A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ciorba din perisoare de pui

Postat de: JulyCris in Ciorbe

Se umple o oala cu apa si se da in clocot. Se da focul mic si se adauga cu grija perisoarele facute din: carnea amestecata cu oul,putin patrunjel tocat si delikat.(eu nu folosesc la compozitia de...Citeste continuarea

Ciocanele de pui picante cu...

Postat de: simona72 in Pui

Pt friptura: ciocanelele de pui le spalam, le ciupilim de eventualele pene ramase, le punem in tava de friptura si peste ele punem toate ingredientele mentionate mai sus. Amestecam bine...Citeste continuarea

Cea mai pufoasa paine

Postat de: rhapsody in Piine

1. Punem faina intr-un bol, dam deoparte o cana de faina din cantitatea initiala (vom avea nevoie mai tarziu de ea), facem o adancitura in mijloc, punem drojdia, zaharul si 300 ml apa. Avem grija...Citeste continuarea

Cornulete cu gem si nuca

Postat de: Luana in Prajituri

Untul il amestecam cu zaharul pana se dizolva si punem si drojdia . Adaugam coaja de portocala, apa,  sarea, esenta si faina treptat pana obtinem o bila de aluat nelipicioasa . Intindem...Citeste continuarea

Cosulete umplute cu crema de branza

Postat de: medioto59 in Aperitive / Garnituri

Desfacem foile de placinta. Luam o foaie pe care o ungem cu ulei sau unt topit. Punem suprapuse, ungand fiecare foaie in parte, 4 foi de placinta. Taiem patrate de aproximativ 10/10 cm cu care...Citeste continuarea

Cornulete fragede cu untura si cu nuca

Postat de: mena29 in Dulciuri

Untura trebuie sa fie la temperatura camerei. Framantam intre degete untura cu faina cernuta si amestecata cu praful de copt si sarea. Adaugam nuca macinata si amestecam, coaja rasa de la o...Citeste continuarea

Ciorba cu coasta de porc afumata si...

Postat de: gaby_d in Ciorbe

Fara a fi una dintre cele mai light :)) ciorbite, este, fara doar si poate :P, una dintre cele mai bune. Transeaza coasta de porc in bucatele mici, (bucati atat cat pui la o portie de ciorba)...Citeste continuarea

Ceafa de porc la tigaie servita cu...

Postat de: Florentina_Cristina in Porc

MOD DE PREPARARE CARNE Se spala bine carnea si se taie felii de circa 2-3 cm. Se lasa putin la scurs dupa care se bate cu ciocanul de snitel pentru fragezire (nu bateti carnea foarte mult)....Citeste continuarea

Ciorba radauteana

Postat de: JulyCris in Ciorbe

Pieptul de pui se pune intreg, la fiert in apa. Se ia spuma, iar cand nu se mai produce spuma se adauga legumele curatate si taiate in doua. Se lasa la fiert pana se inmoaie, se scot din zeama...Citeste continuarea

Chec din albusuri

Postat de: JulyCris in Prajituri

Se bat albusurile spuma,se adauga zaharul si se bate in continuare. Se adauga uleiul,se amesteca usor,apoi se adauga faina amestecata cu nuca macinata si praful de copt. Se amesteca cu grija de...Citeste continuarea

Ciorbita ardeleneasca

Postat de: geobucataras in Ciorbe

Inainte de a pune ciorba la foc , fierbem oasele mai intai separat, dupa ce au fiert oasele le spalam bine. In putin ulei punem la calit morcovul dat prin razatoarea mica si  ceapa taiata...Citeste continuarea

Cartofi la cuptor cu pasta de avocado

Postat de: Valclaudia in Mancaruri de post

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem dupa preferinta. Asezam cartofii in tava cuptorului, adaugam 4-5 linguri de ulei si amestecam cu mainile cartofii sa se unga pe toata suprafata cu...Citeste continuarea

