A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Chiftele de fasole

Postat de: rhapsody in Mancaruri de post

1. Spalam fasolea si o punem la inmuiat in apa cateva ore  (eu am lasat-o peste noapte). 2. O spalam din nou si o punem la fiert in apa cu 1 lgt sare. Dupa ce da cateva clocote, aruncam...Citeste continuarea

Castraveti murati

Postat de: COSTEO in Muraturi

Castravetii se spala bine.Telina taiata felii, ardeii iuti se despica in doua, morcovul se curata si se taie rondele, se curata usturoiul. Se pune pe fundul borcanului marar uscat, rondele...Citeste continuarea

Canja de pui (supa de pui in stil...

Postat de: cristeena20 in Supe

Aceasta supa e foarte simplu de facut. Bucatile de pui le portionam si le punem la fiert in apa rece cu sare (nu multa apa). Cand carnea e fiarta bine adaugam cus-cusul si mai lasam sa fiarba supa...Citeste continuarea

Chec pufos cu afine

Postat de: gabrielacuisine in Prajituri

Preparare: Chec Punem faina, praful de copt si sarea intr-un castron. Separat, frecam untul la temperatura camerei cu zaharul, apoi adaugam oul si smantana, mixand dupa fiecare aditie...Citeste continuarea

Ciorba de praz cu legume

Postat de: crissvalentina in Ciorbe

Se pun la fiert legumele taiate cuburi in afara de praz. Prazul taiat rondele subtiri se inabusa in cele 3 linguri de ulei si putina apa. Cand legumele sunt fierte pe jumatate, se adauga prazul...Citeste continuarea

Chec cu gem de caise

Postat de: susu in Prajituri

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Batem ouale foarte bine cu putina zeama de lamaie, coaja de citrice apoi adaugam zaharul treptat si mixam pana la incorporare. Amestecam...Citeste continuarea

Ciorba de ciuperci

Postat de: susu in Ciorbe

T ocam ciupercile dupa plac, eu le-am taiat o parte felii si restul marunt. Calim ceapa tocata, morcovul ras fin, ardeiul si la urma ciupercile. Le lasam sa se inabuse bine acoperind cu capac....Citeste continuarea

Ciorbă ciobănească de miel

Postat de: panacris in Ciorbe

Căpățâna de miel, bucățile de șiră, se pun la fiert în apă rece cu puțină sare, neacoperit, cca. 40 de minute. Între timp, mațele de miel se curăță bine, adică...Citeste continuarea

Chec marmorat

Postat de: susu in Prajituri

Stafidele se pun la hidratat in coniac si rom. Albusurile se bat spuma cu putina zeama de lamaie. Cand devin spuma adaugam treptat zaharul si mixam. Galbenusurile le frecam bine cu coaja de...Citeste continuarea

Crap pane cu sos de usturoi

Postat de: sasha in Crap / Caras

Curatam, spalam pestele si-l taiem pe jumatate. Il presaram cu sare si piper, il dam prin faina, apoi in ouale batute si il punem la prajit in mult ulei, 5 minute pe fiecare parte. Il scoatem si...Citeste continuarea

Chiftele de pui

Postat de: Dea_Dea in Pui

Carnea tocata se pune intr-un castron,  paine se pune la inmuiat. Usturoiul se toaca si se pune peste carne, se pune painea stoarsa si se omogenizeaza. Se pune aou si se condimenteaza...Citeste continuarea

Crema cu vanilie

Postat de: Bucataras in Mancaruri de post

Pregătiţi crema conform explicaţiilor de pe pachet. Totuşi, folosiţi băutura Joya pe bază de soia cu Vanilie sau + Calciu, în funcţie de preferinţa dumneavoastră.. ...Citeste continuarea

Crema cu soygurt

Postat de: Bucataras in Mancaruri de post

Scurgeţi JOYA Soygurt într-o cârpă curată timp de câteva ore până ce consistenţa sa rămâne mai puţin fluidă (dacă este prea solid, adăugaţi încă un...Citeste continuarea

Cannelloni cu urda, sos pesto si...

