A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Chifle umplute

Postat de: madi_marin in Aperitive / Garnituri

Chiflelor li se taie capacelele si se scobeste continutul cu o lingurita. Se pun in interior cateva bucatele de unt, apoi se ung cu crema de branza. Oul se bate ca pentru omleta si se amesteca cu...Citeste continuarea

Cartofi in sos de rosii cu pipote,...

Postat de: pusikmea in Pui

Spalam cartofii si ii taiem felii potrivite. Spalam si pipotele si inimile si le curatam de pielite. Aripile le taiem pe jumatate si le spalam. Punem o lingura de ulei intr-o tava,...Citeste continuarea

Ciorba de legume

Postat de: mihaelab in Ciorbe

Am curatat si am spalat  legumele si le-am pus la fiert,dar nu toate, ceapa ,conopida si dovlecelul le-am pus dupa ce au fiert 15min si tot atunci am adaugat si cubul knor. Cand toate...Citeste continuarea

Cheesecake cu capsuni

Postat de: Mihaela11_jo in Prajituri

Blatul Se pun piscoturile intr-o punga  si se zdrobesc ,apoi  intr-un bol si se mixeaza bine cu untul moale si zaharul. Se toarna  intr-o forma de tort cu diametrul de...Citeste continuarea

Ciuperci umplute

Postat de: Dya in Aperitive / Garnituri

Curatam ciupercile, le indepartam coditele, le spalam si le punem intr-o sita sa se scurga de apa. Separat, tocam coditele  impreuna cu ceapa, mararul, ardeiul, rosia, kaiserul si cele 100 g...Citeste continuarea

Ciorba de curcan cu zeama de varza...

Postat de: pusikmea in Ciorbe

Spalam si taiem aripile care mie imi par imense :D :)):)), le punem la fiert in apa rece. Spumam de cate ori este nevoie si lasam sa fiarba bine, aproximativ 1:30 min, dupa care tocam legumele...Citeste continuarea

Chec cu lapte praf

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Intr-un vas amestecam crema de vanilie cu laptele praf si incepem sa adaugam putin cate putin apa, amestecand bine. Adaugam galbenusurile , zaharul si untul la temperatura camerei si omogenizam....Citeste continuarea

Cartofi condimentati la cuptor

Postat de: postavaru in Aperitive / Garnituri

Curatam cartofii apoi ii taiem felii mai groase. Condimentam apoi catofii cu sare si piper si ii asezam in tava alaturi de cateii de usturoi necuratati. Stropim cu putin ulei de masline si dam la...Citeste continuarea

Ciulama de pui

Postat de: mihaelab in Pui

Ciocanelele le-am parlit,le-am spalt dupa care le-am parpalit:))putin in ulei de masline.Dupa ce am scos ciocanelele am adaugat ceapa taiata marunt marunt,apoi usturoiul,le-am lasat sa se...Citeste continuarea

Ciorba de miel reteta

Postat de: nico15 in Ciorbe

 Se curata leguminoasele si se toaca marunt, la fel se procedeaza si cu ceapa. Carnea se spala si se va portiona corespunzator, se spala din nou dupa care se va pune la fiert. Se va spumui...Citeste continuarea

Cozonac pufos cu cacao, nuca si...

Postat de: mirela0911 in Dulciuri

Eu nu am o INTELIGENTA asa ca am facut totul manual. Intr-un vas se cerne faina si se face o gaura in mijloc. Pe margini se presara sarea iar in mijloc se pune untul moale si maiaua facuta din...Citeste continuarea

Cartofi frantuzesti

Postat de: mirela0911 in Aperitive / Garnituri

Se spala bine cartofii si se pun la fiert . Cand a inceput sa clocoteasca apa se pune 1 lg sare. Dupa ce au fiert , se lasa la racit si se curata. Untul il taiem feliute subtiri si presaram in...Citeste continuarea

