A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Crema de zahar ars

Postat de: panacris in Dulciuri

Laptele, zaharul si zaharul vanilinat se pun la fiert in oala de lapte, cea cu pereti dubli, intre timp ouale se bat, atat cat sa se amestece galbenusurile cu albusurile, se adauga in laptele...Citeste continuarea

Creveti la gratar

Postat de: gurita_ta2005 in Peste

Crevetii se clatesc cu apa rece,se pun intr-un castron la marinat cu ulei masline,ii condimentam,stropim cu grapefruit si punem putin vin rosu si lasam la rece 1 ora.Se pun pe gratar,se lasa cca...Citeste continuarea

Chiftelute cu ciuperci si amestec...

Postat de: merisor67 in Aperitive / Garnituri

Ciupercile le-am scurs de zeama si le-am trecut prin robot. Le-am mai lasat la scurs si dupa. Ceapa am trecut-o prin robot impreuna cu usturoiul si le-am amestecat cu carnea tocata. la fel si...Citeste continuarea

Creste di gallo de a doua zi

Postat de: mihaelar63 in Paste

Am feliat friptura , ceapa ,. usturoiul , zuchini si le-am  prajit usor 2-3minute  in ulei .[ doar atat cat sa fraternizeze gusturile si aromele ]. Am mai pus si rozmarin...Citeste continuarea

Clatite cu vanilie si ciocolata

Postat de: alldaycooking in Dulciuri

Pentru clatite am amesetecat foarte bine laptele cu ou, am adaugat apoi semintele de vanilie, fructoza si faina si am mixat bine compozitia. Din aceasta compozitie am facut 3 clatite. Restul de...Citeste continuarea

Chutney de sfecla rosie cu stafide

Postat de: alldaycooking in Conserve

Sfecla coapta am taiat-o cubulete. Ceapa rosie tocata am calit-o in ulei timp de 1-2 minute. Am adaugat fructoza si stafidele si am lasat inca 1-2 minute sa se caleasca putin. Am adaugat sfecla...Citeste continuarea

Ciocolata alba cu coacaze

Postat de: alldaycooking in Dulciuri

Untul de cacao si untul le-am pus la topit pe baie de aburi. Nu am asteptat sa se topeasca complet untul, am luat de pe foc si am amestecat pana cand s-au topit. Am adaugat laptele praf, cateva...Citeste continuarea

Chiftelute de vinete, dovlecei si...

Postat de: Zamfira in Aperitive / Garnituri

Curatam vanata si dovlecelul, ii taiem cubulete si-i punem la fiert )timp de fierbere 7-8 minute), apoi ii lasam la racit. Mixam la robot dupa ce se racesc, la fel procedam cu ceapa, usturoiul...Citeste continuarea

Cheesecake cu ciocolata alba si...

Postat de: miremirc in Torturi

Crusta : zdrobim biscuitii si ii amestecam cu untul topit. Intr-o forma cu margini detasabile (d=25 cm) unsa cu putin ulei, rasturnam bicuitii si ii presam cu dosul unei linguri. Crema :...Citeste continuarea

Clatite cu sos de vanilie, fructe...

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Preparam clatitele prajindu-le in tigaie. Preparam si sosul de vanilie. Asezam clatita , turnam sosul de vanilie, apoi o cupa de inghetata, fructele de padure, zmeura, afine, mure), inchidem...Citeste continuarea

Ciorba de burta

Postat de: mon in Ciorbe

Burta de vita o dezghetam si o spalam bine. Morcovii si patrunjelul le dam pe razatoare, ardeiul il tocam marunt si calim totul in putin ulei, apoi adaugam apa. Cand incepe sa fiarba adaugam burta...Citeste continuarea

Ciuperci "La vache qui rit"

Postat de: mihaelar63 in Mancaruri de legume

Prajiti carnaciori rondele in ulei pana devin crocanti . Adugati si usturoiul verde tocat , kapia cubulete, amestecand 1-2 min . Adaugati smantana ., 100 ml apa ,ciupercile, cimbrul  si...Citeste continuarea

