A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Cotlet de porc cu piure de mazare...

Postat de: nico15 in Porc

Cotletul de porc il curatam(de piele si grasimi), vom lasa doar carnea si osul(curat), ungem cu ulei si punem pe gratarul incins, acoperim osul sa nu se arda cu folie de alumiu. Lasam cat sa...Citeste continuarea

Cartofi cu branza la cuptor

Postat de: andiii00 in Aperitive / Garnituri

         Se taie cartofii felii groase,se ia o tava se aseaza cartofi, se pune uleiul, se pipereaza si sareaza ,se adauga apa si se introduce tava in cuptor pana cand...Citeste continuarea

Cannelloni cu carne

Postat de: Toamna07 in Cannelloni

Mod de preparare carne si umplerea pastelor : Intr-o tigaie mare incingem uleiul si punem la calit, la foc mic, ceapa tocata marunt, usturoiul curatat si zdrobit. Adaugam carnea si o lasam...Citeste continuarea

Ciorba ardeleneasca de varza dulce...

Postat de: Sidy in Ciorbe

Curatam morcovul si ceapa si le taiem felii. Varza o taiem marunt, patratele cu latura de 1-1,5 cm. Costita o taiem bucati si o punem la fiert intr-un litru de apa, o lasam asa vreo 30 de...Citeste continuarea

Cescute cu crema si cirese

Postat de: alba_zori in Dulciuri

Am pregatit minunatiile astea asa: am pus intr-un bol de plastic mai incapator toate ingredientele in ordinea scrisa, zaharul praf cernut cu oul l-am batut bine pana a facut spuma si am...Citeste continuarea

Cum se face coliva pas cu pas

Postat de: susu in Dulciuri

Cum se face coliva. 1) Cu o zi inainte de a pregati coliva ne ocupam de nuca. Se curata mai intai fiecare bucatica sau jumatate de nuca in parte pentru a nu ne trezi ca ne spargem dintii. Se da...Citeste continuarea

Cum se fierbe porumbul

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

. Se curata fiecare stiulete de panuse si de matase. Se pastreaza cateva panuse pentru a pune intr-o oala pe fund, se aseaza porumbul rupt in doua, se acopera cu alte frunze de panuse si se umple...Citeste continuarea

Cartofi prajiti cu carnati si...

Postat de: timea in Aperitive / Garnituri

Sa va mai zic si cum se face? :) Curatam si spalam cartofii, ii taiem felii si ii prajim in ulei incins. Scoatem cartofii din ulei cu o paleta si punem peste ei sare si piper. Carnatii ii...Citeste continuarea

Cupcakes brownies cu zmeura si...

Postat de: cristinne in Prajituri

Se amesteca ouale cu zaharul brun. Se topeste untul cu 150 de gr ciocolata. Se adauga peste oua. Se pune si cacaoa neagra (daca nu e neagra de calitate, mai bine renuntati la ea si mai puneti 100...Citeste continuarea

Ceafa fragezita

Postat de: Maria68 in Porc

Intr-un vas turnam berea  si adaugam lamaia taiata felii, precum si boiaua, sarea si piperul. Se pune carnea in acest amestec si se lasa  la rece pentru 30 de minute ca sa se marineze....Citeste continuarea

Cornuri cu ciocolata - Croissants

Postat de: miha in Prajituri

Intr-un castron punem faina. Facem o gaura in mijloc, punem drojdia, sarea, zaharul, untul taiat cubulete si laptele rece. La inceput se amesteca cu o furculita pana faina se transforma in coca,...Citeste continuarea

Cherry cupcakes

Postat de: Poliana in Prajituri

Ingredientele sa fie la temperatura camerei, da? Asa vom lucra mult mai usor cu ele, si vom obtine o compozitia perfecta. Untul il mixam cu zaharul pana devine ca o crema pufoasa si aerata....Citeste continuarea

