A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Chiftelute de pui cu sos de iaurt...

Postat de: Dea_Dea in Pui

Carnea se amesteca cu oul, se condimenteaza cu sare si piper , se formeaza chiftelute si se pun pe tigaie grill, Cand sunt gata se pun pe farfurie. Usturoiul se piseaza si se amesteca cu...Citeste continuarea

Clatite americane

Postat de: elena001 in Dulciuri

Intr-un bol mixam ouale, sarea, zaharul, uleiul, apa. Treptat adaugam faina cu praful de copt si esenta. Coacem clatitele intr-o tigaie cu o picatura de ulei. Le putem servi cu sos de...Citeste continuarea

Chec cu capsuni

Postat de: elena001 in Prajituri

Spumam untul cu zaharul pana acesta se topeste, adaugam ouale pe rand, iaurtul, faina cu praful de copt. Amestecam. Taiem capsunile in forma dorita si le punem peste compozitie si amestecam cu o...Citeste continuarea

Ciocolata de casa cu alune de padure

Postat de: Sim0naWorld in Dulciuri

Lapte praf impreuna cu cacaoa le-am cernut. Apa si zaharul le-am pus pe foc, amestecand continuu pana zaharul s-a topit. Pana la momentul fierberii nu am mai umplat la sirop, iar cand a inceput sa...Citeste continuarea

Chiftelute in aluat de bere

Postat de: ralu_ca in Porc

Aluatul: Intr-un castron punem faina, sarea si drojdia ( intr-un pahar am pus drojdia si apa calduta ), apoi uleiul si berea. Se framanta pana se obtine un aluat care nu se mai lipeste de...Citeste continuarea

Chec cu oua si carnati

Postat de: elena001 in Aperitive / Garnituri

Ouale se mixeaza pana isi dubleaza volumul. Adaugam treptat faina cu praful de copt, sare, ulei. Tocam carnaciorii, maslinele si ouale putin mai mari. Le punem peste compozitie, amestecam. Se pune...Citeste continuarea

Chec fara praf de copt cu sirop de...

Postat de: elena001 in Prajituri

Preparare chec: Ouale se mixeaza pana isi dubleaza volumul. Se adauga zaharul si se amesteca pana cand se topeste. Faina se pune treptat. Ungem tava cu ulei si tapetam cu faina. Intre timp...Citeste continuarea

Ciupercute umplute cu soia

Postat de: Constelatialeu in Mancaruri de post

Curatam ciupercile, coditele le taiem in cubulete foarte mici, apoi ceapa verde. Incingem tigaia si adaugam 30 ml ulei. Soia o hidratam cu apa fiarta, o lasam cca 20 minute. In uleiul incins punem...Citeste continuarea

Cocos la tava cu cartofi aromati

Postat de: cristeena20 in Pui

- Cocosul daca este mare se portioneaza. Eu am avut mare de tot :) asa ca am luat pulpele mari intregi .Le-am sarat , piperat si am uns cu un amestec de maioneza, usturoi pisat, piper, chili(daca...Citeste continuarea

Cosulet din mamaliga

Postat de: corina241 in Ficat

INGREDIENTELE Mamaligii cred ca le stie toata lumea… Eu am pus tuciul cu putin ulei (mamaliguta capata un luciu deosebit, care mie-mi place ) si apa la fiert, am adaugat malaiul...Citeste continuarea

Cartofi umpluti cu branza si ou

Postat de: getix in Aperitive / Garnituri

Cartofii se spala bine si se pun in apa la fiert cu putina sare. Nu trebuiesc fierti de tot, deoarece se vor pune si la cuptor. Cand sunt aproape fierti se scot pe un platou si se lasa la racit....Citeste continuarea

Cheesecake cu ciocolata

Postat de: privatelaura in Torturi

In vasul de la robotelul de tocat, am pus biscuitii, zaharul si fructele de goji si le-am maruntit. Untul topit l-am turnat peste biscuiti si am amestecat cat sa iasa ca o pasta mai...Citeste continuarea

