A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

cocktail Kiss in the dark

Postat de: yammy in Cocktail

Se umple paharul de amestec cu gheata, apoi se adauga ingredientele si se amesteca;  Se toarna intr-un pahar racit in prealabil, se decoreaza cu o felie de lamaie si o cireasa...Citeste continuarea

cocktail eroti

Postat de: yammy in Bauturi

Se toarna sampania, ginul, sucul de lamaie si zaharul intr-un pahar Collins si se amesteca bine;  Se decoreaza cu o felie de portocala si o cireasa.  Citeste continuarea

cocktail de whisky

Postat de: yammy in Bauturi

Se inmoaie fiecare cub de zahar in bitter;   Se pun cuburile de zahar intr-un pahar, se adauga apa plata, un strop de whisky si se amesteca usor astfel incat zaharul sa se topeasca...Citeste continuarea

Cocktail Black Velvet

Postat de: yammy in Bauturi

Umpleti pe jumatate cu bere un pahar cu picior;  Completati apoi cu sampanie Citeste continuarea

cocktail Mai Tai

Postat de: yammy in Cocktail

Se toarna gheata intr-un pahar si deasupra se toarna rom, lichior, zeama de fructe si cu sirop de zahar;  Se amesteca totul bine. Felia de lime se asaza, impreuna cu menta pe...Citeste continuarea

cocktail Infinite Caipiroshka

Postat de: yammy in Cocktail

Se amesteca zaharul si lamaia pe fundul unui pahar inalt, se adauga gheata pisata si se umple cu vodca;  Se decoreaza cu felii de lamaie verde. Citeste continuarea

Cocktail de kiwi

Postat de: yammy in Cocktail

Zeama de la o jumatate de lamaie se toarna intr-un pahar inalt impreuna cu lichiorul de kiwi, se adauga feliile de kiwi, cuburile de gheata si se umple paharul cu vin spumos.  Se poate...Citeste continuarea

Clatite cu budinca si nuca de cocos

Postat de: luminita20_2006 in Dulciuri

Se face aluatul de clatite din 2 oua si 600 gr de lapte si 400 apa minerala+ faina si un varf de sare. Budinca se prepara conform instrucriunilor de pe ambalaj(+400 gr lapte) Cand sunt gata se...Citeste continuarea

cartofi umpluti cu carne

Postat de: luminita20_2006 in Vita

cartofi se curata si se scobesc innauntru insa lasand si capacele. Se face umplutura din amestec de carne tocata cu ceapa verde tocata marunt, condimete , ou sui 100 gr cascaval  dar prin...Citeste continuarea

Crap cu legume

Postat de: luminita20_2006 in Crap / Caras

Se curata pestele si se indulceste cu sare. Se lasa 1 h la frigider . Se taie legumele: ceapa solzi, rosiile pe jumate apoi felii la fel si ardeiul si lamaia iar morcovul rondele. Se pune intr-o...Citeste continuarea

CHEC

Postat de: nyana in Dulciuri

 Se separa ouale  iar albusurile se bat spuma cu zaharul apoi se adauga galbenusurile si se bate compizitia bine. Se adauga apa si praful de copt iar apoi faina in ploaie la sfarsit se...Citeste continuarea

Ciorba de cartofi

Postat de: nyana in Ciorbe

Se curata  ceapa ,morcovul, telina, pastanacul si ardeii, se spala bine si se calesc in uleiul incins bine intr-o oala de 3-4 litrii. Dupa ce s-au inmuiat legumele se adauga cele 3 cani de...Citeste continuarea

Ciorba acra cu galuste

Postat de: Michelle in Ciorbe

Punem la foc apa impreuna cu dlikatul,tocam marunt ceapa,morcovul si ardeiul si le punem in apa,cand sunt fierte facem galustele sin cele 2 oua si gris,le punem in ciorba cand aceasta...Citeste continuarea

Crap proaspat cu mamaliga si mujdei

Postat de: MIMI in Peste

Se iau bucatile de peste se dau cu sare si piper.Se tapeteaza cu faina si se prajesc in ulei bine incins.Cand se scot se pun pe un servetel ca sa absoarba grasimea ramasa.Apoi curatam cativa catei...Citeste continuarea

Ciorba de miel reteta cu smantana...

