A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Chifle chinezești (la aburi) cu...

Postat de: Satisfyyourcravings in Pui

Într-un bol, se amestecă făina cu sarea, zahărul și drojdia. Se adaugă apa amestecată cu uleiul, puțin câte puțin amestecând pentru a obține un aluat omogen. Dacă mai...Citeste continuarea

Cataif cu mere coapte

Postat de: dalina2007 in Prajituri

Mai intai se prepara siropul: intr-o craticioara se toarna apa si se adauga zaharul. Se amesteca pana se topeste zaharul, se adauga zeama de la o jumatate de lamaie si se lasa pe foc circa 20 de...Citeste continuarea

Cheesecake

Postat de: antici_gabytza in Torturi

Topim margarina apoi o rasturnam peste biscuiti dati prin razatoare.Amestecam si adaugam esenta.Compozitia de biscuiti o intindem intr-o tava cu inel detasabil acoperita cu folie de aluminiu ....Citeste continuarea

Crema de zahar ars

Postat de: yaya67 in Prajituri

Se caramelizeaza intr-o cratita circa 70-80 gr zahar,nu se arde prea tare ,cand e caramelizat se tapeteaza oala cu el miscand usor oala in toate partile ,atentie sa nu va opariti . Separat se...Citeste continuarea

Crumble aromat, cu mere, portocale...

Postat de: merisor67 in Prajituri

Pentru aluat punem osanza intr-un bol si o frecam cu zaharul pana devine cremoasa, apoi adaugam galbenusurile, sarea si esenta, omogenizam si turnam iaurtul peste care amestecam bicarbonatul si...Citeste continuarea

Cornuri pufoase

Postat de: Retetegg in Dulciuri

Toate ingredientele pt aluat trebuie sa fie tinute la temperatura camerei. Laptele l-am pus intr-un vas si l-am incalzit. Am topit in el mierea si untul, apoi l-am luat de pe foc si am pus in...Citeste continuarea

Ciorba cu perisoare de vita

Postat de: deyutzky in Ciorbe

Spalam bine ceapa si morcovul, le taiem cubulete mici dupa care le punem la fiert.  Cand apa incepe sa fiarba adaugam 1 pum de orez, rosia taiata cubulete si cele 3 linguri de zarzavat si...Citeste continuarea

Chec aperitiv a la Jamila

Postat de: TAB1TA in Aperitive / Garnituri

Se bat ouale pana isi dubleaza volumul. Se adauga faina in ploaie, praful de copt, uleiul. Amestecam bine. Se adauga gogosarul, castravetii, branza topita, sarea si se amesteca usor cu o...Citeste continuarea

Cornulete

Postat de: getix in Prajituri

Se cerne faina impreuna cu praful de copt. Se dizolva drojdia in putina apa minerala  calda ( sau bors)+ z. vanilat. Peste faina se pune drojdia  restul de apa minerala rece, untura,...Citeste continuarea

Cartofi la microunde

Postat de: rodicamaria in Aperitive / Garnituri

Ceapa se toaca marunt si se caleste putin in ulei.Cartofii se curata de coaja si se taie cubulete.Maslinele se toaca marunt. Se amesteca toate ingredientele,se potriveste gustul de sare si...Citeste continuarea

Clatite cu branza si sos de vanilie

Postat de: karla in Dulciuri

Faceti un aluat din toate ingriedientele ,trebuie sa iasa un aluat destul de fluid.Coaceti clatitele in tigaie cu ulei incins (eu nu am mai pus uleiul la ingrediente pt ca eu am tigaie de teflon...Citeste continuarea

Chec cu capuccino

Postat de: antici_gabytza in Prajituri

Separam galbenusurile de albusuri.Galbenusurile le mixam bine  cu zaharul pana devine o crema.Adaugam plicurile de zahar vanilat si albusurile batute spuma.Apoi adaugam crema de branza mixata...Citeste continuarea

