A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Croasante

Postat de: mimmi in Dulciuri

Drojdia se amesteca cu 1 lingura zahar,100 ml lapte caldut si se lasa 15 minute. Intr-un bol punem faina,in mijloc facem un cuib,punem maiaua iar pe margini punem zaharul,sarea si laptele ....Citeste continuarea

Cotlet condimentat (la dry...

Postat de: mihaelab in Porc

Curatam cartofii si ii taiem pai si ii punem sa se prajeasca. Am pus tigaia sa se incinga dupa care m-am apucat sa tai cotletul felii dar nu inainte de a-l spala bine si a-l lasa sa se scurga...Citeste continuarea

Crema de zahar ars

Postat de: mihaelab in Dulciuri

Pt inceput punem laptele sa se incalzeasca. Separam albusurile de galbenusuri iar albusurile le batem spuma tare peste care adaugam zaharul lingura cu lingura mixind bine si tot aici punem si...Citeste continuarea

Cascaval de casa

Postat de: ianculubita in Aperitive / Garnituri

In laptele care fierbe,rastorn branza si las 5-6min amestecand mereu,o pun intr-un tifon si las sa se scurga 10min; pregatesc un vas rotund uns cu unt; intr-un alt vas,pun untul sa se...Citeste continuarea

Clatite banatene

Postat de: Oana in Prajituri

Clatitele gata facute se umplu cu un amestec din branza de vaci si stafide inmuiate in esenta de rom. Se unge un vas de iena cu unt, se aseaza clatitele umplute, deasupra se toarna un amestec din...Citeste continuarea

Cheesecake cu capsuni

Postat de: lilik in Dulciuri

Pregatim prima data baza: macinam biscuitii,intr-o craticioara  punem untul cu mierea pe foc sa se topeasca apoi adaugam biscuitii. Compozitia obtinuta o punem intr-o tava tapetata cu...Citeste continuarea

Clatite cu sos de kiwi (de post)

Postat de: Anamaria7 in Dulciuri

Aluatul: Intr-un vas inalt, punem faina amestecata cu sarea si cu zaharul si facem o gaura in mijloc. Acolo turnam apa, cate putina, amestecam energic si luam tot mai mult din faina. Nu...Citeste continuarea

Cheesecake OREO

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Se incalzeste cuptorul la 160 grade. Intr-o tava de aprox 33x22 cm (13x9 inch) se pune hartie de copt la capete sa fie putin mai lunga. 24 de biscuiti OREO se zdrobesc marunt. Un sfert de...Citeste continuarea

Copanele cu usturoi si fasole verde...

Postat de: rocsi_1612 in Pui

Fasolea verde o punem la decongelat. Copanele  de pui le spalam bine si le tamponam cu niste servete de bucatarie de surplusul de apa. le condimentam cu sare,piper si boia de ardei....Citeste continuarea

Cartofi noi la cuptor

Postat de: AlexJ in Aperitive / Garnituri

1.Preîncălziți cuptorul la 220 grade C. 2. Faceți un amestec din vreo 5 linguri ulei măsline, cu 3 căței usturoi tăiați felii subțiri,oregano, busuioc, sare şi piper....Citeste continuarea

Crema de branza cu marar

Postat de: gaby_d in Aperitive / Garnituri

Nimic mai simplu decat prepararea acestei paste tartinabile. Pregatim ingredientele, le punem toate intr-un vas, bagam blenderul si pasam 2-3 minute. Adaugam mararul tocat , condimentam cu...Citeste continuarea

Chiftele de curcan la cuptor /...