Postat de: MIMI in Supe/Ciorbe

Va recomand aceasta reteta de ciorba de miel  ... Se pune carnea la fiert cu putina sare.Prima apa se arunca,dupa care se lasa sa fiarba pana apa devine laptoasa si carnea se desprinde usor...Citeste continuarea

Cabana cu bastonase

Postat de: Teo in Prajituri

BASTONASE Se amesteca toate ingredientele, se framanta bine si se imparte coca in 6 parti egale din care se fac 6 bastonase in lungimea tavii. Se modeleaza cu mana si se coc pe dosul tavii....Citeste continuarea

Ciorba de cocos

Postat de: Teo in Ciorbe

Se da in fiert carnea, se spumeaza, apoi se adauga legumele taiate marunt. Dupa 30 min. se adauga sucul de rosii, iar cand sunt aproape fierte se adauga si zeama de varza. Se potriveste de sare,...Citeste continuarea

Ciorba de spanac

Postat de: Michelle in Ciorbe

Apa+ceapa tocata marunt si morcovul taiat rondele le punem la foc. Curatam si tocam marunt spanacul. Cand morcovul e fiert adaugam spanacul, bulionul de rosi, sarea, uleiul, acreala si mararul...Citeste continuarea

Ceafa de vitel cu vin si rosii

Postat de: Oana in Vita

Carnea de vitel se curata de pielite si se spala. Eu am avut ceafa de vitel de lapte, dar merge si pulpa sau rasol alb. Se aseaza apoi intr-un vas de iena, se unge cu ulei si se condimenteaza. Se...Citeste continuarea

Cartofi prajiti, cu ou

Postat de: Swanheart in Aperitive / Garnituri

Se curata cartofii, si se feliaza putin mai marunt decat pentru cartofii prajiti. Se pun la prajit in uleiul incins (nu foarte mult, nu chiar cat sa ii acopere), si dupa ce sunt prajiti, se adauga...Citeste continuarea

Costita la gratar, cu garnitura de...

Postat de: Swanheart in Porc

Se condimenteaza costita taiata felii, si se rumeneste pe gratarul incins (eu folosesc tigaie grill). Cartofii se curata, se taie felii putin mai mari decat cele pentru cartofi prajiti, si...Citeste continuarea

Chiftelute de legume

Postat de: ala_oancea in Aperitive / Garnituri

Se fierb legumele 5 minute, dupa care se scurg si se lasa la racit. Se amesteca apoi cu ceapa tocata marunt, se adauga oul, condimentele si pesmetul. Se amesteca bine. Se formeaza chiftelutele, se...Citeste continuarea

Chiftelute de peste

Postat de: ala_oancea in Pangasius

Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga pestele maruntit cu robotul, se condimenteaza si se prajeste amestecand mereu. Se lasa sa se raceasca, apoi se adauga 1 ou, mararul...Citeste continuarea

Cornulete bicolore cu dulceat

Postat de: ala_oancea in Dulciuri

Se framanta aluatul, se imparte in doua si se adauga cacaoa intr-o jumatate.Se lasa 30 de minute la dospit. Se impart apoi cele doua jumatati in patru si se intind foi rotunde. Se suprapun cate...Citeste continuarea

Cozonac

Postat de: nyana in Prajituri

Se separa ouale 10 albusuri se dau deoparte pt crema de cozonac, 5 albusuri se bat spuma cu cele 3 lingurite de sare, 15 galbenusuri se bat separat. Zaharul se topeste in lapte si se lasa la...Citeste continuarea

