A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Pilaf cu ciuperci

Postat de: RODIMUR in Mancaruri de post

Se face o supă de legume din morcovi, pătrunjel, ceapă și țelină și se strecoară. Ciupercile  se curăță de pielițe și de lamele și se spală în două-trei ape....Citeste continuarea

Pilaf din orez si bulgur cu snitele...

Postat de: Valclaudia in Mancaruri de post

Spalam ciupercile si le desprindem din buchetele. Taiem coditele, le trecem prin robot. Palariile ciupercilor se pudreaza cu putina sare fina si se lasa cca. jumatate de ora intr-o sita din...Citeste continuarea

Paste la cuptor

Postat de: caroline in Farfalle

Punem cateva linguri cu ulei intr-o tigaie, impreuna cu cubul de ceapa si amestecam cu o lingura de lemn.  Adaugam apoi ciupercile bine scurse de ulei, tonul maruntit, porumbul scurs bine...Citeste continuarea

Paste la cuptor cu piept de pui si...

Postat de: oanapl in Penne

Prepari pastele conform indicațiilor de pe ambalaj. Tai cubulețe pieptul de pui spălat și îl călești în uleiul de măsline. După ce carnea de pui își schimbă culoarea,...Citeste continuarea

Pizza cu carne tocata

Postat de: Meea in Pizza

          Pregătim aluatul pentru pizza. YAAY!           Punem făina într-un vas, lăsând un cuibușor în mijloc. Umplem...Citeste continuarea

Pui cu masline si lamaie

Postat de: eumimi in Pui

Mai intai, amestecam ardeiul boia cu sare, piper, scortisoara si ghimbirul macinat. Dam copanelele prin acest amestec si le prajim in ulei incins. Scoatem copanelele prajite si le lasam...Citeste continuarea

Pulpa de miel la cuptor

Postat de: Dea_Dea in Oaie

Carnea se spala si se cresteaza. In crestaturi, se pun felii de usturoi. Se unge carnea cu ulei si se condimenteaza cu toate condimentele, la final, adaugam otetul amestecat cu apa in tava in care...Citeste continuarea

Papricas de pui

Postat de: oanapl in Pui

Tai carnea cubuleţe și le călești în ulei, până se albesc, apoi le scoți într-un castron. În uleiul rămas, călești ceapa tocată peștișor, apoi torni un pahar...Citeste continuarea

Paste cu sparanghel

Postat de: caroline in Paste

Incepem prin a pune o oala cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si apoi pastele. Le lasam la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj ( in functie de tipul de paste ales)....Citeste continuarea

Pui pe sare la cuptor

Postat de: ctlina in Mancaruri cu carne

Intr-un bol, amestecati toate ingrediedentele pentru marinada. Spalati, curatati puiul, parliti-l si despicati-l in 2 pe piept. Ungeti foarte bine puiul pe toate partile cu marinada....Citeste continuarea

Paste cu sos de ciuperci

Postat de: madi_marin in Paste

Pastele se pun la fiert conform indicaţiilor de pe ambalaj. Ceapa şi usturoiul tocate mărunt se călesc în puţin ulei. Se adaugă ciupercile şi roşia tăiate cuburi şi se mai...Citeste continuarea

Pizza cu avocado

Postat de: sufletista in Pizza

Cernem faina intr-un vas, facem o adancitura, adaugam drojdia dizolvata cu putina apa, apoi amestecam cu putina faina, lasam 5 min sa creasca. Adaugam zaharul, sare(pe margine) uleiul, framantam,...Citeste continuarea

Pizza cu masline, salam banatean si...

Postat de: ancutsa in Pizza

Se dizolva drojdia in putina apa calduta, se adauga zaharul si putina faina, amestecand pana se obtine o pasta, apoi se adauga treptat uleiul de masline, sare, oregano, restul de apa si faina cat...Citeste continuarea

Pastrama de pui

Postat de: momo121 in Mezel de casa

Pieptul de pui il spalam, il stergem si il punem la marinat in amestecul de apa, sare, piper boabe, ienibahar si foile de dafin pentru 24 ore. Dupa acest timp, il scoatem, il spalam, il stergem...Citeste continuarea

Placinta cu carne de vita

Postat de: licurici_lra in Vita

Carnea se taie cubulete potrivite. Plicul cu condimentul lichid se agita bine, apoi se toarna peste carne. Carnea se lasa la marinat in frigider, 30 min. Intre timp, se pregateste...Citeste continuarea

Paste cu branza la cuptor

Postat de: oanapl in Paste

Pastele le fierbi conform instructiunilor de pe ambalaj, le strecori, le treci pe sub un jet de apa rece si le lasi la scurs. Intr-un castron, amesteci branza de vaci cu ouale, apoi...Citeste continuarea

Pulpe de pui marinate, la cuptor

Postat de: licurici_lra in Pui

Plicul cu condimentul lichid se agita bine, apoi se toarna peste pulpele de pui. Pulpele se lasa la marinat in frigider, 30 min. Se pregateste un vas termorezistent, se pun...Citeste continuarea

Paine de casa

Postat de: RODIMUR in Piine

Se pune făina cernută în vasul pentru aluat, iar în mijlocul ei se va pune oul, drojdia mărunțită, sarea și zahărul. Se amestecă bine drojdia cu oul, sarea și zahărul și se...Citeste continuarea

Penne cu piept de pui si mozzarella...