Cordon blue

Postat de: mon in Aperitive / Garnituri

Pieptul de pui il feliem, invelim carnea in folie si batem usor ca pentru snitele,condimentam cu sare si piper adaugam 1 felie de sunca,1 felie de cascaval si cateva feliute de ardei rulam cu...Citeste continuarea

Clatite cu gem de caise si ciocolata

Postat de: timea in Prajituri

Batem ouale intregi impreuna cu praful de sare, zaharul si zaharul vanilat. Adaugam coaja de lamaie si uleiul si treptat turnam laptele. Apoi incorporam faina amestecand sa nu se formeze cocoloase...Citeste continuarea

Canelloni cu branza de vaci si stafide

Postat de: panacris in Cannelloni

Branza de vaci se amesteca cu zaharul tos, ouale, stafidele, esenta de rom, coaja de lamaie, telemeaua rasa, pana se incorporeza toate ingredientele. Se umplu canelloni cu umplutura de branza. Se...Citeste continuarea

Ciorba taraneasca de legume

Postat de: adela1981 in Ciorbe

Mentionez ca puteti folosi ce legume doriti sau sa mai adaugati in plus, pe langa acestea. Legumele se spala, si se curata. Se taie dupa preferinta sau se dau pe razatoare. Se caleste ceapa in...Citeste continuarea

Crema de usturoi

Postat de: Alinutza80 in Pt. carne

Se curata si se piseaza bine usturoiul cu sarea, pana se face ca o pasta. Apoi se freaca cu uleiul putin cate putin(ca la maioneza) pana se omogenizeaza bine.Pe urma se adauga galbenusurile pe...Citeste continuarea

Crochete de pui cu caşcaval

Postat de: gaby_d in Aperitive / Garnituri

Treceţi carnea prin maşina de tocat. Ceapa o tocaţi marunt. Puneţi pâinea la înmuiat în laptele rece, o lăsaţi câteva minute apoi o stoarceţi bine. Curăţaţi şi...Citeste continuarea

Covoras pufos cu cirese

Postat de: ancutaCH in Prajituri

Se separa ouale.  Ciresele se spala, se scot samburii si se stropesc cu zeama de lamaie si se lasa in sita sa se scurga. Albusurile se bat spuma, dupa care se adauga zaharul in ploaie...Citeste continuarea

Ciocanele de pui cu dovlecei,...

Postat de: panacris in Pui

Ciocanelele se spala, se curata de eventualele pene:), se cresteaza, se asezoneaza de sare si miordenii. Se incinge tigaia doubleta, se pun ciocanelele condimentate, se lasa cca. 10 minute pe...Citeste continuarea

Chiftelute Bavareze

Postat de: Zamfira in Aperitive / Garnituri

Amestecam carnea tocata cu oul, ceapa tocata, usturoi pisat, cartoful razuit, leustean, sare si piper. Formam chiftelute, le dam prin amestec de faina si pesmet.  Prajim chiftelute pe...Citeste continuarea

Clatite cu prune caramelizate

Postat de: alldaycooking in Dulciuri

Am amestecat ingredientele pentru coca de clatite si am omogenizat foarte bine pentru a nu ramane cocoloase. Am copt clatitele in tigaie. Am pus zaharul la caramelizat, apoi am adaugat...Citeste continuarea

Cum se fierbe porumbul

Postat de: iri_love in Mancaruri de post

Cum se fierbe porumbul. Porumbul se desface de panusile de deasupra . Cateva panusi se aseaza pe fundul oalei peste care se aseaza porumbul pe care eu l-am rupt in doua, pentru ca nu incapea in...Citeste continuarea

Castraveti murati

Postat de: iri_love in Muraturi

Castravetii se spala. Se aseza pe fundul borcanului marar uscat, apoi se aseaza castravetii unul langa altul pana se umple borcanul. Se curata usturoiul si i se da drumul in borcan printre...Citeste continuarea

Ciocolata neagra cu migdale si...