Cartofi frantuzesti

Postat de: Anamaria7 in Aperitive / Garnituri

Cartofii spalati se pun la fiert in coaja in apa cu sare. Ouale fierte se decojesc si se taie feliute. Branza se rade pe razatoarea mare. Ungem un vas yena cu margarina si incalzim cuptorul la...Citeste continuarea

Chiftelute de ciuperci si branza

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Se rad ciupercile pe razatoarea mare, apoi ceapa pe razatoarea mica, se amesteca intr-un vas cu branza, mararul, oul si apoi faina lingura cu lingura, sare si piper dupa gust. Se prajesc in...Citeste continuarea

Cartofi floare

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Alegeti cartofi frumosi, sanatosi, de dimensiunea unui mar pe care ii curatati si-i spalati bine. Ii veti taia cu forma pentru feliat mere. Intr-o tava de jena puneti uleiul si apoi asezati...Citeste continuarea

Ciorba de ciocanele cu fidea rollton

Postat de: mihaelab in Ciorbe

Ok, ca de obicei eu am parlit pulpele si le-am lasat sa fiarba putin cat sa iasa sangele dupa care am aruncat  apa si am pus alta. Legumele le-am curatat, le-am spalat si le-am adaugat...Citeste continuarea

Chec cu rubarbă

Postat de: Ade200 in Prajituri

Rubarba se curăţă şi se taie în cuburi mici.Se freacă untul spumă, se adaugă zahărul, ouăle, sarea şi zahărul vanilat. Se bate iar pănă se albeşte.Se adaugă şi rubarba....Citeste continuarea

Ciorbita de perisoare cu bors

Postat de: Mihaela11_jo in Vita

Se pune uleiul de masline la incins si se caleste ½ ceapa taiata marunt si morcovul ras pe razatoarea mare. Se amesteca incontinuu cca 2-3 minute , apoi se adauga apa fierbinte,sare dupa...Citeste continuarea

Ciorba de miel reteta cu tarhon si...

Postat de: carla27carla in Ciorbe

Carnea de miel ,eu am folosit piciorul si coastele,se spala bine si se pune la fiert. Cand este fiarta se arunca apa si se scot oasele si se taie bucati potrivite.Intr-o oala se pune apa la fiert...Citeste continuarea

Ciuperci umplute

Postat de: kiki in Mancaruri cu carne

Cipuercile se curata, se spala si se taie coditele. Ceapa se taie marunt, iar morcovul se rade. Se pun intr-o tigaie ceapa, morcovul si coditele taiate marunt, cu putin ulei de masline...Citeste continuarea

Ciorba de afumatura

Postat de: aziz in Ciorbe

Portionam carnea, taiem legumele marunt. Punem la fiert carnea, luam spuma, apoi adaugam legumele mai putin patrunjelul pe care il adaugam la final. Pofta buna! Citeste continuarea

Chec cu glazura de lamaie

Postat de: mitinita in Prajituri

Se amesteca faina,zaharul,praful de copt,sarea si coaja de lamaie rasa. Se adauga laptele,oul si margarina. Se toarna compozitia in forma de chec si se da la cuptorul preincalzit cam 30-35...Citeste continuarea

Chec pufos

Postat de: pusikmea in Prajituri

Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care adaugam zaharul in ploaie, galbenusurile unul cate unul, uleiul, laptele, esenta de...Citeste continuarea

Ciocolata cu goji si caise uscate

Postat de: cristinne in Dulciuri

Se topeste ciocolata (la microunde o bag 1 minut) se omogenizeaza cu telul si se amesteca cu ce am ales sa pun in ea (caise uscate taiate cubulete, migdale farmitate si fructele goji intregi ). Se...Citeste continuarea

Ciorba de pui....usoara

Postat de: kamy in Ciorbe

Curatam legumele,le spalam bine si le radem(sau le taiati bucati....cum doriti) Cartofii ii curatam si ii taiem cubulete. Aripile le parlim si le spalam bine. Punem toate intr-o oala(in...Citeste continuarea