Postat de: simona72 in Cannelloni

Pregatim umplutura pt cannelloni: urda o zdrobim cu furculita, adaugam celelate ingrediente, amestecam, leurda o spalam si o tocam fin si o punem peste urda amestecata cu celelalte ingrediente....Citeste continuarea

Ciocanele de pui cu salata speciala

Postat de: mon in Pui

Spalam ciocanelele si le ungem cu ulei. Amestecam boiaua dulce cu zaharul si boiaua iute, presaram ciocanelele cu delicat, apoi le dam prin amestecul de mai sus. Le coacem 30 minute. Pentru...Citeste continuarea

Cartofi prajiti cu cimbru si...

Postat de: COSTEO in Aperitive / Garnituri

Cartofii se curata si se spala si se taie rondele. Se lasa in apa rece 30 minute si se schimba apa de 3 ori. Dupa ce se scot din apa se freaca cu cimbru, sare, piper si se lasa 10 minute ....Citeste continuarea

Cupcakes cu dovleac

Postat de: ionela2682 in Prajituri

Intr-un castron se cerne faina impreuna , praf de copt , bicarbonatul de sodiu , condimente le scortisoara , nucsoara ,vanilia , zaharul vanilat, și sare . In...Citeste continuarea

Cupcakes cu banane

Postat de: ionela2682 in Prajituri

-se bate oul cu zaharul si zaharul vanilat pana la topirea acestuia -se adauga pe rand laptele, uleiul, bicarbonatul si praful de copt, apoi omogenizam -adaugam faina pe care o incorporam...Citeste continuarea

Covrigei si saratele

Postat de: postavaru in Aperitive / Garnituri

Cernem faina intr-un vas si adaugam margarina taiata bucatele impreuna cu oul si sarea. Drojdia o dizolvam in 3 linguri de lapte (f ara sa o lasam sa creasca) si o aduagam peste celelalte...Citeste continuarea

Cochilii cu lapte si aroma de lamaie

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Paste

Se pun cei 2 l de apa la fiert. Cand incepe sa clocoteasca se adauga sare, se amesteca si se pun cochiliile. Amestecam si lasam sa fiarba cat timp este indicat pe pachet. In cazul meu, 7 minute....Citeste continuarea

Conopida la cuptor cu sos Bechamel

Postat de: TAB1TA in Mancaruri de legume

Conopida se desface buchetele. Se pune la fiert in apa cu sare. Se scurge bine de apa. Se pune pe un servet. Pentru sosul Bechamel: Se pune untul intr-o tigaie pe foc. Se topeste untul. Se...Citeste continuarea

Cornuri cu sos de fructe de padure

Postat de: rocsi_1612 in Dulciuri

Aluatul: Apa minerala o incalzim putin. Intr-un castronel amestecam drojdia cu o lingura de zahar. Faina o cernem si o punem intr-un bol. Peste adaugam restul de zahar, uleiul, zeama de...Citeste continuarea

Creveti cu vin alb

Postat de: cristeena20 in Fructe de mare

Pregatim crevetii: ii punem in apa rece sa se decongeleze  si le taiem mustatile. Daca doriti ii puteti decortica la mijloc sa fie mai usor la servire. Eu i-am lasat intregi. Intr-o tigaie...Citeste continuarea

Croissante cu nuca si scortisoara

Postat de: gabrielacuisine in Prajituri

Pregatim maiaua: Intr-o cana punem drojdia cu zaharul si apa calduta si lasam 5 minute pana cand aceasta incepe sa faca clabucei. Daca face clabucei inseamna ca drojdia este activa...Citeste continuarea

Clatite aperitiv

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Ies in jur de zece bucati, depinde de cat este de mare tigaia si de cat de groase le vreti. Se mixeaza la blender iaurtul cu spanacul( sfecla taiata bucati dupa caz) si cu usturoiul. Se...Citeste continuarea

Copanele de pui cu susan si pesmet...

