A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Prajitura cu fulgi de ciocolata

Postat de: Monica1997 in Dulciuri

Se bat ouale cu zaharul,se adauga smantana apoi faina in ploaie amestecata cu praful de copt.Se toarna intr-o tava tapetata cu unt si faina,iar pe deasupra se presara fulgi de ciocolata. (Eu am...Citeste continuarea

Placinta cu mere si dulceata de...

Postat de: gicuta69 in Prajituri

Se toarna apa fierbinte cu uleiul intr-un castron. Faina se amesteca cu praful de copt zaharul si sarea , apoi se adauga peste apa si uleiul fierbinte si se amesteca bine cu o spatula.Se lasa la...Citeste continuarea

Prajitura ''Primavara Florilor"

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Blat : Albusurile cu un praf de sare se bat spuma tare. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana acesta se topeste, se adauga uleiul ca la maioneza,apoi faina amestecata cu cacaoa si...Citeste continuarea

Pulpa de porc la cuptor

Postat de: Sim0naWorld in Porc

Pulpa de porc am taiat-o felii subtiri de cca 1,5 cm, am condimentat-o cu sare piper, boia, cimbru, apoi am pus-o intr-o tava cu putin ulei. Peste pulpa am pus cativa catei de usturoi taiati pe...Citeste continuarea

Prajitura cu blat de nuca si crema...

Postat de: Sim0naWorld in Prajituri

Blat: Am amestecat faina cu nuca macinata si praful de copt. Albusurile impreuna cu un praf de sare le-am batut spuma tare. Am adaugat zaharul si zaharul vanilat, si am mixat pana amestecul...Citeste continuarea

Prajitura cu mere

Postat de: miha in Prajituri

Merele se curata de coaja (daca e necesar), se rad pe razatoarea cu ochiuri mari si se pun la calit cu zahar si unt. Se fierb pana scade zeama lasata, amestecand din cand in cand. Se aromeaza cu...Citeste continuarea

Paine cu cartofi si cascaval

Postat de: merisor67 in Piine

Curatam cartoful, il spalam, il taiem in cuburi si il punem la fiert in apa cat sa fie acoperit. Adaugam si sarea. Punem laptele la incalzit, iar drojdia o frecam cu zaharul pana se...Citeste continuarea

Paine fara framantare

Postat de: poa in Piine

Cernem faina intr-un vas si o amestecam cu sarea. Daca folosim drojdie proaspata, aceasta se dizolva in apa calduta. Drojdia uscata nu necesita dizolvare. Se amesteca faina cu amestecul...Citeste continuarea

Placinte cu mere, de post

Postat de: rocsi_1612 in Dulciuri

Aluatul: Drojdia o frecam cu o lingura de zahar pana se dizolva, apoi o lasam la odihnit 15 minute, la loc caldut. Apa o punem intr-un ibric, o transferam pe foc pana devine calduta. Cernem...Citeste continuarea

Pasca cu aluat

Postat de: gicuta69 in Dulciuri

Într-un bol se pune făina, se face un gol in mijloc şi se adaugă galbenusurile, maiaua pregătită din drojdie, lapte şi puţin zahăr şi se frământă adăugându-se toate...Citeste continuarea

Pastiera napoletana

Postat de: Adele in Prajituri

Se prepara aluatul ca cel de tarta, amestecand faina cu sare si zahar, adaugam untura si treptat incorporand ouale unul cate unul, se framanta totul bine si se da la rece. Pentru umplutura:...Citeste continuarea

Pulpe de pui la cuptor cu piure de...

Postat de: Pungasa_Rogue in Pui

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi! Pulpe: Pulpele se spala si se presara peste ele sare, boia de ardei dulce, oregano si cimbru.  Se unge o tava cu ulei, in care se...Citeste continuarea

Pulpa de porc in sos de ceapa verde...

