A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Cataif

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Am topit o lingura de unt intr-o tigaie si am rumenit cca 100 gr taiteti o data. Am repetat asta de 4 ori. Am preparat in wok taiteii. Si i-am zdrobit pentru a-i folosi mai usor,. I-am...Citeste continuarea

Crema de " branza" cu spanac

Postat de: RuxyRux in Vegan / Raw vegan

Se pune caju la blender, impreuna cu sarea, lamaia, pasta de susan, uleiul de masline, usturoiul... se scoate crema din blender, se adauga peste spanacul tocat si se serveste cu incredere...Citeste continuarea

Crema de avocado cu pasta de susan

Postat de: RuxyRux in Vegan / Raw vegan

Totul merge  la blender, iese o crema aromata si bine tartinabila. Se serveste pe un pat de rosioare si se stropeste cu pasta de susan Pasta de susan se gaseste de regula in...Citeste continuarea

Ciorba de peste

Postat de: raus in Ciorbe

Pestele se spala bine cu apa rece,iar cel marunt se fierbe pana cade de pe oase.Se strecoara zeama si se pune la fiert intr-un ceaun mai mare.Acum se adauga morcovii,ceapa,telina,patrunjelul si...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare cu costita afumata

Postat de: MIUTA in Ciorbe

Se caleste in ulei morcovul dat pe razatoare, se adauga ceapa tocata fin, 2 linguri pasta de ardei si zarzavatul tocat cubulete se pune costita taiata tot cubulete si la sfarsit se completeaza...Citeste continuarea

Creveti simpli

Postat de: Brindusa in Fructe de mare

Pune la fiert 3 l de apa cu 1/2 lingurita de sare (pentru spaghetti) Amesteca faina cu susanul si piperul macinat. Taie frigaruile la dimensiuni potrivite, astfel incat sa incapa in tigaia...Citeste continuarea

Crema de masline

Postat de: divainbucatarie in Aperitive / Garnituri

Toate ingredientele se pun intr-un blender si se mixeaza pana devin ca o pasta. Asta e tot!!! Doar 1 minut! Pofta buna! Citeste continuarea

Ciorba ardeleneasca de fasole verde...

Postat de: RuxyRux in Mancaruri de post

Incingem uleiul in oala, dar punem si un strop de apa sa nu calim ci doar sa inabusim, e mult mai sanatos, punem ceapa tocata marunt, morcovul taiat rondele, ardeiul taiat, telina bucatele...Citeste continuarea

Cartofi umpluti cu sos de ciuperci

Postat de: Anamaria7 in Aperitive / Garnituri

Cartofii se spala bine si se pun la fiert in apa cu putina sare. Ciupercile spalate se taie felii. Usturoiul se taie marunt (desi am citit undeva ca e bine sa il pui in ulei, il lasi sa se...Citeste continuarea

Calzone Vegetariana

Postat de: mimmi in Pizza

Intr-un bol se amesteca drojdia cu o lingura de faina,3-4 linguri de apa calduta pana se obtine o pasta.Se pune maiaua in mijlocul fainii,uleiul si sare.Se framanta usor pana se obtine un aluat...Citeste continuarea

Cartofi cu cimbru

Postat de: bitza in Mancaruri de post

Cartofii se fierb in coaja,se lasa sa se racoreasca si se curata de coaja.Se paseaza ca pentru piure,se condimenteaza,se pune cimbrul(este esential),painea rupta bucatele mici si uleiul si se...Citeste continuarea

Ciorba dulce din fasole uscata

Postat de: mamaieelena in Mancaruri de post

Se  curata si se spala toate legumele se vor taia cuburi. Intr-o oala de 4 litrii se pune jumatate cu apa la fiert si cand incepe a clocoti se vor pune si legumele ,oala se acopera cu un...Citeste continuarea

Chec de ciocolata

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Se incinge cuptorul la 177 grade( eu l-am pus la 180) si se aseaza gratarul in mijloc. Se unge cu ulei o tavita de chec. Se pune hartie de copt( sau fara) Intr-un vas se amesteca cacaoa cu...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare

Postat de: vickyduta in Ciorbe

 Am amestecat carnea tocata cu 2 feli de paine inmuiata in apa,1 ou, 1 legatura patrunjel, 1 cana orez, piper, delikat si pregatim perisoarele din acest amestec, Cartofi i-am taiat bucatele,...Citeste continuarea

Castraveti libanezi

Postat de: oana_d in Salate

Se curata castravetii, se taie rondele, se sareaza si se lasa la scurs zeama din ei. Se taie marunt cativa catei de usturoi si se amesteca cu putina zeama de lamaie. Se incorporeaza usturoiul...Citeste continuarea

Cartof copt cu somon afumat si avocado

Postat de: Oana in Somon

Cartofii se spala bine, se sterg si se invelesc in folie de aluminiu, se coc apoi la foc mediu pana intra furculita usor in ei. Intre timp se curata avocado, se taie cubulete si se pune in...Citeste continuarea

Ciulama de ciuperci

Postat de: oana_d in Aperitive / Garnituri

Ciupercile, de preferință hribi, se spală, se curăţă și se toacă mărunt cu cuțitul. Se pun la fiert în mai multe ape, daca sunt ciuperci de la piata până când nu mai...Citeste continuarea

Cornuri pufoase

Postat de: corina241 in Prajituri

Untul se topeste la foc mic,intr-o craticioara (foto 1) .Dupa ce untul a fost topit se ia de pe foc ,adaugam zaharul si amestecam bine. Separat,intr-un bol se amesteca bine ouale cu drojdia(...Citeste continuarea

Ciorbica de curcan

Postat de: epurasha2bb in Ciorbe

Se fierbe carnea si se indeparteaza spuma.Se mai adauga apa incalzita si se lasa sa fierba bine de tot.Cand e fiarta carnea adaugam legumele curate de coaja si tocate marunt.Se adauga sare si se...Citeste continuarea

Conopidă la cuptor

Postat de: Gouda in Mancaruri de legume

  Se desface conopida şi se pune la fiert pe 15 minute. Se unge tava cu ulei de olive, apoi se adaugă conopida fiartă amestecată cu 100 g brînză, pesmeţii măcinaţi, sare şi...Citeste continuarea

Ciuperci pane umplute

Postat de: cec in Aperitive / Garnituri

Ciupercile se curata si se rupe codita.Cascavalul si sunca se taie bucatele. In palariile ciupercilor, se pune bucatele de cascaval de sunca si iar cascaval. Si apoi se unesc cate doua si se prind...Citeste continuarea

Ciuperci umplute si salata de spanac

Postat de: cec in Mancaruri de legume

Punem palariile ciupercilor pe o tava tapetata cu hartie de copt si in fiecare palarie punem cascaval ras sau branza, dam la cuptor la foc potrivit Pt salata spalam bine legumele, le tocam dupa...Citeste continuarea

Ciocolatos de post

Postat de: cec in Prajituri

am amestecat faina, cacaua, sarea si zaharul Am adaugat restul ingredientelor si am amestecat. Am pus in tava. Am copt la foc moderat Ca si glazura am topit o ciocolata amaruie si am...Citeste continuarea

Ciuperci cu smantana la cuptor

Postat de: RuxyRux in Mancaruri de legume

Se spala ciupercile, se aseaza in tava unsa cu unt, se sareaza dupa gust, se adauga smantana punand cate o lingura in fiecare palarie, se toaca mararul si se presara deasupra...se dau la cuptor o...Citeste continuarea

Cartofi cu sos de vin fiert la cuptor

Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri de post

Cartofii se curata si se spala. Se taie in 6-8 ,in functie de marimea lor. Ii asezam intr-o tava de cuptor,tapetata cu hartie de copt. Ii condimentam cu sare si piper. Usturoiul il curatam si il...Citeste continuarea

Ciorba de castraveti murati cu...