Postat de: COSTEO in Pui

Copanelele se spala si se cresteaza si se pun la bait ,in bere cu sare,piper,usturoi zdrobit,rozmarin si condimenete granulate.La bait se lasa cate ore. Se bat 6 oua foarte bine ,se...Citeste continuarea

Cinnamon rolls/ Rulouri cu scortisoara

Postat de: gabrielacuisine in Prajituri

Toate ingredientele trebuie scoase din frigider cu cel putin o ora inainte de a ne apuca de aluat. Ca sa elucidez chestia cu un ou si jumatate, vreau sa va zic ca se procedeaza asa: se ia un ou...Citeste continuarea

Cartofi umpluti cu soia

Postat de: sufletista in Mancaruri de post

Soia o punem intr-un vas cu apa si lasam 20 min sa se hidrateze,dupa care o stoarcem bine de apa si o vom fierbe cca 5 min, Cartofi ii spalam si ii punem la fiert in apa cu sare cat sa intre...Citeste continuarea

Cartofi umpluti cu soia" Inedit"

Postat de: Bunica in Mancaruri de post

Soia se pune intr-un castron si se opareste circa 10 min. Ceapa se curata,se toaca si se inabuse cu 1 lingura de ulei si 2 linguri apa. Cand ceapa este sticloasa,se adauga soia scursa si se...Citeste continuarea

Ciuperci umplute pane

Postat de: aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri

Ciupercile le curatam si le spalam, coditele ciuperciilor le taiem cubulete. Punem intr-o tigaie untul si 1/2 lingura ulei si calim coditele taiate cuburi impreuna cu sunca taiata marunt, le calim...Citeste continuarea

Ciorba de legume cruda ( Raw)

Postat de: RuxyRux in Vegan / Raw vegan

Spalati si curatati legumele si verdeturile. Tocati marunt zarzavatul. Totul se pune la blender, se adauga borsul, sarea si se mixeaza. Se serveste imediat...nu este bine sa pastrati pentru...Citeste continuarea

Cartofi copti cu branza tofu

Postat de: aliliana in Mancaruri de post

Cartofii se curata, se spala, se portioneaza. Se face un amestec din sare, piper, boia de ardei dulce, maghiran, ulei. Se ung cartofii. Usturoiul se curata si se toaca marunt. Se aseaza pe o...Citeste continuarea

Cozonac spirala cu nuca

Postat de: timea in Dulciuri

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Punem drojdia la dospit in 100 ml lapte caldut amestecat cu o lingurita de zahar.  Cernem faina intr-un bol, adaugam sarea si...Citeste continuarea

Clatite Americane

Postat de: mimmi in Dulciuri

Mixam spuma,ouale cu zaharul si scotisoara. Adaugam laptele si uleiul iar ultima data faina cernuta impreuna cu praful de copt si putina sare. Incingem o tigaie pentru clatite,turnam cate un...Citeste continuarea

Ceafa de porc cu carnati ,cartofi...

Postat de: COSTEO in Porc

Ceafa de porc se condimenteaza se sareaza dupa gust ,piper. Carnatii se taie rondele mai groase. Cartofi se curata  si se taie in patru si se freaca cu putin rozmarin si usturoi pisat...Citeste continuarea

Chocolate Cake

Postat de: Creatsa in Torturi

Mixam albusurile cu apa si un praf de sare pana devin spuma. Adaugam treptat cate o lingura de zahar si mixam pana se topeste complet zaharul. Frecam galbenusurile cu uleiul si vanilia si le...Citeste continuarea

Choux-uri aperitiv

Postat de: oana_d in Aperitive / Garnituri

Apa, uleiul si sarea se pun la fiert intr-un ibric mare. Cand da in clocot, se da deoparte ibricul si se toarna faina, amestecand des cu o lingura de lemn, pana la omogenizare. Se adauga pe rand...Citeste continuarea

Carne de viţel cu piure de cartofi...