Postat de: ANCA in Curcan

Carnea se toaca la masina sau robot, se amesteca toate ingredientele pentru chiftelute, verdeata si ceapa tocate marunt, morcovul dat pe razatoarea fina. Daca vi se pare prea moale compozitia,...Citeste continuarea

Clatite cu dulceata de capsuni

Postat de: mihaelab in Dulciuri

Punem intr-un vas cele 3 oua si le batem dupa care punem laptele,zaharul vanilinat,smantana si putin cate putin faina,amestecam bine pana devine un aluat nici prea subtire dar nici prea...Citeste continuarea

Clătite cu pui şi legume

Postat de: Retetegg in Pui

Am pregatit compozitia pt clatite, le-am copt si le-am pastrat calde in cuptor. Pieptul de pui l-am taiat fasii, apoi l-am calit in tigaie in putin ulei incins. Am adaugat peste el...Citeste continuarea

Ciuperci umplute

Postat de: lia in Pui

 Curatam ciupercile de pielita si le indepartam codita. Pregatim o tava cu hartie de copt, asezam ciupercile, presaram sare mare peste ele si le dam la cuptorul dinainte incalzit pentru...Citeste continuarea

Crema desert cu oua si zahar caramel

Postat de: LUK in Prajituri

  Punem zaharul tos la topit intr-o tava care poate fi folosita in cuptor.Puteti folosi o cratita sau s acaramelizati zaharul intr-un ibric si apoi sa il turnati in vasul in care facem...Citeste continuarea

Cartofi gratinati

Postat de: ella87 in Aperitive / Garnituri

Se fierb cartofii, se curata de coaja si se taie felii. Se unge un vas cu margarina, asezam un rand de felii de cartofi, deasupra felii de kaiser sau carnaciori, sare, piper ,boia, cimbru....Citeste continuarea

Copanele cu cartofi,rosii si...

Postat de: lilik in Pui

Spalam copanelele si le punem la rumenit in tava unde le vom baga la cuptor,le intoarcem pe toate partile,apoi punem rosiile(transformate in suc),cartofii taiati cubulete,apa,sare,piper si...Citeste continuarea

Chiftelute de pui cu susan

Postat de: alinutza1983 in Pui

1. Facem o compozitie omogena din carnea de pui tocata, legumele putin calite in ulei, verdeata tocata marunt ( in cazul in care nu avem putem apela si la varianata de verdeata uscata), oul si...Citeste continuarea

Chec cu cacao

Postat de: miha in Prajituri

Untul se freaca bine cu zaharul pana devine pufos. Se pun apoi galbenusurile pe rand, amestecand bine dupa fiecare. Faina o amestecam cu praful de copt si cacaoa, apoi o incorporam usor in crema...Citeste continuarea

Cotletele de purcel pe gratar cu...

Postat de: MVMih in Porc

Cotletele de purcel proaspete, spalate un pic, batute usor cu ciocanelul de specialitate, date cu putina sare, speriate cu putin piper si cremuite bine cu condimentele si uleiul de masline. Cam...Citeste continuarea

Chec cu ciocolata

Postat de: susu in Prajituri

Untul se topeste si se lasa la topit iar ciocolata se taie bucati mici. Se amesteca toate ingredientele uscate intr-un bol si adaugam ciocolata maruntita. Amestecam ingredientele umede (laptele,...Citeste continuarea

Ciorba de fasole boabe cu leurda

Postat de: carla27carla in Ciorbe

Se pune apa la fiert.Se curata zarzavatul.Cand apa incepe sa fiarba se pune 1 ceapa alba tocata marunt,apoi morcovul,patrunjelul si ardeiul tocate marunt si se lasa sa fiarba.Cand zarzavatul e...Citeste continuarea

Chec aperitiv cu inimi de pui si...

Postat de: lia in Aperitive / Garnituri

Inimile de pui, le sectionam in doua, pe lungime si le spalam bine. Morcovul il curatam, spalam si-l dam pe razatoarea mare. Ciupercile spalate le feliem. Patrunjelul il tocam, iar ouale le batem...Citeste continuarea

Croasante (croissants)

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Mod de preparare Am pus intr-un bol faina cernuta, drojdia, sarea, doua linguri unt si zaharul. Am inceput sa adaug treptat laptele rece pana am obtinut un aluat ferm, destul de tare,...Citeste continuarea