Cornuri insiropate

Postat de: mon in Dulciuri

Impartim faina in doua castroane la fel procedam si cu celelalte ingrediente.Toate la impartim in doua mai putin cacaua.Aluatul alb il framantam 20 minute apoi il lasam la dospit.In cealalta parte...Citeste continuarea

Ciorba rapida de legume cu leustean

Postat de: mitinita in Ciorbe

Punem supa de pui intr-o oala si o infierbantam. Intre timp, curatam toate legumele si le dam prin robot. Lasam legumele cat de mari dorim noi sa fie. Cand incepe sa clocoteasca supa punem...Citeste continuarea

Cartofi aurii la cuptor

Postat de: mitinita in Mancaruri de post

Curatam cartofii,ii spalam si ii taiem in cubulete de marime egala. Ii scurgem in strecuratoare. Facem un amestec din boia de ardei, pudra de usturoi,de ceapa,sare si piper. Punem intr-un...Citeste continuarea

Chiftelute la cuptor

Postat de: mitinita in Porc

Ceapa si morcovul se dau pe razatoare. Amestecam toate ingredientele. Nu este nevoie de sare,amestecul de condimente contine si sare. Intr-o tava punem putin ulei si o dam la cuptor sa se...Citeste continuarea

Cartofi cu maioneza la cuptor

Postat de: caroline in Aperitive / Garnituri

Cartofii ii curatam de coaja,ii spalam si ii taiem in 4 pe lung.Ii punem la fiert in apa rece cu sare . Cand au fiert ii scurgem de apa si ii lasam sa se raceasca. Ii amestecam cu maioneza...Citeste continuarea

Chec cu lamaie si caramel

Postat de: rhapsody in Prajituri

1. Preincalzim cuptorul la 190 grade celsius. 2. Punem ouale intr-un vas si le mixam spuma (pana cand cresc in volum si se deschid la culoare) cu zaharul. 3. Adaugam uleiul, mixam 1 minut,...Citeste continuarea

Cartofi si dovleac la cuptor

Postat de: simona72 in Aperitive / Garnituri

In tava mare a aragazului punem hartie de copt. Spalam cartofii, cu tot cu coaja, cu un burete abraziv. Spalam si dovleacul, fara sa-i inlaturam coaja, ii taiem capetele si-l curatam de seminte....Citeste continuarea

Cornulete fragede cu nuca

Postat de: AlexandraOrdean in Dulciuri

Intr-un bol se pun toate ingredientele Se amesteca Se adauga faina pana se formeaza un aluat care poate fi "manuit" bine Formati cornulete de aproximativ 5-10 cm sub forma de...Citeste continuarea

Crochete cu chimen

Postat de: ilinca_rox in Aperitive / Garnituri

Intr-ul bol se pune faina, cu putina sare si praful de copt. Se adauga oualele, apa, laptele si chimenul si se amesteca. Coca obtinuta se intinde si se taie in fasii. Se unge tava  cu...Citeste continuarea

Cheesecake Padurea Neagra

Postat de: privatelaura in Torturi

Pornim cuptorul, la foc mediu. Cu ajutorul unui robot, macinam biscuitii. Untul il topim si il turnam peste compozitia de biscuiti. Amestecam foarte bine. Pregatim o forma de copt, rotunda (eu...Citeste continuarea

Ciorbă de gâscă

Postat de: panacris in Ciorbe

Carnea se pune la fiert în apă rece, nesărată ;) După ce dă primul clocot se spumează, apoi se adaugă 2 linguri de sare. Între timp zarzavaturile curățate și spălate se...Citeste continuarea

Chiftele de porc cu arome indiene

Postat de: papabundetot in Porc

Intr-un castron mai mare am pus carnea, peste ea am pus mai apoi ciupercile si usturoiul date prin blender pentru a le marunti, apoi restul de ingrediente, ouale (sunt suficiente 2 oua, eu am avut...Citeste continuarea

Chiftele cu sos marinat

Postat de: Adi75 in Mancaruri cu carne

Se amesteca carnea cu usturoiul dat prin razatoare sau strans cu clestele special pentru usturoi, pesmetul, ouale, patrunjelul tocat marunt, sare, piper. Se omogenizeaza compozitia bine dupa care...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare

