A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Chiftelute marinate in sos de rosii

Postat de: mihaelar63 in Mancaruri cu carne

Se prepara materialul pentru chiftele amestecand toate ingredientele . Cu mainile unse cu ulei formati chiftelute dupa forma si marimea preferata . Prajiti chiftelutele in ulei incins ....Citeste continuarea

Curcan cu ananas

Postat de: margo in Curcan

Pulpele de curcan se dezoseaza si se taie fasii potrivit de mari.Se pregateste o marinada din ulei de masline,vin,sare,piper,cimbru,coriandru,usturoi.Se tine carnea in aceasta marinada cateva ore...Citeste continuarea

Carnati de casa

Postat de: sufletista in Mezel de casa

Carnea o taiem cuburi si o trecem prin masina de tocat. Curatam usturoiul si il pisam. Intr-un lighean mai mare adaugam carnea,usturoiul,condimente dupa gust. Matele le spalam bine.punem...Citeste continuarea

Clatite cu branza de vaci la cuptor

Postat de: andreea91 in Dulciuri

Batem ouale cu praful de sare ,adaugam apa minerala  iar apoi faina si batem bine cu telul pt a nu forma cocoloase. Trebuie sa obtinem o compoziti nu foarte lichida. Intr-o tigaie...Citeste continuarea

Ciorba de fasole

Postat de: Pungasa_Rogue in Ciorbe

Se alege fasolea, se spala si se pune la fiert. Dupa ce a dat in clocot se mai lasa putin la foc, dupa care se ia si se acopera cu un capac. Se lasa sa se umfle. Apoi, fasolea se clateste cu...Citeste continuarea

Carne de iepure cu piure

Postat de: pity19 in Iepure

Condimentam carnea de iepure ; Luam o tigaie in care am adaugat ulei , dam la incins ; Cand uleiul este incins , asezam carnea in tigaie si lasam pana se rumenesc bine pe ambele parti ;...Citeste continuarea

Cookies cu ovaz

Postat de: mihaelastanescu in Prajituri

Incalziti cuptorul la 175 de grade C si pregatiti o tava tapetata cu hartie de copt. Faceti un piure din banane,apoi adaugati  uleiul si vanilia. Intr-un bol amestati ovazul, fulgii de cocos,...Citeste continuarea

Ciorba de potroace a la Radu Anton...

Postat de: Sylvia in Ciorbe

      Este o ciorba perfecta si completa , servita fierbinte cu o bucata zdravana de paine si ardei iute nu mai cere nici o completare....iar realizarea ei este extrem de...Citeste continuarea

Clatite Umplute cu Salata de Pui

Postat de: marinicayou10 in Aperitive / Garnituri

Pentru clatite amestecam toate ingredientele lichide si ouale.Adaugam faina putin cate putin pana obtinem un aluat moale. Coacem clatitele in tigaia unsa cu ulei Pentru salata de pui, fierbem...Citeste continuarea

Chiftelute din piept de pui

Postat de: geoline in Pui

Pieptul de pui, painea, ceapa si usturoiul se dau prin masina de tocat. In compozitia rezultata se adauga oul, verdeata, sarea, piperul si deliktul. Se formeaza apoi bilute care se prajesc in ulei...Citeste continuarea

Cornuri pufoase cu dulceata de...

Postat de: reisnaor_2006 in Dulciuri

Se face maiaua din drojdie, 2 linguri de lapte, o lingurita de zahar si o lingura de faina. Dupa ce le amestecam, se lasa la crescut. Dupa ce a crescut maiaua, in paralel punem faina cernuta...Citeste continuarea

Ciorba de porc cu ou

Postat de: reisnaor_2006 in Ciorbe

Carnea taiata cubulete se pune intr-o oala cu 3 l apa rece. Cand apa a dat in clocot si apare spuma , se indeparteaza cu ajutorul unei spumiere . Dupa 15 minute se adauga legumele taiate...Citeste continuarea

Ciorba cu carnati si zeama acra de...

