A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Cannelloni cu mac si sos de fructe...

Postat de: Corina33 in Dulciuri

Se amesteca branza cu smantana, macul, stafidele maruntite, un zahar vanilat si 50 g zahar pana la omogenizare. Se umple un posh sau o punga cu jumatate din cantitate si se rasuceste bine la capat...Citeste continuarea

Ciorba de burta

Postat de: nico15 in Ciorbe

Punem la fiert osul la ora 10:00. Lasam sa fiarba (intr-o oala de 6 litri) si spumuim bine, dupa 45 de minute scoatem osul si strecuram supa, spalam cratita si punem din nou la fiert. La 10:45...Citeste continuarea

Ceafa de porc aromatizata, cu...

Postat de: nico15 in Porc

Punem bucatile de carne la marinada si le lasam 2-3 ore, dupa care le stergem bine si le vom trage in tigaie la foc iute in unt si ulei, doar cateva minute cat sa prinda culoare pe ambele parti....Citeste continuarea

Chec (cu lapte condensat)

Postat de: rodicamaria in Prajituri

Se amesteca bine toate ingredientele si se toarna in tava de chec. Se da la cuptorul incins in prealabil si se coace pana trece testul cu scobitoarea. Citeste continuarea

Cornuri cu branza

Postat de: rocsi_1612 in Dulciuri

Aluatul: Laptele il punem pe foc pana devine caldut. Drojdia o dizolvam cu o lingura de zahar, 2-3 linguri lapte, o lingura faina, le amestecam bine si lasam sa stea 10 minute intr-un loc...Citeste continuarea

Cornulete cu nuca si gem

Postat de: papabundetot in Prajituri

Intr-un castron mare am pus faina,sarea,zaharul,uleiul si o parte din lapte,incalzit putin. Intr-un castronel am pus drojdia,putin zahar si faina,lapte 3-4 linguri,am amestecat si am lasat 5...Citeste continuarea

Crap la cuptor

Postat de: Dya in Crap / Caras

Curatam pestele, il taiem in felii si il asezam intr-o tava de cuptor. Adaugam cartofii cuburi si ceapa julien, cateii de usturoi si condimentele. Stropim totul cu ulei si dam tava la...Citeste continuarea

Covrigi sarbesti cu susan

Postat de: ione21 in Piine

Se amestecă toate ingredientele lichide, sarea si zahărul, apoi se adaugă făina amestecată cu drojdia şi se mixează sau se frământă până devine un aluat nelipicios dar...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare cu zeama de varza

Postat de: JulyCris in Ciorbe

Se pune apa la fiert. Cand a dat in clocot,se da focul mic si se pun perisoarele facute din: -carnea tocata amestecata cu oul,sare sau delikat,o ceapa taiata marunt,patrunjel tocat si o mana...Citeste continuarea

Costita la cuptor

Postat de: AndreaPiti in Mancaruri cu carne

Se rade morcovul , se toaca marunt ardeiul , ceapa si usturoiul. Se stoarce portocala .Se amesteca toate, apoi se adauga uleiul si apa. Se condimenteaza. Costitele se spala si se portioneaza,...Citeste continuarea

Caise

Postat de: petruta_ionela84 in Prajituri

Mixam bine zaharul cu oule ,vanilia ,coaja de lamaie si praful de sare,adaugam untura si amestecam ,adaugam si amoniacul stins cu zeama de lamaie apoi faina cat sa iasa un aluat usor de modelat...Citeste continuarea

Chec cu lamaie si iaurt

Postat de: petruta_ionela84 in Prajituri

1.Mixeaza untul la temperatura camerei cu zaharul si mierea 2.Adauga ouale unul cate unul mixand bine dupa fiecare 3.Adauga iaurtul si mixeaza bine apoi coaja lamailor si zeama 4.Cerne...Citeste continuarea

Coronita cu nuca

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Aluat : Drojdia cu 2 linguri de lapte caldut si 2 linguri de zahar, amestecate se lasa la crescut 5 minute. Intr-un castron punem faina cernuta, in mijloc punem cele 2 oua, restul de zahar,...Citeste continuarea