Postat de: RuxyRux in Ciorbe

Intr-o oala, punem doua linguri ulei, adaugam putina apa, apoi ceapa taiata, sotam doua trei minute, apoi adaugam morcovul feliat, cartofii taiati rondele( sau cubulete fiecare cum doreste),...Citeste continuarea

Cartofi copti de 2 ori

Postat de: LopFras in Aperitive / Garnituri

Cartofii de spala foarte bine cu o carpa aspra pana coaja este perfect curata. Se inteapa cu o scobitoare, se sareaza si se dau la cuptor timp de 45 minute. Dupa coacere se taie in doua, se...Citeste continuarea

Clatite cu ricotta si gem de merisor

Postat de: LopFras in Dulciuri

Se amesteca toate ingredientele si se coc clatitele. Se umplu cu ricotta si gem dulce acrisor, eu am folosit gem de merisor, insa puteti folosi gem de coacaze, afine, zmeura, etc. Citeste continuarea

Cartofi prajiti chinezesti

Postat de: Sylvia in Mancaruri de post

 Cartofii ii lasam pret de cateva minute sa se patrunda bine pe toate partile, amestecandu-i cu grija cu o spatula. La final ii condimentam cu sare, piper si ghimbir.  E am aranjat pe...Citeste continuarea

Cartofi cu smantana si usturoi

Postat de: divainbucatarie in Aperitive / Garnituri

Pentru inceput fierbem cartofii in coaja. Dupa ce s-au fiert (facem proba cu furculita sa vedem daca sunt fierti), ii decojim, ii taiem felii si ii punem intr-un vas termorezistent. Intre timp...Citeste continuarea

Conopida pane cu sos de iaurt si...

Postat de: silvi0ara in Mancaruri de legume

Conopida curatata de cotoare se spala, se desface in buchetele si se fierbe in apa cu sare pe foc mic.Cad este gata,se scoate si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.Intr-o tigaie se pune uleiul...Citeste continuarea

Carne de oaie cu humus

Postat de: aziz in Oaie

se pun toate ingredientele si carnea in oala minune; se umple oala cu apa si se lasa la fiert 1h30 min;poate  fi servita simpla sau cu orez ori cus cus;la sf poate fi data la cuptor 30...Citeste continuarea

Chec cu nuca de cocos

Postat de: JustLoveCookin in Dulciuri

Mixam ouale cu zaharul,adaugam uleiul,laptele, nuca de cocos,praful de sare, iar la urma faina amestecata cu pliculetul de praf de copt. Turnam compozitia intr-o forma tapetata cu unt si...Citeste continuarea

Ciuperci la cuptor

Postat de: Adinacarla in Mancaruri de legume

Am spalat ciupercile si le-am scos piciorusele. Am asezat ciupercile in tava, le-am sarat si piperat si in fiecare palariuta am pus cubulet de ardei. Am pus putin ulei si un pahar de apa. Am dat...Citeste continuarea

Cheesecake tutti frutti

Postat de: RuxyRux in Vegan / Raw vegan

Totul se mixeaza la blender, pe rand intai blatul apoi crema ...se aseaza blatul, apoi crema si se decoreaza cu fructe...gustul este fabulos, mai ales pentru cine iubeste fructele exotice... Citeste continuarea

Chec simplu ca la bunica

Postat de: Sidy in Prajituri

Untul tinut la temperatura camerei se taie bucatele si se amesteca impreuna cu zaharul praf. Adaugam apoi ouale, coaja de lamaie si faina amestecata cu praful de copt.Amestecam bine si adaugam o...Citeste continuarea

Clatite cannelloni

Postat de: RuxyRux in Cannelloni

1. Puneti la mixer ingredientele pentru clatite, mixati-le bine la inceput numai cu o jumatate din cantitatea de lapte si apoi restul si lasati sa stea la odihnit 30 de minute. 2.Intre timp...Citeste continuarea