Postat de: alldaycooking in Dulciuri

Untul de cacao l-am pus impreuna cu untul sa se topeasca pe baie de aburi. Nu am asteptat ca toate bucatile da fie topite, am luat de foc si am amestecat pana cand au fost topite integral toate...Citeste continuarea

Carne cu sos de morcovi si...

Postat de: alba_zori in Vita

Pregatirea dureaza putin mai mult, dar merita cu siguranta. Mai intai punem bucata de carne intr-o cratita incapatoare, cu toate mirodeniile, uleiul de masline, ceapa, morcovii si o lasam sa...Citeste continuarea

Ciorba acra de fasole pastai cu...

Postat de: gurita_ta2005 in Ciorbe

Ceapa si pastarnacul se adauga in oala de ciorba in apa la fiert. Separat intr-o tigaie se pune ulei de masline, morcovii si telina date pe razatoarea mare, se lasa sa se caleasca dupa care se...Citeste continuarea

Copanele de pui marinate

Postat de: sufletista in Mancaruri cu carne

Carnea se spala si se sterge cu un prosop, Foile de dafin,usturoiul,ghimbirul se piseaza cu pisatorul de usturoi, Se amesteca toate ingredintele dupa care adaugam paharul de vin si se...Citeste continuarea

Chec cu rom si stafide

Postat de: adela1981 in Prajituri

Mixam ouale cu zaharul spuma. Adaugam untul la temperatura camerei.  Apoi adaugam laptele si esenta de rom. Mixam totul si adaugam  faina amestecata cu praful de copt. Spre finalm,...Citeste continuarea

Clatite cu branza

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Separam albusurile de galbenusuri. Mixam spuma galbenusurile impreuna cu zaharul. Punem branza intr-un bol, peste untul si mixam usor. Adaugam cate putin din galbenusurile batute si invartim...Citeste continuarea

Chec de iaurt

Postat de: Mirela_Tilvescu in Prajituri

1. Se unge forma cu margarina si se tapeteaza cu faina . 2. Intr-un recipient se pun ouale,iaurtul,faina,zaharul,uleiul si praful de copt,apoi se bat cu mixerul pana se omogenizeaza...Citeste continuarea

Chisalita

Postat de: mitinita in Conserve

Se scot samburii din prune. Se dau prunele prin robot si se dau la fiert. Daca nu sunt destul de zemoase, se adauga putina apa. Se tina pe foc cam o ora, o ora si jumatate sau pana s-a ingrosat...Citeste continuarea

Corcoduse murate

Postat de: mitinita in Muraturi

Se spala corcodusele si se pun in borcane sterilizate. Eu le sterilizez in cuptor. Se face o solutie din apa si otet si se da in clocot. Se toarna fierbinte peste corcoduse, se inchid borcanele si...Citeste continuarea

Cartofi gratinati

Postat de: Steffy in Aperitive / Garnituri

Spalam bine cartofii si ii punem la fiert in coaja. Cand s-au fiert, ii lasam la racit, apoi ii decojim si ii dam pe razatoare. Dam pe razatoare cascavalul si branza. Ouale le amestecam cu...Citeste continuarea

Cascaval Delaco pane

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Cascavalul se taie felii mai groase cca. 2 cm. in patrate, dreptunghiuri sau triunghiuri, dupa preferinta fiecaruia. Ouale se bat energic, se adauga un praf de sare si 4-5 linguri de faina,...Citeste continuarea

Camembert pane cu dulceata de...

