A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Cheesecake de vanilie sub forma de...

Postat de: Sylvia in Dulciuri

Dincolo de forma spectaculoasa este un desert extrem de simplu de realizat , cu putina atentie si cateva sfaturi care trebuie respectate oricine poate sa il faca .  1. Se mixeaza biscuitii...Citeste continuarea

Ciorbita usoara de pui cu smantana...

Postat de: violeta30 in Ciorbe

Se fierbe carnea de pui in apa cat s-o acopere, cam in jur de 20 minute. Se scoate apoi si se taie cubulete. Intre timp se pun 4 litri de apa la fiert si cand a ajuns la punctul de fierbere se...Citeste continuarea

Chec cu cacao

Postat de: katty in Prajituri

Intr-o craticioara punem zaharul , laptele,untul si cacaua si le punem pe foc mic . Amestecam continuu pana se topeste zaharul si compozitia se omogenizeaza . Dam jos si lasam sa se raceasca ....Citeste continuarea

Cornete surpriza

Postat de: katty in Prajituri

Intr-un vas punem faina , fulgii de cocos , praful de copt si bicarbonarul si le amestecam . Separat batem oul cu zaharul , adaugam  uleiul , laptele batut si zaharul vanilat . Punem...Citeste continuarea

Ciolan de porc la cuptor cu ierburi...

Postat de: Sylvia in Porc

  Mancarea la cuptor se asorteaza perfect cu vremea rece: este simplu de realizat , o pui la cuptor in 5 minute, uite de ea cateva ore adesea facand treburile casei si caldura si aromele de...Citeste continuarea

Ciorba de cartofi cu ciolan afumat...

Postat de: Oana in Ciorbe

Ciolanul de porc se taie cubulete si se da intr-un clocot in putina apa. Se arunca apa, se spala bine sub jet de apa rece si se pune apoi in oala de ciorba impreuna cu 2-3 litri de apa, depinde...Citeste continuarea

Chec cu dovleac si mac

Postat de: andaoana in Prajituri

Dovleacul razuit il punem intr-o tigaie incinsa impreuna cu untul pe foc sa se caleasca pana se inmoaie. Cu ajutorul unei furculita il mai maruntim putin si daca doriti acum puteti adauga in...Citeste continuarea

Chiftele cu merluciu si sos tartar

Postat de: comanligia in Peste

Se decongeleaza pestele,se spala si se toaca mai marunt apoi se condimenteaza cu condimente pentru peste. Se pregateste compozitia:intr-un castron se bat ouale cu putina sare,apoi se adauga apa...Citeste continuarea

Chec de post cu aroma de zahar ars

Postat de: katty in Prajituri

Punem 2 linguri de zahar intr-o craticioara pe foc pana capata o culoarea frumoasa , caramel . Stingem cu apa , punem restul de zahar si lasam sa fiarba pana zaharul se topeste . Turnam uleiul si...Citeste continuarea

Crema de ,,ciocolata,, rapida

Postat de: getix in Prajituri

Intr-un vas cat mai ingust si inalt (cana de la blender este ideal, cine o mai are, ca eu nu o mai am) se pune laptele, zaharul pudra si uleiul. Blenderul se pune vertical pe fundul vasului si...Citeste continuarea

Cartofi cu piept de pui la cuptor

Postat de: mirela0911 in Pui

Se curăță cartofii,  se taie cuburi și se pun la fiert în apă cu sare. Când sunt aproape fierți se toarnă în strecurătoare și se lasă la scurs. Pieptul de pui...Citeste continuarea

Ciorba de legume a la grec

Postat de: MotanLaOale in Ciorbe

Se curata si se toaca ceapa, morcovul, albitura si se caleste 2-3 minute in ulei.  Se toarna apa, se adauga ardeiul curatat si tocat, o lingurita de vageta si se fierbe 15-20 minute....Citeste continuarea

Chec cu cocos

Postat de: ela in Prajituri

Caisele confiate se pun la hidratat intr-o ceasca cu apa fierbinte si se lasa minim o ora.Se scurg de apa si se taie marunt o parte,lasam cateva pentru ornat. Separam albusurile de galbenusuri....Citeste continuarea

Ciorba acra cu tarhon si oase garf

Postat de: reisnaor_2006 in Ciorbe

               Intr-o cratita punem apa la fiert si oasele garf taiate.Le lasam sa dea in clocot si luam toata spuma care se...Citeste continuarea

Ciorbă de porc dreasă cu zdrențe...