Postat de: privatelaura in Slow Cooker

Spalam ceapa si leurda si le tocam. In vasul de cereamica al slow cooker-ului Crock-Pot 4.7 l Digital punem ceapa si leurda tocate. Adaugam rosiile uscate si o lingura ulei. Carnea o spalam...Citeste continuarea

Placinta cu mere

Postat de: merisor67 in Prajituri

Incepem cu prepararea merelor, pe care le dam pe razatoarea mare, cu coaja cu tot, doar inlaturam cotoarele. Coaja are dulceata ei aparte si e pacat sa o inlaturam daca merele arata bine la...Citeste continuarea

Prajitura Bounty

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Mai intai facem  siropul : Intr-un ibric caramelizam zaharul. Punem laptele (atentie la aburi) si lasam pe foc pana se dizolva complet zaharul. In acest timp amestecam in el. Il dam deoparte...Citeste continuarea

Pui umplut cu ficat si ceapa la cuptor

Postat de: reisnaor_2006 in Pui

Puiul il spalam bine si-l curatam de impuritati.Ceapa o taiem fidelute.Ficatul il curatam de pielita,il saram si piperam si-l amestecam cu ceapa taiata. Umplem puiul cu ficat si ceapa...Citeste continuarea

Paste cu sunculita si morcov

Postat de: Andra_h in Paste

Punem intr-o oala apa la fiert pt paste cu o lingurita de sare iar pana apa fierbe ne ocupam de sos. Cand vedem ca apa fierbe adaugam pastele si le lasam sa fiarba 8-10 minute.Taiem sunculita...Citeste continuarea

Prajitura simpla cu lamaie

Postat de: daniastefania in Prajituri

Pentru inceput blenduim bine zaharul cu untul. Adaugam ouale, apoi lingura de lapte, coaja de lamaie, faina si praful de copt. Blenduim totul foarte bine. Ungem forma de copt cu unt si tapetam...Citeste continuarea

Petit Chinois

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Aluatul: Se pregateste maiaua din 75 ml lapte, 1 lgt. zahar si 1 lg faina. Se amesteca toate in laptele caldut si se lasa sa dospeasca pentru cca 15 minute. Intr-un vas se cerne faina, se adauga...Citeste continuarea

Prăjitură cu mousse de coacăze

Postat de: CulinaryRainbow in Prajituri

Blatul este cel obișnuit. După ce separăm ouăle, batem albușurile spumă tare. Nu uităm să adăugăm praful de sare. Când bezeaua este tare adăugăm alternativ gălbenușurile,...Citeste continuarea

Pipote cu ciuperci

Postat de: gurita_ta2005 in Mancaruri cu carne

Pipotele se pun intr-o cratita cu apa la fiert. Se fierb cam 1ora - 1 ora jumatate (pana cand sunt fierte). Ceapa o tocam marunt, o punem la calit in uleiul de masline, dupa cateva minute se...Citeste continuarea

Pandispan cu fructe

Postat de: reisnaor_2006 in Prajituri

Capsunile si prunele se spala bine si le taiem felii. Se tin intr-un bol cu zahar. Portocala o curatam de coaja si o taiem felii. Preparam pandispanul: dupa separarea oualelor, batem albusurile...Citeste continuarea

Porc in sos caramel

Postat de: ctlina in Porc

Pune carnea într-un recipient cu 20 grame de zahar, 3 linguri sos de peste și pudra Knorr. Se amestecă bine si se lasa la marinat 30 de minute. Faceti un caramel...Citeste continuarea

Prăjitură cu mere

Postat de: CulinaryRainbow in Prajituri

Frământați toate ingredientele împreună până când obțineți un aluat ca și cel pentru biscuiți. Împărțiți-l în două părți egale. Întindeți...Citeste continuarea

Pandispan cu visine

Postat de: violeta30 in Dulciuri

Se separa galbenusurile care se bat cu zaharul, sarea si uleiul, albusurile se bat spuma, se amesteca ambele compozitii si se pune faina cu praful de copt in ploaie si coaja rasa de lamaie, se...Citeste continuarea

Placinta cu carne si ciuperci

Postat de: ela in Aperitive / Garnituri

Daca avem foietaj congelat,il lasam in frigider cateva ore sa se decongeleze. Taiem cuburi ardeiul gras si il punem intr-o tigaie cu putin ulei (eu am folosit o tigaie de ceramica la care nu am...Citeste continuarea

Paste spirale cu sos de carne si...