Ciulama de ciuperci

Postat de: antici_gabytza in Mancaruri de legume

Curatam ceapa,o tocam marunt si o calim putin in ulei.DApoi adaugam ciupercile taiate si spalate.Le calim impreuna la foc mic pana cand scade zeama lasata de ciuperci.Apoi rasturnam smantana pe...Citeste continuarea

Chiftele la cuptor

Postat de: TAB1TA in Mancaruri cu carne

Se incinge cuptorul la 200 °C. Se taie marunt ceapa si usturoiul si se amesteca bine cu carnea tocata, pesmetul, sarea, piperul, delicatul si oul batut. Se unge o tava cu putin ulei de...Citeste continuarea

Cozonac evantai cu scortisoara

Postat de: vio_dreams in Dulciuri

Dizolvam drojdia in cateva linguri de lapte caldut, adaugam putina faina si obtinem o maia pe care o lasam la dospit.Intr-un lighean cernem faina si adaugam maiaua, laptele caldut, ouale batute cu...Citeste continuarea

Cozonac floare

Postat de: vio_dreams in Dulciuri

Primul pas este pregatirea ingredientelor si este foarte important sa le pregatim de cu seara pentru ca toate trebuie sa fie la aceeasi temperatura. Faina trebuie sa fie foarte bine uscata ,...Citeste continuarea

Chec cu fructe de padure si glazura...

Postat de: vio_dreams in Dulciuri

Batem ouale cu zaharul pana se topeste zaharul. Adaugam uleiul iar la final incorporam faina si praful de copt. Adaugam fructele congelate. Turnam compozitia in tava unsa cu putin ulei....Citeste continuarea

Cocos in vin (Coq au vin)

Postat de: vio_dreams in Pui

Taiem bucati pulpele si pieptul de cocos (al meu a fost de tara) . Le spalam si le punem intr-o caserola cu capac . Adaugam morcovul si ceapa curatate si taiate bucati. Turnam deasupra vinul...Citeste continuarea

Chec cu mere

Postat de: ionela2682 in Dulciuri

-se mixeaza bine iaurtul cu zaharul si zaharul vanilat -se adauga uleiul si ouale -in faina se adauga praful de copt si sarea , se cerne in compozitia de mai sus -se omogenizeaza bine ,se...Citeste continuarea

Cozonac a la Ruxy

Postat de: Steffy in Prajituri

Toate ingredientele se scot din timp de la rece deoarece avem nevoie sa ajunga la temperatura camerei. Eu am cantarit ingredientele pe care le-am scris mai sus pentru ca reteta initiala avea 1200...Citeste continuarea

Chiftelute coapte pe pat de salata...

Postat de: aliliana in Porc

Chiftelele . Carnea tocata se pune intr-un bol impreuna cu ceapa tocata marunt, marar, sare, piper, maghiran, usturoi, cele doua linguri de pesmet, cartoful dat pe razatoarea mica si stors si...Citeste continuarea

Chec cu lavanda ci ciocolata

Postat de: ianculubita in Prajituri

Galbenusurile frecate bine cu un praf de sare si zahar, adaugam treptat margarina topita si racita, mixand energic, apoi laptele, faina amestecata cu praful de copt, lavanda, esenta de lavanda iar...Citeste continuarea

Clatite cu Nutella

Postat de: ALIGIULIA in Dulciuri

Se pun intr-un castron ouale, sarea si uleiul. Se amesteca bine si energic cu telul, se adauga apa minerala, apoi faina pana ce devine un aluat care curge..stiti voi.. ca la clatite nu? :-)) Se...Citeste continuarea

Ciorba de cocos, reteta simpla si...