Croissants frantuzesti

Postat de: micki in Prajituri

Mai intai pregatim maiaua...drojdia se topeste in 60 ml lapte caldut apoi se framanta cu 100 gr de faina.Se face o biluta se acopera cu folie alimentara si se lasa la crescut pentru 45 minute...Citeste continuarea

Cartofi cu afumatura

Postat de: pana_luminita in Porc

Fierbeti cartofii in coaja , scurgeti-i apoi de apa si curatai-i cand s-au racit . Cartofii sunt taiatii  in felii subtiri. Vasul este frecat cu usturoi si unt . Se aseaza in tava un strat de...Citeste continuarea

Ciuperci umplute cu porumb

Postat de: nyana in Aperitive / Garnituri

Se curata ciupercile  si se spala in apa rece Se toc marunt cozile si se amesteca intr-un bol cu untul ,mararul ,sarea si piperul, si apoi se pune porumbul. Ciupercile umplute se pun...Citeste continuarea

Clatite umplute cu branza la cuptor

Postat de: nyana in Aperitive / Garnituri

Clatitele: se amesteca toate ingredientele intr-un bol mare dar laptele sa fie un pic caldut, apoi se fac intr-o tigaie potrivita unsa cu uleiDupa ce sunt gata clatitele se face umplutura astfel:...Citeste continuarea

Clatite

Postat de: nyana in Prajituri

se amesteca toate ingredientele intr-un bol mare dar sa incalziti un pic laptele(caldut)clatitele se fac intr-o tigaie unsa cu ulei pofta buna Citeste continuarea

Cappucinno

Postat de: miha in Cafea

Preparam cafeaua dupa metoda preferata si adaugam vanilie. Umplem un pahar pana la jumatate cu cafea. Dam laptele in clocot, apoi il mixam cat este  fierbinte cu  mixerul timp de...Citeste continuarea

Chifle cu lapte si seminte asortate

Postat de: Oana in Piine

Se framanta un aluat din ingredientele de mai sus, pana devine elastic si nu se mai lipeste de maini. Se lasa la dospit o ora. Eu am pus toate ingredientele, in aceasta ordine, la masina de paine...Citeste continuarea

Chec cu banane(super bun)

Postat de: nyana in Prajituri

Se lasa stafidele in rom timp de 30 minute.Se incalzeste cuptorul la 160 grade.Se tapeteaza o forma de chec  cu hartie de pergament. Se taie 2 dintre banane in felii late cat forma de chec.Pe...Citeste continuarea

clatite banatene

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Din lapte,doua oua,faina,ulei si zahar se fac 7-8 clatite obisnuite,dupa reteta cu care sunteti obisnuiti. Branza de vaci o amestecati cu un ou,zahar si zahar vanilat dupa gust. Se umplu...Citeste continuarea

Ciorba de legume/zarzavat cu...

Postat de: rivka in Ciorbe

Ceapa, usturoiul, morcovii tocati,varza alba, cea rosie,varza de brussel, tulpina de telina tocata , ardeiul,se pun toate in oala in putin ulei de masline amestecandu-se si se lasa la dustuit pana...Citeste continuarea

Carne tocata de curcan in foi de...

Postat de: adinaciosescu in Mancaruri cu carne

Condimentezi carnea ca pentru chiftele,in plus mai pui patrunjel tocat,apoi intinzi amestecul intre foile de napolitene,dar nu mai gros de 2 degete.Lasi aproximativ 30 min,sa se inmoaie putin...Citeste continuarea

CHEC CU ULEI

Postat de: adinaciosescu in Dulciuri

Se freaca bine zaharul cu cele 2 oua intregi,apoi se adauga uleiul,laptele,faina,bicarbonatul stins.Se omogenizeaza bine si se toarna in tava unsa si tapetata cu faina.Se coace la foc moderat,se...Citeste continuarea

Crema de cacao pentru foi de...