Postat de: panacris in Ciorbe

Carnea de porc se taie bucățele cât să fie bune de înghițit, apoi se pun la fiert în vasul aparatului Multicooker de la Phillpis, pentru 30 de minute, la programul BOIL, cu...Citeste continuarea

Clatite cu dulceata

Postat de: andreea91 in Dulciuri

Se bat ouale  cu praful de  sare, se  adauga apa minerala, coaja de  lamaie si portocala si continuam sa amestecam, apoi adaugam faina putin cate putin si compozitia trebuie sa...Citeste continuarea

Cremsnit cu lamaie

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Din aluatul de foietaj intindem 4 foi cat tava de cuptor...le coacem pe rand si le lasam la racit. Intre timp preparam cremele, este mai bine daca le aveti gata cu o zi sau macar cu cateva ore...Citeste continuarea

Chec cu goji ( Dukan)

Postat de: andreea91 in Prajituri

Se cerne  taratele de  ovaz. Apoi se amesteca cu praful de copt si amidonul. Albusurile se bat spuma tare. Galbenusurile le mixam cu indulcitorul praf si esentele plus coaja, peste...Citeste continuarea

Ciorba de carne de porc cu legume

Postat de: cristeena20 in Ciorbe

Carnea o taiem cubulete si o punem la fiert intr-o oala cu apa rece. Cand da in clocot luam spuna care se formeaza deasupra. Apoi adaugam sare.  Pregatim legumele. Morcovii si patrunjelul...Citeste continuarea

Cheesecake cu dovleac si fructe de...

Postat de: papabundetot in Prajituri

Blatul ca la fiecare cheesecake l-am facut la fel,biscuitii la blender impreuna cu untul la temperatura camerei,apoi am pus intr-o forma de tort biscuitii maruntiti amestecati cu untul,am presat...Citeste continuarea

Carnati de curcan cu fenicul si...

Postat de: papabundetot in Mezel de casa

Am spalat bine carnea,am tocat-o prin masina de carne,o parte prin sita mare si o parte prin sita mai mica,am tocat si ciupercile,ghimbirul si usturoiul,apoi am impartit carnea in 2 parti relativ...Citeste continuarea

Chec cu migdale prajite si ciocolata

Postat de: papabundetot in Prajituri

Migdalele le-am prajit putin intr-o tigaie fara ulei,la foc mic pana cand s-au rumenit usor,ciocolata am taiat-o bucatele mici.Am separat galbenusurile de albusuri,albusul l-am batut spuma cu un...Citeste continuarea

Cornulete de post

Postat de: Bunica in Prajituri

Faina se pune in vasul de framantat. Peste faina adauga margarina -la temperatura camerei,apa,drojdia si otetul. Framanta un aluat elastic,care nu se lipeste de mana. Lasa aluatul sa se...Citeste continuarea

Chec economic cu mere

Postat de: deyutzky in Prajituri

Intr-un bol amestecam uleiul, oul, zaharul, otetul si apa calduta, apoi adaugam treptat faina amestecata cu praful de copt si mixam pana la omogenizare. La sfarsit adaugam si esenta. Merele le...Citeste continuarea

Carnaciori prajiti cu sos de leurda...

Postat de: Valclaudia in Sosuri

Dovleceii se spala sub jet de apa rece, apoi se taie cubulete u tot cu coaja. Se pun la sotat in 3 linguri de ulei. Adaugam sare si piper dupa gust. Ceapa curatata si spalata o trecem...Citeste continuarea

Cornulete fragede cu gem de prune

Postat de: babi5 in Prajituri

Se pune faina cernuta intr-un castron, se amesteca cu praful de copt, apoi adaugam untura si margarina si frecam intre palme faina cu untura si margarina pana se omogenizeaza bine. Adaugam...Citeste continuarea

Ciorba de morcovi cu mazare si bors...

