A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Cheesecake

Postat de: Elena_Daria in Dulciuri

Aluat: Intr-un vas punem untul moale, oul, zaharul pudra si mixam amestecam bine cu mana. Se adauga faina si se framanta. Se formeaza o bila de aluat care se inveleste in folie alimentara si...Citeste continuarea

Ciorba dulce de vitel

Postat de: panacris in Ciorbe

Carnea se pune la fiert in apa rece cu putina sare, cca. 40 de minute la foc tare, se spumeaza dupa primul clocot. Zarzavatul si legumele se curata, se taie marunt si se adauga la ciorbita. Dupa...Citeste continuarea

Cupcakes cu spumă de zmeură şi...

Postat de: madi_marin in Prajituri

Ciocolata, untul şi zahărul se pun la foc mic într-o crăticioară să se topească. Se toarnă apoi într-un castron. Se adaugă ouăle pe rând amestecând bine după...Citeste continuarea

Ciorba de fasole ardeleneasca

Postat de: gurita_ta2005 in Ciorbe

Fasolea se lasa peste noapte in apa.A doua zi se pune la fiert,cand apa a fiert se scurge si se pune la fiert tot in apa calda,pentru ca daca e rece se intareste bobul de fasole si se fierbe mai...Citeste continuarea

Carnaciori de bere in aluat

Postat de: Maria68 in Aperitive / Garnituri

Pe masa presarata cu faina se intinde aluatul decongelat in prealabil, la temperatura camerei.  Din aluat taiem fasii de exact dimensiunea carnaciorilor si apoi rulam in aluat . Dupa care...Citeste continuarea

Cas la borcan

Postat de: gaby_d in Conserve

Am avut un cas de 10 kg foarte bine dospit! Nu trebuie sa curga zer cand il strangeti in mana. I-am curatat cu grija coaja, cu un cutit mic si subtire, l-am taiat in 4, apoi in felii, le-am pus...Citeste continuarea

Cartofi cu smantana

Postat de: rhapsody in Mancaruri de legume

1. Cartofii curatati ii taiati cuburi si ii spalati. 2. Taiati ceapa si puneti-o la calit in ulei. 3. Adaugati cartofii, laptele si apa si amestecati. 4. Lasati la foc mediu pana s-au...Citeste continuarea

Cupe pentru inghetata / crema

Postat de: rhapsody in Dulciuri

1. Laptele si zaharul le amestecam si le punem intr-o cratita pe foc mic (pana ce fierb). 2. Turnam laptele fierbinte peste faina de orez si amesetcam bine. 3. Adaugati si o cana de faina...Citeste continuarea

Cuburi de porc in sos dulce-acrisor

Postat de: Alinutza80 in Porc

Se taie carnea in cuburi nici mari, nici mici. Legumele se spala si se sterg. Se toaca marunt ceapa si ardeii, iar rosiile se lasa intregi. Intr-o tigaie se pune uleiul, iar cand s-a...Citeste continuarea

Cartofi noi la cuptor

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Cartofii se curata de coaja si se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare timp de 15-20 minute. Cand sunt gata, se scurge apa si se adauga in tava peste sosul format de la pulpele de pui....Citeste continuarea

Covrigi - Bretzel

Postat de: Poliana in Piine

Drojdia o punem intr-un vas impreuna cu apa calduta (nu fierbinte) si zaharul. Amestecam putin, si lasam 10 minute la odihna. Faina o cernem si o punem intr-un castron incapator, facem o...Citeste continuarea

Ciocolata cu merisoare si goji

Postat de: RuxyRux in Vegan / Raw vegan

Modul de preparare este unul extrem de usor. Se topeste untul de cacao intr-un vas pus deasupra unui alt vas cu apa fierbinte. Se asteapta sa se topeasca cateva minute amestecand din cand in...Citeste continuarea

Ciorbă de fasole verde(de post)

Postat de: Ade200 in Ciorbe

Se curăţă şi se taie legumele, după forma dorită. Se pu în apă la fiert, cu puţină sare. Când clocotesc se pune fasolea ruptă bucăţele. Când sunt toate fierte, se...Citeste continuarea

Chiftelute de zucchini cu sos de...

