A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Chiftele cu sos

Postat de: antici_gabytza in Mancaruri cu carne

Punem intr-un bol mai mare carnea tocata,ouale,faina,ceapa curatata si patrunjelul taiat marunt,usturoiul pisat,morcovul spalat si dat prin razatoare,mararul taiat (dar sa nu punem...Citeste continuarea

Ciorba de peste

Postat de: mitinita in Ciorbe

 Preparare Ciorba de peste Pestele se curata si se taie bucati,iar legumele dupa ce s-au curatat se taie cubulete. Se caleste ceapa in ulei,apoi se adauga morcovul. Dupa ce s-au...Citeste continuarea

Cartofi cu dovleac si cascaval la...

Postat de: mirela0911 in Aperitive / Garnituri

Preparare Cartofi cu dovleac si cascaval la cuptor Se curata cartofii si se taie felii mai groase. Se pun la fiert in apa cu putina sare. Cand sunt fierti pe jumatate se scot si se lasa sa se...Citeste continuarea

Ceapa murata

Postat de: mimmi in Muraturi

Preparare ceapa murata: Curatam ceapa si o spalam. Spalam strugurii. Pe fundul borcanelor punem frunze de visin,frunze de telina,crengute de marar si cimbru si 2 cuisoare in fiecare...Citeste continuarea

Ciorbă de fasole verde

Postat de: carmenvlad in Ciorbe

Preparare reteta de Ciorbă de fasole verde Se curăţă fasolea verde de codiţe, se spală bine cu apă rece şi se rupe în 2 sau trei bucăţi. Se pune apa într-o oală, se...Citeste continuarea

Ciorbă de roşii cu dovlecei

Postat de: carmenvlad in Ciorbe

Preparare Ciorbă de roşii cu dovlecei Se curăţă legumele, se spală cu apă rece, se toacă mărunt şi dovlecelul se taie cubuleţe. Într-o tigaie se pune uleiul, se căleşte...Citeste continuarea

Cârnăciori de bere în foietaj

Postat de: carmenvlad in Aperitive / Garnituri

Preparare cârnăciori de bere în foietaj Se scoate aluatul de la frigider şi se lasă să se dezgheţe la temperatura camerei. Se foloseşte jumătate din aluat sau...Citeste continuarea

Crumble cu prune

Postat de: mitinita in Prajituri

 Preparare Crumble cu prune Se spala prunele,se taie in jumatate si se scot samburii. Se aseaza in tava ,eu am folosit-o pe cea de la Decorix si o recomand cu drag,are un inel care face...Citeste continuarea

Cheesecake la pahar

Postat de: laylalala in Prajituri

Preparare Cheesecake la pahar 1.        Bate crema de branza cu zaharul si semintele de vanilie apoi incorporeaza frisca batuta.Da crema la rece...Citeste continuarea

Cafea ness cu frisca si lapte

Postat de: alinutzika in Cafea

Se freaca bine cafeaua cu zaharul si 3-4 picaturi de lapte, pana devine o crema groasa de culoare galbuie. Se adauga treptat frisca, apoi laptele. Citeste continuarea

Chec cu ciuperci

Postat de: Xandrinne in Aperitive / Garnituri

Cum se prepara reteta de chec cu ciuperci Puteti folosi ciuperci proaspete sau conservate. Eu am folosit proaspete. Le-am taiat marunt si nu prea :) Asa, cat sa se simta. Cascavalul, dat pe...Citeste continuarea

Ciorba de stevie

Postat de: susu in Ciorbe

Se caleste ceapa tocata (partea alba), se adauga morcovul dat prin razatoare si capia cubulete. Se stinge cu apa calda si se adauga albitura tocata sau rasa. Daca aveti putin kaizer il caliti si...Citeste continuarea

Cum se face sucul de rosii

Postat de: divainbucatarie in Bulion

Cum se face sucul de rosii : Alegem rosii mari, carnoase si coapte. Le spalam bine, le taiem in jumatate sau in sferturi (in functie de cat este de mare rosia), apoi indepartam coditele. Le...Citeste continuarea

Cheesecake cu zmeura

Postat de: delatte in Dulciuri

Cum am preparat reteta de Cheesecake cu zmeura 150 g biscuiti digestivi maruntiti se amesteca cu 1/2 unt topit si se aseaza intr-o tava cu peretii detasabili, apasand usor. ...Citeste continuarea

Compot de mure

Postat de: alinutzika in Conserve

Iata cum am preparat reteta de Compot de mure: Se spala murele si se aseaza in borcane, pana se umple mai sus de jumatate borcanul. Se adauga in fiecare borcan 3-4 linguri de zahar + un...Citeste continuarea

Cornulete cu cas

Postat de: mirela0911 in Aperitive / Garnituri

Preparare cornulete cu cas: Se face un aluat din ingredientele pentru blat si se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul. Intre timp, ciupercile se curata si se taie felii si se soteaza...Citeste continuarea

Ciorba radauteana..de Bihor

Postat de: Sidy in Ciorbe

Preparare Ciorba radauteana Se taie bucati carnea de pui si se pune la fiert in apa cu sare. Intre timp curatam zarzavatul si taiem felii legumele. Un morcov il radem pe razatoarea cu...Citeste continuarea

Coq au Vin

Postat de: Brindusa in Mancaruri cu carne

Preparare Coq au vin Intr-o tigaie mare (eu am folosit wokul) incalzeste untul si soteaza șunculița, pana devine aurie. Julia spune in reteta sa fierbi putin șunca in avans, ca sa nu mai...Citeste continuarea

Clatite umplute cu pui si...