Postat de: Andra_h in Paste

Punem intr-o oala apa cu o lingurita de sare la fiert pentru paste iar intre timp ne ocupam de sos. Punem intr-o cratita un pic de ulei cat sa puteti cali ceapa pe care ati taiat-o marunt impreuna...Citeste continuarea

Prajitura inteligenta

Postat de: gicuta69 in Dulciuri

Untul se topeste intr-o cratita la foc mic, apoi se lasa la racit. Se separa ouale iar galbenusurile se pun intr-un castron si se bat bine cu zaharul si zaharul vanilat pana se albesc...Citeste continuarea

Plăcintă cu piept de pui şi legume

Postat de: diaconta in Aperitive / Garnituri

Pieptul de pui l-am taiat felii,l-am condimentat si l-am prajit în tigaie,dupa care l-am taiat bucati mai mici. Legumele mexicane si broccoli le-am fiert în apa cu sare....Citeste continuarea

Prajitura cu ciocolata, visine si...

Postat de: Ina in Prajituri

Blat: Albusurile, separate de galbenusuri, se mixeaza cu un praf de sare, pana devin o spuma tare.  Adaugam pe rand, mixand continuu, zaharul,galbenusurile, cacaoa, faina, praful de...Citeste continuarea

Prajitura cu foi de bulion si crema...

Postat de: tarasmariana in Mancaruri de post

Prepararea aluatului : Amestecam toate ingredientele si framantam pana obtinem o coca potrivit de tare si elastica, o impartim in 3 bucati din care intindem 3 foi pe care le coacem pe fundul...Citeste continuarea

Piept de pui pane

Postat de: gicuta69 in Aperitive / Garnituri

Pieptul de pui se spala, se sterge si se taie felii subtiri. Se asezoneaza cu sare (vegeta) , piper si se lasa la macerat in frigider In acest timp batem cu telul ouale ,adugam mustarul si un...Citeste continuarea

Paste cu ulei si usturoi

Postat de: robert_badica in Fusilli

Mai intai, punem la fiert pastele in apa cu sare. Intr-o tigaie separat, punem uleiul de masline. Usturoiul il taiem felii sau cubulete. In uleiul incins adaugam usturoiul. Lasam sa se...Citeste continuarea

Prajitura Rudy, altfel

Postat de: merisor67 in Prajituri

Amestecam untul  cu zaharul, adaugam galbenusurile si putina sare. Amestecam faina cu praful de copt, bicarbonatul si cacaua si le adaugam peste ingredientele amestecate anterior....Citeste continuarea

Prajitura din albusuri si crema de...

Postat de: Criss in Prajituri

Albusurile se spumeaza, se adauga apoi zaharul si se bat in continuare pana cand zaharul se topeste si bezeaua e lucioasa si tare. Se adauga uleiul, coaja de lime, apoi in final, amestecand cu...Citeste continuarea

Pilaf cu dovlecei

Postat de: ela2015 in Mancaruri de post

Orezul se alege si se clateste in mai multe ape reci, frecand usor boabele pentru a indeparta amidonul ramas in urma procedeelor de procesare. Intr-o tigaie (cu capac), punem 2-3 linguri de...Citeste continuarea

Pandispan

Postat de: Catalinaflorea in Prajituri

Se separa galbenusurile de albusuri; galbenusurile se bat cu mai mult de jumatate din zahar si cu coaja de portocala pana devin cremose si isi schimba culoarea, albusurile se bat cu un praf de...Citeste continuarea