Postat de: adasev12 in Aperitive / Garnituri

Zucchini se curata doar partial, daca sunt loviti sau juliti, daca nu se lasa cu coaja, fiind cruzi. Se dau pe razatoarea mica, se pune sare si piper, si se lasa macar jumatate de ora , sa lase...Citeste continuarea

Ciorba de iepure

Postat de: Geanina87 in Ciorbe

Mai intai spalam carnea de iepure bine-bine, o proportionam si o punem in apa la fiert. Cand da in clocot, schimbam apa, iar cand incepe iar sa fiarba spumuim bine. In momentul in care carnea este...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare cu afumatura

Postat de: rocsi_1612 in Ciorbe

Spalam putin costita. Intr-o oala punem cam 6-7 litri apa si adaugam si costita. Punem pe foc si cand da sa fiarba spumam putin. Ceapa o curatam, o spalam si o tocam marunt. Morcovul il curatam,...Citeste continuarea

Ciuperci umplute

Postat de: andreea_angelo in Aperitive / Garnituri

Ciupercile spalate bine si lasate la scurs. Intre timp tocam cotoarele ciupercilor si le calim impreuna cu ceapa Dupa ce s-au racit adaugam intr-un bol ceapa calita cu cotoarele ,cutia de pate,...Citeste continuarea

Conopidă pané ….altfel

Postat de: diaconta in Mancaruri de legume

Conopida se desface buchetele si se fierbe in apa cu sare.Nu o fierbem prea mult altfel se va împrastia.O scurgem si o lasam sa se raceasca. Batem ouale cu putina sare,punem faina pana...Citeste continuarea

Cas de oi framantat la borcane

Postat de: iri_love in Conserve

Casul se taie bucati, apoi se sareaza pe ambele parti si se lasa peste noapte sa se lase zerul.     A doua zi se framana casul cu mana sau se da pe razatoare si se aseaza...Citeste continuarea

Cremes a la Alina

Postat de: Alinutza80 in Prajituri

Am pus aluatul pentru foietaj la dezghetat si intre timp m-am apucat de crema, care se face asa: Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se amesteca cu 6 linguri de zahar, zaharul...Citeste continuarea

Ciuperci la tigaie

Postat de: Alinutza80 in Mancaruri de legume

Ciupercile se curata si se spala bine. Se pune la fiert o oala cu apa cu sare si cand a inceput sa fiarba se pun ciupercile la oparit pentru 2-3 minute. Intre timp se curata usturoiul si se...Citeste continuarea

Clatite americane

Postat de: mon in Dulciuri

Mixam galbenusurile cu zaharul pana se albesc.Turnam treptat laptele,esenta alternand  cu faina amestecata cu praful de copt.Incorporam albusurile batute spuma cu un praf de sare.Compozitia...Citeste continuarea

Clatite umplute cu piept de pui

Postat de: Elena_Daria in Pui

Curatam ceapa, o tocam marunt apoi spalam ardeiul si il taiem cubulete. Intr-o tigaie punem ceapa la calit in putin ulei. Dupa ce s-a inmuiat putin adaugam ardeiul, putina sare si le lasam la...Citeste continuarea

Ciorba acra cu bors si multe legume

Postat de: mamaieelena in Ciorbe

Legumele se curata ,se spala si se vor taia in dimensiuni nu prea mici(se vor vedea in fotografii) si se vor pune in apa clocotita la fiert. Borsul se pune intr-o oala separat la fiert si cand da...Citeste continuarea

Cornuri cu finetti si rahat

Postat de: LadyCrs in Dulciuri

Punem făina într-un castron. Încălzim apa. Facem o găurică și pregătim maiaua ( punem sarea, zahărul, zahărul vanilat, drojdia, coaja de lămâie și apa puțin câte...Citeste continuarea

