A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Cranberry vodka

Postat de: Retetegg in Cocktail

In pahar punem vodka, adaugam suc de merisoare, gheata si lime. Va invit la un pahar! Noroc! Citeste continuarea

Cozonac Coronita

Postat de: VERONICA2607 in Prajituri

ALUATUL: Drojdia cu laptele caldut si  putin  zahar am pus la dospit  20 minute.Albusurile le-am batut spuma cu un praf de sare, apoi am adaugat zaharul, ouale si am batut in...Citeste continuarea

Ciocolata calda de casa

Postat de: SanatateAcasa in Bauturi

Se amesteca faina cu zaharul si cacaua. Se adauga apoi laptele, dar incetul cu incetul, dupa care se pune ciocolata pe foc. Se amesteca usor. Ciocolata se va servi calda, imediat ce o iei de pe...Citeste continuarea

Cornulete cu magiun

Postat de: iri_love in Dulciuri

Pentru inceput am sfaramat drojdia intr-un castronel peste care am adaugat zaharul vanilat si cana de bors. Margarina am lasat-o la temperatura camerei si apoi am taiat-o cubulete si am...Citeste continuarea

Cranberry Orange Muffins

Postat de: AlexJ in Prajituri

Încălziți cuptorul la 180 °. Afinele uscate le așezați  într-un castron cu apa caldă ca să se umfle.      Se amestecă făina, zahărul,...Citeste continuarea

Ciocolata de casa

Postat de: Ubulika in Dulciuri

Intr-o cratita punem la fiert pe foc mic apa si zaharul. Cand incepe sa fiarba mai lasam pe foc siropul 10 minute dupa care adaugam untul si amestecam pentru omogenizare. Dupa ce untul s-a topit...Citeste continuarea

Ciulama de pui

Postat de: mikidaniro in Pui

Punem la fiert pipotele, inimile si putina sare. In alt vas punem pulpele taiate bucati potrivite cu ceapa, putina sare si cateva boabe de piper. Intre timp curatam, spalam ciupercile si le...Citeste continuarea

Cornulete pufoase

Postat de: mimmi in Dulciuri

Incalzim laptele si dizolvam drojdia impreuna cu  1 lingura de zahar. Cernem faina intr-un bol,in mijloc adaugam maiaua,pe margini punem sarea,untura,oul,coaja rasa de...Citeste continuarea

Ciorba taraneasca de pui

Postat de: alinutzika in Ciorbe

Se taie legumele marunt si se calesc la foc mic in f putin ulei (preferabil ulei de masline). Cand sunt calite, se adauga carnea si se lasa si ea putin la calit. Se condimenteaza, apoi se adauga...Citeste continuarea

Copane de pui si cartofi nature

Postat de: tany15 in Pui

Intr-o oala punem la fiert in apa cu sare, carnea oparita si spalata. Dupa ce fierbe se strecoara, se pune deoparte. Intre timp fierbem cartofii in coaja, strecuram apa, curatam cartofii,...Citeste continuarea

Ceai cu "Maramieh" - Ceai cu Salvia...

Postat de: Mihaela11_jo in Bauturi

“Maramiah” (salvia) se culege si se rupe in bucati de cca 4-5 cm; se pune la uscat. Se pastreaza in saculeti de panza sau cutii . Inainte de folosire se spala si se pune...Citeste continuarea

Ciuperci cu ficat de pui

Postat de: gurita_ta2005 in Ficat

Ciupercile se curata de coaja sau se spala foarte bine si se taie feliute subtiri dupa care se pun in tigaia Dry Coocker cu putin ulei de masline si putina apa. Ficatul de pui se curata si se...Citeste continuarea

Ciorba cu perisoare de pui

Postat de: mihaelar63 in Ciorbe

Curatati si spalati legumele . Caliti usor ceapa tocata , morcovul si telina taiate cuburi . Adaugati 3-4 l apa .Sarati . Amestecati ingredientele ptr. perisoare...Citeste continuarea