Ciorba de cartofi cu pui si tarhon

Postat de: postavaru in Ciorbe

Spalam carnea si o taiem bucati potrivite. O punem la fiert in apa cu sare. Spumam de cate ori este nevoie. Adaugam apoi ceapa taiata marunt, ardeii taiati cubulete si legumele taiate marunt...Citeste continuarea

Coronita cu rahat si stafide

Postat de: sufletista in Dulciuri

 se face maiaua din drojdie, 2 linguri de zahar, un praf de sare, 2 linguri faina, 3 linguri lapte si se lasa 15 min pana face basici se pune faina intr-un bol mai mare, se face gaura in...Citeste continuarea

Clatite cu nuca si sos de vin

Postat de: miha in Dulciuri

Clatitele se vor prepara dupa reteta de baza sau dupa reteta voastra preferata. Umplutura: Smantana foarte rece se mixeaza pana capata o oarecare consistenta, momnet in care adaugam...Citeste continuarea

Cus cus cu lapte - Desertul...

Postat de: bucatarimcudiana in Mancare copii

Cum se prepara Cus cus cu lapte - Desertul delicios al copilariei Untul se topeste intr-o craticioara, in care se prajeste cus-cus-ul, se adauga laptele fierbinte si se fierbe bine cam 15 min,...Citeste continuarea

Clatite lugojene

Postat de: bucatarimcudiana in Dulciuri

Preparam umplutura din ingredientele de mai sus dupa care umplem clatitele dandu-le forma unor suluri de 6-7 cm. Se aseaza in forma unsa cu putin unt si turnam deasupra sosul de vanilie...Citeste continuarea

Cozonac cu rahat si cacao

Postat de: sufletista in Dulciuri

Se scot toate ingredientele de cu seara din frigider sau camara. Se separa galbenusul de albus. Galbenusurile le frecam cu sare si le acoperim pana a 2 zi. Punem faina intr-un bol mai mare...Citeste continuarea

Covrigei cu chimen si cascaval

Postat de: bucatarimcudiana in Aperitive / Garnituri

drojdia o dizolvam in putina apa calduta {3 linguri de apa} toate ingredientele pentru aluat se amesteca  si se framanta pana ce obtinem un aluat consistent. aluatul, este ideal...Citeste continuarea

Cornulete

Postat de: lilik in Prajituri

Se freaca prima data untul pana se face ca o crema(sau daca e untura pana e ca smantana). Punem apoi in laptele cald drojdia(o topim),zaharul si coaja de lamaie si lasam pana se ridica la...Citeste continuarea

Chec de branza cu masline si sunca

Postat de: Corina33 in Aperitive / Garnituri

Se preincalzeste cuptorul la 190 de grade. Se unge cu unt o tava de chec.  Se condimenteaza ouale si se mixeaza impreuna cu vinul, apoi se adauga uleiul, faina si praful de copt. ...Citeste continuarea

Cozonac altfel

Postat de: panacris in Prajituri

Am pregatit aluatul la masina de paine, (ajutorul nr. 1 in familie la aluaturile dospite!). Am pus ingredientele in urmatoarea ordine, laptele caldut, faina cernuta, sarea, zaharul, zaharul...Citeste continuarea

Choux à la creme(cu ciocolata)..

Postat de: lilik in Prajituri

Pregatirea gogoselelor: punem apa cu uleiul si praful de sare pe foc intr-o oala cu fundul gros,iar cand incepe sa fiarba punem toata faina odata si amestecam energic sa nu ramana...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare

Postat de: anomisana in Supe/Ciorbe

  Am curatat legumele, le-am spalat si le-am tocat cu ajutorul robotului. Am calit doar putin ceapa, morcovul, patrunjelul radacina, telina si ardeiul rosu. Am completat cu putina apa si...Citeste continuarea