Crema de zahar ars

Postat de: ralu_ca in Prajituri

Intr-o cratita de 3 litri se pun 8 linguri zahar si se ard, cu focul mic, pana capata o culoare galbuie. Dupa ce zaharul s-a topit, se rasuceste cratita incet in asa fel incat zaharul caramelizat...Citeste continuarea

Ciorba de cocos

Postat de: Monica1997 in Ciorbe

Se pune cocosul la fiert, se arunca prima apa dupa ce acesta clocoteste. Se pune iarasi la fiert, se spumeaza, se adauga ingredientele tocate cat mai marunt. Dupa ce acestea au fiert se adauga...Citeste continuarea

Cornulete bicolore de post

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Am preparat mai intai siropul lasand ingredientele sa fiarba timp de 15 minute. Aluaturile le-am pregatit separat amestecand pentru fiecare ingredientele enumerate mai sus. Le-am lasat la...Citeste continuarea

Crocodil

Postat de: Dea_Dea in Mancare copii

Se amesteca carnea tocata cu oul, se condimenteaza cu sare si piper si se da la cuptor in tava pe foaie de copt. Intindem carnea, lasam la copt cam  20 minute Se scoate, se taie in forma...Citeste continuarea

Clatite cu gem de caise, nuca si...

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Dulciuri

Cum preparam clatitele: Puneţi într-un bol băutura de soia, făina şi puţină sare şi amestecaţi până la omogenizare. Ungeţi cu puţin ulei o tigaie antiaderentă apoi...Citeste continuarea

Carnati de casa cu iahnie de fasole

Postat de: Steffy in Porc

Punem fasolea in apa cu o seara inainte de pregatire. Punem fasolea la fiert. Nu adaugam sare in ea pentru ca se va fierbe mai greu. Avem grija sa schimbam apa de 3 ori cand incepe sa...Citeste continuarea

Clatite cu cacao , piersici si...

Postat de: panacris in Mancaruri de post

Se amestecă energic  băutura de soia, apa minerală, făina, pudra de cacao şi puţină sare.  Dacă aluatul este prea gros se mai adaugă băutură de soia. Se unge tigaia...Citeste continuarea

Chec cu nuca si menta

Postat de: ianculubita in Mancaruri de post

Intr-un castron amestecam bine cu telul apa,zahar,ulei,si nuca; incorporam apoi faina amestecata cu praful de copt si 1/2lingurita de sare,amestecand cu mixerul; punem 1/2din compozitie in...Citeste continuarea

Chec cu capuccino

Postat de: ianculubita in Dulciuri

Galbenusurile frecate bine pana rezulta o crema albicioasa,adaugam vanilia,crema de branza frecata cu ulei si rom,albusurile spuma apoi faina amestecand cu lingura in miscari usoare;dam deoparte...Citeste continuarea

Ciuperci umplute

Postat de: Dea_Dea in Aperitive / Garnituri

Se curata ciupercile. Se toaca coditele ciupercilor , ceapa verde, ardeiul si telina, se pun la fiert pana se inmoaie. Cand sunt moi se paseaza(eu le-am pasat cu furculita nu foarte tare), se...Citeste continuarea

Ciorba de fasole (de post)

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Mancaruri de post

Boabele de fasole le alegem si le spalam. Le acoperim cu apa rece si le lasam la hidratat  minim 6 ore. Aruncam apa, punem aproximativ 2.5 l apa rece si punem la fiert. Separat, incalzim...Citeste continuarea

Ciorba de stevie

Postat de: Constelatialeu in Mancaruri de post

Culegem stevia,o curatam,o spalam bine si apoi o taiem mai marunt.Ceapa o taiem marunt si o calim impreuna cu orezul si un praf de sare ,cca 2 min,apoi adaugam 2 l de apa si lasam sa fiarba....Citeste continuarea

Coaste in vin alb, la cuptor

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Porc

Spalam coastele, taiati partea cu grasime (daca au prea multa). Preincalziti cuptorul la 200 grade. In tava de la cuptor, turnati uleiul, asezati coastele una langa alta, adaugati peste ele:...Citeste continuarea

