A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Chec aperitiv

Postat de: dalina2007 in Aperitive / Garnituri

Se taie bucatele mici sunca, ciupercile, maslinele si ardeiul kapia. Cascavalul si telemeaua se dau pe razatoarea mare. Intr-un bol se amesteca ouale cu laptele si uleiul. Se adauga branza si...Citeste continuarea

Chifteluţe de somon la cuptor

Postat de: sisterskitchen in Somon

1. Se spală peştele şi se usucă bine cu un şervet de bucătărie. Se taie bucăţi potrivite, după care se curătă de oase, apoi se mărunţeşte într-un blender. Se mai...Citeste continuarea

Clatite cu dulceata de visine - de...

Postat de: aliliana in Dulciuri

Aluatul: Se pune apa intr-un bol. Se pune un praf de sare, praful de copt, zahar vanilat. Se amesteca bine cu un tel. Se adauga faina in ploaie pana ce obtinem un aluat specific de clatite. In...Citeste continuarea

Chifle pufoase

Postat de: antici_gabytza in Piine

Amestecam drojdia cu putin apa calduta. Amestecam smantana cu sarea si mierea de albine, margarina. Am cernut faina intr-un vas, am facut gaura la mijloc si am adaugat amestecul de ou si drojdia....Citeste continuarea

Ciorba de legume cu carne de pasare

Postat de: sasha in Ciorbe

Intr-o oala se pune apa cam in jur de 3 litri si se pune la fiert. Cand da in clocot se pun maruntaiele de la pasare cu o lingura de ulei si se lasa la fiert. Intre timp se curata toate...Citeste continuarea

Ciorba de loboda rosie acrita cu...

Postat de: Doinavar in Ciorbe

Prunele verzi se spala si se pun la fiert in 1.5 l apa. Se lasa sa fiarba la foc mic 15-20 de minute. Acesta va fi “borsul” pentru ciorba. Intre timp, se curata si se taie marunt...Citeste continuarea

Ciorba de fasole verde

Postat de: loryt in Ciorbe

Se taie carnea in bucati si se caleste putin impreuna cu ceapa data prin razatoare. Se adauga boia, cam jumatate de lingurita, sare si piper dupa gust. Morcovul, patrunjelul si ardeiul se taie in...Citeste continuarea

Cheesecake cu mure

Postat de: Zamfira in Torturi

Spalam si curatam murele (de frunzulite, crengute, etc.) si le lasam la scurs. In cazul murelor inghetate, vom lasa fructele intr-o strecuratoare pentru a elimina apa si sucul in exces....Citeste continuarea

Crema de zahar ars

Postat de: aliliana in Prajituri

Caramelul : 3 linguri de zahar le-am pus intr-o cratita pentru caramelizare. Am adaugat o lingurita de unt pe la jumatatea timpului de preparare. Compozitia rezultata am pus-o in  boluri....Citeste continuarea

Chec din albusuri cu cacao si alune

Postat de: timea in Dulciuri

Mixam albusurile spuma cu un varf de sare. Adaugam zaharul si zaharul vanilat si mai mixam 2-3 minute. Adaugam apoi uleiul si laptele mixand dupa fiecare. La final incorporam faina...Citeste continuarea

Cupcakes "After Eight"

Postat de: Criss in Prajituri

Pentru cea mai simpla reteta de briose, se pun toate ingredientele intr-un bol si se mixeaza. Repartizam uniform compozitia rezultata in 12 cosulete si coacem aproximativ 25 minute.  Se pot...Citeste continuarea

Ciorbă rădăuțeană

Postat de: Sidy in Ciorbe

Curatam zarzavatul si il spalam.  Pieptul de pui il curatam de piele si-l spalam, apoi il punem la fiert cu putina sare in 4 l de apa. Cand fierbe il spumuim atat cat este necesar, apoi...Citeste continuarea

Ciorba de iepure cu legume

Postat de: gurita_ta2005 in Ciorbe

Se pune carnea de iepure intr-o oala de ciorba la fiert. Dupa circa vreo 1 ora se adauga legumele congelate si se lasa la fiert la foc mic, se adauga si ceapa intreaga si telina data pe razatoarea...Citeste continuarea