Pâinici Laugenbrot

Postat de: CulinaryRainbow in Piine

Amestecați făina cernută cu sarea. Adăugați apa călduță lăsând o cantitate mică pentru a dizolva drojdia. Adăugați uleiul călduț și apoi drojdia dizolvată și...Citeste continuarea

Peste rapid a la Emeril

Postat de: mihaelar63 in Peste

Se stropeste o tava pentru copt cu ulei de masline . Asezati in tava rondele de ceapa rosie . sarati-le si stropiti din nou cu ulei . Pe fiecare rondea de ceapa se aseaza cate o bucata de...Citeste continuarea

Pide cu carnati

Postat de: cristeena20 in Pizza

Pregatim aluatul de pizza: Intr-un bol mic amestecam drojdia cu zaharul si o parte din apa calda si o mana de faina. Lasam la odinhit si la crescut cca 20 minute. Adaugam apoi la faina si...Citeste continuarea

Pizza cu legume si branza pecorino

Postat de: simona72 in Pizza

Pentru aluat: l-am facut la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in cuva masinii in ordinea scrisa mai sus la ingrediente. Dupa framantare, am scos aluatul pe masa de lucru, i-am dat...Citeste continuarea

Paste cu sos de soia

Postat de: Camy_gby in Paste

Ceapa se toaca marunt si se caleste in 2-3 linguri de ulei. Cand devine translucida se adauga morcovul taiat cubulete si se caleste impreuna cu ceapa inca 1-2 minute. Peste ceapa si morcov se...Citeste continuarea

Prajitura Cu Biscuiti

Postat de: Valyvalentyna in Torturi

Pentru Inceput m-am apucat sa fac  cremele conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce am facut cremele le am lasat sa se raceasca apoi am pus si am mixat fiecare pachet de unt{in doua...Citeste continuarea

Prăjitură deșteaptă cu ciocolată

Postat de: CulinaryRainbow in Prajituri

Pentru început am separat ouăle. Gălbenușurile le-am pus într-un castron mai încăpător deoarece acolo vom încorpora la final toate ingredientele. Am mixat...Citeste continuarea

Plăcintă sfărâmată cu brânză...

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Foile de plăcintă dezghețate, se lasă la uscat vreo cîteva ore chiar și mai multe zile,acoperite cu un șervet de bucătărie. După ce s-au scat bine se fărâmițează cât...Citeste continuarea

Pariziene cu gem

Postat de: Toamna07 in Dulciuri

Toate ingredientele vor fi pastrate la temperatura camerei ! Intr-un castron mare vom cerne faina . In alt vas vom freca drojdia cu 3 linguri de lapte si 1 lingurita de zahar.Lasam sa activeze...Citeste continuarea

Pui cu legume si orez la slow...

Postat de: merisor67 in Slow Cooker

Curatam si spalam bine legumele, apoi le tocam rondele, sau cuburi. Spalam bine carnea de pui si o transam in bucati mai mici. Clatim si orezul  in doua ape, iar ciupercile le lasam cu...Citeste continuarea

Prajitura cu suc de rosii ( de post)

Postat de: gicuta69 in Mancaruri de post

Mod de preparare aluat: Aluatul se obtine amestecand toate ingredientele pentru foi, faina se adauga treptat pana aluatul devine omogen si nu se mai lipeste de maini. Se lasa 30...Citeste continuarea

Prajitura cu mure si ciocolata

Postat de: Constelatialeu in Prajituri

Mai intai tapetam o tava cu hartie de copt ( 43/33 cm) , apoi punem murele pe toata suprafata tavii. Topim ciocolata trilogia impreuna cu smantana apoi o turnam peste mure si lasam sa se raceasca...Citeste continuarea

Prajitura cu mac, visine si coacaze...

Postat de: privatelaura in Prajituri

Pastram ingredientele 2 ore la temperatura camerei. Pregatim o tava cu hartie de copt. Pornim cuptorul. Spalam ouale. Separam galbenusurile de albusuri. Intr-un castron, cu ajutorul unui...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]