A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ciorba de spanac cu afumatura

Postat de: Valclaudia in Ciorbe

Spalam spanacul in mai multe ape si il taiem fasii. Ceapa verde se spala, se taie rondele, apoi se caleste in 2 linguri de ulei 2-3 minute. Adaugam si bucatile de afumatura, le prajim...Citeste continuarea

Crêpe au ton et harrisa / clatite...

Postat de: aishaflory in Ton

In functie de cate clatite vreti sa faceti schimbati cant de lapte si faina.Trebuie sa obtineti un material putin mai gros decat cel pt clatitele dulci Batem oul cu putina sare folosind un tel,...Citeste continuarea

Cartofi copti cu friptura de vita

Postat de: Dya in Vita

Pulpa de vita o condimentam dupa gust, alegand condimentele preferate (eu le-am folosit pe toate cele enumerate), o asezam in vasul multicooker-ului si o stropim cu ulei, adaugam un pahar cu apa...Citeste continuarea

Ciorba de vacuta cu telina

Postat de: Mokuska in Supe/Ciorbe

Carnea de vita o spalam, taiem cubulete si le lasam sa dea un clocot in apa fiarta. Intr-o oala sub presiune punem la fiert carnea pana este aproape gata. Adaugam zarzavatul, ceapa, ardeii...Citeste continuarea

Cotlet cu sos de cidru si ciuperci

Postat de: papabundetot in Porc

Cotletul l-am spalat si uscat bine cu prosoape de hartie,apoi am pus bucatile de carne intr-un castron si le-am marinat cu cidru,sos de stridii,ghimbir macinat,chimen si scortisoara si l-am lasat...Citeste continuarea

Clătite cu cremă de brânză şi...

Postat de: Bucataras in Dulciuri

Pui făina într-o oală, adaugi ouăle, zahărul vanilat şi sarea, apoi torni lapte sau apă minerală. Amesteci cu un tel până când se omogenizează conţinutul. Dozezi...Citeste continuarea

Cornuri calde umplute

Postat de: Bucataras in Mancare copii

Tai cornurile în două şi scoţi o parte din miez. Amesteci bine crema de brânză cu castravetele şi cu măslinele tăiate cubuleţe, cu ceapa verde şi şunca tăiată mărunt şi...Citeste continuarea

Chiflă proaspătă cu salamul...

Postat de: Bucataras in Sandvisuri

Este atât de uşor! Tai chifla în două pe orizontală, o ungi din belşug cu cremă de brânză, apoi pui salată câtă doreşti, şi, în final, feliile din...Citeste continuarea

Copane de pui pe pat de legume

Postat de: Bunica in Pui

Legumele se spala se curata si se taie grosier. Govlecelul spalat se taie rondele. Copanele de pui curatate si spalate. Luam un vas ceramic(fiecare ce are)  si punem...Citeste continuarea

Cozonac cu umplutura de nuci,...

Postat de: simona72 in Dulciuri

Aluatul a fost facut la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in ordinea scrisa mai sus. lasam aluatul la loc caldut, acoperit cu prosop de bucatarie, pana isi tripleaza volumul. ...Citeste continuarea

Ciorba radauteana din piept de...

Postat de: krysty in Ciorbe

 Intai punem la fiert pieptul de gaina, spalat cu apa rece in prealabil.Adaugam  sare . Intre timp, curatam legumele ,le spalam cu apa rece. Cand pieptul este aproape fiert...Citeste continuarea

Cafea cu coniac si inghetata

Postat de: krysty in Cafea

Intr-un ibric am pus apa si zaharul . Cand incepe sa clocoteasca apa adaugam cafeaua. Amestecam cu o lingura si lasam foarte putin sa fiarba .Cand caimacul incepe sa se ridice usor ,dam...Citeste continuarea

Cremes 2

Postat de: Dea_Dea in Prajituri

Aluatul foietaj il impartim in doua. Intindem fiecare bucata si punem la copt in tava de (30x35), pe hartie de copt, la foc potrivit pana se rumenesc foile si se lasa la racit. Crema :...Citeste continuarea