Postat de: Meea in Penne

 Cum se prepara Penne cu piept de pui si mozzarella -Reteta gustoasa la cuptor Fierbem pennele conform indicațiilor de pe ambalaj. Tăiem mărunt și călim ceapa în uleiul de...Citeste continuarea

Pilaf cu legume

Postat de: RODIMUR in Mancaruri de post

Se spală ardeii și gogoșarul, se curăță de semințe și de cotoare, după care se taie cubulețe. Morcovii, țelina și pătrunjelul se curăță, se spală și se taie în formele...Citeste continuarea

Pulpa de porc si carnaciori in sos...

Postat de: Valclaudia in Porc

Pulpa de porc am taiat-o bucati pe care le-am asezat in tigaie impreuna cu bucatile de carnaciori uscati si afumati. Am spalat si curatat ardeiul si rosia, le-am taiat bucati mari si le-am...Citeste continuarea

Paine din faina integrala si seminte

Postat de: mirela0911 in Piine

Intr-un bol se amesteca cele doua tipuri de faina, drojdia si sarea. Se toarna putin cate putin apa calduta si se amesteca pana se poate framanta. Se rastoarna pe masa de lucru si se framanta,...Citeste continuarea

Penne cu pesto de ardei gras

Postat de: caroline in Penne

Incepem prin a pregati ardeii. Punem ardeii pe flacara aragazului si ii lasam la copt, pana ce coaja s-a innegrit. Ii punem intr-un vas cu apa rece, pentru 2-3 minute. Apoi ii curatam de coaja,...Citeste continuarea

Piept de rata cu cirese

Postat de: ctlina in Rata

Crestati pielea - taiati linii cu un cutit fără a ajunge la carne. Puneti pieptul de rata cu pielea in jos intr-o tigaie anti-aderenta rece. Nu puneti grasime. Rumeniti pieptul pe ambele...Citeste continuarea

Paste cu bacon si usturoi

Postat de: madi_marin in Farfalle

Pastele se pun la fiert în apă cu sare şi o lingură de ulei pentru 7 – 8 minute, ca să nu se zdrobească. Se călesc în 2 linguri de ulei usturoiul tocat şi baconul...Citeste continuarea

Pulpe de pui sub staniol la cuptor

Postat de: Valclaudia in Pui

Spalam bine pulpele de pui, le stergem cu servetele absorbante si le ungem apoi, cu cate o lingurita de ulei de porumb pe fiecare. Presaram sare si boia, rasnim dupa gust, amestec de piper alb,...Citeste continuarea

Piept de pui la gratar cu salata de...

Postat de: katty in Pui

Condimentam pieptul de pui cu sare, piper, rozmarin si boia iute si il lasam putin la rece, apoi il punem pe gratarul incins, pe ambele fete. Taiem avocado in doua, scoatem samburele si feliem...Citeste continuarea

Paste gratinate, cu sunca si telemea

Postat de: RODIMUR in Paste

Se rad fin telemeaua și mozzarella. Șunca de porc se taie în formele dorite (dar de dimensiuni mici). Se bate bine 1 ou și se adaugă sare și smântâna. Tăițeii de...Citeste continuarea

Pastai cu smantana

Postat de: RODIMUR in Mancaruri de legume

Se rup capetele de la păstăi, se spală bine în câteva ape și apoi se opăresc în apă clocotită, timp de 10 minute. Între timp, se curăță ceapa, se spală, se...Citeste continuarea

Poale-n brau - reteta traditionala...

Postat de: RODIMUR in Dulciuri

Cum se face Poale-n brau - reteta traditionala de placinte moldovenesti Se face un aluat potrivit de moale din făină, drojdie, zahăr, cele două gălbenușuri, vanilie și laptele cald....Citeste continuarea

Paste cu sos Bolognese

Postat de: AlexTeacher in Paste

Intai de toate, iti propun sa te apuci de sos.  Taie pancetta si caleste-o in ulei de masline la foc mic.  Toaca marunt morcovul, salotele, usturoiul si telina apio si adauga-le...Citeste continuarea

Pui cu dovlecei en papillote

Postat de: madi_marin in Pui

Se taie pieptul în doi lobi. Se ung cu unt şi se presară cu condimente. Dovlecelul se spală, se şterge şi se taie felii. Se pudrează cu sare şi piper. Carnea se frige...Citeste continuarea

Pastai semifierte pentru iarna

Postat de: RODIMUR in Conserve

Se aleg și se curăță păstăile (fasolea verde). Rupeți păstăile, dacă sunt prea mari. Se spală păstăile în căteva ape și apoi se pun la opărit într-o oală mare,...Citeste continuarea

Paine irlandeza

Postat de: Anett in Piine

Amestecam bine faina, sarea cu bicarbonatul de sodiu. Adaugam chefirul si cu o lingura, amestecam bine pana se omogenizeaza. Nu trebuie dospit. Introducem amestecul intr-un vas termorezistent...Citeste continuarea

