A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Cartofi aurii

Postat de: caroline in Mancaruri de post

Cartofii ii curatam de coaja ,ii spalam si ii taiem in doua sau in patru pe lung. Punem cartofii la fiert in apa rece cu sare .Lasati-i la fiert cat sa intre furculita in ei ( nu sa se sfarame)...Citeste continuarea

Ciorba de broccoli

Postat de: Valclaudia in Ciorbe

Curatam si spalam legumele. Calim ceapa tocata,telina si morcovul taiat cubulete in ulei, apoi adaugam rosiile pasate, sare si piper dupa gust. Lasam sa dea cateva clocote apoi adaugam apa...Citeste continuarea

Cotlet de porc cu fenicul si orez Thai

Postat de: papabundetot in Porc

Cotlet: am spalat si apoi uscat cu un prosop de hartie cotletele de poc,am spalat si curatat feniculul,telina apio si usturoiul,apoi le-am tocat marunt.Intr-o cratita am pus putin ulei,am adaugat...Citeste continuarea

Cotlet de porc cu sos de mustar si...

Postat de: cristeena20 in Porc

- condimentam bine feliile de carne cu sare, piper, usturoi pisat si pasta paprika, dupa preferinta cu sos picant. Turnam vinul alb si dam la rece, acoperite pentru cel putin 2 ore. Eu le-am tinut...Citeste continuarea

Cannelloni cu carne de pui

Postat de: Bunica in Cannelloni

Prazul tocat marunt se caleste in 2 linguri ulei de masline. Peste el, se pune la calit carnea tocata. Caleste pana carnea se albeste. Asezoneaza cu sare,piper,praf de ghimbir ai lasa la...Citeste continuarea

Cartofi la cuptor cu sos de ceapa...

Postat de: caroline in Mancaruri de post

Cartofii ii curatam de coaja ,ii spalam si ii taiem in 4 sau 8 pe lung.Ii fierbem in apa rece cu sare pentru 15 minute. Tapetam o tava pentru cuptor cu hartie de copt ( sau ungem cu ulei) si...Citeste continuarea

Cous cous cu legume, stafide,...

Postat de: GretaRachita in Paste

Mai inainte de toate am pus apa sa fiarba. Cand aceasta a inceput sa fiarba, am adaugat sare , 1/2 lingurita de curcuma si 1/2 lingurita de cury, cous-cous-ul in ploaie si am amestecat, am adaugat...Citeste continuarea

Crap cu ceapa la tava

Postat de: mihaelar63 in Crap / Caras

Crapul curatat se sareaza din timp . Cepele se curata se spala si se toaca marunt . Sotati ceapa in ulei impreuna cu ardeiul  taiat patratele si telina taiata marunt . Spre sfarsitul...Citeste continuarea

Cupcakes

Postat de: petruta_ionela84 in Prajituri

Mixam untul la temperatura camerei impreuna cu zaharul si praful de sare,adaugam treptat ouale si laptele apoi nuttela si mixam bine,adaugam faina impreuna cu praful de copt si cacaua si...Citeste continuarea

Ciuperci la cuptor

Postat de: LidiaChivu in Mancaruri de post

Se spală şi se toacă verdeaţa, apoi se curăţă şi se toacă mărunt şi usturoiul. Se spală ciupercile, se desfac codiţele, care se toacă cubuleţe. Restul ciupercilor se aşază...Citeste continuarea

Ciorba de fasole boabe-de post

Postat de: Constelatialeu in Mancaruri de post

Fasolea o punem de seara la inmuiat in apa rece.A doua zi dis-de dimineata,ca sa fiarba linistita si nestresata,se pune la fiert,se schimba apa de 2-3 ori.Morcovul,pastranacul si telina le curatam...Citeste continuarea

Ciuperci cu praz, gogoșari în sos...

Postat de: panacris in Mancaruri de post

Prazul se curăță, se taie rondele și se pune la călit cu puțin ulei de măsline, în minunatul vas Zepter. Se lasă la foc mic cca 4 minute, până ce acul indicator de pe capac...Citeste continuarea

Crizanteme cu crema de ciocolata si...