Ciorba de pui a la greque

Postat de: divainbucatarie in Ciorbe

Pentru inceput punem puiul la fiert in apa cu putina sare. Lasam sa fiarba in clocot aproximativ 5 minute, apoi punem zarzavatul taiat in cuburi mai mari. Cand acestea s-au fiert strecuram supa....Citeste continuarea

Colarezi fini

Postat de: bucatarimcudiana in Mancare copii

intr-un castron am pus faina, am facut un gol in mijloc unde am pus oul si am inceput sa framant bine pana s-a inglobat toata faina iese un amestec nisipos am pus la fiert 1,5 l lapte si...Citeste continuarea

Chilli con "carne" :)

Postat de: Anamaria7 in Mancaruri de post

Daca fasolea e proaspata, se tine la muiat cel putin 2 ore. Soia se fierbe in apa cu sare. Ceapa taiata solzisori se caleste in putin ulei, apoi se adauga rosiile feliate subtire si boiaua de...Citeste continuarea

Cozonac cu branza

Postat de: sufletista in Dulciuri

se pune faina intr-un castron mai mare, se face gaura in mijloc, apoi se adauga drojdia, sarea, 2 linguri zahar, 2 linguri faina, 3 linguri lapte caldut si se amesteca. Se lasa 15 min sa faca...Citeste continuarea

Covrigi cu mac

Postat de: sufletista in Piine

se pune faina intr-un castron mai mare se face o gaura in mijloc se adauga drojdia, uleiul, zaharul  si sarea. Se amesteca cu 2 linguri faina si se lasa 15 min, dupa care se framanta coca. Se...Citeste continuarea

Chiftelute cu za'atar si sumac

Postat de: mitinita in Aperitive / Garnituri

Se dau legumele pe razatoare. Amesteca oul cu carnea tocata si legumele date pe razatoare. Se adauga zaatarul,usturoiul,sarea si piperul. Se formeaza chiftelutele,udati mana ca sa fie mai...Citeste continuarea

Chec aperitiv cu cascaval si ciuperci

Postat de: divainbucatarie in Aperitive / Garnituri

Taiem cascavalul in cuburi paralelipipedice cu o lungime de 4-5 cm, spalam si strecuram ciupercile, tocam patrunjelul.Batem albusurile spuma, apoi adaugam galbenusurile unul cate unul. Adaugam...Citeste continuarea

Ciorba de curcan cu legume

Postat de: adasev12 in Ciorbe

am perpelit aripa bine la flacara pt a indeparta toate firicelele de par, fiindca eu pun cu piele cu tot , doar la final indepartez pielea de la carnita. Am pus carnea la fiert pana a...Citeste continuarea

Cornulete cu nuca de post

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Pregatim mai intai de toate aluatul: punem intr-un bol borsul ,uleiul si zaharul. le amestecam bine cu un tel pana ce zaharul se topeste. adaugam esenta si coaja de lamaie. praful de...Citeste continuarea

Crochete de cartofi

Postat de: esmerandra in Aperitive / Garnituri

Se fierb cartoffi, se decojesc , se zdrobesc si se adauga ouale, se amesteca bine , apoi se adauga parmezanul, faina, oregan, sare si piper. Se obtine un aluat compact. Intindeti aluatul si cu...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare

Postat de: Dya in Ciorbe

Spalam si curatam legumele, le tocam marunt si le punem la fiert, impreuna cu delikatul. Intre timp pregatim perisoarele.Amestecam carnea impreuna cu sarea, piperul si cele doua oua. Din...Citeste continuarea

Ciorba de leurda

Postat de: Corina33 in Ciorbe

In uleiul incins se prajeste oul jumari, apoi se adauga 3 litri de apa sau supa de legume si se lasa sa dea in clocot.  Se spala leurda, se taie fasii si se adauga la supa cand fierbe....Citeste continuarea

Cum se face untul de casa

Postat de: mitinita in Mancare copii

Se pune intr-un recipient inalt,eu am folosit cel de la stick blender. Incepe sa bati untul. Dupa un minut obtii o crema,similara la consistenta cu Cremoso din comert. Initial am crezut...Citeste continuarea

Ciorba de pui a la grec(dupa reteta...

