A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ciorba radauteana

Postat de: delia64 in Supe/Ciorbe

Intr-o  oala de 5 litri punem 4 litri de apa si pieptul de pui , un praf de sare si lasam sa fiarba spumand din cand in cand . Intre timp curatam ceapa , morcovii,pastarnacul , telina si...Citeste continuarea

Cozonac cu nuca

Postat de: AlexandraOrdean in Dulciuri

Pregatim aluatul. Dizolvam drojdia in 100 ml lapte caldut. Cernem faina intr- un bol, adaugam drojdia, amidonul, cojile de citrice rase pe razatoarea mica, 200 gr zahar....Citeste continuarea

Churros

Postat de: madi_marin in Dulciuri

Se face un aluat de eclere : se pun la fiert laptele, apa, untul, praful de sare şi zahărul vanilat. Când clocoteşte , se adaugă făina amestecând energic ca să nu se formeze...Citeste continuarea

Chec simplu cu Nesquik

Postat de: Valyvalentyna in Dulciuri

Foarte simplu amestecam f bine toate ingrediente{ in afara de nesquik} sa se omogenizeze ingredientele lichide cu cele solide. Oprim 3-4 linguri din compozitie pt marmorat. Ungem tavile cu ulei...Citeste continuarea

Ciorba radauteana

Postat de: merisor67 in Ciorbe

Portionam puiul si il spalam bine apoi il vom pune la fiert in apa cu putina sare. Cand incepe apa sa fiarba, inlaturam spuma care se formeaza. Curatam si spalam bine legumele pe care le vom...Citeste continuarea

Ciorba de cartofi cu tarhon

Postat de: ralu_ca in Ciorbe

Am curatat cartofii, i-am spalat si taiat cubulete. Ii punem deoparte in apa rece. Morcovii si telina se curata, se spala apoi se dau pe razatoarea mare. Ceapa se da pe razatoarea fina si se pune...Citeste continuarea

Copanele dulci-picante

Postat de: Creatsa in Pui

Am spalat si curatat bine copanelele de pui apoi le-am lasat la zvantat. Le-am asezonat cu sare,piper macinat ,boia iute si sare si le-am lasat la odihnit o jumatate de ora. Intr-o tigaie am...Citeste continuarea

Ciolan copt impanat

Postat de: claudiaO in Porc

Pregatim ciolanul: il spalam si il stergem bine, apoi il ungem cu ulei pe toate partile. Il gaurim in mai multe locuri cu varful unui cutit si il impanam cu usturoi si bucatele de carnat...Citeste continuarea

Chiftelute cu mazare

Postat de: caroline in Mancaruri cu carne

Curatam cartofii,ii soalam,ii taiem cuburi si ii punem la fiert in apa rece cu sare. Cand au fiert ii scurgem de apa,ii punem intr-un bol si ii lasam putin sa se racoreasca. Amestecam bine...Citeste continuarea

Clatite cu branza si vanilie la...

Postat de: petruta_ionela84 in Dulciuri

1. Preparam clatitele dupa reteta preferata 2. Pt crema de vanilie :punem 400 ml lapte la fiert impreuna ciu zaharul restul 200 ii amestecam cu ouale batute bine si amidonul .cand laptele...Citeste continuarea

Cheesecake cu gorgonzola si nuci

Postat de: GretaRachita in Aperitive / Garnituri

Lasam untul sa se inmoaie la temperatura camerei. Punem foile de gelatina in apa rece. Intre timp maruntima bine feliile de paine bisotata si le mixam impreuna cu untul. Punem compozitia obtinuta...Citeste continuarea

Cheesecake cu blat de ciocolata Dukan

Postat de: deyutzky in Prajituri

Separam albusurile de galbenusuri si mixam albusurile spuma cu indulcitorul. Adaugam taratele de ovaz, cacaua si praful de copt si amestecam cu o lingura. Tapetam o tava cu hartie de copt si...Citeste continuarea

Chec cu dulceata de mere (de post)