Postat de: Steffy in Prajituri

Se tin toate ingredientele la temperatura camerei pentru cel putin 2 ore. Se pune faina cernuta intr-un vas, in mijlocul careia facem un crater, in care punem drojdia, o lingurita zahar si...Citeste continuarea

Ciorba de fasole boabe cu sorici

Postat de: mihaelar63 in Supe/Ciorbe

Fasolea se spala si se pune sa se hidrateze in multa apa cateva ore . Puneti fasolea la fiert in multa apa in care adugati cimbrul , mararul , foaia de dafin si soricii . Curatati si spalati...Citeste continuarea

Cartofi aromati la tava

Postat de: mihaelar63 in Mancaruri de post

Cartofii se curata , se spala si se taie in felii groase pe lungime . Se aseaza cartofii  in tava tapetata cu hartie de copt si se amesteca cu ingredientele enumerate mai sus. Dati l;a...Citeste continuarea

Clatite aperitiv

Postat de: caroline in Aperitive / Garnituri

Reteta este pentru 4 persoane ( doua clatite pentru fiecare) . Vanata o spalam si o feliem.Ne trebuiesc 8 felii .Presaram sare pe feliile de vanata si le lasam sa scurga toata zeama ( astfel nu...Citeste continuarea

Ciocanele in aluat

Postat de: Dea_Dea in Mancaruri cu carne

Pulpele se curata de piele si se pun la fiert, se scot si se lasa la racit. Se intinde aluatul si se taie fasie de 1-2 cm, se infasoara pulpele si se pun in tava cu hartie de copt. Se ung cu ou...Citeste continuarea

Clatite cu nesquik

Postat de: caroline in Dulciuri

Punem intr-un bol laptele,sarea si zaharul.Amestecam bine cu ajutorul unui tel. Treptat adaugam faina amestecand in continuu.Punem si neqiuk-ul si amestecam bine toate ingredientele. Punem o...Citeste continuarea

Cartofi frantuzesti

Postat de: bianca92 in Aperitive / Garnituri

Ouale si cartofii se fierb in coaja dupa care se curata. Ungem vasul in care vrem sa preparam cartofii cu putin unt pe toate partile dupa care incepem sa asezam in straturi astfel: un strat din...Citeste continuarea

Cartofi "acordeon"

Postat de: simona72 in Aperitive / Garnituri

Cartofii se curata de coaja, se pun intr-o lingura si se taie felii (dar nu de tot,pana ajungem la lingura) cu spatiu intre ele de aproximativ 0,5 cm. Feliile de bacon se taie in bucati, iar...Citeste continuarea

Chec cu banane de post

Postat de: ianculubita in Dulciuri

Bananele curatate le punem intr-un castron, le pasam cu o furculita apoi le mixam bine impreuna cu zahar, arome, ulei adaugat cate putin. La final incorporam faina amestecata cu sare, praf de...Citeste continuarea

Curcan cu spanac

Postat de: ianculubita in Curcan

In primul rand ne ocupam de spanac: il curatam de nervurile groase, il spalam in multe ape reci, si il oparim 3minute. Il scurgem iar dupa ce s-a racit il taiem si-l lasam deoparte. Carnea...Citeste continuarea

Classic Cheesecake

Postat de: Luckycake in Prajituri

Avem nevoie de o tava cu peretii detasabili(de 24 sau 26 cm) iar pe fundul tavii am pus hartie de copt. Biscuitii ii sfaramam bine cu ajutorul unui robot de bucatarie apoi adaugam untul topit....Citeste continuarea

Ciorba de fasole verde cu smantana,...