Coaste de porc cu sos de cirese

Postat de: gurita_ta2005 in Porc

Intr-o tigaie de pun costitele de porc se condimenteaza, se adauga uleiul de masline, se pune un capac si se pun la foc potrivit. Se lasa 5-10 minute pe fiecare parte, ca sa se prajeasca bine. Se...Citeste continuarea

Cheesecake cu lapte condensat ( Copt)

Postat de: mimmi in Prajituri

Sfarmam biscuitii in robotul de bucatarie sau ii punem intr-o punga si cu ajutorul facaletului ii sfarmam. Ii amestecam cu untul topit si tapetam o forma rotunda (care la randul ei este...Citeste continuarea

Cornulete foitaj cu banane

Postat de: privatelaura in Prajituri

Se desface aluatul, se taie in patrate mari de 7 x 7 cm. Bananele se curata de coaja si se taie fiecare in 3 bucati.  Se umplu patratele cu banane, se ruleaza si se ung cu ou batut....Citeste continuarea

Cornuri cu ciocolata

Postat de: Geanina87 in Prajituri

Punem drojdia intr-un vas mai mare, adaugam 2 linguri de zahar, laptele cald si 6 linguri faina. Se amesteca totul bine si se lasa asa 15 minute, dupa care se adauga restul de faina, un ou,...Citeste continuarea

Chiftelute gratinate, cu mazare verde

Postat de: Sidy in Curcan

Amestecam bine toate ingredientele pentru chiftelute si cu mana umezita cu apa facem chiftelutele, apoi le punem intr-un vas termorezistent uns cu putin unt sau ulei.Eu le-am pus in vasul roman pe...Citeste continuarea

Cartofi la cuptor cu condimente

Postat de: babyally in Aperitive / Garnituri

Se aseaza cartofii unul cate unul in tava unsa, si se baga la cuptor, circa 40 min Citeste continuarea

Ciorba de dovlecei

Postat de: roxanabucataras in Ciorbe

Am taiat ceapa si morcovii si i-am pus la fiert in apa cu sare. Am curatat dovleceii de coaja, i-am taiat pe jumatate - pe lung si le-am scos miezul. Am taiat pe lung fasii, apoi cuburi. I-am...Citeste continuarea

Cartofi din biscuiti si rahat

Postat de: privatelaura in Prajituri

Se topeste rahatul intr-o cratita cu putina apa. Cu autorul unei ustensile de tasat cartofi, presam rahatul ca sa se topeasca mai usor. Dupa ce s-a topit, luam de pe foc. Biscutii se rup...Citeste continuarea

Conopida cu maioneza

Postat de: timea in Mancaruri de legume

Spalam conopida o desfacem in floricele mai mic si le punem la fiert in apa clocotita cu sare. Cand conopida e fiarta, scurgem de apa lasam cateva minute sa se raceasca usor apoi le zdrobim cu...Citeste continuarea

Clatite cu ciuperci si mozzarella

Postat de: Toamna07 in Aperitive / Garnituri

Ciupercile le spalam si le taiem in cubulete. Ceapa o tocam marunt si o punem la calit in 50 g unt, iar cand incepe sa se rumeneasca punem ciupercile si le lasam cateva minute sa se inmoaie,...Citeste continuarea

Caras cu lamaie si usturoi, la cuptor

Postat de: medioto59 in Peste

Pestele se curata,se spala si se lasa la scurs. Usturoiul se curata ,apoi se zdrobeste .Facem un amestesc din usturoiul zdrobit ,uleiul de masline,sucul de lamaie,boia,rozmarin ,sare si piper.Cu...Citeste continuarea

Ciorba de pui cu smantana

Postat de: bylaura in Supe/Ciorbe

 Se spala si se  toaca legumele marunt (ceapa, morcov, ardei gras, pastarnac) si se pun la fiert intr-o oala cu cca 3-4 l. apa cu putina sare.  Cand legumele au fiert se adauga...Citeste continuarea

Cheesecake cu coacăze roşii

Postat de: diaconta in Prajituri

Pregatim foaia de tarta. Cernem faina intr-un bol,adaugam zaharu,sarea si praful de copt. Intr-un alt bol amestecam galbenusurile cu otetul si smantana.. Peste faina pune bucatelele de...Citeste continuarea

Cartofi noi la cuptor

Postat de: timea in Mancaruri de legume

Asadar punem cartofii in apa si dam jos pielea aceea subtire cu un cutit. Taiem cartofii in doua, ii asezam in tava unsa cu putin ulei, presaram sare si piper si gata. Dam la cuptor la...Citeste continuarea

Cornuri de Bratislava (POZSONYI...