Postat de: Ela68 in Ciorbe

Cum se prepara Ciorba de cocos, reteta simpla si gustoasa: Carnea bine curatata si portionata se pune la fiert in 3 litri de apa rece cu o lingurita de sare. Se aduna bine spuma si se...Citeste continuarea

Cartofi Duchesse

Postat de: Poliana in Aperitive / Garnituri

Cartofii ii curatam si ii fierbem in apa cu sare, ca si pentru piure. Cand sunt fierti ii scurgem de apa si ii pasam din nou ca si pentru piure. Adaugam ouale batute usor, smantana, sare, nuscoara...Citeste continuarea

Cașcaval pane

Postat de: elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri

Alegem un cașcaval care să nu fie rotund, pentru a avem felii dreptunghiulare. Cașcavalul se taie în patru felii groase. Batem într-o farfurie adâncă cele 2 ouă cu o...Citeste continuarea

Cornulețe cu osânză

Postat de: elucubratiiculinare in Dulciuri

Stiu că nu se compară osânza cu untura, dar în cazul în care nu aveți osânză, untura este o soluție mult mai bună decât untul ;)  Osânza la...Citeste continuarea

Ciorbă cu inimioare și pipote de pui

Postat de: panacris in Supe/Ciorbe

Inimioarele și pipoțelele se fierb în apă cu puțină sare, cca. 35 de minute la foc mediu. Între timp legumele, (recunosc că am folosit legume congelate!), se pun la fiert...Citeste continuarea

Crap la cuptor pe pat de legume

Postat de: ianculubita in Crap / Caras

Toate legumele curatate,spalate,taiate dupa dorinta fiecaruia dar nu prea groase, le punem in tava,le pudram cu sare si piper,deasupra pestele condimentat,printre bucatile de peste punem rondele...Citeste continuarea

Ciorba de curcan cu legume

Postat de: delia64 in Ciorbe

Se pune carnea la fiert cu putina sare , se spumeaza din cand in cand . Se curata legumele si se taie cubulete . Cand carnea este aproape fiarta se curata de pe os si se taie marunt , se...Citeste continuarea

Chocolate Cupcakes with Banana Cream

Postat de: Creatsa in Prajituri

Mixam albusurile spuma cu un praf de sare ,apoi adaugam zaharul si esenta de vanilie si mixam pana devine o spuma tare si lucioasa. Adaugam uleiul,galbenusurile si omogenizam bine. Amestecam...Citeste continuarea

Chec cu stafide si cacao

Postat de: Retetegg in Prajituri

Am separat albusurile de galbenusuri.   Am batut albusurile cu praful de sare si zaharul vanilat pana au devenit o spuma tare.   Am batut bine galbenusurile cu zaharul pana au...Citeste continuarea

Cupcakes cu crema de visine

Postat de: timea in Prajituri

Mixam ouale intregi cu un varf de sare pana se deschid la culoare, adaugam zaharul si zaharul vanilat si mixam inca 3-4 minute. Turnam untul topit caldut si apoi laptele caldut, mixand dupa...Citeste continuarea

Cozonac cu nuca si mac

Postat de: coandres in Dulciuri

Se face maiaua (drojdie un pic de lapte si o lingura de zahar), se pune in mijlocul fainii, lasam cam 5 minute sa creasca un pic, dupa care adaugam doar galbenusurile de la oua, untul, zaharul...Citeste continuarea

Chec aperitiv cu ciuperci

Postat de: angyb in Aperitive / Garnituri

Prajim ceapa taiata marunt, adaugam ciupercile si prosciutto si le lasam sa se caleasca bine. Condimentam cu sare si piper. Batem spuma ouale cu un pic de sare adaugam smantana si le batem...Citeste continuarea

Ciorbita de varza cu afumatura

Postat de: Lorenutza in Ciorbe

Se pun la fiert oasele afumate sau ciolanul afumat, ce aveti. Cand s-au fiert se pune un manunchi legat ca un buchet de marar si cimbru uscat sa se imbine aromele. Varza se taie marunt si se...Citeste continuarea

Ciorba ardeleneasca cu tarhon

Postat de: Bia27 in Ciorbe

Pentru inceput portionam pulpa de porc si o punem la fiert. Intre timp cat fierbe carnita, taiem ceapa marunt, iar 3 morcovi, telina, pastarnacul, radacina de patrunjel si ardeiul le taiem...Citeste continuarea

Chec de carne cu verdeturi

Postat de: Retetegg in Aperitive / Garnituri

Ficateii de pui bine spalati i-am pus la fiert 30 de minute cu cateva boabe de piper si o foaie dafin. Am tocat marunt ceapa, usturoiul, mararul si patrunjelul. Cand au fost fierti si raciti...Citeste continuarea