Ciorba de salata verde

Postat de: MIUTA in Ciorbe

Se curata si se taie salata fideluta.Intr-o cratita se pune ulei in care se caleste o ceapa tocata fin.Se adauga apa si se pune la fiert.Cand incepe sa fiarba se pune salata si sare dupa gust.Cand...Citeste continuarea

Ciuperci umplute

Postat de: MIUTA in Aperitive / Garnituri

Se curata ciupercile de pielita si se scot coditele.Se spala si se lasa sa se scurga de apa.Ceapa se toaca fin si se pune la prajit cu 3 linguri ulei de masline,se adauga coditele si 4 palarioare...Citeste continuarea

Crema de nuci cu cacao

Postat de: RuxyRux in Vegan / Raw vegan

Se fac pudra la blender nucile, apoi se amesteca cu restul ingredientelor...si pofta mare! De post merge perfect! Citeste continuarea

Carne de vitel cu legume

Postat de: lili in Vita

Taiem carne fasii si o prajim pe toate partile. La fel taiem si ceapa si ardeii. Dupa ce carnea s-a calit adaugam ceapa lasam un pic sa se prajeasca dupa care adaugam ardeii. punem condimentele...Citeste continuarea

Ciuperci umplute pane

Postat de: Julie in Aperitive / Garnituri

Ciupercile se spala ,se indeparteaza coditele si se lasa se se scurga bine de apa. Se amesteca pateul cu ardeiul gras tocat cuburi mici, ceapa verde taiata rondele ,sare si piper dupa gust....Citeste continuarea

Crocodilul buclucas

Postat de: nico15 in Mancare copii

Se taie un castravete cu aparatul special(pentru a-i apare corpul spiralat) se lasa decat capatul netaiat, se taie colturile de la bagheta si se decupeaza in paine, se fixeaza capetele...Citeste continuarea

Cartofi fierti in coaja, umpluti...

Postat de: nico15 in Aperitive / Garnituri

Se iau 4 cartofi mari, se spala bine si se pun la fiert, se lasa aproximativ 30 de minute dupa care se-ncearca, mare atentie sa nu se fiarba prea tare pentru ca se vor sfarama. Dupa ce sunt fierti...Citeste continuarea

Corabioare de cartofi

Postat de: nico15 in Aperitive / Garnituri

Cartofii se spala, curata si se pun la fiert, cand sunt gata se scot se dau printr-un jet de apa rece, se taie in 1/2 si se scobesc in mijloc, separat se caleste ceapa: alba, rosie, verde,...Citeste continuarea

Ciocanele de pui la cuptor cu orez

Postat de: silvi0ara in Pui

Spalam ciocanelele,le punem intr-un vas termorezistent,le condimentam dupa gust,adaugam uleiul si vinul si le bagam la cuptorul incins la 200gC pana devin aurii si crocante.Intre timp pregatim...Citeste continuarea

Copane umplute

Postat de: Sidy in Pui

Pulpele de pui se spala, se sterg cu un prosop de hartie apoi se dezoseaza. Carnatul , gogosarul si cascavalul se taie bastonase. Copanele se umplu cu carnati, cascaval, gogosar si patrunjel...Citeste continuarea

Clatite umplute

Postat de: nico15 in Aperitive / Garnituri

Se pregatesc clatitele din oua, faina, lapte sau sifon. Clatitele trebuiesc sa fie facute bine pe ambele parti. Separat se taie bacon-ul, sunca, ceapa, se rade parmezanul si se amesteca cu doua...Citeste continuarea

Chec bicolor

Postat de: Anamaria7 in Prajituri

Facand in cuptorul de paine... nu am prea putut "seta" temperatura :)) dar 180C e de ajuns. Tapetam cu ulei si faina o tava de chec (a mea era de cca 30cm lungime). Albusurile se...Citeste continuarea

Ciolan de porc la cuptor

Postat de: lili in Mancaruri cu carne

Ciolanul se condimenteaza pe toate partile. Se pune in punga impreuna cu cartofii, usturoiul si ceapa taiata in doua. Se adauga condimentele, se leaga punga, se fac cateva gauri cu...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]