Postat de: mihaelar63 in Ciorbe

Zeama de moare se pune la fiert impreuna cu carnatii intregi , foile de dafin, crengutele de ierburi  si boabele de piper .Lasati sa fiarba impreuna 10-15 minute . Spumati daca este necesar ....Citeste continuarea

Cornuri cu virsli(carnaciori)

Postat de: simona72 in Aperitive / Garnituri

Aluatul l-am facut la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in ordinea scrisa mai sus la ingrediente. Am spreyat un vas cu ulei de floarea soarelui, am asezat aluatul in vas, l-am...Citeste continuarea

Ciorba radauteana a la Gaby_d

Postat de: Corina33 in Ciorbe

Se curata cepele si se toaca marunt, apoi se pun la calit in untul topit. Morcovii si telina se curata si se dau pe razatoarea mare, apoi se calesc putin impreuna cu ceapa. Pieptul de pui se spala...Citeste continuarea

Creveti simpli

Postat de: dantes in Fructe de mare

Se incinge intr-o tigaie untul si se adauga usturoiul zdrobit si dupa un minut adaugam crevetii si ii prajim circa 3 minute. Ii condimentam dupa gust. Se servesc ca atare sau cu diferite garnituri...Citeste continuarea

Cuib de somon cu crema de branza si...

Postat de: amalia01 in Aperitive / Garnituri

Se ia un inel pentru aranjat si se aseaza feliile de somon in interiorul lui, formand un cerc. Branza tofu se sfaramiteaza cu furculita si se amesteca cu smantana, pana devvine cremoasa si o...Citeste continuarea

Chiftelute cu sos de branzeturi

Postat de: aliliana in Porc

Pregatirea chiftelelor: ceapa si cartoful se curata si se spala, se toaca in 2-3. Carnea se spala se potioneaza. Toate aceste se pun in robotul de bucatarie si se maruntesc bine bine. Se pun...Citeste continuarea

Castraveti bulgaresti reteta

Postat de: aliliana in Muraturi

Pregatim ingredientele: castravetii se spala, ceapa se curata, se toaca feliute, morcovul se curata, se spala si se taie pe lung, hreanul de asemenea. Usturoiul de curata, se pune intr-un bol. Se...Citeste continuarea

Ciorba de legume dreasa cu ou

Postat de: Bunica in Ciorbe

Ceapa impreuna cu toate radacinoasele se curata,spala si toaca marunt. Punem la fiert 2 l. apa intr-o coala de 3 l. Cand da apa in clocot adaugam legumele. Dupa 10 minute de fiert adaugam...Citeste continuarea

Chocolate crinkles (fursecuri cu...

Postat de: privatelaura in Dulciuri

Topim ciocolata impreuna cu untul. Eu pun in cuptor, la foc mic, las cam 10 minute, apoi scot, amestec bine ca sa se omogenizeze. Ouale le mixam cu zaharul pana devin spumoase, apoi adaugam...Citeste continuarea

Cannelloni cu carne si cascaval

Postat de: Oana in Cannelloni

Penstru sosul de carne, se mixeaza la robot ceapa, usturoiul si morcovul, se amesteca cu carnea si se pun toate intr-o craticioara, pe foc, sa se inabuseasca. Se amesteca din cand in cand, pana ce...Citeste continuarea

Ciocanele cu lamie in Dry Cooker

Postat de: babi5 in Pui

Am spalat bine ciocanele de cu seara, am pus peste ele: sarea, piperul, vegeta, boiaua, usturoiul pisat, sucul de la lamaie si uleiul. Le-am amestecat bine si le-am lasat la marinat pana a doua...Citeste continuarea

Cornulete cu untura, nuca si gem

Postat de: bylaura in Prajituri

Se amesteca untura cu faina si praful de copt, putina sare, otetul si nuca de cocos. Se framanta bine pana devine un aluat nelipicios. Se infasoara in folie de plastic si se da la frigider...Citeste continuarea

Ciorba de rosii cu galuste

Postat de: Pungasa_Rogue in Ciorbe

Se curata, se spala, se toaca si se pun la fiert morcovul, ardeiul si cepele. Mai tarziu se adauga uleiul si o lingura de baza pentru mancare.   Dupa aceea se pregatesc galustele: se bat...Citeste continuarea

