Cum se prepara Supa cremă de dovleac - Deliciu fin de toamnă:
Taie bagheta de pâine în cuburi. Stropește-le cu ulei de măsline și condimentează-le cu sare și praf de usturoi. Rumenește-le într-o tigaie încinsă până capătă o crusta rumenă și devin...
Cum se prepară Ciorbă rădăuțeană - Rețeta gustoasă cu pui, smântână și usturoi:
Curăță și taie cubulețe ardeiul gras și rădacinoasele în jumătăți.
Pregătește un mujdei, asezonat după gust.
Pune carnea de pui într-o oală mare cu...
Cum se prepara Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă:
Curăță cartofii și ceapa și taie-le cuburi.
Într-o oală încăpătoare, pune puțin ulei de măsline și adaugă ceapa, usturoiul și cartofii.
Taie fâșii și...
Cum se prepară Gazpacho: Rețeta simplă și rapidă pentru o supă delicioasă de vară:
Feliază pâinea și rumenește-o pe ambele părți, într-o tigaie cu puțin ulei de măsline.
Curăță și taie legumele în cuburi. Pune-le într-un bol și adaugă și un...
Cum se prepara Supă cremă de morcovi cu gorgonzola picantă:
Morcovii, ceapa și cartofii se taie cuburi.
Într-o cratiță încăpătoare, se pun câteva linguri de ulei de măsline și se călesc toate legumele pentru un plus de savoare. Se condimentează cu sare și...
Cum se prepara Supă crema de roșii coapte - Rețeta gustoasă de post:
Începe prin a preîncălzi cuptorul la 190°C.
Spală și taie roșiile mixte, ceapa roșie și ardeiul roșu în bucăți mai mari. Pune legumele tăiate și cățeii de usturoi într-o...
Iata cum se prepara Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa:
Pentru uleiul de morcov, încingeți uleiul de floarea soarelui într-o tigaie și adăugați morcovul ras. Căliți morcovul până devine moale și își eliberează aroma....
Iată cum se prepară Rețeta de ciorbă de lobodă cu ștevie:
Toate legumele se toacă în cubulețe.
Într-o cratiță pentru ciorbă, se încinge uleiul de floarea soarelui, iar legumele se călesc pentru un gust mai intens.
În timp ce legumele se călesc,...
Iata cum se prepara Reteta de supă cremă de dovleac
Tăiați dovleacul în felii mari și îndepărtați semințele.
Puneți feliile de într-o tavă pentru cuptor, pe care ați pus înainte o hârtie de copt.
Presărați pe feliile de dovleac sare, piper...
Iată cum se prepara Rețetă de ciorbă rădăuțeană:
Curățați și spălați bine legumele.
Puneți puiul într-o oală cu apă suficientă să-l acopere și adăugați sare.
Eliminați spuma de la suprafață ori de câte ori este necesar.
Fierbeți la foc potrivit,...
Pune rosiile si cateii de usturoi la cuptor pentru 30 minute, la 180 grade C.
Lasa la racit, apoi curata rosiile de pielite si samburi si usturoiul de coaja si paseaza-le impreuna cu usturoiul. Condimenteaza cu sare si piper si pune supa la rece.
Taie castravetii, ardeiul capia,...
Incinge uleiul intr-un wok, pune ceapa, usturoiul si ghimbirul tocate marunt, amesteca pana devine ceapa translucida.
Adauga legumele taiate in felii sau bastonase si lasa 2-3 minute sa se gateasca legumele, la foc mic, fara sa se inmoaie prea tare.
Pune si pasta red curry, torna...
Spala bine bucatile de coada de vita si pune-le la fiert, cu putina sare. Spumuieste bine, apoi lasa coada sa fiarba la foc moale, indelung, pana se inmoaie carnea si se desprinde usor de pe oase.
Toaca marunt legumele si pune-le in oala, peste carne. Eu am folosit doar morcovi, ceapa,...
Curata si spala legumele, taie cartofii si ardeiul in cuburi mici, iar conopida desfa-o in buchetele.
Pune untul la topit intr-o cratita, adauga usturoiul si ghimbirul, apoi buchetelele de conopida. Amesteca si lasa la calit pana prinde gust si culoare.
Adauga si celelalte legume si toarna...
Pregateste mai intai legumele! Toaca marunt morcovii, radacinile de patrunjel si pastarnac, telina si ceapa verde. Pune carnea la fiert intr-o oala incapatoare, in 3 litri de apa rece si aduna spuma de la suprafata. Pune apoi legumele si cand incep sa se inmoaie adauga orezul...