Ciocolata de casa cu mix de fructe

Postat de: Ela68 in Dulciuri

Intr-o cratita mai mare punem apa cu zaharul la fiert pana ce acesta se topeste. Adaugam praful de  sare  si untul si lasam la foc mic in jur de 2 minute pana ce acesta e complet topit....Citeste continuarea

Chec marmorat cu branzica fina

Postat de: Bia27 in Prajituri

Separam albusurile de galbenusuri si le batem spuma cu un praf de sare, lasand deoparte galbenusurile. Adaugam cel 7 linguri de zahar treptat si mixam pana se intareste bezeaua. Separat frecam 4...Citeste continuarea

Ciocolata de casa cu orez expandat

Postat de: diana_k in Prajituri

Se pregateste o tava de chec care se tapeteaza cu foaie de nylon. Foia de napolitana se taie in doua pe dimensiunile tavii de chec. Zaharul si apa se pun la fiert pana se formeaza un sirop...Citeste continuarea

Cartofi copti si pulpe la cuptor

Postat de: r3nat02006 in Pui

Pulpele se pun la fiert timp de 10 minute, timp in care se curata cartofii si se taie in sferturi. Dupa ce cartofii au fost taiati se pun intr-un bol si se amesteca cu condimentele dorite si 5 ml...Citeste continuarea

Chec la microunde

Postat de: karla in Prajituri

Intr-un caston puneti faina ,zaharul,cacaoa si praful de copt, apoi amestecati bine .Peste acel amestec adaugati oul si omogenizati. Apoi adaugati apa, uleiul si amestecati bine . Puneti...Citeste continuarea

Chiftelute cu legume

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Aperitive / Garnituri

Am decongelat dovlecelul, l-am dat la blander si l-am pus intr-o sita la scurs. Cartofii si morcovii decojiti i-am pus la fiert in apa cu putina sare, aproximativ 15 minute. Am scurs apa in...Citeste continuarea

Ciulama de pui cu ciuperci

Postat de: elucubratiiculinare in Pui

Pieptul de pui se spală bine, se zvântă și se taie bucățele pe cât se poate aceeași mărime. Ciupercile se curăță cu o periuță sau un prosop de bucătărie, se taie un pic...Citeste continuarea

Ciorba falsa de burta ( cu ciuperci...

Postat de: Ina in Supe/Ciorbe

Ciupercile pleurotus taiate julien se pun la fiert intr-o oala cu 1-2 litri de apa  si putina sare. Dam pe razatoarea mica morcovul si pastarnacul, dupa care  calim amestecul in 2-3...Citeste continuarea

Chiftelute marinate

Postat de: Constelatialeu in Mancaruri cu carne

Pregatim mai intai chiftelutele.Amestecam carnea cu ceapa taiata marunt,condimente ,apoi cele 2 oua si la final patrunjelul tocat.Omogenizam bine compozitia,gustam sa fie sarat,piperat si tot ce...Citeste continuarea

Ciorbita de perisoare cu amestec de...

Postat de: Constelatialeu in Ciorbe

Ca sa merga treaba bine si repede,ne apucam sa facem perisoarele.Amestecam carnea tocata cu ceapa taiata marunt,adaugam condimentele,sare,piper,cimbru,dupa gust ( fiecare cat crede de cuviinta),...Citeste continuarea

Couscous marocan cu pui (reteta video)

Postat de: JamilaCuisine in Mancaruri cu carne

Incingem uleiul de floarea soarelui intr-o oala, punem apoi carnea de pui, ceapa, condimentele, patrunjelul si rosiile, amestecam bine si lasam pe foc aproximativ 5 minute. Punem apoi apa cat sa...Citeste continuarea

Crumble de mere

Postat de: simona72 in Dulciuri

Intr-un vas termorezistent, eu am avut de iena, se pune 100 gr zahar la caramelizat. Dupa ce s-a caramelizat zafarul se pune esenta de vanilie si un mar curatat si dat pe razatoarea mare. Se...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]