Chec pufos cu nuca

Postat de: oana_pisicutza16 in Prajituri

Se bat albusurile spuma, dupa care se adauga zaharul si se bate in continuare Galbenusurile se amesteca cu uleiul, dupa care se adauga peste albusuri Se adauga faina si nuca si se...Citeste continuarea

Curry de pui cu cartofi

Postat de: Brindusa in Pui

Incalzeste bine uleiul intr-o tigaie mare. Pune coriandrul si chimionul si prajeste-le 1-2 minute. Adauga ghimbirul si usturoiul si prajeste-le putin, fara sa se arda. Adauga ceapa si aureste-o...Citeste continuarea

Crap cu menta si lamaie

Postat de: mihaelar63 in Crap / Caras

 Crapul curatat si spalat se ,, maseaza '' cu un mix format din ulei , sare , piper , menta si zeama unei lamai . Se lasa la rece minimum o ora.Se impaneaza cu bucatele de usturoi curatat...Citeste continuarea

Ciorba de vacuta,ca la baiatu' acasa.

Postat de: horia in Ciorbe

Se spala carnea si oasele bine,se pun la fiert in apa cu sare,iar cand incep sa fiarba se spumuieste cu supiera de mai multe ori,pana cand "zeama" ramane limpede ,fara spume. Zarzavaturile se...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare de peste

Postat de: Sim0naWorld in Ciorbe

Am tocat legumele marunt. Am pus ceapa la calit in putin ulei, cand si-a schimbat culoarea am adaugat morcovul si pastarnacul tocat marund si rondele. Am lasat 2 minute, apoi am adaugat ardeiul...Citeste continuarea

Cozonaci cu nuca si cacao

Postat de: nadiuta123 in Dulciuri

Intr-o craticioara se incalzeste laptele la foc mic si se adauga zaharul, zaharul vanilat si se lasa sa se topeasca zaharul. Intr-un castron se pun 3 linguri de faina, drojdia si o lingura de...Citeste continuarea

Ciuperci umplute pe pat de friptura

Postat de: marinicayou10 in Aperitive / Garnituri

In primul rand,curatam ciupercutele si rupem coditele.Taiem cubulete mici carnita.Ceapa si usturoiul le tocam marunt.Punem putin ulei intr-o tigaie,adaugam ceapa si carnea.Calim bine.Adaugam...Citeste continuarea

Coltunasi cu branza

Postat de: nadiuta123 in Dulciuri

ALUATUL :Intr-un castron se pun faina, ouale ,sarea si apa treptat amestecand continuu. Cand aluatul este gata se intine foarte bine si se taie cu un pahar. Intr-un alt castron se amesteca...Citeste continuarea

Costite afumate la gratar cu sos de...

Postat de: gurita_ta2005 in Porc

Se taie in bucatele costita afumata, se unge cu ulei si se pune pe gratar sau in tigara tip gratar incinsa. Intre timp se prepara sosul de usturoi tip mujdei cu smantana. Bucatile de costita...Citeste continuarea

Ceva cu legume :)

Postat de: kukibella in Mancaruri de post

am fiert zarzavaturele  şi le-am lasat la racit. drojdia cu un pic de lapte cald ,1/2 de sare,1 lingura de faina le-am amestecat şi le-am lasat la dospit. zarzavaturile se farama se...Citeste continuarea

Clatite cu dulceata de capsuni

Postat de: Dya in Dulciuri

Mixam zaharul impreuna cu untul, cu praful de sare si cu cele 4 oua, la final adaugand si laptele. Incorporam usor, avand grija sa nu ramana cocoloase, faina cernuta impreuna cu praful de copt....Citeste continuarea

Chec aperitiv

Postat de: irena in Aperitive / Garnituri

Se amesteca ingredientele in ordinea de mai sus si se toarna compozitia intr-o tava in care in prealabil am pus hartie de copt.Se coace ptr circa 20 min la 200 C. Citeste continuarea