Postat de: carla27carla in Ciorbe

Se pune carnea de pui la fiert si se ia spuma care se formeaza.Se curata si se toaca marunt toate legumele.Cand e fiarta carnea pe trei sferturi se adauga ceapa,apoi zarzavatul,si o mana de orez...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare

Postat de: sufletista in Ciorbe

se curata cartofii si morcovii, se spala si se taie cubulete. Se adauga ceapa, pasta de tomate, apoi apa si se pun la fiert. Cand incepe sa fiarba se adauga 3 linguri de orez spalat inainte, se...Citeste continuarea

Covrigi sarbesti

Postat de: postavaru in Piine

Amestecam drojdia cu laptele si zaharul si lasam 10 minute sa creasca. Cernem faina intr-un castron si facem o gropita in mijloc. Punem sarea pe margine. In gropita formata punem maiaua, apa...Citeste continuarea

Cartofi umpluti cu kofta fierti in...

Postat de: aziz in Vita

preparam kofta amestecind carnea cu ceapa taiata marunt usturoi patrunjel tocat si condimentele. Facem o biluta din carne pe care o infasuram in folie si o dam la frigider cam 30 minute cit sa se...Citeste continuarea

Colac impletit cu nuca, ciocolata...

Postat de: divainbucatarie in Dulciuri

Pentru inceput pregatim maiaua, asa cum am facut la toti cozonacii: intr-o cana punem drojdia, adaugam 1 lingura de zahar si una de faina, acoperim cu lapte, amestecam putin cu o lingurita, apoi...Citeste continuarea

Cartofi de cacao

Postat de: carmenvlad in Prajituri

Se face un sirop pe foc din apa, zahar si cacao peste care se adauga stafidele. Cand este gata, se opreste focul si se adauga esenta de rom. Se lasa sa se raceasca. In acest timp, se macina...Citeste continuarea

Chiftelute de carne (Piftele)

Postat de: housy in Aperitive / Garnituri

carnea tocata se amesteca cu ouale, patrunjelul, mararul, sarea, piperul painea se inmoaie bine in apa, dupa care se stoarce ff bine si se adauga peste carne se pune...Citeste continuarea

Crantanele cu masline

Postat de: burdulea56 in Aperitive / Garnituri

Lasati sa se decongeleze aluatul, desfaceti foaia, intindeti pasta de tomate, presarati bucatele de masline negre si verzi fara samburi, piperati, presarat cascaval razuit, rulati foaia strans...Citeste continuarea

Chiftelute din piept de pui

Postat de: lia in Pui

Feliile de paine le punem la inmuiat in apa rece pentru 5’. Curatam ceapa si usturoil, le tocam marunt. Scoatem feliile de paine muiate, le stoarcem foarte bine si le dam pe razatoare sau...Citeste continuarea

Crochete de sparanghel si mozzarella

Postat de: comanligia in Aperitive / Garnituri

Se scoate foaia de placinta din frigider si se mai tine putin la temperatura camerei,apoi se intinde si se taie dupa preferinte,eu am taiat sa se vada putin saranghelul si in latime 1-2 cm,apoi se...Citeste continuarea

Chec straciatella cu glazura duo

Postat de: dentistutza in Prajituri

Untul se mixeaza cu zaharul pana devine cremos.Mixand se adauga ouale unul cate unul.Urmeaza laptele amestecat in prealabil cu sucul de portocala si vanilia.Bucatelele de ciocolata se amesteca cu...Citeste continuarea

Chiftelute cu sos de rosii

Postat de: divainbucatarie in Mancaruri cu carne

Amestecam carnea tocata cu ceapa tocata si calita, cartoful si usturoiul date prin masina de tocat, marar, ou, sare si piper. Framantam cu mana tocatura pana obtinem o pasta omogena, din care...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]