Postat de: diaconta in Vita

Am pregatit mai întâi sosul de carne. Am taiat carnea cubulete. Ceapa am curatat-o,am taiat-o marunt si am pus-o la calit în ulei împreuna cu morcovii taiati rondele....Citeste continuarea

Ciupercute cu orez

Postat de: Veronica22 in Mancaruri de post

Curatam ciupercile de codite si le punem intr-un vas cu apa si le vom opari 5 min. Ceapa tocata marunt se caleste in ulei,adaugam ardeii taiati marunt si coditele de la ciuperci taiate si ele...Citeste continuarea

Ciuperci umplute cu branza

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Ciupercile le spalam, indepartam cozile si le asezam pe un prosopel curat cu gura in jos sa se scurga de apa. Intr-un castronel batem ouale spuma impreuna cu smanatana. Casul il facem bucatele...Citeste continuarea

Calamari umpluti

Postat de: RuxyRux in Peste

Calamarii se curata, se spala si se lasa la scurs. Combinam condimentele, eventual se macina mai fin prin rasnita. Se dau prin masina de tocat toate felurile de peste, eu mai intai sa le pun...Citeste continuarea

Chiftelute in sos

Postat de: Monica1997 in Curcan

Se framanta carnea impreuna cu cele 2 oua,sarea,mararul si usturoiul si pun la prajit! Sosul: se caleste ceapa  ,apoi se aduga usturoiul,faina si putina apa,se amesteca pana se formeaza un...Citeste continuarea

Ciorba "magica" cu legume

Postat de: Monica1997 in Mancaruri de post

Intr-o oala se caleste ceapa cu morcovul,se adauga telina,ardeiul,cartoful si pastarnacul,peste acestea se adauga cca. 1 litru de apa si se lasa la fiert! Spre sfarsit se adauga...Citeste continuarea

Cartofi aromati cu piept de pui

Postat de: nilgun in Pui

Cartofii se curata si se taie felii mai groase. Pieptul de pui se taie cubulete. Se aseaza intr-o tava teflonata - a mea e de tarta - se stropeste cu un pic de ulei de masline, se amesteca untul...Citeste continuarea

Cod alb in sos tomat la cuptor

Postat de: RoXx in Peste

Intr-o tava yena se pune uleiul si se intinde pe toate suprafata.Ceapa se taie julienne si se pune peste ulei.Pestii se spala, se asezoneaza cu sare si piper si se pun peste ceapa.Peste pesti se...Citeste continuarea

Ciuperci cu spanac și soia

Postat de: panacris in Mancaruri de post

Cubulețele de soia, se pun la fiert în apă clocotită, cu puțină sare, piper proaspăt măcinat, 1 foaie de dafin și puțin cimbru, cca. 15 minute, apoi se scoate și se scurge bine de...Citeste continuarea

Ciuperci cu maioneza si usturoi

Postat de: aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri

Daca folositi ciuperci proaspete se curata de pielite, se oparesc si se lasa sa se raceasca si sa se scurga de apa. Eu am folosit ciuperci la cutie, le-am tocat si le-am pus peste maioneza pe...Citeste continuarea

Ciorbă de spanac

Postat de: portiadelumina in Ciorbe

Spanacul se curăţă, se spală foarte bine şi se pune la fiert. Între timp se curăţă şi se toacă legumele necesare.  După fierbere (nu foarte mult) spanacul se scoate, se...Citeste continuarea

Chec cu fructe uscate

Postat de: doralinda72 in Prajituri

Punem intr-un vas separat faina, sarea si bicarbonatul, apoi batem margarina cu zaharul pana devine omogen si fluid, urmand sa adaugam ouale cate unul pe rand alternand cu cate o lingura din faina...Citeste continuarea

Chec cu glazura de ciocolata

Postat de: doralinda72 in Prajituri

Ptr chec, punem toate ingredientele intr-un vas si amestecam usor cu o lingura, apoi amestecam cca 5 minute la viteza mare cu mixerul pana devine o compozitie spumoasa si se mareste in volum....Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]