Chec cu dulceata de gutui

Postat de: timea in Dulciuri

Mixam albusurile spuma cu un praf de sare. Adaugam zaharul si mai mixam 2-3 minute pana se topeste zaharul. Adaugam apoi galbenusurile amestecate cu uleiul, apoi laptele si mixam dupa fiecare....Citeste continuarea

Ciorba cu coaste de porc

Postat de: sufletista in Ciorbe

Coastele de porc se spala bine dupa care se pune la fiert intr-o oala cu apa, Lasam sa fiarba cateva clocote,aruncam apa,bucatile de coasta de porc le spalam din nou, Punem coastele de porc...Citeste continuarea

Carnati inveliti in varza

Postat de: xana in Mancaruri cu carne

Foile de varza se oparesc ca la sarmale. Carnatii pe rand se invelesc in cate doua foi de varza. Ceapa si usturoiul taiate marunt se calesc in putin ulei de masline, apoi se adauga foaia de...Citeste continuarea

Clatite cu branza la cuptor

Postat de: diana_k in Prajituri

Pentru clatite: Se bat ouale cu zaharul, se adauga faina cernuta si treptat, treptat laptele si apa minerala. Se amesteca bine, bine pana se desfac toate cocoloasele de faina. Se lasa...Citeste continuarea

Cotlet tiganesc

Postat de: ianculubita in Porc

Cotletele usor batute,condimentate,le trecem prin faina,le prajim putin si le scoatem pe farfurie; in uleiul ramas calim muschiul taiat suvite,le scoatem si le ele apoi calim ciupercile feliate...Citeste continuarea

Chitelute de piept de pui pentru 9...

Postat de: GretaRachita in Aperitive / Garnituri

Taiem marunt ceapa si o calim in putin ulei, adaugam mazarea, saram si piperam si lasam pe foc circa 20 minute adaugand din cand in cand (la nevoie) apa calda. Taiem pieptul de pui felii...Citeste continuarea

Coronite cu crema de ciocolata

Postat de: caroline in Dulciuri

Incepem prin a amesteca drojdia cu o lingura zahar si doua linguri lapte cald.Lasam astfel aproximativ 5 minute. Punem faina intr-un bol.Adaugam sarea,ouale,drojdia activa si restul de...Citeste continuarea

Cappuccino Cookies

Postat de: pushaa in Prajituri

Frecam margarina cu zaharul pudra si un praf de sare, pana devine cremoasa. Adaugam oul si coaja de lamaie si amestecam bine. In faina cernuta punem cacaoa, praful de copt si capucino. Peste...Citeste continuarea

Ciorba de vitel cu taitei

Postat de: timea in Ciorbe

Carnea si osul de vitel le fierbem mai intai separat intr-un vas cu apa. Fierbem aprox 15-20 de minute.   Separat intr-un vas de 3 l, punem apa si punem vasul pe foc.   ...Citeste continuarea

Crostata

Postat de: ClaudiaLupu11 in Prajituri

Se pune oul cu praful de copt si vanilia se bat, apoi se adauga esenta, vinul si zaharul si se bat pana se topeste zaharul. Se adauga faina si se amesteca pana devine o coca putin mai tare ca...Citeste continuarea

Ciorba cu dovlecel si sfecla rosie...

Postat de: simona72 in Ciorbe

Prima oara taiem ceapa marunt, morcovii rondele sau jumatati daca sunt mai grosi, ardeiul julien, apion si radacina de patrunjel feliute. Calim legumele in 2-3 linguri ulei de masline, le lasam sa...Citeste continuarea

Cornulete cu cartofi si branza de oaie

Postat de: gatiticuspor in Aperitive / Garnituri

Curatati cartofii si fierbetii in apa cu un praf de sare pana ce devin moi si pufosi. Scurgeti apa si pasatii cu o furculita. Amestecati faina, cartofii fierti, untul, praful de copt, un praf de...Citeste continuarea