Postat de: gabitsa in Prajituri

Intr-un vas se pun apa, zaharul, praful de copt, cana de ulei si se amesteca pana se omogenizeaza toate. Adaugam esentele si faina. Obtinem o compozitie de chec. Se imparte compozitia in doua...Citeste continuarea

Chec cu cacao si seminte de mac

Postat de: nadea68 in Prajituri

Intr-un castron punem oul si zaharul,batem cu batatorul(eu am facut manual)se adauga laptele si uleiul.amestecam bine. Faina o amestecam cu praful de copt.Adaugam la crema de ou.Amestecam si...Citeste continuarea

Ciorba de post

Postat de: dantes in Ciorbe

Legumele se taie se spala si se taie marunt. In oala care pregatim ciorba punem uleiul la incins si se caleste in el ceapa,ardeiul gras si morcovul,Cand ceapa a devenit sticloasa si ardeiul si...Citeste continuarea

Cheesecake cu banane

Postat de: Retetegg in Prajituri

Ca de obicei vom incepe cu blatul din biscuiti pentru care avem nevoie de biscuiti sfaramiciosi pe care ii macinam in robot. Nu trebuie sa fie macinati foarte fin. Peste biscuiti punem untul...Citeste continuarea

Ciorba radauteana cu pui

Postat de: tiby in Ciorbe

Morcovii, ardeiul gras, radacina de patrunjel si radacina de pastarnac se curata, se spala si se taie fideluta sau cubulete. Ceapa se curata si se toaca marunt iar gulia si jumatatea de telina se...Citeste continuarea

Cozonaci pufosi de post

Postat de: Creatsa in Dulciuri

Intr-un vas incapator am amestecat 900 faina cu sarea. Am amestecat sucul de portocale cu zaharul pana s-a topit cat de cat zaharul. Am dizolvat drojdia cu 2 linguri de zahar(din cantitatea...Citeste continuarea

Clatite cu mere si scortisoara - de...

Postat de: Corina33 in Dulciuri

Se amesteca intr-un bol: apa minerala, sarea, zaharul, zaharul vanilat si uleiul. Cand zaharul s-a topit adaugam faina treptat, scortisoara, iar la final praful de copt stins cu zeama de lamaie....Citeste continuarea

Cake Pops

Postat de: Luckycake in Prajituri

Ouale le batem cu un mixer impreuna cu zaharul pana cand isi dubleaza volumul, cam 5 minute, adaugam untul topit , laptele caldut , amestecam bine apoi punem faina amestecata cu praful...Citeste continuarea

Chiquita Banana (reţetă de post)

Postat de: simonacallas in Dulciuri

Mai întâi, pregătim toate ingredientele necesare, să le avem la îndemână. Ciocolata o rupem în bucăţi cât mai mici şi o topim la cuptorul cu microunde...Citeste continuarea

Cea mai buna reteta de Desert...

Postat de: marcelika in Dulciuri

Cum se prepara Cea mai buna reteta de Desert cozonac, pufos si gustos ca la mama acasa: Se freaca drojdia cu o lingurita de zahar, se adauga putin lapte cald si se face maiaua. Se lasa la...Citeste continuarea

Chec aperitiv

Postat de: Constelatialeu in Aperitive / Garnituri

Pregatim carnea pentru tocat, taiem in bucatele mai mici. Curatam morcovul, ceapa, spalam leurda si pregatim masina pentru tocat. Trecem toate ingredientele prin masina de tocat, apoi potrivim de...Citeste continuarea

Cupola in 3 culori

Postat de: Creatsa in Torturi

Pentru blat am batut albusurile spuma cu un praf de sare apoi am adaugat zaharul si am mixat pana am obtinut o bezea tare. Am adaugat uleiul,galbenusurile, coaja de lamaie si faina amestecata cu...Citeste continuarea

Ciorba cu afumatura

Postat de: momo121 in Ciorbe

Pentru inceput am pus carnea la fiert si am luat spuma care s-a format deasupra. Dupa ce a fiert (nu in totalitate, deoarece mai fierbe cu legumele), am adaugat ceapa, ardeii, morcovul tocate...Citeste continuarea

