Mirela Suba

1

Bucataras
incepator

Kisselbach

Bucataras din 13.02.2013

RETETE20
PRIETENI45
Retete / Aperitive / Garnituri

Chec aperitiv

In Aperitive / Garnituri la 5 Noi 2013

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare,apoi se adauga galbenusurile si lingurile de ulei si lapte. Praful de copt se amesteca cu faina si apoi se adauga in compozitie,daca este groasa compozitia,se mai adauga lapte. Apoi se adauga branza rasa si se amesteca si apoi carnatul cabanos taiat si...

Ardei umplut cu branza

In Aperitive / Garnituri la 5 Noi 2013

Se iau ardeii curatati de pielita si se taie in jumatate. Separat intr-un bol se pun ingredientele metionate si se amesteca pana devin ca o crema Se ia cate un ardei, se umple si se ruleaza, apoi se pune pe farfurie.

Crenvursti in aluat (putulici)

In Aperitive / Garnituri la 5 Noi 2013

Se pun toate indredientele intr-un lighean mediu, apoi se pune bicarbonatul stins cu otet si se apuca la framantat si se adauga treptat faina pana se face o coca. Crenvurstii se taie in doua si dupa aceea se ia cate o jumatate, se face o bila din aluat si se pune cate un crenvurst. Din coca se...

Ceapa cu maioneza si chiftele de porc

In Aperitive / Garnituri la 19 Apr 2013

Ceapa se curata de coaja si se taie julien cat mai subtire,daca aveti robot de bucatarie se poate felia. Intre timp se pune apa la fiert cu 2 lg otet si foi de dafin. Ceapa dupa ce se taie julien,se pune sare peste si se stoarce de zeama lasata,apoi se pune in apa care fierbe cu otet si foi de...

Crema de branza cu ceapa verde

In Aperitive / Garnituri la 19 Apr 2013

Branza se sfarma  cu furculita pana devine pasta si apoi se pune sarea si smantana,sare dupa gust. Ceapa de taie marunt si apoi se adauga in crema. Se poate servi imediat pe paine prajita sau paine simpla! Pofta Mare!

Betisoare picante pentru aperitiv

In Aperitive / Garnituri la 13 Feb 2013

   Se taie pieptul de pui dupa ce se spala si se lasa sa se scurga apa de pe el,apoi se taie pietul in doua ca apoi,sa se taie felii cat mai subtiri din piept si sa ajunga ca si betisoare.    Apoi,intrun bol mai mare,se face din faina 50 gr si un plic de chilli...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 18.09.2015

Carne de porc cu sote de ciuperci

publicat la 18.09.2015

Carne de porc in bait

publicat la 05.11.2013

Paste cu felii sunca cruda

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Te învârți cât mai mult în jurul cozii, doar-doar s-o termina ziua și nu mai e nevoie să mai faci ce trebuie să faci. Nu te îngrijora, nu ești singurul care recepționează greșit vibrația lui Jupiter.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]