A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Cus cus cu piept de pui

Postat de: mon in Mancaruri cu carne

Tocam ceapa marut,pieptul de pui il taiem cubulete Pregatim o tigaie in care punem ceapa la calit punem boia apoi adaugam pieptul de pui si lasam 5 minute sa se caleasca impreuna cu ceapa,...Citeste continuarea

Coffee cheesecake (reteta cu nr. 300)

Postat de: mimmi in Dulciuri

Sfarmam biscuitii in robot, adaugam untul topit si omogenizam. Tapetam 4 forme cu folie alimentara, iar jos asezam un strat uniform din compozitia de biscuiti,se dau formele la frigider pana...Citeste continuarea

Ceafa de porc cu cartofi prajiti

Postat de: gurita_ta2005 in Porc

Clatim carnea cu apa ,o lasam putin sa se usuce,dupa care adaugam condimente(piper,vegeta,cimbru,boia dulce)si o punem in tigaie stropita cu ulei de masline si o acoperim cu apa sa se inmoaie....Citeste continuarea

Chec cu nuca de cocos si ananas

Postat de: rodicamaria in Dulciuri

Laptele se pune la fiert.Se ia de pe foc si se adauga nuca de cocos,se amesteca bine si se lasa la racit. Intre timp se amesteca bine untul(la temperatura camerei) cu zaharul si apoi se adauga...Citeste continuarea

Ceafa la gratar pe pat de legume

Postat de: corina241 in Porc

Ceafa de porc am batut-o pe ambete parti in folie de plastic cu ciocanul de snitele si am condimentat-o dupa gust. legumele le-am calit in putin ulei si am stins cu 200 ml supa de vita dupa...Citeste continuarea

Caracatita cu hrean si ceapa rosie

Postat de: panacris in Fructe de mare

Ceapa rosie se curata de coaja si se taie rondele fine. Caracatita se scurge de uleiul in exces din conserva, se rastoarna intr-un castron, se adauga feliile de ceapa rosie, se asezoneaza cu zeama...Citeste continuarea

Ciorba de vacuta cu multe legume 2

Postat de: panacris in Ciorbe

Carnea macra de vacuta se taie patratele, se pune la fiert cu ceapa in apa cu putina sare, la oala minune, cca. o ora. Dupa ce s/a fiert carnea se adauga legumele asortate, foile de dafin, ardeiul...Citeste continuarea

CLATITE CU MERE UMPLUTE CU DULCEATA...

Postat de: iri_love in Dulciuri

Se adauga un praf de sare in lapte, apoi se adauga ouale batute. Separat se spala merele, se curata si se dau pe razatoarea mica care se adauga apoi in compozitia de lapte. Se amesteca cu un tel...Citeste continuarea

Ciorba de peste

Postat de: corina241 in Ciorbe

Preagatim o oala de ciorba de 3-4 litri si umplem cu apa. Tocam legumele: ceapa am taiat-o solzisori, telina si pastarnacul le-am dat pe razatoare, iar morcovul l-am taiat cubulete. Nu am calit...Citeste continuarea

Clatite banatene

Postat de: lia in Dulciuri

Aluatul de clatite se face, mixand foarte bine ingredientele pt clatite, dupa care se prajesc rand pe rand in tigaia incinsa si stropita cu foarte putin ulei.Clatitele prajite pe ambele parti, le...Citeste continuarea

Ciocolata de casa

Postat de: Mariuka in Dulciuri

Se amesteca untul cu laptele praf si cacaua pana cand dispar cocoloasele. Amestecul trebuie sa devina ca o pasta. Separat si face un sirop din zahar si 150 ml apa. Se pune la foc iute pana se...Citeste continuarea

Crap in crusta de susan

Postat de: medioto59 in Peste

Eu am avut un crap la peste 3 kg pe care l-am taiat bucati.Capul si coada le-am pastrat pentru o ciorbica iar restul bucatilor le-am "confectionat" asa cum veti vedea. Spalam bucatile...Citeste continuarea

Clatite cu nes si 2 umpluturi...