Postat de: Adi75 in Ciorbe

Se pun oasele la fiert in cca 4 L apa, se curata zarzavaturile si se taie cubulete. Supa trebuie spumata. Cand carnea se desprinde usor de pe oase le scoatem afara, lasam supa sa se aseze si o...Citeste continuarea

Cornulete cu gem de gutui

Postat de: mitinita in Prajituri

Scoatem aluatul de foietaj din congelator. Pe masa de lucru presaram faina. Intindem cu sucitorul aluatul de foietaj,pana obtinem grosimea dorita. Taiem patrate uniforme si punem in...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare

Postat de: ralu_ca in Ciorbe

Am taiat morcovul rondele subtiri, iar ceapa o taiem marunt. Punem carnea tocata intr-un castron, adaugam orezul ales si ouale. Condimentam cu sare , piper , putina boia, dar si putin bulion...Citeste continuarea

Cupcakes cu cafea

Postat de: timea in Prajituri

Mixam ouale intregi cu un varf de sare pana se deschid la culoare, adaugam zaharul si zaharul vanilat si mixam inca 3-4 minute. Turnam untul topit caldut si apoi cafeaua, mixand dupa fiecare. La...Citeste continuarea

Cosulete aperitiv cu Miez de Lapte

Postat de: deyutzky in Aperitive / Garnituri

Aplatizam feliile de paine cu ajutorul sucitorului. Le dam coaja jos si o lasam deoparte.   Ungem 4 forme de briose cu unt si punem in fiecare forma cate o felie de paine. Intr-un...Citeste continuarea

Cozonacei cu rahat, mac si nuca de...

Postat de: Ina in Dulciuri

Ingredientele pentru aluat le-am pus in masina de paine, pe program de framantat si dospit, timp in care m-am ocupat de umplutura. Am pus laptele cu zaharul la fiert, iar cand a inceput sa...Citeste continuarea

Ciorba de ciuperci brune

Postat de: Valclaudia in Ciorbe

Curatam ciupercile, desprindem coditele, apoi le spalam. Spalam ardeiul si frunzele de salata. Trecem prin robot coditele ciupercilor si frunzele de salata. Feliem palariutele...Citeste continuarea

Crap la cuptor cu mere, lamaie si...

Postat de: vero_closca in Crap / Caras

Se curata bine pestele si se desface pe spate. Se unge o tava cu uleiul de masline si se aseaza pestele. Acesta se presara cu sare si piper si se cresteaza in zonele unde este mai gros (pe spate)...Citeste continuarea

Clatite cu ciocolata si budinca de...

Postat de: petruta_ionela84 in Dulciuri

Pt clatite : Mixam ouale cu zaharul, adaugam laptele, ciocolata topita, faina in ploaie, cacaua si  esenta de rom. Coacem clatitele intr-o tigaie pt aprox 2 minute pe fiecare parte Punem...Citeste continuarea

Chec tigrat

Postat de: rena in Prajituri

Separam albusurile de galbenusuri. Batem la mixer albusurile cu un praf de sare si jumatate din zahar pana devine o spuma groasa si sticloasa. Adaugam galbenusurile,untul topit,laptele si...Citeste continuarea

Ciorba de legume cu oase proaspete...

Postat de: geobucataras in Ciorbe

Curatam toate legumele si le taiem cubulete .Inainte de pune ciorbita pe foc fierbem separat oasele, dupa ce am fiert oasele punem toate legumele la fiert cu oasele si lasam sa fiarba la foc mediu...Citeste continuarea

Cornulete cu rahat

Postat de: Renataedina in Prajituri

Ingredientele se amesteca intr-un bol, se imparte in patru bucati. Pe fiecare bucata se intinde si se unge cu untura calda si se ruleaza. Dintr-o rulada iese aproximativ 20 - 25 de cornulete....Citeste continuarea