Postat de: axa99 in Prajituri

       Se bat ouale cu zaharul,se adauga untul si cacaoa. Toate se fierb la tort incet pana se ingroasa.Se pune firbinte intre foi. Citeste continuarea

Cornulete

Postat de: axa99 in Dulciuri

       Se freaca zaharul cu untura dupa care se adauga borsul.Dupa ce s-a amestecat bine, se adauga faina putin cate putin pana ce aluatul devine bun. Citeste continuarea

Ciuperci umplute

Postat de: liana_geicu in Aperitive / Garnituri

Ciupercile se curata, se spala si se asaza intr-o tava unsa cu unt. Se umplu cu cascaval ras, marar, sare si putin piper si se dau la cuptorul incins circa 30 de minute. Se servesc calde. Citeste continuarea

Cordon Bleu

Postat de: pana_luminita in Pui

se condimenteaza pieptul de pui;se ia o bucata de piept si se pune branza topita ,costita si cascaval si se ruleaza ; apoi se tavaleste prin pesmet amestecat cu faina ,ou si din nou pesmet. Se...Citeste continuarea

Clatite cu dulceata de visine

Postat de: pana_luminita in Prajituri

Se omogenizeaza toate ingredientele ,( faina: eu pun pana devine un aluat ''curgator''), se incinge tigaia punem putin ulei apoi portionam aluatul obtinut cu polonicul. Si vom obtine cel mai...Citeste continuarea

Cartofi gratinati

Postat de: rivka in Aperitive / Garnituri

Cartofii se spala si se fierb in coaja. Se scurg de apa si se lasa sa se racesca sub capac. Se unge o tava de cuptor cu unt, se aseaza un rand de cartofi taiati rondele, un rand de cascaval...Citeste continuarea

Ciorba de burta

Postat de: Bunica in Ciorbe

Iata cum am preparat aceasta reteta de Ciorba de burta Se spala burta si osul. Se pune burta la fiert. Dupa ce da un clocot se arunca apa si se pune iar la fert, de data aceasta...Citeste continuarea

Ciorba cu perisoare de peste

Postat de: ramo_cata in Ciorbe

Morcovul,telina,pastarnacul le-am dat pe razatoarea mare.am tocat gogosarul,ceapa,cartofii.le-am pus la fiert impreuna cu orezul,eu am pus dupa ochi:). am pregatit perisoarele:am tocat (la...Citeste continuarea

Cartofi crocanti , aromati si picanti

Postat de: luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri

Cartofii se curata de ceaja se spala si se taie pe de-a lundul.  Intr-un bol se amesteca malaiul(~ 2 mani) cu curry 2 lingurite cu varf,boia dulce cat sa coloreze cartofii, si restul de...Citeste continuarea

Cartofi gratinati

Postat de: luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri

Cartofii se pun la fiert, la fel si ouale.Se face sosul: se incinge o olasa si se pine o lingura de unt la topit, apoi se adauga faina si lapatele  formanduse astfel o crema.....daca e prea...Citeste continuarea

Compot de gutui pentru iarna

Postat de: ramo_cata in Sirop / Compot

Inainte cu vreo 30 minute de a ma apuca de compot am spalat gutuile si le-am pus la scurs. Am pus la fiert apa cu zaharul si zaharul vanilat. Am curatat gutuile de coaja si le-am taiat...Citeste continuarea

Chec cu mere

Postat de: Michelle in Prajituri

Separam oualele, curatam merele de coaja le dam pe razatoarea mare. Amestecam zaharul, galbenusurile si merele razuite.Batem spuma albusurile si apoi incorporam amestecurile.Separam compozitia in...Citeste continuarea

Compot de gutui, mere si pere

Postat de: Oana in Sirop / Compot

Fructele se spala bine, apoi se taie in patru, se scot cotoarele, dupa care se taie cubulete. Se pun intr-o oala incapatoare, se adauga apa si se lasa sa inceapa sa fiarba. Se adauga zaharul si se...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]