Postat de: mihaelaradu in Prajituri

Eu am procedat asa cu aluatul: 1. Intr-un castron am pus faina peste care am turnat usor laptele caldut astfel incat faina s-a incorporat frumos fara cocoloase. Am adaugat cafeaua, zaharul,...Citeste continuarea

Ciulama de pui cu ciuperci

Postat de: Irina in Pui

  Puiul curatat si spalat bine se transeaza si se pune la fiert. Cand se formeaza spuma se curata bine pana ramane supa limpede. Acum se adauga si legumele- taiate daca sunt prea mari sau...Citeste continuarea

Ciorba de ''potroace''

Postat de: Ana_Maria269 in Ciorbe

Intr-o cratita cu 2 l de apa se pune carnea la fiert (aripi, pipote, inimi) cu un strop de sare. Se ia spuma de cate ori este nevoie si se lasa sa fiarba incet. Intre timp se spala...Citeste continuarea

Ciocolata calda de casa

Postat de: krinakrina in Bauturi

Se fierb 200 ml de apa. Separat se pun impreuna 1 lingura de zahar si o jumatate de lingura de apa. Se adauga 4-5 picaturi din esenta de vanilie si 4-5 picaturi din cea de migdale (eu am pus...Citeste continuarea

Cascaval pane

Postat de: pusikmea in Aperitive / Garnituri

Taiem cascavalul felii mai groase. Batem oul cu un praf de sare si piper. Dam apoi feliile de cascaval prin ou, apoi prin faina, din nou prin ou si iar prin faina, apoi dam prin pesmet sau...Citeste continuarea

Costite de porc glazurate cu...

Postat de: Sidy in Porc

Portionam coastele si le taiem in felii dupa osul lor. 1-2 linguri untura le punem la topit intr-o cratita. Coastele taiate le asezonam pe ambele parti si apoi le punem in untura incinsa si...Citeste continuarea

Ciuperci umplute cu branzeturi

Postat de: ela in Aperitive / Garnituri

Dam pielita jos la ciuperci si le taiem coditele. Coditele le tocam cat mai marunt.Taiem marunt si sunca presata si le punem impreuna cu coditele ciupercilor in putin ulei la calit cateva minute....Citeste continuarea

Cartofi cu rozmarin si usturoi la...

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem ca pentru cartofi taranesti. Se pun in punga magica, preparam condimentele si stropim cu ulei de masline. Legam punga si o punem la cuptor la foc mediu timp...Citeste continuarea

Chifle cu unt

Postat de: RuxyRux in Piine

Topim untul in apa si asteptam pana ajunge lichidul caldut. Cernem faina in vasul de framantat si facem o mica gropita la mijloc. Punem drojdia deasupra zaharul si pe margine sarea. Adaugam...Citeste continuarea

Cornuri cu Finetti

Postat de: Camy_gby in Dulciuri

Intr-un bol incapator se pun toate ingredientele in afara de lapte. Se framanta un aluat elastic si nelipicios, laptele adaugandu-se treptat. Se lasa la dospit 1-2 ore, pana cand isi dubleaza...Citeste continuarea

Cartofi cu şuncă şi cârnaţi la...

Postat de: botcrina in Mancaruri cu carne

Se curăţă cartofii şi se taie rondele, şunca se feliază, iar cârnaţul se taie şi el rondele. Ungem o tavă cu puţină untură, aranjăm un strat de cartofi, şi peste...Citeste continuarea

Ciulama de ciuperci

Postat de: Ina in Mancaruri de legume

Ciupercile se curata , se spala si se feliaza, apoi se tin 2-3 minute in apa clocotita ( pe care o vom arunca ), pentru a inlatura o parte din toxine. Curatam un  morcov , il dam pe...Citeste continuarea

Ceafa de porc cu vin si ovaz cu sos...

Postat de: adasev12 in Porc

Intai am facut carnita, ca necesta mai mult timp. Am  amestecat o jum lingurita de condimente pt porc cu o lingura ulei de masline si am uns carnita cu acest amestec. In tigaie am incins ulei...Citeste continuarea

Clatite umplute, in sos de vanilie,...