Chec cu lamaie si mac

Postat de: Lia1 in Prajituri

Lasi untul sa se inmoaie la temperatura camerei. Pregatesti o tava de chec si asezi hartia de copt. La o astfel de tava, am invatat sa cocolosesc hartia ca sa nu mai fie rigida si sa ia forma...Citeste continuarea

Chec pufos

Postat de: JulyCris in Dulciuri

Intr-un bol amestecam faina cu praful de copt.Adaugam oul,zaharul,laptele caldut,uleiul si esenta de vanilie.Mixam bine pana la omogenizare. Impartim compozitia in doua. In cea de-a doua adaugam...Citeste continuarea

Cornuri cu rahat

Postat de: pity19 in Dulciuri

Aluatul : Punem faina intr-un vas , drojdia ( nu trebuie dizolvata ) , zaharul , sarea , oul si untul pe care l-am topit , cu o paleta de lemn amestecam dupa care incepem sa adaugam apa , putin...Citeste continuarea

Chec cu capsuni

Postat de: ela in Prajituri

Mixam ouale cu un praf de sare si zaharul cateva clipe, apoi adaugam o lingura de apa rece si mixam pana isi dubleaza volumul, apoi adaugam untul topit si lasat putin sa se racoreasca. Adaugam...Citeste continuarea

Cartofi noi la cuptor

Postat de: Bunica in Mancaruri de post

Cartofii se curata,spala si se taie in 4 sau se lasa intregi daca sunt mici. Usturoiul se curata,spala si se taie grosier. Mararul spalat ,curatat de codite se taie grosier. In blender se...Citeste continuarea

Cartofi noi aromati

Postat de: Ela68 in Mancaruri de legume

1. Cartofii se spala bine, se taie in doua sau trei daca sunt mari si se pun la fiert, la abur pentru 15-20 minute. Daca sunt mici , ii putem tine mai putin.Nu trebuie sa se fiarba complet. 2....Citeste continuarea

Creier pane

Postat de: camelia75 in Aperitive / Garnituri

1.Curatati si spalati foarte bine creierul. 2.Turnati 2 litri de apa in oala interioara si adaugati creierul,otetul si 1/2 lingurita cu sare. 3.Apasati butonul MENU ,selectati programul...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare la multicooker

Postat de: camelia75 in Ciorbe

1.Puneti ceapa,morcovul si ardeiul gras in ola interioara.Turnati apa. 2.Apasati butonul MENU si selectati STEW ,apoi apasati COOKING TIME si selectati 45 minute.Apasati butonul START si...Citeste continuarea

CIORBA DE CARTOFI CU GALUSTE DE POST

Postat de: babi5 in Mancaruri de post

Se curata cartofii ,se spala si se taie cubulete.Ceapa ,ardeiul si usturoiul se spala si se toaca marunt, leusteanul se  spala si se toaca .Intr-o oala punem uleiul ,ceapa,usturoiul si...Citeste continuarea

Cocktail Sex On The Beach

Postat de: simonacallas in Cocktail

  Am pus gheaţa în pahar, am turnat, în ordine: vodca, lichiorul, sucul de portocale şi sucul de merişoare. Am servit imediat.       Citeste continuarea

Cozonac fara framantare

Postat de: MotanLaOale in Dulciuri

Drojdia se amesteca cu o lingura de zahar si putin lapte si se pune in mijlocul fainii din castron. Se presara putina faina deasupra si se lasa sa creasca. Dupa 10 minute cand a crescut...Citeste continuarea

Cartofi la Cuptor (Reteta Video)

Postat de: Ina75 in Aperitive / Garnituri

Taiem cartofii in rondele groase de o jumatate de cm. Taiem ardeiul in fasii subtiri. Tocam marunt mararul. Incalzim cuptorul. Pregatim un vas pentru cuptor in care aranjam rondelele de cartof....Citeste continuarea

Chipsuri de casa

Postat de: manuela22 in Aperitive / Garnituri

Curata cartofii si feliaza-i foarte subtire cu un curatator de legume sau un cutit foarte ascutit. Feliile nu trebuie sa fie mai groase de 3 mm. Pune feliile de cartofi intr-un bol cu apa rece si...Citeste continuarea

Chec Zebra

Postat de: Giana in Prajituri

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, se adauga zaharul si se mixeaza pana devine ca o bezea. Galbenusurile se bat cu ulei, dupa care se adauga in ploaie...Citeste continuarea

Ciocanele de pui marinate in iaurt,...