Ciorba de fasole pestrita cu os afumat

Postat de: JulyCris in Ciorbe

Spalam fasolea, o alegem de eventualele impuritati, o punem intr-o oala cu apa si lasam peste noapte (cel mai indicat). Oasele le portionam in bucati potrivite. Le punem intr-o oala cu apa, le dam...Citeste continuarea

Castane coapte

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Desi pare simplu, pentru a fi bine facute trebuie respectate niste reguli. Castanele se pun in apa calduta 15 minute pentru a se hidrata. Se cresteaza fiecare castana pe partea rotunda...Citeste continuarea

Chec pufos - Reteta economica si...

Postat de: RoxanaIonela in Prajituri

Cum se prepara Chec pufos - Reteta economica si gustoasa Ouale impreuna cu zaharul se mixeaza cam 2 minute,se adauga laptele si uleiul,se amesteca bine dupa care se pun faina cernuta si praful...Citeste continuarea

Cornulete de post cu pudra de...

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Amestecam drojdia cu zaharul vanilat si praful de sare pana devine lichida. Adaugam pudra de roscove, apoi 1 cana de ulei+1 cana de apa minerala (la temperatura camerei). Punem faina peste...Citeste continuarea

Cuiburi de mămăligă

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Se pune apa la fiert, cu un strop de  ulei  de măsline, o linguriță de făină de mălai și una de  sare , într-un ceaun sau oală de inox cu fundul dublu, de data asta am...Citeste continuarea

Ciocolata de casa cu nuci

Postat de: comanligia in Dulciuri

Am fiert apa,zaharul si cacaoa. Am dat deoparte si am pus untul,l-am amestecat bine pana s-a topit. Apoi am adaugat laptele praf si nucile si am incorporat bine. Aceasta compozitie am...Citeste continuarea

Chec cu cacao

Postat de: Dya in Prajituri

Batem ouale spuma impreuna cu zaharul, pana ce obtinem o spuma omogena. Incorporam esentele si praful de copt, apoi faina, adaugand laptele si uleiul. Amestecam pana la omogenizarea completa si...Citeste continuarea

Ciorba cu mini-perisoare de vitel

Postat de: mihaelar63 in Ciorbe

Puneti la fiert o oaqla cu 3l apa . Curatati , spalati si taiati cubulete legumele pentru supa . Puneti legumele la fiert . Sarati.Adaugati orezul . Amestecati carnea cu ou, pesmet , sare...Citeste continuarea

Ciuperci umplute

Postat de: caroline in Aperitive / Garnituri

Ciupercile le-am curatat de pielita si le-am spalat.Le-am uscat cu un prosop de hartie. Piciorusele ciupercilor le-am tocat marunt si le-am calit in tigaie cu putin ulei de masline incins...Citeste continuarea

Cornulete cu dulceata de prune

Postat de: pity19 in Dulciuri

Intr-un vas amestecam faina cu untul, drojdia dizolvata in putina apa calda, zaharul, sarea, amestecam bine pana rezulta un aluat nelipicios. Lasam la odihnit acoperit cu un prosop la loc cald...Citeste continuarea

Cornuri cu cascaval

Postat de: pity19 in Piine

Aluatul: Intr-un castron punem faina, margarina, sarea, zaharul, drojdia dizolvata in apa calda, amestecam bine, cat sa rezulte un aluat nici prea moale, dar nici prea tare. Lasam la odihnit...Citeste continuarea

Clatite cu branza si bezea

Postat de: andaoana in Prajituri

Clatitele Spargem ouale intr-un castron mai inalt si le batem putin cu un pic de sare . Adaugam faina cernuta , berea si laptele amestecand continuu. O lingura de ulei o punem...Citeste continuarea

Chec aperitiv din carne de porc si...