Postat de: bitza in Pui

Clatite umplute cu pui si ciuperci la cuptor: Clatite: Oul se bate cu un praf de sare,apoi se adauga apa si uleiul si se omoegenizeaza. Faina se amesteca cu praful de copt si se...Citeste continuarea

Chiftele de porc cu morcovi si cartofi

Postat de: carla27carla in Aperitive / Garnituri

Preparare chiftele de porc cu morcovi si cartofi Morcovii se curata si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari,apoi si cartofii la fel se curata si se razalesc.Se amesteca cu carnea tocata,se...Citeste continuarea

Chiftele cu piure si sos de rosii

Postat de: marieta in Mancaruri cu carne

Preparare chiftele cu piure si sos de rosii Carnea se amesteca cu painea inmuiata si stoarsa, cartoful curatat si ras, impreuna cu usturoiul si ceapa pe razatoarea mica, oul, condimentele si...Citeste continuarea

Cotlet in sos picant cu paste

Postat de: Dya in Paste

Modul de preparare il gasiti aici Cotlet in sos picant Modul de preparare al Pastelor: Fierbem 2 litri de apa impreuna cu putina sare.  Cand apa da in clocot adaugam...Citeste continuarea

Chiftele coapte

Postat de: adinaciosescu in Porc

Amesteci carnea  cu oul cu painea inmuiata in apa si stoarsa bine,condimentele,verdeata,apoi formezi chiftelele in forma dorita,le asezi in tava tapetata cu hartie de copt,dai la cuptor pana...Citeste continuarea

Clatite cu branza, cascaval si nutella

Postat de: marieta in Dulciuri

Se bat oaule cu sarea, bicarbonatul, laptele, apa minerala, apoi se adauga faina pana se face un aluat ca o smantana subtire. Se lasa sa se odihneasca 30 de minute. Se prajesc clatite in...Citeste continuarea

Chiftelute de dovlecei

Postat de: luminita20_2006 in Mancaruri de legume

Dovleceii se dau prin razatoare si se pun la scurs. Peste ei se pune telemeaua sfarmata cu furculita , mararul si patrunjelul tocat marunt, usturoiul pisat, sare, piper oul batut si pesmetul si...Citeste continuarea

Caras a la grec

Postat de: luminita20_2006 in Crap / Caras

Carasul se curata se spala si se condimenteaza. Se lasa sa stea la frigider 30 minute. Se unge o tava cu ulei se pune pestele si se da la cuptor 30 minute. Separat se face sosul amestecand...Citeste continuarea

Ciocolata de casa ( ca la mine...

Postat de: naomy in Dulciuri

Pentru primul strat de ciocolata de casa cu migdale si arahide Amestecam laptele praf cu colacao ,intre timp punem apa la fiert cu zaharul brun si amestecam pana se dizolva si se formeaza un...Citeste continuarea

Cornulete in doua culori cu dulceata

Postat de: antici_gabytza in Dulciuri

Preparare cornuletele in doua culori cu dulceata Punem intr-un lighean laptele, uleiul, zaharul, sticluta de rom, drojdia dizolvata cu un pic de otet, 3 linguri faina si amestecam. Lasam cam...Citeste continuarea

Clatite integrale simple, cu...

Postat de: alinutzika in Dulciuri

Preparare clatite integrale simple, cu dulceata sau cu cascaval Se separa ouale. Albusurile se bat spuma.Galbenusurile se  freaca cu zaharul si sarea. Laptele il amestecam cu uleiul,...Citeste continuarea

Carne de porc cu pilaf de orez

Postat de: alinutzika in Porc

Se toaca ceapa si ardeiul si se pun la calit in ulei de masline, impreuna cu carnea de porc . Daca mai e nevoie, adaugati apa. Se condimenteaza, iar cand e prajita carnea, se scoate pe o...Citeste continuarea

Chiftele de dovlecei cu cartofi

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

fierbem cartofii curatam dovlecei i,ii dam prin razatoare si ii stoarcem bine de zeama curatam morcovul,il dam prin razatoare ceapa o tocam marunt curatam cartofii si ii pisam cu o...Citeste continuarea

Ciorba de copanele de pui reteta...