Chiftelute cu salata de varza

Postat de: iri_love in Aperitive / Garnituri

Pentru prepararea chiftelutelor: se fierb cartofii, se piseaza si se amesteca cu pieptul de pui, marar, cele 2 oua, usturoiul curatat si pisat, faina, sare si piper ..   Din...Citeste continuarea

Cartofi frantuzesti

Postat de: dakris in Aperitive / Garnituri

Cartofii intregi se fierb la aburi si, cand se racesc un pic, se taie felii. Intr-un castron se pun ouale batute, branza telemea rasa, branza fagaras, laptele si cascavalul si se omogenizeaza....Citeste continuarea

Covrigei cu branza

Postat de: diana_k in Aperitive / Garnituri

Drojdia o punem in laptele cald la dospit. Frecam cu mana faina cu branza, untura si margarina pana nu se mai simt cocoloasele, apoi adaugam ouale, smantana si otetul. Framantam bine pana obtinem...Citeste continuarea

Clatite aerate

Postat de: diana_k in Prajituri

Dizolvam  drojdia in putin lapte caldut impreuna cu o lingura de zahar si sarea. O lasam 15 minute sa creasca si face spuma la suprafata.   Intr-un lighenus incapator cernem faina...Citeste continuarea

Ciocanele cu sos de ceapa

Postat de: mikidaniro in Pui

Spalam ciocanelele,le dam cu sare, piper si le punem deoparte. Ceapa o curatam, o spalam si o taiem solzisori. Slaninuta o taiem cubulete mici. Punem un vas pe foc cu un pic de ulei si sotam cca...Citeste continuarea

Cartofi frantuzesti

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Cartofii se spala si se pun la fiert in apa cu putina sare, la foc potrivit, neacoperit, cca. 30 de minute. Ouale se pun la fiert in apa rece cu putina sare cca 6 minute, sa fie mai tari. Dupa...Citeste continuarea

Ciorba de legume

Postat de: Sim0naWorld in Ciorbe

Ceapa tocată mărunt, morcovul tocat şi tăiat rondele, păstârnacul tocat şi tăiat rondele, ţelina tocată mărunt şi ardeiul tocat le-am călit în puţin ulei, pentru...Citeste continuarea

Canelloni improvizati cu spanac si...

Postat de: mihaelaradu in Cannelloni

Spanacul se spala bine, se fierbe si se toaca marunt. Intr-o tigaie calim ceapa si usturoiul, adaugam spanacul, telemeaua, sare si piper dupa gust, amestecand pentru 1-2 minute. Sosul...Citeste continuarea

Ciorba de varza cu costite afumate

Postat de: gurita_ta2005 in Ciorbe

Costita afumata o punem la foc. O lasam un clocot dupa care aruncam apa si punem alta apa curata. Varza se rade pe razatoarea mare, se pune intr-un castron mare si se presara sare, se freaca...Citeste continuarea

Cartofi la cuptor cu pui si ciuperci

Postat de: angyb in Pui

Taiati cartofii cubulete si puneti-i la fiert cu apa sarata. Taiati pieptul de pui cubulete si puneti-l la calit .Cand isi schimba culoarea adaugati vinul si lasati-l sa fiarba la foc lent....Citeste continuarea

Ciorba de perisoare

Postat de: Kadia80 in Ciorbe

Se pun oasele in oala de presiune cu doi litri de apa cu o lingurita de sare rasa si o lingurita cu varf de vegeta; se inchide oala, se seteaza cronometrul la 30 de minute (pentru carnea de...Citeste continuarea

Cod invelit in cartofi

Postat de: mikidaniro in Peste

Pregatim marinata amestecand ingredientele.Spalam pestele,il punem intr-un vas si turnam 3/4 din marinata peste el.Cartofii ii curatam,ii spalam si ii dam taiem felii subtiri de tot,aproape...Citeste continuarea