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Aluat. Incalzesti usor laptele si pui in el drojdia. Lasi la dospit 5 minute. Pregatesti intr-un bol faina peste care ai adaugat ouale, zaharul, untul topit si racit si sarea. Adaugi laptele...Citeste continuarea

Chec aperitiv umplut cu rulouri de...

Postat de: Sidy in Aperitive / Garnituri

Separam albusurile de galbenusuri, presaram pe ele putina sare si le mixam bine pina se intaresc. Intr-un alt bol avem galbenusurile la care adaugam faina amestecata cu praful de copt ,...Citeste continuarea

Chiftelute cu ardei si cimbru

Postat de: mihaelar63 in Mancaruri cu carne

 Se amesteca toate ingredientele bine .  Cu mana  unsa cu ulei se formeaza chiftelute care se prajesc in ulei incins . Scoateti pe servet de hartie absorbant ....Citeste continuarea

Coada de stiuca cu rosii si leurda

Postat de: mihaelar63 in Peste

Stiuca curatata si spalata si increstata sin loc in loc ,se sareaza din timp si se stropeste cu zeama de lamaie . Se aseaza intr-o tava de sticla termorezistenta insotita de rosii...Citeste continuarea

Cheesecake cu roşii

Postat de: madi_marin in Aperitive / Garnituri

]ntr-un castron se amestecă brânza cu smântână cu brânza sărată, ouăle crude, oul fiert tare şi tăiat cubuleţe, măslinele, făina, pătrunjelul tocat şi un praf...Citeste continuarea

Ciorba de fasole pastai cu piept de...

Postat de: gurita_ta2005 in Ciorbe

Curatam fasolea pastai la capete si o rupem in doua. Se spala bine si se pune la fiert impreuna cu pieptul de pui. Adaugam 2 linguri de vegeta si intre timp taiem morcovii felii, ardeiul si...Citeste continuarea

Cartofi la cuptor cu rozmarin

Postat de: angyb in Aperitive / Garnituri

Se curata cartofii de coaja, se spala bine si se taie cubulete (sau daca doriti felii lungi). Se pun cartofii intr-o tava unsa cu ulei si se condimenteaza cu sare, piper si rosmarin. Se dau la...Citeste continuarea

Ciocanele cu ciuperci la cuptor

Postat de: angyb in Pui

Ciocanele spalate se condimenteaza cu sare, piper, vegeta si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei de masline. intr-un castron se amesteca ciupercile cu gogosarul taiat felii subtiri si se adauga...Citeste continuarea

Chec aperitiv, o reteta gustoasa si...

Postat de: dakris in Aperitive / Garnituri

Iata cum se prepara Chec aperitiv, o reteta gustoasa si economica Ouale se mixeaza pana devin o spuma. Se adauga uleiul, putin cate putin, se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt,...Citeste continuarea

Chili con Carne

Postat de: deliciousflavours in Mancaruri cu carne

Tocam ceapa marunt si o punem la calit in putin ulei de masline. Adaugam carnea tocata si amestecam sa se marunteasca bine in timp ce se coaguleaza. Dupa cateva minute, adaugam usturoiul pisat,...Citeste continuarea

Ciuperci la cuptor

Postat de: mamaieelena in Mancaruri de legume

Ciupercile spalate se pun intr-o tava incapatoare, se sareaza si pipereaza, iar pe deasupra se pune uleiul si apa. Se da la cuptorul incins la 250 grad (rapid) si se lasa pana s-au copt bine nu...Citeste continuarea

