert. Cand sunt gata, le scurgem apa si le adaugam laptele, apoi ii zdrobim ca pentru piure, nu foarte moale. Ceapa, baconul si usturoiul, taiate cat mai...Citeste continuarea
Clatite cu tarate de ovaz
Postat de: ralu_ca in DulciuriIntr-un vas am pus ouale sparte in care am adaugat taratele. Indulcitorul l-am pus intr-o jumatate pahar apa fiarta si l-am amestecat, apoi l-am turnat in compozitie, alaturi de sare, praf de...Citeste continuarea
Cum se face coliva
Postat de: ralu_ca in DulciuriCum se face coliva. In primul rand alegem arpacasul, dupa care prima oara turnam apa fiarta peste el. Il amestecam cu o lingura mai speciala ( cu coada mai lunga ) pana se ridica deasupra...Citeste continuarea
Chiftele din carne de vita
Postat de: cristeena20 in Mancaruri cu carne- Tocam carnea si o amestecam cu ouale, pasta de legume (eu am facut in casa din zarzavat maruntit cu robotul , frunze de telina si paturnjel verde , ulei de masline si sare- puteti vedea...Citeste continuarea
Cornuri cu branza topita, cas de...
Postat de: delia64 in Aperitive / GarnituriFramantam un aluat din faina , drojdie , zahar , apa , sare , cand aluatul se desprinde usor de mana adaugam uleiul caldut si lasam la dospit pana cand aluatul isi dubleaza...Citeste continuarea
Ciuperci umplute
Postat de: andaoana in Aperitive / GarnituriCiupercutele le curatam si luam piciorusul de la ele . Asezam ciupercile pe o tava . Piciorusele le taiem in cubulete mici . Curatam ceapa si usturoiul si le teiem solzisori (cubulete sau...Citeste continuarea
Conopida la cuptor cu besciamella...
Postat de: mihaelamiky1992 in Mancaruri de legumeFierbem conopida in apa cu sare timp de 10 minute (nu trebuie sa fie prea fiarta) dupa care o dam la racit. Intre timp pregatim besciamella. BESCIAMELLA: - topim untul intr-o cratita; -...Citeste continuarea
Ciulama de ciuperci
Postat de: Mokuska in Mancaruri de legumeCeapa si ardeii se spala si se taie julien. Se lasa la inabusit cu 2-3 cubulete de unt sub capac, timp in care spalam si feliem ciupercile. Ciupercile feliate se lasa la fiert in zeama proprie,...Citeste continuarea
Cartofi la cuptor cu 2 ingrediente
Postat de: Mokuska in Aperitive / GarnituriCartofii in coaja si ouale se spala si se pun la fiert separat. Cartofii si ouale fierti lasam sa se raceasca, se curata de coaja si se taie rondele mai grose. Intr-o tava unsa cu unt...Citeste continuarea
Chefal la cuptor cu legume
Postat de: carla27carla in PesteSe curata morcovii,dovlecelul,ceapa si ciupercile si se spala.Se spala ardeiul verde si rosu, conopida si brocolii rupte in buchetele.Se taie bastonase morcovii,ardeii,dovlecelul...Citeste continuarea
Carne de porc cu mustar si legume...
Postat de: xana in PorcTaiem carnea in fisii subtiri, ca la strogonoff si o dam cu sare si piper. O punem intr-o tigaie cu uleiul de masline si margarina si o lasam la prajit pana incepe sa se rumeneasca, apoi adaugam...Citeste continuarea
Cornuri fragede cu finetti
Postat de: aliliana in PrajituriUntul se topeste putin la cuptor. Faina se cerne . Peste ea se adauga restul ingredientelor, se amesteca bine, bine pana rezulta un aluat. Acesta se pune la frigider ccca 30 minute. ...Citeste continuarea
Cușcuș
Postat de: panacris in PasteApa se pune la fiert cca. 10 minute. Cușcuș-ul se pune la călit într-o tigaie cu uleiul de măsline, la foc mic, neacoperit, cca. 5 minute. Apoi se adaugă apa clocotită, se asezonează...Citeste continuarea
Cosulete fragede cu nuca si dulceata
Postat de: Elena_Daria in DulciuriUmplutura: amestecam dulceata de prune cu nuca macinata pana obtinem o pasta tare apoi adaugam esenta de rom. Aluat: intr-un vas punem untura, praful de copt stins cu otet si apa si se...Citeste continuarea
Chec cu banane (Multicooker)
Postat de: TAB1TA in DulciuriMargarina se freaca cu zaharul Apoi se adauga ouale , esenta de vanilie si bananele si se mixeaza cateva minute. Se adauga smantana (iaurtul) si se mixeaza in continuare. Se...Citeste continuarea
Crema de zahar ars (Multicooker)
Postat de: Dya in DulciuriCaramelizam cele 2-3 linguri cu zahar, folosind functia FRY (pana ce zaharul se topeste complet si devine auriu). Intre timp, amestecam ouale cu cele 2 linguri cu zaharul, adaugam esenta de...Citeste continuarea
Clatite cu lapte acru si ghimbir
Postat de: mihaelar63 in DulciuriIntr-un castron incapator se bat ouale cu ingredientele lichide . Adaugati mirodeniile si sarea .Amestecati cu telul sau mixerul. Incorporati uleiul treptat . La sfarsit adugati faina...Citeste continuarea
Cornuri cu surpriza
Postat de: delia64 in Aperitive / GarnituriSe pune drojdia la inmuiat. Se amesteca faina cu drojdia , apa si sarea , se framanta bine si la final adaugam uleiul . Lasam la dospit la loc caldut pana ce coca isi...Citeste continuarea
Cornuri de Bratislava
Postat de: andaoana in DulciuriIncalzim laptele si dizolvam drojdia in el. Lasam la dospit 5 minute. Intr-un bol punem faina , ouale , zaharul , sarea si untul topit. Adaugam laptele cu drojdia si framantam pana...Citeste continuarea
Cornulete fragede cu gem de prune
Postat de: Luckycake in PrajituriPunem faina intr-un bol apoi in mijloc facem o adancitura si adaugam celalate ingrediente , framantam repede , deaorece este un aluat fraged nu trebuie framantat mult, ci doar atat cat sa devina...Citeste continuarea
Ceafa de porc cu sos de portocale...
Postat de: gurita_ta2005 in PorcCarnea se condimenteaza,se stropeste cu ulei de masline,se pune vinul si se lasa la marinat 24 ore. Intr-o tava punem carnea cu sosul format de la marinare,taiem prazul rondele,punem deaspura...Citeste continuarea
Chec cu morcovi si mere - Multicooker
Postat de: TAB1TA in PrajituriSe curata morcovii si merele si se dau pe razatoarea mica. Zaharul, vanilia si uleiul se mixeaza 1-2 minute. Se adauga sucul de portocala (lamaie) si apa minerala. Se adauga morcovii si...Citeste continuarea





