Cornulete cu nuca de cocos

Postat de: sufletista in Dulciuri

Intr-un bol mixam untul la temeperatura camerei cu zaharul,adaugam pe rand galbenusurile mixand bine dupa fiecare, Separat amestecam faina cu coaja de portocala rasa si nuca de cocos, adaugam...Citeste continuarea

Carne de porc prajita la tuci

Postat de: autodiag in Porc

Se taie slanina si se pune in tuci, la foc mediu. Peste ea se adauga pulpa de porc, taiata in bucati mari, si sarea. Se amesteca din cand in cand. Citeste continuarea

Ciorba de perisoare cu bors

Postat de: reisnaor_2006 in Ciorbe

Curatam si spalam toate legumele pentru ciorba,se dau prin razatoare si se pun in oala in care fierbem ciorba si lasam sa de-a in clocot. Intr-un castron punem carnea tocata. Adaugam orezul...Citeste continuarea

Cozonac cu mac, nuca si rahat

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Mai intai pregatim maiaua,drojdia cu o lingurita de zahar si 100 ml lapte caldut o amestecam si o lasam sa creasca cca 10-15 min. Intr-un castron mare cernem faina  si facem o adancitura in...Citeste continuarea

Clatite

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulciuri

Se bat ouale cu praful de sare, zaharul si esenta de vanilie. Se adauga uleiul, apoi laptele. Se adauga faina si se mixeaza pana se obtine un aluat subtire. Se unge tigaia cu ulei si se pune la...Citeste continuarea

Cartofi taranesti cu afumatura

Postat de: sufletista in Porc

Cartofii ii curatam,spalam si ii taiem felii. Taiem afumatura felii, Intr-un ceaun adaugam putin ulei dupa care adaugam slanina,lasam putin sa se prajeasca dupa care adagam feliile de muschi...Citeste continuarea

Cornuri cu salam italian

Postat de: reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri

Faina o punem intr-un castron,in mijloc facem o gropita unde punem, drojdia dizolvata cu zaharul in lapte cald,un praf de sare ,2 oua si uleiul.Se framanta un aluat si il lasam sa isi dubleze...Citeste continuarea

Cordon Bleu

Postat de: cristeena20 in Pui

Taiem pieptul de pui in jumate si apoi il desfacem intr-o foaie pe care o batem usor intre folie de plastiuc cu grija sa nu rupem. Ideea e sa iasa o felie subtire de carne. O condimentam cu sare,...Citeste continuarea

Cozonacul regelui (Bolo rei)

Postat de: cristeena20 in Dulciuri

Este important sa avem ingredientele pregatite si tinute la temperatura camerei. Fructele cristalizate se tau cubulete si le punem la inmuiat in vin de porto (daca nu aveti puteti inlocui cu...Citeste continuarea

Ciorba a la grec

Postat de: ella87 in Ciorbe

Am fiert pulpele impreuna cu o ceapa, sare si vegeta... dupa ce au fiert, ceapa am scos-o, carnea am taiat-o bucatele.  Morcovii i-am dat pe razatoare, am spalat orezul si am pus la fiert...Citeste continuarea

Ciorba cu os de porc si gulie

Postat de: mihaelar63 in Ciorbe

Osul de porc  se opareste cu apa clocotita . Se pune la fiert in apa sarata . Legumele se curata , se spala si  se toaca  marunt cuburi / rondele . Gulia se taie in cuburi mai...Citeste continuarea

Ciorba de legume cu galuscute

Postat de: mihaelar63 in Ciorbe

Osul se pune la fiert . Se da un clocot si se arunca apa . Fierbeti osul in 2-3 l apa . Legumele se curata , se spala si se toaca cubulete . Caliti usor legumele in...Citeste continuarea

Ciuperci prajite (Multicooker)

Postat de: Dya in Aperitive / Garnituri

Se curata ciupercutele de coaja, se spala foarte bine si se scurg de apa (se lasa 10-15 minute intr-o sita). Se asaza apoi in vas, se stropesc cu ulei si se sareaza dupa gust. Se rumenesc...Citeste continuarea