Cartofi noi cu usturoi la cuptor

Postat de: Elena_Daria in Aperitive / Garnituri

Cartofii se spala si se curata de coaja cu un burete abraziv(daca nu avem burete atunci ii razuim de coaja). Intr-un vas mai mare punem uleiul, 6 cateii de usturoi pisati, sarea si putin piper,...Citeste continuarea

Ciorba de fasole

Postat de: Maria68 in Ciorbe

Fasolea se alege de impuritati, se spala in mai multe ape si se pune la fiert in apa fara sare, sau se poate pune la inmuiat  in apa rece de seara pana a doua zi ( in cazul in care fasolea...Citeste continuarea

Clafoutis cu caise

Postat de: Criss in Prajituri

Se mixeaza bine ouale cu zaharul si vanilia pana amestecul devine cremos. Se adauga faina cernuta in ploaie , apoi laptele . Se toarna compozitia in tava unsa cu unt si tapetata cu faina, se aseza...Citeste continuarea

Cheesecake cu capsune

Postat de: Poliana in Prajituri

Pregatim crusta . Untul il topim la foc mic, apoi il lasam deoparte. Macinam biscuiti la robot, sau manual cu sucitorul, si turnam peste ei untul topit. Pregatim o tava cu diametrul de 24 cm cu...Citeste continuarea

Cas de oi la tigaie

Postat de: iri_love in Aperitive / Garnituri

Nu am dat cantitatea de cas ,deoarece fiecare isi face dupa preferinta cat de mult pofteste.    Deci: se iau bucatile de cas si se taie cuburi. Intr-o tigaie se aduga untul care...Citeste continuarea

Ciuperci pane

Postat de: iri_love in Aperitive / Garnituri

Se iau ciupercile si se spala, se rup usor palariile in bucati mai mari. Sse pun la scurs pe un prosop. Se trec prin faina si apoi prin ouale batute spuma in care au fost adaugat sare si piper...Citeste continuarea

Chiftelute de curcan

Postat de: Steffy in Aperitive / Garnituri

Se toaca marunt ceapa si usturoiul. Se adauga peste carnea tocata impreuna cu oul si condimentele. Se modeleaza chiftelutele cu mana umezita si se prajesc in uleiul incins. Se servesc alaturi...Citeste continuarea

Conopida cu maioneza

Postat de: miremirc in Aperitive / Garnituri

Fierbem buchetelele de conopida in apa cu sare. Strecuram dupa 20 de minute si lasam sa se raceasca. Pregatim maioneza . O amestecam cu smantana, piperul, cateii de usturoi si sarea....Citeste continuarea

Cartofi cu branza si parmezan

Postat de: mamaieelena in Aperitive / Garnituri

Cartofii curatati spalati si taiati cuburi se pun la fiert in apa cu sare. Branza rasa si parmezanul ras separat. Cartofii fierti si scursi de apa se pun intr-o cratita in care am topit untul,...Citeste continuarea

Ceafa de porc la gratar cu...

Postat de: medioto59 in Mancaruri cu carne

Mod de preparare:  Bucatile de ceafa se spala,se usuca cu un prosop absorbant si se condimenteaza cu sare dupa placul fiecaruia dupa care se aseaza intr-un vas. Se face un bait   din...Citeste continuarea

Clatite umplute cu branza si...

Postat de: Sidy in Dulciuri

Clatitele le preparam dupa metoda obisnuita fiecareia dintre noi.  Intre timp preparam crema de brinza din ingredientele mai sus mentionate,la care adaugam si stafidele care au fost...Citeste continuarea

Ciuperci pane

Postat de: alinutzika in Aperitive / Garnituri

Ciupercile se spala bine. Se taie coditele si apoi palarioareele se feliaza la o grosime de max. 1 cm. Se condimenteaza pe ambele parti. Ouale se bat bine apoi se adauga iar condimente si faina....Citeste continuarea

Ciorbă de legume

Postat de: diaconta in Ciorbe

Conopida se desface buchetele.Ceapa se taie foarte marunt.Celalate legume se taie in forma si marimea dorita. Ceapa o punem sa fiarba in apa in care am adaugat putina sare....Citeste continuarea

Chiftelute indiene de spanac si...