Toaca marunt morcovii, pastarnacul si telina, iar ceapa verde rondele. Pune uleiul la incins intr-o oala, apoi adauga legumele si lasa-le sa se inmoaie bine. Adauga 2 litri de apa fierbinte, orezul spalat bine si lasa totul sa fiarba.
Taie intre timp cotoarele de loboda. Spal-o...
Se pune carnea de pui la fiert, se arunca apa, se spala carnea si se pune cu apa curata din nou la fiert (se pune apa cat vrei sa ramana - se ia in considerare si borsul-, cand gatesti in vasul Zepter nu exista evaporare) . Cand apa fierbe, se pun legumele rase, orezul, jumatate din...
Lintea se spala in mai multe ape, se lasa la inmuiat ½ ora. Se pune in vas Zepter, se adauga uleiul, legumele taiate bucati si se adauga apa cat sa depaseasca totul cam cu 4 cm(doua degete). Se pune vasul pe foc mediu. Cand acul indicator ajunge spre finalul zonei verzi se opreste focul....
Taiati carnea in bucati si opariti-o intr-o oala cu apa clocotita, apoi scoateti-o si puneti-o la fiert impreuna cu boabele de piper si putina sare in apa rece.
Dupa ce carnea nu mai necesita spumare, adaugati orezul spalat si zarzavatul tocat marunt si continuati fierberea inca 15...
Se spala crevetii si se calesc in usturoi citeva minute, apoi se adauga paharul cu vin si se lasa la fiert citeva minute. Apoi se adauga supa de peste (se obtine prin fierberea pestelui cu legumele). Se adauga dupa gust patrunjel, chili, sare si piper.
Supă cremă de dovleac - Deliciu fin de toamnă
Cum se prepara Supa cremă de dovleac - Deliciu fin de toamnă: Taie bagheta de pâine în cuburi. Stropește-le cu ulei de măsline și condimentează-le cu sare și praf de usturoi. Rumenește-le într-o tigaie încinsă până capătă o crusta rumenă și devin...
Ciorbă rădăuțeană - Rețeta gustoasă cu pui, smântână și usturoi
Cum se prepară Ciorbă rădăuțeană - Rețeta gustoasă cu pui, smântână și usturoi: Curăță și taie cubulețe ardeiul gras și rădacinoasele în jumătăți. Pregătește un mujdei, asezonat după gust. Pune carnea de pui într-o oală mare cu...
Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă
Cum se prepara Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă: Curăță cartofii și ceapa și taie-le cuburi. Într-o oală încăpătoare, pune puțin ulei de măsline și adaugă ceapa, usturoiul și cartofii. Taie fâșii și...
Gazpacho: Rețeta simplă și rapidă pentru o supă delicioasă de vară
Cum se prepară Gazpacho: Rețeta simplă și rapidă pentru o supă delicioasă de vară: Feliază pâinea și rumenește-o pe ambele părți, într-o tigaie cu puțin ulei de măsline. Curăță și taie legumele în cuburi. Pune-le într-un bol și adaugă și un...
Supă cremă de morcovi cu gorgonzola picantă
Cum se prepara Supă cremă de morcovi cu gorgonzola picantă: Morcovii, ceapa și cartofii se taie cuburi. Într-o cratiță încăpătoare, se pun câteva linguri de ulei de măsline și se călesc toate legumele pentru un plus de savoare. Se condimentează cu sare și...
Supă crema de roșii coapte - Rețeta gustoasă de post
Cum se prepara Supă crema de roșii coapte - Rețeta gustoasă de post: Începe prin a preîncălzi cuptorul la 190°C. Spală și taie roșiile mixte, ceapa roșie și ardeiul roșu în bucăți mai mari. Pune legumele tăiate și cățeii de usturoi într-o...
Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa
Iata cum se prepara Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa: Pentru uleiul de morcov, încingeți uleiul de floarea soarelui într-o tigaie și adăugați morcovul ras. Căliți morcovul până devine moale și își eliberează aroma....
Reteta de ciorba de loboda cu stevie
Iată cum se prepară Rețeta de ciorbă de lobodă cu ștevie: Toate legumele se toacă în cubulețe. Într-o cratiță pentru ciorbă, se încinge uleiul de floarea soarelui, iar legumele se călesc pentru un gust mai intens. În timp ce legumele se călesc,...