Postat de: Valclaudia in Ciorbe

Curatam legumele, le spalam. Ceapa se trece prin robot, apoi se caleste la foc mic in ulei. Morcovii se trec pe razatoarea care feliaza foarte,foarte fin. Adaugam si feliile de morcovi...Citeste continuarea

Chec simplu

Postat de: robert_badica in Prajituri

Mai intai pregatim ingredientele. In primul rand separam ouale si batem galbenusurile cu zaharul, iar albusurile cu un praf de sare. Apoi punem galbenusurile peste albusurile batute. Dupa ce mixam...Citeste continuarea

Clatite cu branza de vaca si zmeura

Postat de: mihaelar63 in Dulciuri

Ouale se sparg pe rand si se pun in vasul de mixer .Se mixeaza im preuna cu zaharul si putina sare . Cand ouale sunt batute spuma se adauga in fir subtire uleiul,ca la maioneza . Pe rand se...Citeste continuarea

Conopida murata

Postat de: mihaelar63 in Muraturi

 Conopida se spala ,se desface buchetele si se pune la scurs intr-o sita mare [ nemetalica ] . Apa se pune la fiert impreuna cu sarea , otetul boabele de mirodenii si foile de...Citeste continuarea

Ciulama de pui cu praz si zucchini

Postat de: gurita_ta2005 in Pui

Eu am facut o supa, am fiert bucatile de pui, de unde am si oprit zeama pentru ciulama. Daca nu faceti supa puteti pune bucatile de pui la fiert in apa cu putina vegeta. Ceapa se toaca marunt,...Citeste continuarea

Ciorba de pipote

Postat de: rena in Ciorbe

Curatam si spalam bine pipotele,le punem in apa cu putina sare la fiert. Intre timp tocam toate legumele cubulete mici. Aruncam apa din oala in care au fiert pipotele. Punem ulei in oala...Citeste continuarea

Cornulete ''Buni''

Postat de: Constelatialeu in Prajituri

Intr-un castron cernem 400 g faina, facem o adancituta in mijloc, punem untura, oul, sarea si drojdia, peste ele incepem sa turnam laptele caldut si omogenizam. La final adaugam si restul de...Citeste continuarea

Cilbir (Ou posat in iaurt)

Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri

In doua ramekinuri se aseaza bucati mari de folie din plastic unse cu ulei. Se presara sare si piper si se sparge cate un ou in fiecare.  Se leaga strans astfel incat oul sa nu se...Citeste continuarea

Crap cu zacusca la cuptor

Postat de: mihaelar63 in Crap / Caras

Pestele curatat si spalat se pune intr-o tava teflonata . Peste peste se toarna zacusca , uleiul, rosiile intregi si usturoiul curatat. Se presara cu ierburi aromatice . Se da la cuptor ,...Citeste continuarea

Chiftelute din carne de porc si susan

Postat de: aliliana in Porc

Ceapa si morcovul se curata si se spala. Ceapa se toaca la robot marunt.  Morcovul se da pe razatoarea cu ochiuri mici si se scurge de zeama. Patrunjelul si mararul se spala, se pune...Citeste continuarea

Coaste de porc afumate, la punga

Postat de: Constelatialeu in Porc

Bucata de coaste o crestam ,in fiecare crestatura bagam usturoi.Cartofii ii taiem in cubulete mici,ii saram si ungem cu ulei,presaram boia dulce.Punem bucata de coaste in punga asezam si cartofii...Citeste continuarea

Cornulete cu rahat

Postat de: Bunica in Prajituri

400 g.faina se pun intr-un vas de framantat. Pune in faina oul,untura,laptele , drojdia si framanta . Restul de faina se adauga in timpul framantarii pana se obtine un aluat elastic care nu...Citeste continuarea