Postat de: MotanLaOale in Ciorbe

Cum se prepara Ciorba de fasole verde cu smantana, o mancare savuroasa si usoara Ceapa se curata si se toaca marunt. Zarzavatul se curata si se taie rondele. Intr-o oala se pune uleiul,...Citeste continuarea

Chec aromat, de post

Postat de: rhapsody in Mancaruri de post

1. Preincalzesti cuptorul la 180 grade celsius. 2. Pune ingredientele uscate (faina, zaharul, pudra de portocale, pomelo, scortisoara)  intr-un bol si amesteca-le. 3. Adauga peste...Citeste continuarea

Covrigi cu mac si susan

Postat de: Mastrokosta in Piine

In prima faza preparam aluatul.Facem maiaua punand intr-un bol pachetul de drojdie, zaharul, 1 lingurita de faina si 2 -3 linguri de apa calduta.Lasam vreo 20 minute sa creasca. Intr-un...Citeste continuarea

Cartofi umpluţi cu ciuperci

Postat de: alisa92 in Mancaruri de post

Pregătirea cartofilor: Se spală foarte bine cartofii şi se freacă cu un burete abraziv, până rămâne coaja curată. Se ung cu ulei de măsline şi se pun în tava...Citeste continuarea

Cartofi copti, cu mujdei si branza...

Postat de: merisor67 in Aperitive / Garnituri

Spalam bine cartofii si ii punem la fiert in coaja, punand apa doar cat sa-i acopere. Ii lasam la fiert doar pana se patrund putin la testul cu furculita. Dupa ce au fiert, scurgem apa, ii...Citeste continuarea

Cheesecake cu zmeura

Postat de: Cocktail_of_Senses in Prajituri

Pisati biscutii pe rand cu fundul unui pahar si amestecati cu untul pana se incorporeaza. Nu va sfiiti sa folositi mana pentru ca asa este cel mai usor! Tapetati fundul unei tavi cu pereti...Citeste continuarea

Coşuleţe aperitiv cu brânză,...

Postat de: simonacallas in Aperitive / Garnituri

Se amestecă oul cu uleiul, apa şi sarea. Se adaugă făina cernută cu praful de copt. Se frământă un aluat tare şi elastic, care se lasă la rece 30 minute. Apoi se întinde o...Citeste continuarea

Cartofi la cuptor

Postat de: Constelatialeu in Mancaruri cu carne

Se aleg 6-7 cartofi potriviti cu coaja rosie,se spala si se pun la fiert.Dupa ce au fiert se curata de coaja se taie rondele si impreuna cu ceapa de apa,taiata pestisori,se pun in tuci si se...Citeste continuarea

Cupcake

Postat de: nadea68 in Dulciuri

Intr-un castron punem ouale,un varf de sare si zaharul.Frecam bine dupa care adaugam untul tinut la temperatura camerei. Faina o amestecam cu praful de copt.Adaugam la oua si amestecam.Adaugam...Citeste continuarea

Ciorba de fasole boabe , de post

Postat de: delia64 in Mancaruri de post

Punem fasolea la innmuiat cu o seara inainte sa o gatim . Intr-o oala de 6 litri punem apa si fasolea la fiert . Curatam zarzavatul , il spalam si il taiem cubulete  si  punem in...Citeste continuarea

Curcan cu morcovi si varza la cuptor

Postat de: andaoana in Curcan

Curatam legumele si le spalam in jet de apa rece . Morcovii ii lasam intregi , la fel si cartofii . Varza o taiem felii cu cotor cu tot si nu foarte subtiri. Trebuie ca frunzele de varza sa se...Citeste continuarea

Chiftele de pui cu soia

Postat de: andaoana in Aperitive / Garnituri

Soia o punem la inmuiat in apa pentru 15-20 minute. Curatam legumele si le dam pe razatoarea mica sau prin masina de tocat . Dupa ce soia s-a inmuiat o stoarcem bine de apa. Intr-un...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare

Postat de: reisnaor_2006 in Supe/Ciorbe

Se caleste o ceapa taiata marunt,ardeiul si morcovul ras ,se stinge cu apa ,se adauga patrunjelul, telina taiate cubulete sau date prin razatoare si se lasa la fiert.Se fac perisoarele din carnea...Citeste continuarea

Chec

Postat de: Monica1997 in Prajituri

1.  Se pune margarina cu 4 linguri de zahar si 4 linguri lapte pe foc mic pina ce se topeste , se adauga si cacao , se da deoparte si din aceasta compozitie se opreste cam 1 cescuta , restul...Citeste continuarea

Cartofi taranesti cu pui

Postat de: ralu_ca in Pui

Cartofii i-am pun la fiert in apa cu sare cat sa intre furculita in ei, i-am scurs de apa, i-am trecut pe sub un jet de apa rece si i-am lasat sa se raceasca, apoi i-am curatat de coaja si i-am...Citeste continuarea

Chiftele de cartofi cu mancare de...