Reteta de supă cremă de dovleac
Iata cum se prepara Reteta de supă cremă de dovleac Tăiați dovleacul în felii mari și îndepărtați semințele. Puneți feliile de într-o tavă pentru cuptor, pe care ați pus înainte o hârtie de copt. Presărați pe feliile de dovleac sare, piper...
Rețetă de ciorbă rădăuțeană
Iată cum se prepara Rețetă de ciorbă rădăuțeană: Curățați și spălați bine legumele. Puneți puiul într-o oală cu apă suficientă să-l acopere și adăugați sare. Eliminați spuma de la suprafață ori de câte ori este necesar. Fierbeți la foc potrivit,...
Supa de rosii coapte cu usturoi (Gazpacho)
Pune rosiile si cateii de usturoi la cuptor pentru 30 minute, la 180 grade C. Lasa la racit, apoi curata rosiile de pielite si samburi si usturoiul de coaja si paseaza-le impreuna cu usturoiul. Condimenteaza cu sare si piper si pune supa la rece. Taie castravetii, ardeiul capia,...
Thai red curry cu legume
Incinge uleiul intr-un wok, pune ceapa, usturoiul si ghimbirul tocate marunt, amesteca pana devine ceapa translucida. Adauga legumele taiate in felii sau bastonase si lasa 2-3 minute sa se gateasca legumele, la foc mic, fara sa se inmoaie prea tare. Pune si pasta red curry, torna...
Ciorba din coada de vita
Spala bine bucatile de coada de vita si pune-le la fiert, cu putina sare. Spumuieste bine, apoi lasa coada sa fiarba la foc moale, indelung, pana se inmoaie carnea si se desprinde usor de pe oase. Toaca marunt legumele si pune-le in oala, peste carne. Eu am folosit doar morcovi, ceapa,...
Supa crema de conopida
Curata si spala legumele, taie cartofii si ardeiul in cuburi mici, iar conopida desfa-o in buchetele. Pune untul la topit intr-o cratita, adauga usturoiul si ghimbirul, apoi buchetelele de conopida. Amesteca si lasa la calit pana prinde gust si culoare. Adauga si celelalte legume si toarna...
Ciorba de miel reteta cu legume proaspete, tarhon si leustean
Pregateste mai intai legumele! Toaca marunt morcovii, radacinile de patrunjel si pastarnac, telina si ceapa verde. Pune carnea la fiert intr-o oala incapatoare, in 3 litri de apa rece si aduna spuma de la suprafata. Pune apoi legumele si cand incep sa se inmoaie adauga orezul...
Ciorba de loboda rosie - Reteta video
Toaca marunt morcovii, pastarnacul si telina, iar ceapa verde rondele. Pune uleiul la incins intr-o oala, apoi adauga legumele si lasa-le sa se inmoaie bine. Adauga 2 litri de apa fierbinte, orezul spalat bine si lasa totul sa fiarba. Taie intre timp cotoarele de loboda. Spal-o...
Ciorba de pui cu tarhon in vas Zepter
Se pune carnea de pui la fiert, se arunca apa, se spala carnea si se pune cu apa curata din nou la fiert (se pune apa cat vrei sa ramana - se ia in considerare si borsul-, cand gatesti in vasul Zepter nu exista evaporare) . Cand apa fierbe, se pun legumele rase, orezul, jumatate din...
Supa crema de linte rosie
Lintea se spala in mai multe ape, se lasa la inmuiat ½ ora. Se pune in vas Zepter, se adauga uleiul, legumele taiate bucati si se adauga apa cat sa depaseasca totul cam cu 4 cm(doua degete). Se pune vasul pe foc mediu. Cand acul indicator ajunge spre finalul zonei verzi se opreste focul....
Ciorba de miel reteta cu smintina si tarhon a la Horia Virlan
Taiati carnea in bucati si opariti-o intr-o oala cu apa clocotita, apoi scoateti-o si puneti-o la fiert impreuna cu boabele de piper si putina sare in apa rece. Dupa ce carnea nu mai necesita spumare, adaugati orezul spalat si zarzavatul tocat marunt si continuati fierberea inca 15...
Supa de creveti
Se spala crevetii si se calesc in usturoi citeva minute, apoi se adauga paharul cu vin si se lasa la fiert citeva minute. Apoi se adauga supa de peste (se obtine prin fierberea pestelui cu legumele). Se adauga dupa gust patrunjel, chili, sare si piper.