Postat de: simona72 in Aperitive / Garnituri

Pulpa de porc sa fie cu foarte putina grasime. Se spala, se taie cubulete si se da prin masina de tocat. Se adauga ouale, la inceput am pus doar 2, dar dupa ce am amestecat ingredientele,...Citeste continuarea

Cartofi cu cascaval si snitele din...

Postat de: andaoana in Curcan

Carnea de curcan o taiem in fasii subtiri si o batem cu batatorul de snitele , asezonam cu sare si piper si lasam cel putin 1 ora . Intre timp curatam cartofii si ii punem la fiert in apa cu...Citeste continuarea

Cozonac pufos de post

Postat de: rhapsody in Dulciuri

1. Cernem faina intr-un vas, facem o adancitura in mijlocul acesteia, punem drojdia impreuna cu zaharul. Turnam apa calda si dizolvam drojdia. Acoperim cu un prosop si lasam la dospit 10-15 minute...Citeste continuarea

Chec cu ricotta

Postat de: caroline in Dulciuri

Mixam oul cu un praf de sare.Adaugam zaharul si mixam pana ce obtinem o compozitie cremoasa ce si-a triplat volumul. Adaugam apoi uleiul si mixam in continuare. Amestecam faina cu praful de...Citeste continuarea

Ciuperci umplute cu ceapa verde si...

Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri de post

Spalam ciupercile, le stergem cu un prosop curat si indepartam coditele. Foile de ceapa verde le spalam, le taiem rondele, iar coditele de ciuperci le tocam. Rosiile decojite le facem...Citeste continuarea

Chilli con carne

Postat de: xana in Vita

Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei de masline. Cand aceasta se inmoaie se adauga usturoiul tocat si se calesc impreuna timp de 2 minute. Adaugam carnea si amestecam pana aceasta...Citeste continuarea

Chiftele din cartofi si morcovi

Postat de: pity19 in Mancaruri de legume

Curatam cartofii , ii clatim bine, dam pe razatoare. Curatam morcovul , dam pe razatoare , adaugam sare,piper , boia si vegeta , amestecam bine ; Luam cate o lingura din compozitie si...Citeste continuarea

Cartofi prajiti cu snitel de pui...

Postat de: pity19 in Pui

Cartofii curatati si taiati feliute , ii punem intr-o tigaie incinsa cu ulei , lasam cateva minute,aprox.20 minute , depinde de aragaz . Scoatem cartofii si adaugam snitelul de pui la prajit...Citeste continuarea

Carnat prajiti cu amestec de legume

Postat de: pity19 in Porc

Punem cartofii la fiert in putina apa , lasam aprox 10-15 minute , legumele congelate le punem si pe ele la fiert aprox 15 minute, adaugam si putina sare ;  Punem o tigaie la foc mediu ,...Citeste continuarea

Cartofi la cuptor, cu leurda

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Cartofii se curata, se spala si se taie bucati mai mari. Leurda se spala, se curata de codita si se toaca fasii subtiri. Intr-un castron se pun cartofii, toate ingredientele si se amesteca...Citeste continuarea

Ciorba radauteana

Postat de: Creatsa in Ciorbe

Am pus la fiert in apa rece carnea de pui impreuna cu boabele de piper si un praf de sare si am lasat pe foc pana a inceput sa dea in fiert si sa se formeze spuma. Cu ajutorul unui polonic am...Citeste continuarea

Chec cu sos de ciocolata (reteta...

Postat de: farfuriavesela in Prajituri

Separam albusurile de galbenusuri, le frecam pe cele din urma cu uleiul, cu ajutorului mixerului. Albusurile le batem spuma tare si apoi adaugam zaharul treptat, mixam bine pana se dizolva...Citeste continuarea

Ceafa de porc cu sos de rodii

Postat de: gurita_ta2005 in Porc

Feliile de ceafa de condimenteaza,punem frunzele de rozmarin,se stropesc cu ulei de masline si se pun la prajit pe ambele parti cateva minute.Se adauga vinul,iar dupa ce a scazut se pune apa si se...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]