Postat de: aliliana in Pui

Ciocanelele se spala, se curata bine si se la scurs. Dupa accea se pun intr-un vas adanc peste care se adauga corinadru, menta, sare, piper, boia de ardei dulce si iaurt.  Se amesteca toate...Citeste continuarea

Cartofi noi in punga magica

Postat de: pity19 in Aperitive / Garnituri

Clatim cartofii , curatam de coaja cu dosul unei furculite , taiem fiecare cartof in 6  , condimentam ( condiment din punga magica ) , in punga punem untul peste care cartofii si legam punga...Citeste continuarea

Chec aperitiv Dukan

Postat de: georgiaskitchen in Aperitive / Garnituri

Pentru început, am separat ouăle. Gălbenușurile le-am amestecat cu brânza, tărâțele și praful de copt, apoi am pus sarea, piperul și condimentele. Albușurile le-am bătut...Citeste continuarea

Ciorba de vacuta

Postat de: Carmen_Ana in Ciorbe

Legumele le-am curatat de coaja /cotor si seminte ,apoi le-am spalat bine. Am taiat carnea in bucati potrivite,le-am asezat in vasul din teflon, am adaugat apa si uleiul . Am apasat butonul...Citeste continuarea

Cordon bleu

Postat de: MotanLaOale in Pui

Pieptul de pui se taie felii si se bat intre folie alimentara cu ciocanul de snitele pana se subtiaza bine. Pe felia de piept se pune bacon, sunca, cascaval si se ruleaza strans ca la sarmale....Citeste continuarea

Chifle umplute cu branzeturi si...

Postat de: simona72 in Mancare copii

Chifla sa fie veche de 1 sau 2 zile. Se taie in jumatate, se scobeste miezul. Albusul de ou se bate cu un praf de sare, se adauga miezul de chifla facut bucatele, branzica de la Delaco, pasta de...Citeste continuarea

Coaste de porc dulci-picante cu...

Postat de: simona72 in Porc

Coastele se taie in bucati, se spala si se usuca cu prosoape de hartie. Se condimenteaza cu sare si piper. Separat, se amesteca mierea, sosul de soia si dulceata de ardei iute. Cu acest amestec se...Citeste continuarea

Chocolate crinkles

Postat de: lucy2002 in Prajituri

Se freaca spuma ouale cu zaharul. Se topeste ciocolata cu untul la microunde sau pe aburi si se lasa sa se raceasca, apoi se toarna peste oua amestecand continuu. Se adauga faina...Citeste continuarea

Cartofi la cuptor cu costita afumata

Postat de: Valyvalentyna in Porc

Stropim tava cu ulei asezam un pat de cartofi presaram sare, piper si boia, usturoiul pisat. Taiem feliute costita si ceapa asezam printre cartofi mai adaugam daca e nevoie sare, piper, boia si...Citeste continuarea

Chiftele din legume la cuptor,...