Cannelloni cu branza si verdeata

Postat de: rocsi_1612 in Cannelloni

Intr-un bol punem branza. Ceapa o spalam si o taiem rondele. Mararul si patrunjelul il spalam si il tocam marunt. Punem peste branza verdeata si ceapa, apoi dam gust cu sare si piper. Punem si...Citeste continuarea

Costita de miel cu ceapa si tarhon

Postat de: mihaelar63 in Oaie

Costita de miel bine spalata si portionata o sarati si o prajiti in untura de porc proaspata .Amestecati usor din cand in cand .  Daca carnea a facut crusta aruncati ceapa verde tocat si...Citeste continuarea

Ciorba de fasole pastai

Postat de: medioto59 in Ciorbe

Se curata, se spala si se taie rondele atat morcovul cat si pastarnacul si se pun la fiert in apa cu sare. Adaugam si ceapa curatata (eu o las intreaga si apoi cand este fiarta o scot). Lasam sa...Citeste continuarea

Chiftelute de dovlecei cu crema de...

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

Curatam dovleceii si ii dam prin razatoarea cu ochiuri mari,il saram si il stoarcem bine, Ceapa o dam prin razatoare sau o tocam marunt, Adaugam si restul de ingrediente si amestecam bine,...Citeste continuarea

Cornuri cu ciocolata

Postat de: Elena_Daria in Dulciuri

Aluat: Punem faina intr-un vas mai mare si facem o adancitura in mijloc. In adancitura punem oul, zaharul, sarea, drojdia, putina apa si amestecam. Lasam 15 minute sa "creasca"...Citeste continuarea

Ciorba de pui cu afumatura

Postat de: susu in Pui

Se caleste ceapa alba tocata marunt, se adauga morcovul ras mic si apoi ardeiul tocat iar la sfarsit condimentele. Puiul portionat il punem in 3 l apa si spumam ori de cate ori avem nevoie,...Citeste continuarea

Chec cu cacao, reteta simpla pentru...

Postat de: Alinutza80 in Prajituri

Cum se prepara Chec cu cacao, reteta simpla pentru un desert perfect: Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile cu un praf de sare si coaja de lamaie pana se intaresc,...Citeste continuarea

Capsuni cu zahar

Postat de: roxanabucataras in Dulciuri

Am spalat bine capsunele si le-am rupt coditele. Le-am pus intr-un bol si le-am taiat in 2 sau 3 bucati fiecare. Deasupra am pus zaharul si le-am dat la frigider 20 minute.   Citeste continuarea

Carrot Cake

Postat de: gatiticuspor in Torturi

Intr-un castron incapator puneti zaharul, ouale batute putin cu o furculita, uleiul, stafidele, morcovul dat prin razuitoarea mare si coaja de portocala razuita. Amestecati totul bine. Apoi...Citeste continuarea

Cartofi noi cu verdeata

Postat de: adela1981 in Aperitive / Garnituri

Cartofii ii curatam  si spalam, ( eu am avut de import si erau marisori ) si ii taiem in patru ( depinde de cat de mari sunt). Intr-un vas termorezistent asezam hartie de copt si asezam...Citeste continuarea

Cartofi noi la cuptor

Postat de: ela in Mancaruri de legume

Curatam cartofii si ii punem la fiert in apa cu sare pana se inmoaie putin.Ii lasam sa se racoreasca putin,apoi ii taiem felii mai groase. Ungem un vas termorezistent cu unt(eu am folosit un...Citeste continuarea

Ciuperci umplute

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Ciupercile le spalam si le lasam pe un prosopel curat sa se scurga apa. Scoatem coditele si le taiem bucatele. Ceapa verde o spalam, partea alba o tocam marunt iar cozile le facem rondele....Citeste continuarea

Clafoutis cu visine

Postat de: Maria68 in Dulciuri

Pregatim vasul de copt, pe care il  ungem cu putin unt si tapetam cu un pic de faina. Dupa care asezam visinele (fara samburi).  Faina si ouale se mixeaza, adaugand treptat cele doua...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]