Cozonac grania

Postat de: mihaelab in Dulciuri

Preparam maiaua din putina faina,drojdie,lapte si o lingurita de zahar Dupa dospirea ei adaugam ouale amestecate cu zaharul,sarea, coaja de lamaie,laptele,untul topit si faina si framantam...Citeste continuarea

Chec colorat

Postat de: mihaelab in Dulciuri

Separam albusurile de galbenusuri iar albusurile le batem spuma tare apoi adaugam zaharul putin cate putin batand continuu,dupa care adaugam si galbenusurile amestecate cu un praf de sare si mixam...Citeste continuarea

Ciorbita cu aripioare si oua

Postat de: mihaelab in Ciorbe

Aripioarele le-am lasat sa se dezghete, apoi le-am parlit, dupa care le-am spalat bine cu apa calda. Le-am pus la fiert in apa cat sa le acopere, dupa ce au dat in fiert le-am mai lasat 5 minute,...Citeste continuarea

Cosul de Paste pentru Bucataras

Postat de: aziz in Aperitive / Garnituri

se spala ouale cu un burete de bucatarie cu detergent de vase. se pun la fiert apoi cojile de ceapa se pun la fiert pina obtinem o tinctura de ceapa adica o solutie foarte concentrata apoi...Citeste continuarea

Cremwusti de casa

Postat de: mamidesaramaria in Mezel de casa

In primul rand spalam cu apa calduta matele,apoi le lasam putin in apa cu otet,dupa care le frecam cu sare.Le clatim cu apa. Tocam carnea de pui,carnea de vita.Amestecam carnea tocata cu...Citeste continuarea

Chec aperitiv cu feta

Postat de: mitinita in Aperitive / Garnituri

Intr-un castron,se pune faina si praful de copt,iar in centru se aseaza ouale,uleiul,laptele caldut,sarea si piperul. Se amesteca bine pana se omogenizeaza. Se adauga maslinele...Citeste continuarea

Cheese Truffles - Bile de branza

Postat de: divainbucatarie in Aperitive / Garnituri

Punem toate ingredientele intr-un vas si le amestecam pana obtinem o pasta omogena. Acoperim crema cu o folie de plastic si o dam la rece pentru o ora, dar o putem lasa si peste noapte. Formam...Citeste continuarea

Cosulet pentru ouale de Pasti (n°...

Postat de: lilik in Piine

Prima data pregatim aluatul: cernem faina si o amestecam cu drojdia apoi incorporam putin cate putin apa calduta.La sfarsit punem sarea si framantam bine cu putin ulei pana se absoarbe tot,dupa...Citeste continuarea

Conchiglie

Postat de: sufletista in Paste

Se fierb scoicile in apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt, se calesc impreuna. Se curata morcovul si se da prin razatoare si se...Citeste continuarea

Clatite de post umplute cu dulceata...

Postat de: medioto59 in Dulciuri

Punem intr-un bol faina si apoi turnam treptat apa minerala, amestecand continuu astfel incat sa nu se formeze cocoloase.Adaugam apoi uleiul, zaharul si un varf de cutit cu sare.Mixam bine .Daca...Citeste continuarea

Cozonac

Postat de: pana_luminita in Dulciuri

Topesc drojdia in lapte caldut si adaug faina pana maiaua iese ca o smanatana , las compozitia la dospit . Fierb laptele impreuna cu zaharul , cat timp laptele fierbe cern faina.   ...Citeste continuarea

Cozonac nemtesc

Postat de: Julie in Dulciuri

Se mixeaza galbenusurile cu 100 g zahar, se adauga untul topit, stafidele, nucile, coaja de citrice, praful de copt stins in zeama de lamaie, scortisoara si albusurile batute spuma cu restul de...Citeste continuarea

Clatite - reteta de baza

Postat de: miha in Dulciuri

Faina se amesteca cu laptele caldut si apa minerala, sa iasa o compozitie ca o smantana. Se adauga zaharul, galbenusurile, uleiul, esenta de vanilie si se mixeaza bine. La sfarsit, incorporam si...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]