Cake pops de Valentine's Day

Postat de: bucataria_cu_mirodenii in Prajituri

Mod de pregatire ~ blat ~: Procedura pentru prepararea blatului este similara pregatirii brioselor. Se amesteca faina cernuta cu sarea si praful de copt, dupa care se cerne si cacaua. Se bat...Citeste continuarea

Ciocolata de casa

Postat de: AnyCostescu in Prajituri

Apa, zaharul si ciocolata amaruie taiata bucatele se pun pe foc pana incepe a fierbe. Se da oala deoparte. Adaugam untul topit inainte si alunele. Punem lapte praf putin cate putin si...Citeste continuarea

Compot de corcoduse fara conservant...

Postat de: Doinavar in Sirop / Compot

Spalati bine fructele si puneti-le in borcane foarte curate pana se umplu bine borcanele. Adaugati cate o lingura de zahar si umpleti cu apa pana sus. Strangeti bine capacele si agitati...Citeste continuarea

Covrigei cu cascaval

Postat de: Veronica22 in Aperitive / Garnituri

Faina se amesteca cu praful de copt si apoi cu margarina.Adaugam smanatana si cacavalul dat pe razatoarea fina. Aluatul astfel obtinut se impacheteaza in folie si se lasa la rece 2-3 ore Pentru...Citeste continuarea

Capuccino cupcakes

Postat de: Criss in Prajituri

Separam ouale si albusurile le batem spuma tare. Galbenusurile le batem cu zahar, vanilie, ulei, lapte apoi adaugam faina amestecata cu praful de copt, cappuccino si in final inglobam albusurile...Citeste continuarea

Chec de cacao si crema de iaurt cu...

Postat de: Veronica22 in Prajituri

Albusurile impreuna cu apa se bat bine, se adauga zaharul si se bate bezeaua pana se topeste tot zaharul. Adaugam uleiul si galbenusurile pe rand cate o lingura de ulei si cate un galbenus....Citeste continuarea

Creier pane

Postat de: rocsi_1612 in Porc

Creierul il spalam bine, il lasam in apa rece cam 1 ora, insa o mai schimbam o data dupa jumatatea timpului. Il scurgem de apa si il lasam cam 10 minute intr-o sita. Ouale le batem spuma cu...Citeste continuarea

Chipsuri de casa

Postat de: RoXx in Aperitive / Garnituri

Cartofii se curata , se spala, si se feliaza subtire ( la feliator sau pe razatoare ) . Spalam feliile de cartofi si le punem pe un servetel sa absoarba apa.Punem ulei la incins intr'o cratita cam...Citeste continuarea

Cozonac pufos cu ciocolata

Postat de: Criss in Dulciuri

  Intr-un vas amestecam faina cu zaharul si drojdia uscata. Separat amestecam laptele caldut cu untul lichefiat si uleiul. Peste faina adaugam ouale batute, apoi laptele cu untul si uleiul si...Citeste continuarea

Ciorba de fasole uscata combinata,...

Postat de: Doinavar in Ciorbe

Puneti la fiert in 3 litri de apa rece cu putina sare fasolea care a stat la inmuiat minim 12 ore. Intr-o alta oala puneti ciolanul sa fiarba in 3 litri de apa rece, la foc mic, cu capac 1 ora....Citeste continuarea

Cremșnit ca la mama acasa...