Pizza Margherita

Postat de: Bucataras in Pizza

1. Intr-un bol incapator, pune zaharul, drojdia si apa si amesteca bine pana se topesc zaharul si drojdia. 2. Pune apoi faina si framanta. Cand au inceput sa dispara cocoloasele, pune si sarea...Citeste continuarea

Pastrav cu frigarui de legume

Postat de: Constelatialeu in Pastrav

Mai intai, mergem si ''pescuim'' pastravul din bazinul de la piata, apoi il curatam crestandu-l pe burta, il spalam bine si-l stergem cu un servetel, apoi ii presaram sare si piper. Apoi ne...Citeste continuarea

Pulpa de porc marinata cu Vegeta

Postat de: licurici_lra in Porc

Plicul cu condimente lichide se agita bine, apoi se toarna peste carne. Carnea se lasa la marinat in frigider, 30 min. Ceapa se taie in jumatati, se pune pe fundul unui vas termorezistent,...Citeste continuarea

Paste cu branza de burduf

Postat de: MotanLaOale in Penne

Pastele se fierb conform instructiunilor de pa ambalaj, se strecoara, se trec pe sub un jet de apa rece si se lasa la scurs. Intr-un castron, se amesteca branza de burduf cu smantana si ouale....Citeste continuarea

Painici umplute

Postat de: mirela0911 in Piine

Se pregateste mai intai maiaua. Intr-o craticioara, se pun 150 ml lapte caldut, se adauga zaharul, 1 lg plina cu faina si drojdia zdrobita. Se amesteca bine, apoi se lasa sa se activeze....Citeste continuarea

Pui la tigaie cu cartofi noi

Postat de: rocsi_1612 in Pui

Bucatile de pui le parlim pe flacara aragazului, de tot puful. Le spalam si le stergem cu un servetel. Ceapa verde o taiem rondele, ardeiul rosu il taiem fasii. Curatam cartofii si ii...Citeste continuarea

Paste integrale cu legume

Postat de: AlexTeacher in Penne

Incepe cu dovlecelul, pentru ca are 75% apa, trebuie “ uscat” un pic. Taie-l felii pe lungime, pune-l pe un tocator si presara sare deasupra si lasa-l cam 10 minute. Sarea va scoate...Citeste continuarea

Paine/clatita berbera Bouchiar

Postat de: ctlina in Piine

Dizolvati drojdia uscata intr-un pic de apa calduta si lasati sa-si dubleze volumul. In bolul robotului sau intr-un castron adanc, puneti faina, praful de copt, sarea, zaharul  si grisul...Citeste continuarea

Paine integrala cu seminte si tarate

Postat de: Valclaudia in Piine

Preincalzim cuptorul la 50 grade C. Punem intr-un vas incapator drojdia, sarea si toate tipurile de faina si tarate si toate semintele, mai putin cele de susan. Adaugam apa calduta,...Citeste continuarea

Pastrav la cuptor in staniol

Postat de: Adrian2016 in Pastrav

       Am spalat bine pestele si l-am curatat pe interior, de impuritati. Intr-un castron, am frecat untul cu condimentele si cu usturoiul pisat si am umplut pestele....Citeste continuarea

Pulpe de pui la tava cu legume la...

Postat de: RODIMUR in Pui

Pulpele se curăță bine, se spală și se pun la cuptor cu apă, ulei și condimente, la foc potrivit. Din când în când, se verifică starea lor și se stropesc cu sosul din...Citeste continuarea

Piscialandrea / Tarta cu ansoa...

Postat de: ctlina in Pizza

Pregatim maiaua: facem un amestec din drojdie, un pic de apa calda si 1 lingura de faina. Lasam sa-si dubleze volumul. In castronul unde formam aluatul, punem faina, maiaua si sarea....Citeste continuarea

Prajitura felie de lapte - Desertul...

Postat de: Oana in Prajituri

Iata cum se prepara  Prajitura felie de lapte - Desertul preferat al copiilor Blat : Mixeaza galbenusurile cu zaharul adaugat treptat, pana isi dubleaza volumul si zaharul de topeste....Citeste continuarea

Pizza margherita

Postat de: iri_love in Pizza

     Pentru început, pregătim maiaua astfel: într-un bol, punem 250 ml apă călduță în care am adăugat cele două linguri de zahăr, plicul de drojdie si 2...Citeste continuarea

Pizza cu coronita de carnati

Postat de: oanapl in Pizza

Pregatesti un blat pufos: freci drojdia cu zaharul pana la lichefiere, adaugi laptele caldut in care ai dizolvat sarea si o mana de faina. Omogenizezi, acoperi vasul si lasi la crescut 10 minute....Citeste continuarea

Placinta cu legume

Postat de: postavaru in Mancaruri de legume

Curatam morcovii si telina si le dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Calim legumele in uleiul de masline, iar apoi adaugam ciupercile taiate marunt, cimbrul si chimenul. Mai lasam putin pe...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]