Cheesecake cu zmeura

Postat de: aalliinnaa07 in Dulciuri

Sfaramam bicuitii, iar untul il topim. Facem un blat din bicuitii sfaramati si untul topit, apoi il asezam intr-o tava rotunda. Branza mascarpone o frecam bine cu zaharul pudra si apoi cu...Citeste continuarea

Ciulama cu ciuperci

Postat de: diana_k in Mancaruri de legume

Ciupercile se spala bine de pamant si se taie feliute nu prea marunte, ele vor scadea la fiert. Ceapa si usturoiul se taie marunt si se pun la calit in uleiul bine incins. Cand ceapa devine...Citeste continuarea

Chec pufos cu cacao (reteta video)

Postat de: JamilaCuisine in Prajituri

Separam albusurile de galbenusuri si batem albusurile bine cu un praf de sare, cu ajutoarul mixerului. Cand albusurile au devenit spumoase adaugam zaharul vanilat si zaharul tos, lingura cu...Citeste continuarea

Chec pufos

Postat de: crissvalentina in Prajituri

Galbenusurile se freaca cu sarea, uleiul si esentele. Albusurile se bat spuma cu cele 4 linguri de apa si cele 100 g zahar. Dupa ce albusul este gata se incorporeaza galbenusurile si se amesteca...Citeste continuarea

Clătite cu caise şi sos de ciocolata

Postat de: amalia01 in Mancaruri de post

-Puneţi într-un bol băutura de soia,apa minerala, făina şi puţină sare şi amestecaţi până la omogenizare. -Ungeţi cu puţin ulei o tigaie antiaderentă apoi faceţi...Citeste continuarea

Ciorba de loboda rosie

Postat de: aliliana in Mancaruri de post

Loboda a fost curatata spalata, pusa la scurs. Ceapa, morcovul, pastarnacul si telina le-am curatat, spalat, tocat. De asemenea si cartofii. Intr-o oala mai mica am pus la fiert apa. Cand a...Citeste continuarea

Crostoli

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Intr-un bol amesteca frisca cu zaharul vanilat si putina sare. Adauga treptat faina, omogenizand. O adaugi toata si incepi sa framanti usor cu mana. Trebuie sa obtii un aluat elastic pe care...Citeste continuarea

Clatite cu branza si stafide

Postat de: Corina33 in Dulciuri

Se bat ouale cu zaharul, se adauga laptele, untul, faina, sarea si se amesteca bine. La sfarsit se adauga branza si stafidele si se mai amesteca putin. Se incinge o tigaie cu putin ulei si se...Citeste continuarea

Creveti cu noodles

Postat de: Irina in Mancaruri de post

Spalati crevetii si puneti-i intr-un bol, impreuna cu usturoi tocat, sare, putin busuioc si o lingura de ulei de masline.  Puneti pastele la fiert pentru cateva minute. Puneti un strop...Citeste continuarea

Cartofi cu sos alioli din maioneza...

Postat de: Bucataras in Mancaruri de post

 Spalam cartofii si-i punem la fiert cu tot cu coaja, intregi. Cit timp fierb cartofii, curatam usturoiul si-l zdrobim intr-un mojar. Amestecam usturoiul zdrobit cu maioneza Inedit....Citeste continuarea

Chec cu ciocolata si visine

Postat de: Steffy in Prajituri

Ouale se mixeaza bine cu un praf de sare. Adaugam apoi zaharul si mixam pana ouale se albesc si isi dubleaza volumul. Turnam uleiul cate putin mixand continuu, apoi laptele si esenta de rom....Citeste continuarea

Ciuperci cu maioneza

Postat de: ralu_ca in Salate

Ciupercile se lasa la scurs foarte bine, dupa care adaugam usturoiul tocat, iar la sfarsit maioneza. Eu am facut maioneza la moulinexul meu dintr-un galbenus, sare,  1 lg mustar, dapa care...Citeste continuarea

Ciuperci umplute cu carne de cârnați

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Pălăriile de ciuperci curățate, se pun într-o tavă termorezistentă, se presară sare, cimbru și puțin ulei de măsline. Se introduce tava în cuptorul preîncins, cca. 10...Citeste continuarea