Postat de: Sidy in Dulciuri

Clatitele se fac dupa reteta preferata a fiecareia.Eu le-am facut fara zahar ( este destul in umplutura si in sos) si cu apa minerala. Intr-un bol mare faramitam branza cu ajutorul unei...Citeste continuarea

Cuib de viespi

Postat de: deliciousflavours in Prajituri

Incalzim putin laptele, cat sa fie caldut, adaugam 1 lingurita de zahar din cele 3 linguri si amestecam putin, dupa care punem si drojdia sfaramata. Lasam sa creasca aproximativ 10 minute, timp in...Citeste continuarea

Ciupercute

Postat de: caroline in Aperitive / Garnituri

Din brinza facem mai multe bilute. Le impartim in mod egal. Dintr-o parte facem piciorul ciupercutelor si din cealalta facem palariile ciupercutelor. Decoram cu bucati foarte mici de ardei rosu....Citeste continuarea

Chec "bicolor"

Postat de: simona119 in Prajituri

Intr-o cratita mai inalta, bateti bine zaharul cu unt pana cand obtineti o pasta omogena. Adaugati apoi pe rand, amestecand continuu, cele 4 oua. Dupa ce ati incorporat primele trei ingrediente,...Citeste continuarea

Crema de zahar ars, cu blat

Postat de: Sidy in Torturi

Intr-un vas termorezistemt punem zaharul pentru caramelizat la foc mic. Adaugam si cativa stropi de apa si lasam sa se caramelizeze zaharul avand o culoare de un auriu inchis, atentie sa nu...Citeste continuarea

Chec din albusuri cu ciocolata si nuca

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Mixam albusurile cu un praf de sare pana se fac spuma, apoi adaugam zaharul si vanilia si mixam pana devin lucioase. Topim untul si jumatate il adaugam la compozitia de albusuri( cand se mai...Citeste continuarea

Chiftelute marocane (de cartofi)

Postat de: CaroleCuisine in Aperitive / Garnituri

Fierbem cartofii in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, ii punem intr-un castron si ii sfaramam cu furculita. Adagam apoi un ou, patrunjel, sare, piper, paprika si usturoiul. Formam chiftelutelele,...Citeste continuarea

Cremsnit vanilat

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Intai am pregatit crema rapid: Am pus laptele la foc mic sa se infierbante,  in el am pus vanilia...am mixat galbenusurile cu un praf de sare apoi cu zaharul si faina plus amidonul. Cu o...Citeste continuarea

Chec

Postat de: caroline in Prajituri

Untul moale (la temperatura camerei) se mixeaza cu 200 gr zahar si cele 2 plicuri de zahar vanilat. Se mixeaza pina obtinem o compozitie cremoasa. Nu e necesar ca zaharul sa se topeasca. Se adauga...Citeste continuarea

Clatite pufoase reteta

Postat de: Giorgia_gio in Dulciuri

Clatite pufoase reteta Ouale se mixeaza bine impreuna cu un praf de sare,zaharul si cu esenta de vanilie,se adauga iaurtul si laptele.Faina se amesteca cu praful de copt,se adauga peste compozitie...Citeste continuarea

Crenvusti in foietaj

Postat de: angyb in Aperitive / Garnituri

Se desface foia de foietaj si se intinde pe o planseta de lucru. Se taie fasii lungi. Crenvustii se taie dupa lungimea dorita si se ruleaza in fasiile de foietaj. Se dau la cuptor pana se...Citeste continuarea

Cartofi frantuzesti

Postat de: pusikmea in Aperitive / Garnituri

Nu am dat cantitati la branza, kaiser si cascaval pentru ca aici se poate jongla usor la cantitate, se pune dupa bunul plac si gust. Spalam cartofii si ii punem la fiert in coaja. Cand intra...Citeste continuarea