Postat de: Valclaudia in Mancaruri de post

Mancarea de spanac: Curatam ceapa, o spalam si o taiem marunt. O punem cca 5 minute la calit in ulei, saram, piperam si adaugam spanacul decongelat (sau daca folosim spanac proaspat il...Citeste continuarea

Cartofi aurii

Postat de: Valclaudia in Mancaruri de post

Spalam cartofii si ii punem sa fiarba in coaja (cca 30 min). Dupa ce au fiert cartofii,ii trecem sub un jet de apa rece si ii decojim. Impartim cartofii in sferturi (pe lung) si ii prajim in...Citeste continuarea

Chec de fructe

Postat de: Cornelia89 in Dulciuri

Se separa albusul de galbenus. Albusurile se bat spuma cu cele 11 linguri de zahar. Se adauga galbenusurile,laptele treptat,uleiul tot treptat si faina la fel. Se adauga esenta de...Citeste continuarea

Cozonac Rosenkranz [ de post]

Postat de: mihaelar63 in Dulciuri

Am pus ingredientele pentru aluat in masina de paine la framantat . Am lasat aluatul sa dospeasca pana aproape si-a dublat volumul . Am mai repetat inca o data framantarea ....Citeste continuarea

Chec de ciocolata cu banane

Postat de: Giana in Prajituri

Se amesteca ingredientele uscate. Separat se mixeaza bananele zdrobite cu ouale, untul topit si esenta de vanilie. Cu o spatula amestecam usor compozitia cu ingredientele uscate pana obtinem un...Citeste continuarea

Ciorba de cocos

Postat de: JulyCris in Ciorbe

Carnea se spala si se pune in oala cu apa la fiert. Spumuim bine,punem capacul si lasam sa fiarba la foc mediu. Adaugam apa dupa ce scade. Cand carnea da semne ca incepe sa fiarba(eu am fiert la...Citeste continuarea

Ciorba radauteana

Postat de: Mastrokosta in Ciorbe

Spalam carnea si o punem la fiert intr-o oala cu 8 litri de apa, o lasam sa dea un clocot si spumuim bine, ulterior curatam si spalam bine legumele pe care le adaugam in oala cu carnea, unde tot...Citeste continuarea

Cheesecake cu topping de fructe de...

Postat de: georgiaskitchen in Prajituri

Mai întâi de toate sfărâmați biscuiții într-un robot de bucătărie, apoi adăugați untul topit și compoziția rezultată o puneți într-o formă de tort cu...Citeste continuarea

Ciorba de pui a la grec

Postat de: tiby in Ciorbe

Se curata legumele si se spala bine sub jet de apa. Morcovii, ardeiul gras si pastarnacul se taie fideluta sau cubulete, ceapa se toaca marunt iar gulia se taie bastonase subtiri si nu foarte...Citeste continuarea

Cornulete fragede cu gem de visine

Postat de: andaoana in Prajituri

Cernem faina si o punem intr-un bol mai inalt. Adaugam smantana, untura, ouale , sarea, zaharul si scortisoara  si framantam bine . In functie de caliatatea smantanii pe care o folositi si...Citeste continuarea

Chinese noodles with chicken

Postat de: Florentina_Cristina in Paste

Se spala bine pieptul de pui, se taie fasii subtiri,se sareaza, se condimenteaza dupa gust si se lasa in frigider la macerat circa o ora in vin si usturoi pisat.Se scoate apoi puiul de la macerat...Citeste continuarea

Cantuccini cu migdale

Postat de: aura78 in Dulciuri

Bateti ouale intr-un castron si  adauga ti : zahar , faina , praful de copt si migdale rupte . Se amesteca ingredientele pana cand amestecul este neted  ...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]