Chec aperitiv mozaic

Postat de: postavaru in Aperitive / Garnituri

Mixam ouale cu sare pana cand devin spumoase apoi adaugam smantana si mixam in continuare. Amestecam faina cu praful de copt si o adaugam peste oua amestecand pana cand se incorporeaza. Sunca o...Citeste continuarea

Chiftelute de cous cous

Postat de: GretaRachita in Aperitive / Garnituri

Mai intai de toate am fiert cartofii, i-am curatat si i-am dat pe razatoare. Intre timp am pregatit cous cous-ul urmand instructiunile de pe ambalaj. Am curatat si dat pe razatoare morcovii....Citeste continuarea

Chec cu nuca - Reteta gustoasa...

Postat de: AlexandraOrdean in Dulciuri

Cum se prepara Chec cu nuca - Reteta gustoasa pentru un desert pufos Se separa albusele de galbenusuri Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, zaharul adaugat treptat si zaharul...Citeste continuarea

Ceafa de porc la gratar cu piure si...

Postat de: AlexandraOrdean in Mancaruri cu carne

Ceafa se spala bine, se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la marinat aproximativ 30-40 minute Curatam cartofii, ii spalam bine, taiem cubulete si ii punem la fiert in apa cu sare...Citeste continuarea

Cheesecake cu afine si ciocolata alba

Postat de: miha in Prajituri

Baza: Intr-un castron punem faina. Facem o gaura in mijloc si punem untul rece, taiat cubulete, zaharul, galbenusul, praful de copt si un praf de sare. Amestecam repede cu varful degetelor,...Citeste continuarea

Ciolan afumat la cuptor...

Postat de: Constelatialeu in Porc

Ciolanul afumat il asezam frumos intr-un vas de yena,il ungem cu ulei de masline si turnam sampania peste el si dam la cuptor cca 3 ore la foc molcom.....cam asta-i treaba cu ciolanul, se serveste...Citeste continuarea

Chiftelute de pui

Postat de: JulyCris in Pui

Usturoiul se curata si se piseaza bine. Carnea tocata se amesteca cu oul intreg. Se adauga usturoiul, patrunjelul, sare si piper dupa gust si se amesteca bine pana la omogenizarea completa a...Citeste continuarea

Ciorba de burta

Postat de: JulyCris in Ciorbe

Se pun oasele de vita, spalate in prealabil, intr-o oala (oala de 3 l) la fiert. Se ia spuma (eu arunc prima apa). Cand nu se mai formeaza spuma, se adauga legumele intregi. Un morcov se da pe...Citeste continuarea

Cozonaci

Postat de: JulyCris in Dulciuri

Se cerne faina. Intr-un vas se incalzeste laptele cu toata cantitatea de zahar si esentele. Se lasa la racit. Cuptorul trebuie sa fie incalzit ,ca si in bucatarie de altfel. Se pregateste...Citeste continuarea

Covrigi polonezi

Postat de: mena29 in Dulciuri

Eu am pus toate ingredientele pentru aluat in masina de facut paine si am selectat programul pentru framantat si dospit aluaturi dar il putem pregati ca pe cel de  cozonac. Cernem faina...Citeste continuarea

Chec marmorat

Postat de: babi5 in Prajituri

Am separat ouale, apoi am adaugat putina sare la albusuri si am inceput sa le mixez bine. Cand albusurile sunt bine batute se adauga zaharul treptat, zaharul vaniliat si esenta de lamaie. Apoi...Citeste continuarea

Chec aperitiv cu salam

Postat de: babi5 in Aperitive / Garnituri

Se spala ardeiul si se taie cubulete mici, castraveciori se taie cubulete mici la fel si salamul.  Intr-un castron spargem ouale si le mixam bine pana isi maresc volumul, apoi adaugam...Citeste continuarea

Clatite umplute cu carne

Postat de: danakarin in Mancaruri cu carne

Prima data am pregatit umplutura. Am curatat si taiat marunt ceapa si usturoiul, le-am calit in unt intr-o tigaie mai adanca, am adaugat carnea tocata si am lasat sa se prajeasca nitel, am pus...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]