Cozonac cu nuca si ciocolata

Postat de: postavaru in Dulciuri

Avem grija ca toate ingredientele sa fie la temperatura camerei. Amestecam drojdia cu 1 lingura de zahar si putin lapte caldut. Lasam 5 minute pana creste putin. Cernem faina intr-un vas si...Citeste continuarea

Ciorba de bureti

Postat de: mamaieelena in Porc

Am spalat si maruntit ficatul si bojogul peste care apoi am pus apa clocotita lasand asa 10 minute si dupa aceea am pus in oala sub presiune la fiert pentru 20-30 de minute.In acest timp am...Citeste continuarea

Cartofi cu piept de pui gratinati

Postat de: mirela0911 in Aperitive / Garnituri

Se spala bine cartofii si se pun la fiert in coaja in apa cu putina sare. Dupa ce au fiert se lasa sa se raceasca si apoi se curata. Pieptul de pui il taiem fasiute si-l punem in cele 2-3 lg...Citeste continuarea

Cartofi umpluti

Postat de: LUK in Aperitive / Garnituri

 Fierbem cartofii in coaja ,pe jumatate,cam 15min dupa ce a inceput sa fiarba apa. Ii scoatem apoi din apa in care au fiert si ii racim in apa rece. Ii taiem pe jumatate pastrandu-le...Citeste continuarea

Cremsnit

Postat de: Oana in Prajituri

Ouale se bat cu zaharul, se adauga apoi amidonul, amestecand cu telul. Se toarna laptele rece, putin cate putin, amestecand continuu tot cu telul. Se pune compozitia pe foc, intr-o craticioara cu...Citeste continuarea

Cartofi umpluti cu oua ochiuri

Postat de: pusikmea in Aperitive / Garnituri

 Spalam cartofii foarte binein jet de apa rece, dupa care ii punem la fiert. Ii lasam pana cand intra fruculita in ei ( nu trebuie sa se fiarba foarte bine, pentru ca urmeaza sa-i bagam la...Citeste continuarea

Coltunasi cu magiun de prune

Postat de: Sidy in Dulciuri

Se face un aluat potrivit de moale, ca si cel pentru taiteii de casa, din faina, oua si 200 ml apa.Se framanta bine, apoi se lasa sa se odihneasca 10 minute, pina beti o cafeluta. Cu...Citeste continuarea

Carnati de casa

Postat de: mihaelab in Mancaruri cu carne

Carnea de porc o tocam dupa care o punem intr-un lighean mai mare.La fel procedam si cu cea de vita dupa care o punem peste cealalta in lighean. Usturoiul il curatam ,il pasam si il punem peste...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare cu zeama de...

Postat de: Ina in Ciorbe

     Cum se prepara Ciorba de perisoare cu zeama de varza murata reteta traditionala Perisoare : Spalam orezul si-l scurgem bine de apa, apoi punem intr-un castron toate...Citeste continuarea

Cartofi Frantuzesti

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Cartofii se pun la fiert in coaja cu apa si sare.Cand sunt gata se scurg de apa si se curata de coaja,dupa care se taie rondele.Tava se unge cu unt si se aseaza rondelele de cartofi.Intr-un...Citeste continuarea

Crema de zahar ars

Postat de: gurita_ta2005 in Dulciuri

  Punem ouale intr-un castron,le batem bine,adaugam laptele si cele 5 linguri de zahar.Pe o farfurie punem 2 linguri de stafide inmuiate in rom,dupa care se adauga in compozitie,adaugam si...Citeste continuarea

Carne de vacuta cu orez

Postat de: mihaelar63 in Vita

 Legumele se curata si se spala .  Carnea si morcovii cuburi sarati  cu apa cat sa fie acoperiti se fierb in oala sub presiune 30 min . Prajiti usor ceapa tocata impreuna cu...Citeste continuarea

Crema pasticera (pasticerilor)

Postat de: simo_brkic in Prajituri

Amestecam bine galbenusurile cu zaharul,faina ,coaja de lamaie, sarea  (putina ,un varf) si foarte incet adaugam laptele.Lasam pe foc mic lent,amestecand mereu pana la obtinerea unei creme...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]