Postat de: mitinita in Aperitive / Garnituri

Cartofii se dau pe razatoare,iar spanacul se taie in bucati mari.  Tocam usturoiul marunt. Se amesteca toate ingredientele,se formeaza chiftelute si se prajesc in tigaie. Se scot pe...Citeste continuarea

Carnati in foi de placinta

Postat de: Zamfira in Aperitive / Garnituri

Prajim rondele mici de carnati si le rulam in fasi de foi placinta. Din loc in loc, ungem cu ulei de masline, apoi ungem rulourile cu ulei pe exterior si le dam prin mac.  Putem face si...Citeste continuarea

Ciocanele de pui cu prosciutto...

Postat de: Toamna07 in Pui

Pentru o savoare deosebita incercati sa folositi doar prosciutto crudo ;in nici un caz mezel fiert . Pregatim o tava de copt si o stropim cu ulei de masline.Asezam ciocanelele ,le stropim si pe...Citeste continuarea

Chec cu carne de curcan

Postat de: rhapsody in Curcan

1. Curatam si tocam morcovul si ceapa. 2. Maruntim crutoanele. 3. Amestecam toate ingredientele. 4. Punem compozitia intr-o tava de cozonac tapetata cu hartie de copt. 5. Dam la cuptor 1 h 30...Citeste continuarea

Chec clasic

Postat de: panacris in Prajituri

Galbenusurile se mixeaza cu zaharul, zaharul vanilat si treptat se adauga apa si uleiul. Albusurile se bat spuma, se incorporeaza in crema de oua, se adauga esenta de vanilie, un praf de sare si...Citeste continuarea

Ciorba de oaie taraneasca

Postat de: panacris in Ciorbe

Capatana de oaie se fierbe in apa cu putina sare, neacoperita, cca. 1 ora. Se strecoara zeama in alt vas. Ceapa, usturoiul si morcovul se curata si se toaca marunt, apoi se adauga in zeama de...Citeste continuarea

Crakers cu cartofi si susan

Postat de: rhapsody in Aperitive / Garnituri

1. Amestecam faina cu praful de copt. 2. Punem restul ingredientelor peste faina si framantam bine. 3. Lasam aluatul sa se odihneasca 20 min, apoi il intindem si il taiem (cu formele de...Citeste continuarea

Cartofi noi cu feta si marar la cuptor

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Cartofii se curata, se spala si se prajesc in tuci in baie de ulei. Cand sunt runeni ii scoatem si ii scurgem bine de ulei. Se unge o tava cu unt, se pun cartofii prajiti si se sareaza....Citeste continuarea

Capsuni trase in ciocolata

Postat de: privatelaura in Dulciuri

Se topeste ciocolata cu smantana dulce.  Capsunile se curata de codite si se spala bine. Se trag in ciocolata si se mananca pe indelete :))) Citeste continuarea

Chec din albusuri cu cirese

Postat de: angyb in Prajituri

Albusurile de bat spuma dupa care se adauga zaharul. Cand devine o bezea se adauga faina alba si uleiul. Se toarna in tava (tapetata cu hartie de copt sau ulei si faina alba) 2/3 din compozitie....Citeste continuarea

Cubulete cu mere

Postat de: alinutzika in Prajituri

Albusurile se mixeaza spuma, se adauga treptat zaharul, apoi galbenusurile frecate cu ulei. Amestecand incet, incorporam praful de copt si faina. In tava punem jumatate din blat, apoi adaugam...Citeste continuarea

Clatite pentru copii

Postat de: jolygina in Dulciuri

Amestecam bine galbenusurile cu laptele ,dupa care adaugam aromele ,faina si albusurile spuma la sfarsit pentru a iesi mai pufoase apoi punem si fulgi de cicolata  incingem o tigaie ,daca...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]