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Ouale se bat energic, se adauga un praf de sare si faina, amestecandu-se ca sa nu se faca cocoloase, cat sa se obtina un aluat mai grosut, ca cel de clatite. Branza camembert se trece prin...Citeste continuarea

Conopida pane

Postat de: panacris in Mancaruri de legume

Conopida se desface buchetele se spala sub jet de apa rece. Intre timp se pune apa la fiert cu putina sare, intr-un vas mare. Cand clocoteste apa se pun buchetele de conopida si se fierb cca. 10...Citeste continuarea

Compot de caise

Postat de: mitinita in Sirop / Compot

Caisele se spala si se scot samburii. Se aseaza caisele in borcan,se umple cu apa si se adauga lingurile de zahar. Se da la dunst,cam 15 minute dupa ce incepe sa fiarba apa. Citeste continuarea

Clatite cu branza de vaci

Postat de: postavaru in Dulciuri

Mixam branza cu zaharul si o parte din lapte, pana devine cremoasa. Adaugam galbenusurile si mixam dupa fiecare.Adaugam restul de lapte si vanilia si mixam. Cernem faina si o adaugam in...Citeste continuarea

Compot cu corcoduse si caise

Postat de: mamaieelena in Sirop / Compot

Corcodusele si caisele se spala cu apa rece. Caiselor se scot samburii si se vor pune intr-o oala pe trei sferturi plina cu fructe si apa sa depaseasca cu 10 cm fructele. Se lasa la fiert si in...Citeste continuarea

Ciulama de dovlecel

Postat de: merisor67 in Mancaruri de legume

Se curata dovlecelul, se taie cubulete si se pune la fiert cu sare. Intre timp se pune ceapa si usturoiul taiate marunt la calint in unt. Cand se coloreaza putin se pune faina si se dilueaza cu...Citeste continuarea

Coronita de branza cu zmeura

Postat de: privatelaura in Prajituri

Se ia o forma de copt, se unge cu putin unt, se tapeteaza cu faina. Branza de vaci si urda se bat bine cu zaharul. Se adauga ouale si grisul, apoi se subtiaza cu laptele condensat. In forma...Citeste continuarea

Chec pufos cu nuci

Postat de: susu in Prajituri

Ouale se scot cu cateva ore inainte din frigider. Separam galbenusurile de albusuri. Presaram putina sare si zahar peste galbenusuri, coaja de lamaie si portocala si esenta de vanilie. Cognacul...Citeste continuarea

Ciorba de verdeturi

Postat de: susu in Ciorbe

Urzicile se curata si se spala in multe ape pana ce apa ramane curata. Verdeturile se spala si ele si se taie potrivit, nici prea mic ca sa raman ceva din ea. Se pun cartofii cubulete in apa...Citeste continuarea

Clatite mexicane

Postat de: privatelaura in Aperitive / Garnituri

Se curata si se spala legumele. Se taie ceapa rondele, ardeiul julien si rosia felii. Intr-o tigaie, se pun doua linguri de ulei masline si se pun la calit ceapa, ardeiul, maslinele, porumbul...Citeste continuarea

Chec zebra cu crema de vanilie

Postat de: LadyCrs in Prajituri

Am taiat in doua blatul, am pus crema si cel de-al doilea blat, am glazurat si am lasat la frigider 2 ore inainte de a fi servita. Citeste continuarea

Chec de post

Postat de: LadyCrs in Prajituri

Amestecam apa cu uleiul, zaharul, faina, praful de copt ( pe care l-am stins cu putin otet) si esenta pana se topeste zaharul. Impartim compozitia in doua : o parte o amesecam cu dulceata si...Citeste continuarea

Cartofi fierți în smântână

Postat de: elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri

Cartofii se curăță de coajă, se spală, se taie felii și se condimentează cu sare și piper. Într-o cratiță ce poate fi pusă și la cuptor, călim usturoiul tocat mărunt...Citeste continuarea

Crap la cuptor cu legume

Postat de: cristeena20 in Crap / Caras

Se curata pestii (daca sunt congelati se decongeleaza) si se cresteaza pe latime. Apoi se sareaza bine, se ung cu pasta de paprica si se pudreaza cu piper. - Legumele se taie julien. -...Citeste continuarea

Caponata Siciliana

Postat de: deliciousflavours in Mancaruri de legume

Oparim 2-3 minute rosiile intregi pentru a le putea decoji usor, apoi le tocam cubulete mai mici si le punem deoparte. Tocam ceapa si o calim in putin ulei de masline, adaugam usturoiul pisat,...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]