Postat de: Doinavar in Prajituri

Cum se prepara Cremșnit ca la mama acasa (cremeș) cu foi facute in casa Compozitia 1: in apa calduta se pune otetul, zaharul si sarea si se amesteca. Intr-un castron puneti faina, oul si...Citeste continuarea

Chiftelute in aluat de bere by Gaby_d

Postat de: merisor67 in Mancaruri cu carne

Pentru aluat am amestecat intai ingredientele lichide, apoi am adaugat drojdia, zaharul, sarea si treptat faina.  A rezultat un aluat foarte elasti cu care mi-a placut sa ma joc :)....Citeste continuarea

Crostata cu nutela

Postat de: loredanaaa in Prajituri

Faina se amesteca cu zaharul,un varf de sare,  coaja de lămâie Se adauga untul (lasat cu jumatate de ora inainte la temperatura camerei,taiat bucati)ouale si praful de copt....Citeste continuarea

Cheesecake cu dulceata de afine

Postat de: miha in Prajituri

Blat: In functie de tipul de biscuiti si de preferinta voastra, adaugati si 1-2 linguri zahar, daca este necesar. Biscuitii ii macinam la robot pana obtinem un pesmet fin. Adaugam untul...Citeste continuarea

Ciocolata de casa cu fistic si...

Postat de: Ela68 in Dulciuri

Intr-o cratita mai mare punem apa cu zaharul la fiert pana ce acesta se topeste. Adaugam praful de sare si untul si lasam la foc mic in jur de 2 minute pana ce acesta e complet topit. Dam la o...Citeste continuarea

Ciulama de ciuperci

Postat de: alice_ciobanu in Mancaruri de legume

Taiem ciupercile bucatele mici.  Ceapa o calim in ulei si cand e aurie punem ciupercile taiate. Calim incet, amestecand din cand in cand,pana ce se inmoate si ciupercile si toata zeama...Citeste continuarea

Cornuri pufoase

Postat de: Creatsa in Dulciuri

Pentru inceput facem o maia din drojdie, 2 lingurite zahar, 2 lingurite faina si putin lapte caldut/apa minerala calduta. Lasam la dospit 15 minute. Frecam galbenusurile cu zahar si aromele....Citeste continuarea

Clatite cu caramel

Postat de: postavaru in Dulciuri

Pentru inceput pregatim caramelul: Topim zaharul pana devine auriu. Dam deoparte de pe foc si adaugam untul iar apoi smantana pentru frisca si amestecam energic, avand grija la aburi. Punem...Citeste continuarea

Creveti saganaki

Postat de: doralinda72 in Fructe de mare

Crevetii ii curatam doar de coaja, lasam capul si coada si ii clatim putin in apa rece. Intr-o cratita incalzim 2 linguri de ulei si apoi punem la calit ceapa pana se inmoaie putin, dupa care...Citeste continuarea

Ciuperci cu smantana

Postat de: loredanaaa in Mancaruri de legume

Se taie ceapa si se caleste intr-o tigaie cu putin ulei. Aveti grija sa nu se arda  Se curata ciupercile, eu pun si coditele, le taiem marunt si le punem peste ceapa calita amestecand...Citeste continuarea

Chifle cu branza si...

Postat de: adnia in Piine

Primul pas a fost sa prepar faina din grau integral, apoi pe cea din malai (cu ajutorul rasnitei de cafea). Intr-un bol am pus putina apa calduta cu drojdie, am adaugat ouale, untul topit,...Citeste continuarea

Ciorbă dulce de vită

Postat de: panacris in Ciorbe

Carnea  de vită se taie bucăți potrivite și se pune la fiert în apă rece cu puțină sare la oala minune, cca. 30 de minute dupa ce începe să fluiere. Între timp se...Citeste continuarea

Cartofi acordeon

Postat de: Zamfira in Aperitive / Garnituri

Curatam si spalam cartofii, ii feliem doar pe jumatatea cartofului (vezi modelul cu cele doua linguri de lemn), nu-i taiem pana jos. Saram, piperam cartofii, deschidem usor cartofii, apoi ii dam...Citeste continuarea

Chiftelute pe gratar

Postat de: doralinda72 in Aperitive / Garnituri

Umezim painea si apoi o stoarcem si o sfaramam, lasand-o intr-un vas unde vom pune carnea si restul de ingrediente. Indicat e, sa lasam utin la frigider ptr a se impregna mai bine carnea cu restul...Citeste continuarea

Ciorbă de raţă cu suc de roşii

Postat de: DinDragostePentruGatit in Ciorbe

Se porţionează raţa, se spală bine bucăţile de carne şi se pun la fiert în apă cu sare. Bucăţile mai grase se taie mărunt şi se pun de-o parte.  (Se vor folosi pentru...Citeste continuarea