Postat de: eduard_09 in Ciorbe

Cum se prepara Ciorba de copanele de pui reteta traditionala romaneasca Se curata ceapa. Se toaca marunt si se caleste putin, se adauga morcovul dat prin razatoare, rosia, ardeiul tocat si se...Citeste continuarea

Chiftele de cartofi

Postat de: eduard_09 in Aperitive / Garnituri

se curata cartofii si se spala se dau prin razatoare (ochiul mic),dupa care se scurg bine de apa morcovii se curata si se dau prin razatoare se curata usturoiul si se piseaza se...Citeste continuarea

Ciuperci la borcan

Postat de: alinutzika in Conserve

Se curata ciupercile , se spala si se taie in bucatele mai marisoare. Se pun intr-o tigaie antiaderenta (eu le-am pus in Hot-pan) si se stropesc cu putin ulei. Se amesteca cu grija si se lasa...Citeste continuarea

Caracatita cu rosii cherry si capere

Postat de: lilik in Fructe de mare

Spalam bine caracatita si o portionam(daca este mare,daca sunt micute le lasam intregi) si le punem pe prosoape de hartie sa absoarba apa in exces. Intre timp curatam usturoiul si il punem...Citeste continuarea

Crema pentru tort

Postat de: anatrisca in Dulciuri

Margarina se topeste impreuna cu zaharul pe foc mic, apoi se adauga faina amestecand pentru ca sa nu se lipeasca de fund. Laptele se incalzeste separat si se toarna fierbinte. Amestecam pe...Citeste continuarea

Chiftelute din conopida si brocolli

Postat de: aziz in Aperitive / Garnituri

Curatam conopida si o punem la fiert impreuna cu brocolli  , lamaia ,un varf de lingura sare,putina supa instant.Cand este fiarta se scurge apa si se lasa la racit.Intr-un bol...Citeste continuarea

Chec cu mere si glazura de caramel

Postat de: cameliamatei in Prajituri

Se curata merele de coaja si se taie cubulete. Se pun intr-un vas acoperite cu scortisoara. Se despart ouale. Galbenusurile se bat bine cu zaharul, dupa se adauza esenta si zaharul vaniliat. Se...Citeste continuarea

Chec zebra

Postat de: miremirc in Prajituri

  Mod de preparare pentru reteta de chec zebra : Untul moale de la temperatura camerei il mixam cu zaharul pana capata o consistenta pufoasa (eu am mixat cam 5 minute), apoi adaugam ouale...Citeste continuarea

Cartofi la cuptor

Postat de: mamaieelena in Aperitive / Garnituri

Cartofi i curatati si crestati se sareaza si pipereaza si apoi in fiecare despartitura se pune cate o bucatica de cascaval. Se pune ulei peste ei ,se acopera cu folie de alumuniu si se dau la...Citeste continuarea

Chiftele de dovlecei

Postat de: postavaru in Aperitive / Garnituri

Mod de preparare pentru Chiftele de dovlecei Curatam dovlecelul si il dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Punem putina sare si il lasam sa stea 10 minute sa-si lase apa. Stoarcem bine...Citeste continuarea

Cotlet in sos picant

Postat de: Dya in Porc

Mod de preparare pentru cotlet in sos picant Ceapa taiata julien, morcovii si ardeii, se calesc in uleiul incins, pana se rumenesc usor.. Se adauga apoi cotletul, spalat si taiat...Citeste continuarea

Crochete de cartofi cu mozzarella

Postat de: divainbucatarie in Aperitive / Garnituri

Dam cartofii si mozzarella prin razatoarea mare, apoi le amestecam cu restul ingredientelor. Daca nimerim cartofi care retin multa apa in timpul fierberii, nu ezitati sa adaugati faina si pesmet,...Citeste continuarea

Compot de caise

Postat de: carmenvlad in Sirop / Compot

Se aleg caise sănătoase şi mai puţin coapte, se spală bine cu apă rece, se scot sâmburii şi se aşază fructele în borcane până aproape de gâtul borcanului. Se...Citeste continuarea

Cod negru cu mujdei si mamaliga

Postat de: Onesta in Peste

Reteta de cod negru cu mujdei si mamaliga   se prepara rapid si cu un rezultat excelent. Hai sa povestim cum se face: Am lasat pestele la decongelat, apoi l-am spalat, l-am uscat, l-am...Citeste continuarea

Ceai de ghimbir

Postat de: mimmi in Bauturi

Punem la fiert 1 l apa. Adaugam lamaia si ghimbirul taiate felii si batoanele de scortisoara. Din momentul in care incepe sa fiarba lasam la fiert 15 minute. Punem in 2 cani cate un plic de ceai...Citeste continuarea

Ciorba de dovlecei cu carnati si iaurt

Postat de: Onesta in Ciorbe

Cum se face ciorba de dovlecei cu carnati si iaurt Se curata , spala si : se taie marunt ceapa , morcovul si telina se dau prin razatoarea cu ochiuri mari , dovleceii se taie cubulete...Citeste continuarea

Crackers

Postat de: LauraA in Aperitive / Garnituri

Aluatul pentru crackers l-am facut la masina de paine. Am pus intai ingredientele lichide: apa, uleiul, zaharul iar apoi faina si in centrul ei drojdia uscata. Cand masina a facut beep-beep am...Citeste continuarea

Crumble cu prune si mango

Postat de: divainbucatarie in Prajituri

Sa trecem la prepararea acestui delicios crumble cu prune si mango . Ce ziceti? Preincalzim cuptorul la 180°C. Ungem cu unt vasul in care pregatim desertul. Punem fructele feliate pe...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]