Ciorba radauteana din piept de curcan

Postat de: krysty in Ciorbe

Intai punem la fiert pieptul de curcan, spalat cu apa rece in prealabil.Adaugam sare. Intre timp, curatam legumele ,le spalam cu apa rece. Cand pieptul este aproape fiert ,adaugam legumele...Citeste continuarea

Cremes rapid

Postat de: Corina33 in Prajituri

Scoatem aluatul de foietaj din frigider, il desfacem din ambalaj si-l lasam la temperatura camerei circa 10 minute. Preincalzim cuptorul la 200 grade. Tapetam o tava mare de aragaz cu o hartie de...Citeste continuarea

Crap cu spanac

Postat de: medioto59 in Crap / Caras

Bucatile de peste se condimenteaza cu sare si piper si se ung cu ulei de masline si sos de soia. Se aseaza pe gratarul unei tavi in care am pus o cana cu apa si se dau la cuptor. Tinem pana cand...Citeste continuarea

Chiftelute de carne si ricotta/urda...

Postat de: gaby_d in Mancaruri cu carne

Toate ingredientele pentru chiftele le pui intr-un bol si framanti cu mana amestecul pana la omogenizare. Ai grija la adaosul de sare, parmezanul este deja sarat. Nu exagera cu amestecatul Cu...Citeste continuarea

Chec aperitiv cu ciuperci

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Se pregateste umplutura: Se tocata ceapa marunt,morcovul il taiem feliute subtiri sau cat mai marunt,se pun la calit in ulei de masline.Dupa cateva minute se pun ciuperciile scurse de zeama si...Citeste continuarea

Ciorba radauteana

Postat de: Ina in Supe/Ciorbe

Curatam legumele (ceapa, gogosarul, morcovul si pastarnacul), le spalam si le despicam in doua. Pieptul de pasare il spalam in apa rece, apoi il punem la fiert, in 3-4 litri de apa, impreuna cu...Citeste continuarea

Caltabos muntenesc

Postat de: aliliana in Mezel de casa

Carnea se toaca. Se amesteca cu orezul ( spalat), ceapa tocata marunt, sare, piper. Se amesteca bine compozitia. Cu aceasta se umple cele doua mațe. Se leaga la capete ca sa nu iasa compozitia....Citeste continuarea

Ciorba de salata cu jumari de porc,...

Postat de: aliliana in Ciorbe

Legumele se spala si se pun la scurs. Cele care necesita a fi tocate, le tocam ( aici ma refer la ceapa, morcov, telina). Salata se spala bine la jet de apa, se pune la scurs si se rupe in bucati....Citeste continuarea

Chec cu carnati de porc, branza si...

Postat de: reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri

Intr-un castron se mixeaza ouale, se adauga laptele si telemeaua data pe razatoarea mica si se omogenizeaza bine. Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se incorporeaza in amestecul de ou...Citeste continuarea

Curcan la cuptor cu legume

Postat de: papabundetot in Curcan

Am spalat bine curcanul si apoi l-am uscat cu prosoape de hartie si l-am asezat sa se odihneasca pe o coala mare de hartie de copt. Intr-un castronel am pus untul la temperatura camerei,frunzele...Citeste continuarea

Ciorba de vitel simpla

Postat de: DanaModog in Ciorbe

Eu am calit ceapa si am aduagat morcovii taiati rondele si carnea cubulete, am lasat cam 5-6 minute si am adaugat apa (nu am masurat sa vad cat) si am adaugat boia piper si cuburile de legume. Am...Citeste continuarea

Chec zebra

Postat de: DanaModog in Prajituri

Intr-un bol am adaugat laptele, zaharul  si uleiul si am amestecat cu un tel. Am adaugat faina cu praful de copt incet in compozitie. Am impartit compozitia in 2 si in una am pus cacao iar in...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

ieri la 10:09

Pastă de fasole cu ceapă și bacon - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.10 la 09:47

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

pe 30.10 la 10:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]