Cupcake cu cicoare si goji

Postat de: bucataria_cu_mirodenii in Prajituri

Se cerne faina, se amesteca cu sarea si praful de copt, se adauga cacaua cernuta, cicoarea (praf) si se amesteca pana se incorporeaza ingredientele. Intr-un alt bol, se bat ouale cu zaharul, se...Citeste continuarea

Ciorba de os afumat

Postat de: ralu_ca in Ciorbe

Spalam oasele de porc, apoi intr-o oala cu apa punem oasele la fiert.Cand incepe sa se formeze spuma, aceasta se indeparteaza.Se curata zarzavatul ( de preferat bucatile sa fie mai mari de cartof,...Citeste continuarea

Ciorba de fasole uscata

Postat de: danakarin in Ciorbe

Am spălat fasolea și am pus-o la înmuiat, peste noapte, în apă rece. A doua zi, i-am schimbat apa şi am lăsat-o să dea un clocot. În altă oală, am aşezat costița,...Citeste continuarea

Cornuleţe cu nucă şi vanilie

Postat de: diaconta in Prajituri

Untura si margarina le-am mixat împreuna cu zaharul. Am adaugat apoi oul si am mixat  pâna s-a încorporat. Faina cernuta am amestecat-o cu sare si praful de copt....Citeste continuarea

Cartofi pai la cuptor

Postat de: adnia in Aperitive / Garnituri

Se aseaza cartofii intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se amesteca bine cu uleiul, sarea, condimentele si verdeturile si se da la cuptor (cca 20 min. la 200 grade). Se pot servi simpli, ca...Citeste continuarea

Cannelloni cu carne si sos de rosii

Postat de: timea in Cannelloni

Curatam si spalam morcovul, ceapa si usturoiul, carnea o taiem cubulete, apoi le dam pe toate prin masina de tocat carne. (eu am masina de tocat la robot si totul decurge foarte rapid). Adaugam...Citeste continuarea

Ciuperci umplute cu bacon si...

Postat de: aliliana in Aperitive / Garnituri

Ciupercile se curata, se spala. Ceapa se curata si se toaca marunt. Piciorusele ciupercilor se curata, se spala, se toaca marunt. Intr-o tigaie se pune la incins uleiul.  Se pune la calit...Citeste continuarea

Chifle

Postat de: antici_gabytza in Piine

Cernem faina intr-un vas mai adanc si adaugam sarea si zaharul si amestecam. Facem o gaura in mijloc adaugam drojdia dizolvata in putina apa si lasam la dospit 10 minute. Incalzim laptele care il...Citeste continuarea

Ciorba de pui a la grec

Postat de: gurita_ta2005 in Ciorbe

Se spala bine puiul, se pune la fiert impreuna cu piperul boabe. Morcovul si telina se dau pe razatoarea mare si se pun la calit in ulei de masline impreuna cu orezul. Cand e bine fiarta carnea...Citeste continuarea

Cum se face coliva lipoveneasca -...

Postat de: DinDragostePentruGatit in Vegan / Raw vegan

Cum se face coliva lipoveneasca. Arpacaşul fiind din comerţ, era destul de curat, nu mai era nevoie să aleg bob cu bob.  Se spală în câteva ape şi se pune la fiert...Citeste continuarea

Coca razuita

Postat de: amayrya in Prajituri

Se cerne faina, apoi se adauga 3 oua, o cana de untura, o cana de zahar, 2 lingurite de bicarbonat de amoniu stins cu putin otet, sare si arome (eu am pus esenta de vanilie si lamaie ). Se...Citeste continuarea

Cartofi gratinati

Postat de: aliliana in Aperitive / Garnituri

Cartofii se curata, se spala, se portioneaza si se pun la fiert in apa cu sare.  Pana fierb cartofii, intr-o tigaie punem in 30 ml ulei (pe care l-am lasat la incins inainte) ceapa taiata...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]