Chutney de struguri si ceapa

Postat de: simona72 in Sosuri

Boabele de struguri se taie in doua (eu am scos simburii), se pun intr-o cratita, se adauga ceapa taiata pestisor, lamaile cu tot cu coaja taiate marunt, ardeiul iute tocat si el. Se adauga si...Citeste continuarea

Chiftelute cu sos si taitei de casa

Postat de: RuxyRux in Pui

Carnea se toaca impreuna cu ceapa si verdeata, se adauga,  uleiul, oul si usturoiul si se potriveste de sare. Intr-o tava unsa cu putin ulei de masline se aseaza chiftelutele. Intr-o...Citeste continuarea

Chec cu nuca si aroma de portocale

Postat de: ela in Prajituri

Mixam albusurile cu un praf de sare. Cand se intaresc adaugam treptat zaharul si batem pana se intaresc din nou. Adaugam galbenusurile si amestecam bine. Adaugam treptat, uleiul, untul topit,...Citeste continuarea

Creveti cu sos dulce- acrisor si...

Postat de: Bunica in Fructe de mare

Intr-o cratita am pus la fiert 450 ml. apa,uleiul si putina sare. Cand a inceput sa clocoteasca am pus cus-cus,am acoperit cratita cu capac si am stins focul. Intr-o  tigaie teflonata...Citeste continuarea

Cupcakes cu vin

Postat de: rhapsody in Prajituri

Cupcakes 1. Preincalzim cuptorul la 190 °C. 2. Fierbem vinul cu cuisoarele, piperul, zaharul si scortisoara si il lasam la racit. 3. Mixam untul cu zaharul pudra. Incorporam, cu...Citeste continuarea

Ciorba ardeleneasca de porc

Postat de: postavaru in Ciorbe

Punem carnea la fiert. Dupa ce a dat cateva clocote adaugam ceapa taiata marunt si restul legumelor taiate cubulete. Lasam sa fiarba ~o jumatate de ora apoi daugam pasta de ardei si cimbrul....Citeste continuarea

Chec gata in 5 minute

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Prajituri

Luam o cana maricica (eu am luat o cana de supa) si punem in ea ceea ce urmeaza. Amestecam toate prafurile foarte, foarte bine. Adaugam oul crud si amestecam iar foarte bine. Punem cele 3...Citeste continuarea

Cartofi cu mustar si usturoi

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Mancaruri de post

Curatam cartofii de coaja, ii taiem cubulete (1X1 cm). Facem sosul amestecand mustarul, usturoiul pisat, uleiul, cimbrul, sarea si piperul. Turnam sosul peste cartofi si incepem sa amestecam...Citeste continuarea

Ciulama de porc cu mamaliga reteta...

Postat de: TAB1TA in Porc

Cum se prepara Ciulama de porc cu mamaliga reteta traditionala romaneasca Carnea spalata si portionata sterge prin tamponare cu un prosop de bucatarie. Se incinge tigaia si se pun cateva...Citeste continuarea

Cozonac cu crema de cacao

Postat de: simona72 in Dulciuri

Facem un aluat dospit de cozonac din toate ingredientele mai sus mentionate sau faceti alautul la masina de paine asa cum l-am facut eu. Lasam aluatul sa creasca la loc caldut. Intre timp pregatim...Citeste continuarea

Ciulama de pui cu ciuperci

Postat de: simona72 in Pui

Carnea o spalam o uscam cu un servet, o taiem cuburi si o calim in ulei. Cind este usor rumenita pe toate partile adaugam prazul, usturoiul si ardeiul iute tocate fin. Lasam pe foc sa se...Citeste continuarea

Croissante cu cascaval Delaco

Postat de: Bucataras in Aperitive / Garnituri

Aluatul l-am lasat la dezghetat peste noapte. Am desfacut folia in care era invelit si l-am intins pe blatul de lucru. Am pornit cuptorul si l-am potrivit la 200 grade. Am taiat aluatul in...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]