Chec pufos cu nuca

Postat de: Creatsa in Prajituri

Separa albusurile de galbenusuri. Mixeaza albusurile spuma cu un praf de sare apoi adauga zaharul in ploaie si mixeaza pana obtii o bezea foarte tare si lucioasa. Freaca galbenusurile cu...Citeste continuarea

Ciorba de rata cu smantana si galuste

Postat de: mihaelar63 in Ciorbe

Curatati , spalati si tocati cubulete legumele . Din pieptul de rata taiati felii de carne pe care le veti folosi la un alt preparat . Am avut grija sa ramana carne suficienta . Spalati...Citeste continuarea

Cheesecake cu capsuni fara coacere

Postat de: Criss in Torturi

Blat : Biscuitii se zdrobesc (eu i-am dat prin masina de tocat carne si nu s-au facut foarte fini, dar dupa parerea mea, astfel blatul iese perfect). Asadar se amesteca biscuitii macinati cu...Citeste continuarea

Ciulama de pui

Postat de: eduard_09 in Pui

Curatam legumele,le spalam bine dupa care le taiem bucati mai mari,ceapa o lasam intreaga, Spalam pulpele (le taiem in 2) si le adaugam in apa cu sare si legumele si punem la fiert, Intr-o...Citeste continuarea

Coaste de porc la cuptor

Postat de: sufletista in Porc

Coastele de porc le spalam,le stergem cu un prosop, Intr-un vas amestecam condimentele dupa care condimentam coastele, Intr-un vas adaugam coastele,berea si rozmarin, Acoperim tava cu...Citeste continuarea

Cartofi Duchesse

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

Curatam cartofii,ii spalam si ii punem la fiert in apa cu sare, Cand au fiert cartofii ii scurgem si ii pasam, Adaugam untul,oul,cascavalul si condimente dupa gust, Amestecam bine pana ce...Citeste continuarea

Cotlet de manzat in sos de vin

Postat de: Bunica in Vita

Cotletul spalat, sters, se pune la marinat intr-un vas si se lasa la rece pentru cel putin o ora. Se scoate din marinata, unge cu uleiul de masline,se pune intr-un vas ceramic ,toarna marinata...Citeste continuarea

Colac impletit cu nuca si cacao

Postat de: Veronica22 in Prajituri

Drojdia se lichefiaza cu 2 linguri de zahar(drojdia se sfarama intr-un bol,se adauga zaharul si se freaca cu o lingurita pana cand avem un amestec lichid). Margarina se topeste si se racoreste...Citeste continuarea

Chec pufos cu nuci

Postat de: rocsi_1612 in Dulciuri

Albusurile le mixam spuma cu un praf de sare apoi cu zaharul pana obtinem o bezea. Stingem praful de copt cu zeama de lamaie, il punem peste albusuri, apoi incorporam faina cernuta, zaharul cu...Citeste continuarea

Chec cu nuca si gem de caise

Postat de: Luckycake in Prajituri

Mixam ouale cu zaharul 2 min apoi adaugam untul si laptele,mixam bine.Amestecam faina cu praful de copt si o adaugam la compozitie  mixand pana la incorporare, adaugam si nucile. Apoi...Citeste continuarea

Coronite cu nuca

Postat de: postavaru in Dulciuri

Amestecam drojdia cu 1 lingura de zahar si doua linguri de lapte caldut si lasam 5 minute. Intr-un castron cernem faina si facem o gropita in mijloc. Pe margini punem sarea iar in mijloc...Citeste continuarea

Chec inel cu portocale

Postat de: ianculubita in Dulciuri

Intr-un castron punem untul la temperatura camerei si taiat cubulete,facem o crema impreuna cu zahar,adaugam ouale batute cu un praf de sare,coaja rasa de portocala si faina;dupa ce totul este...Citeste continuarea

Ciorba de gulii cu perisoare de pui...