Ciorbă de cartofi cu ciolan afumat

Postat de: botcrina in Ciorbe

Punem într-o oală la fiert ciolanul tăiat în două. Când este fiert pe jumătate adăugăm în oală legumele tăiaite cubuleţe. După ce au fiert toate punem şi...Citeste continuarea

Clatite banatene

Postat de: miremirc in Prajituri

Crema de branza : intr-un castron amestecam branza de vaci cu 50 g zahar, 1 plic zahar vanilat, stafidele si 1 ou. Cine doreste o crema fina de branza poate utiliza blenderul vertical, apoi...Citeste continuarea

Cremsnit cu zmeura

Postat de: pusikmea in Prajituri

Punem laptele la incalzit. Mixam ouale cu zaharul pana ce devine spuma, adaugam apoi amidonul si vanilia din care se pun doar semintele, omogenizam, dupa care adaugam laptele caldut, turnand in...Citeste continuarea

Ciuperci cu branza de burduf

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Ciupercile se spala bine si se scoate codita de la fiecare, se lasa sa se usuce putin dupa care se umple fiecare cu branza de burduf, iar deasupra se presara putina boia dulce. Tigaia tip gratar...Citeste continuarea

Chocolate Crinkles

Postat de: postavaru in Dulciuri

Mixam ouale cu zaharul pana devin cremoase si se deschid la culoare. Topim ciocolata la foc mic, impreuna cu untul. Dam deoparte si omogenizam apoi lasam putin sa se racoreasca. Adaugam...Citeste continuarea

Crenvursti in aluat

Postat de: Elena_Daria in Aperitive / Garnituri

Intr-un vas punem faina.In mijloc se face un loc in care se pune drojdia si putina apa calduta.Lasam sa dospeasca drojdia(10-15 minute)apoi adaugam putina sare si framantam cu apa calduta.La...Citeste continuarea

Chifle cu parmezan si chimen

Postat de: RuxyRux in Piine

Untul se topeste usor in apa( cei 350 ml). In 100 ml apa se topeste drojdia impreuna cu lingurita de zahar. Faina se cerne in vasul de paine, se face o gropita in mijloc, se pun...Citeste continuarea

Crocantele de pui

Postat de: mikidaniro in Mancare copii

Puiul il taiem fasii subtiri,il punem intr-un vas,adaugam sare,piper,kechup,amestecam bine si lasam deoparte minimum  30 de min. Intr-o punga punem faina,puiul si tinand de gura pungii...Citeste continuarea

Croissante

Postat de: diaconta in Dulciuri

Intreaga procedura va dura destul de mult,asa ca trebuie sa va inarmati cu multa  rabdare.Dar cred ca gandul la rezultatul delicios e un motiv destul de bun. Faina cernuta o amestecam cu...Citeste continuarea

Creveti pane

Postat de: mamaieelena in Fructe de mare

Am decorticat si spalat bine crevetii am sarat si piperat si am dat deoparte pana am pregatit bechamelul .Intr-un bol am pus oul cu un praf de sare si am batut bine cu telul am adaugat si faina...Citeste continuarea

CHEC EXOTIC GLAZURAT CU DULCE DE...

Postat de: kamy in Dulciuri

   Batem bine albusurile.    Mixam bine zaharul, zaharul vanilat cu galbenusurile si un pic de sare, adaugam putin cate putin, uleiul, punem faina amestecata cu praful de...Citeste continuarea

Coaste de porc dulci picante

Postat de: diaconta in Porc

Coastele se condimenteaza cu sare si piper.Din celelalte ingrediente se face un amestec.Ceapa se taie marunt si usturoiul se zdrobeste putin.Coastele impreuna cu amestecul se pun intr-o punga de...Citeste continuarea

Chiftelute la cuptor

Postat de: miremirc in Aperitive / Garnituri

Intr-un castron amestecam toate ingredientele, apoi formam mici bilute pe care le asezam intr-o forma unsa cu ulei si tapetata cu hartie pentru copt. Dam la cuptor pana se rumenesc putin; daca...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]