Ciorba cu perisoare de pui fara orez

Postat de: reisnaor_2006 in Supe/Ciorbe

Perisoarele le facem din carnea de pui amestecata cu sare,piper,2 oua,felia de paine. Separat ceapa curatata si taiata o calim impreuna cu ardeiul si pastarnacul,telina ,adaugam apa si lasam sa...Citeste continuarea

Chiftele din paine

Postat de: momo121 in Mancaruri de legume

Punem painea la inmuiat in lapte amestecat cu apa. Dam pe razatoare morcovul, iar ceapa si usturoiul tot pe razatoare dar cu gauri mai mici. Intr-un vas punem morcovul, ceapa, usturoiul, painea...Citeste continuarea

Clatite cu gem de prune - reteta...

Postat de: aliliana in Prajituri

Intr-un bol punem ouale. Le mixam bine pana cresc putin in volum. Adaugam zaharul, zaharul vanilat si mixam pana la topire. Punem laptele si apa, uleiul si omogenizam. La final adaugam faina...Citeste continuarea

Camembert in foietaj cu merisoare...

Postat de: vio_dreams in Aperitive / Garnituri

Taiem aluatul de foietaj in doua si pe una din parti asezam rotita de Camembert. O ungem deasupra cu gemul de merisoare si presaram cu merisoare confiate si fisticul maruntit. Impachetam...Citeste continuarea

Cuib de viespe

Postat de: delia64 in Prajituri

Punem drojdia la inflorit cu o lingurita zahar si 100 ml. lapte caldut . Amestecam galbenusurile cu untul,  smantana, zaharul, coaja de lamaie, zaharul vanilat , adaugam drojdia si faina ....Citeste continuarea

Ciuperci pane

Postat de: deea2686 in Aperitive / Garnituri

Se curata ciupercile, se spala si se taie in jumatate. Se bat ouale cu un pic de sare si cu piper. Se trce prin pesmet fiecare jumatate de ciupercuta apoi prin ou apoi iar prin pesmet si se...Citeste continuarea

Cartofi evantai cu pulpe la cuptor

Postat de: deea2686 in Pui

Se curata cartofii si se feliaza astfel incat baza sa ramana intreaga,fiecare felie se umple cu cate o felie de kaizer. Se bat ouale si se pun peste cartofi iar dupa aceea se stropesc cu uleiul...Citeste continuarea

Cozonaci pufosi

Postat de: andreea91 in Prajituri

Intr-un bol unde vom framanta aluatul cernem faina si facem o gaura pe mijloc. Intr-un vas batem cele 5 galbenusuri cu zaharul, adaugam apa minerala, coaja de lamaie si de portocala, sarea. Le...Citeste continuarea

Conopida Pane (Reteta Video)

Postat de: Ina75 in Aperitive / Garnituri

Pregatim aragazul si o cratita in care punem apa. Adaugam sare si o lasam sa fiarba. Cand apa clocoteste adaugam buchetelele de conopida si le lasam sa fiarba maxim 10 minute, pana cand...Citeste continuarea

Cupcackes red velvet

Postat de: cristeena20 in Dulciuri

- Cupcakeurile se fac repede si foarte simplu: Intr-un bol amestecam faina, zaharul, praful de copt, cacaoa si apoi adaugam restul ingredientelor: ouale, untul, laptele , vanilia si coaja de...Citeste continuarea

Chec cu visine

Postat de: cristina1985 in Prajituri

Se amesteca untul cu zaharul, zaharul vanilinat si un praf de sare.Se adauga ouale pe rand.Se incorporeaza faina, praful de copt, frisca lichida, esenta de rom si se amesteca. Aluatul se...Citeste continuarea

Ciorba cu perisoare

Postat de: cristinutanicolita in Ciorbe

Cureti legumele,le tai dupa plac si le pui la fiert in 1 litru de apa. Intre timp pregatesti perisoarele. Cureti dovlecelul de coaja si seminte,il dai pe razatoarea mica si il lasi sa se scurga de...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]