Postat de: timea in Mancaruri de legume

Cum se prepara Chiftele din legume la cuptor, reteta dietetica si gustoasa Curatam si spalam bine legumele. Dovlecelul si cartofii ii dam pe razatoarea mica si ii stoarcem putin de apa....Citeste continuarea

Ciorba de melci/ dshish bel baboush

Postat de: aishaflory in Ciorbe

Melcii stransi ii puneti intr-o galeata si ii spalati, dupa care ii acoperiti cu o sita ca sa nu poata sa iasa din galeata si sa poata sa si respire. In urmatoarele 2 zile o sa trebuiasca sa ii...Citeste continuarea

Cartofi noi cu branza si marar

Postat de: Luckycake in Aperitive / Garnituri

Cartofii ii spalam bine, ii taiem in jumatate si apoi ii punem la fiert in apa cu sare. Ii lasam sa fiarba 6 minute, apoi ii scurgem de apa si ii punem pe o tava de cuptor cu hartie cerata....Citeste continuarea

Cornulete cu gem de caise si nuca

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Faina cernuta o amestecam cu praful de sare si praful de copt. Separat amestecam untura cu ouale si zaharul vanilat. Apoi adaugam apa si otetul si la final faina si framantam un aluat care se...Citeste continuarea

Crap en papillote cu lamaie si pin

Postat de: rhapsody in Crap / Caras

 1. Preincalzeste cuptorul la 200 grade celsius. 2. Spala si sterge pestele cu prosoape de hartie. 3. Cresteaza din loc in loc pielea pestelui (treci peste acest pas  daca e un...Citeste continuarea

Chec de ciocolata

Postat de: daniela_16 in Prajituri

Separam albusurile de galbenusuri si batem albusurile spuma cu mixerul. Galbenusurile le amestecam cu zaharul, zaharul vanilat, cacaua, praful de budinca, uleiul si laptele. Amestecam faina cu...Citeste continuarea

Cartofi noi, fenicul, chives și...

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Cartofii noi se curăță cu un burete de sârmă nou, sub jet de apă rece, apoi se taie în patru. Într-o tavă termorezistentă se așează cartofii, cățeii de usturoi în coajă,...Citeste continuarea

Cornuri umplute cu nuca

Postat de: alina8 in Prajituri

Se pregateste faina intr-un vas si se adauga drojdia dizolvata in lapte cald si o lingurita de zahar. Se lasa sa creasca . Intre timp se topeste untul in restul de lapte si se adauga 2 linguri...Citeste continuarea

Chiftelute de pui la cuptor

Postat de: nacularisa in Mancaruri cu carne

Cantitatea de carne este optiunea fiecaruia,in functie de cate chiftelute vrem sa ne iasa Amestecam carnea cu ceapa tocata marunt,patrunjel tocat ,sare,piper si praful de usturoi,1 ou crud si f...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare

Postat de: nacularisa in Supe/Ciorbe

Punem la fiert intr-o oala ,in cantitatea de apa dorita, o bucata cu os cu carne de pui de casa(pt a fi mai gustosa) si cu putina sare Intre timp pregatim amestecul de carne pt...Citeste continuarea

Cartofi Pai la cuptor cu Cabanos

Postat de: Valyvalentyna in Mancare copii

Pentru inceput stropim tava cu ulei apoi punem un pat de cartofi pe care punem putina sare, inprastiem feliutele de cabanos taiate preseram ceapa tocata marunt si usturoiul tocat,  presaram...Citeste continuarea

Cornuri pufoase

Postat de: cristinutanicolita in Dulciuri

Am omogenizat faina cu drojdia, sarea ,coaja de lamaie si mierea apoi am adaugat laptele caldut amestecat cu untul. Se lasa la crecut 20 min. Intre timp se omogenizeaza faina cu untul. Dupa ce...Citeste continuarea

Cartofi cu cotlet si piept de pui

Postat de: Dea_Dea in Mancaruri cu carne

Punem putin ulei in tava. Pieptul de pui si cotletul de porc taiem felii, crestam pe mijloc si punem slaninuta. Cartofii se curata , se spala si se taie . Se aseaza in tava . Carnea o...Citeste continuarea

Cornuri Bratislava

Postat de: rocsi_1612 in Dulciuri

Aluatul: Laptele il punem pe foc pana devine caldut, apoi adaugam drojdia, amestecam si lasam 5 minute sa dospeasca. Untul il topim apoi il lasam sa se raceasca. Intr-un bol turnam faina,...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]