Postat de: Criss in Ciorbe

Mai intai curatam si tocam ledumele.  Intr-o oala punem  2 l apa la fiert. Cand incepe sa fiarba, adaugam cepa, morcovul si pastarnacul taiat cubulete. Gulia o vom pune mai tarziu, pentu...Citeste continuarea

Cus-cus cu leurda

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Intr-o cratita se caleste ceapa 2-3 minute. Se adauga cus-cus-ul si se caleste inca 3-4 minute. Se adauga apa fierbinte si se lasa la fiert 8-10 minute. Se adauga leurda tocata si se mai...Citeste continuarea

Cosulete cu budinca de portocale si...

Postat de: papabundetot in Prajituri

Foile de placinta eu nu le fac in casa,si nici aluatul foietaj,insa pentru cine are mai mult timp si doreste,le poate face in casa. Am luat fiecare foaie de placinta si am uns-o cu unt...Citeste continuarea

Cornulete cu ciocolata

Postat de: dantes in Prajituri

Se amesteca oul cu zaharul,laptele si uleiul,se adauga drojdia dizolvata in putin lapte cu zahar,apoi adaugam faina trptat pana cand obtinem o coca potrivit de tare si o framantam foarte bine....Citeste continuarea

Chec cu nuca, inspirat de la Motan

Postat de: cris2711 in Prajituri

Intai am separat albusurile de galbenusuri. Albusurile le-am batut bine cu o priza de sare. Apoi am adaugat jumatate din cantitatea de zahar si zaharul vanilat. Am mixat intensiv,pana au...Citeste continuarea

Ciuperci brune cu gouda si unt cu...

Postat de: cris2711 in Aperitive / Garnituri

Ciupercile brune se curata bine,se indeparteaza coditele. Branza Gouda se imparte in 8 patratele. Se pune in fiecare ciuperca bruna,cate o bucatica Gouda,apoi cate o bucatica de unt cu...Citeste continuarea

Cheesecake cu fructe

Postat de: ralu_ca in Torturi

Am macinat biscuitii, apoi am topit untul si am turnat peste biscuitii macinati si am amestecat foarte bine. Intr-o forma rotunda ( sa fie max 25cm) am asezat compozitia de biscuiti uniform. Am...Citeste continuarea

Carne de porc in sos de legume

Postat de: carla27carla in Porc

Carnea de porc se spala ,se taie cuburi si se pune la fiert.Se ia spuma ce se formeaza. Cand este fiarta carnea se scoate din apa.Legumele se curata si se toaca.Intr-o tigaie se pune uleiul la...Citeste continuarea

Ciorba de castraveti murati

Postat de: Valclaudia in Ciorbe

Curatam si spalam ceapa si morcovii. Se taie ceapa marunt, morcovii se taie rondele si se calesc cca 5 minute in ulei la foc mic. Castravetii murati se taie cubulete si se adauga in oala...Citeste continuarea

Cornulete fragede cu rahat

Postat de: babi5 in Prajituri

Amestecam faina cernuta cu praful de copt , dupa care adaugam margarina si untura si frecam bine impreuna cu faina. Adaugam galbenusurile de ou,200 gr.zahar (il macinam ),esenta de lamaie si...Citeste continuarea

Crumble cu fructe de padure

Postat de: timea in Dulciuri

Inainte de toate scotem fructele din congelator si le lasam la dezghetat. Nu trebuie sa fie complet dezghetate. Pregatim aluatul faramicios (crumble-ul) amestecand untul cu zaharul si faina....Citeste continuarea

Canelloni cu carne tocata

Postat de: babi5 in Cannelloni

Carnea tocata se pune intr-un castron impreuna cu :usturoiul,ceapa, tocate marunt,pesmetul ,cartoful dat prin razatoarea mica ,pesmetul ,sare,piper,vegeta ,frunze de patrunjel, oul. Se amesteca...Citeste continuarea

Chec pufos cu nuca

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Separam albusurile de galbenusuri.Albusurile cu un praf de sare le mixam bine,apoi adaugam zaharul si continuam s amixam pana se topeste zaharul.Separat galbenusurile le frecam cu uneliul ca la...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]