A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ciuperci umplute preparate la...

Postat de: ela in Aperitive / Garnituri

Taiem coditele ciupercilor,curatam de pielita ciupercile.Tocam marunt coditele ,taiem la fel si ceapa.Taiem cubulete mici pieptul de pui dezosat.Punem putin ulei intr-o tigaie in care calim...Citeste continuarea

Chiftele din piept de pui

Postat de: mihaelab in Pui

Dezosam pieptul si-l tocam. Usturoiul l-am pisat marunt si l-am adaugat peste carne impreuna cu oul,cimbru,piperul,sarea,busuiocul si patrunjelul,am amestecat bine compozitia. Am amestecat...Citeste continuarea

Ciuperci umplute (2)

Postat de: postavaru in Aperitive / Garnituri

Curatam bine ciupercile si le rupem coditele. Asezam ciupercile in tava si presaram putina sare in fiecare. Coditele le tocam marunt impreuna cu ceapa verde. Adaugam usturoiul pisat si 2-3...Citeste continuarea

Ciorba de cartofi cu leustean

Postat de: rocsi_1612 in Ciorbe

Intai de toate luam toate legumele si le pregatim. cartofii ii curatam,ii spalam si ii taiem cuburi mai mari. ardeiul rosu si cel galben il spalam si il taiem  cubulete. ceapa o...Citeste continuarea

Chiftele la cuptor din curcan cu...

Postat de: ionix in Curcan

Se dau pe maşina de tocat următoarele ingrediente: ceapa, mărarul, pătrunjelul, ceapa verde, usturoiul verde, carnea de curcan şi cartoful iar apoi se amestecă bine. Se separă...Citeste continuarea

Cremsnit cu ciocolata alba

Postat de: Julie in Prajituri

Margarina si ciocolata se topesc si se lasa sa ajunga la temperatura camerei. Se mixeaza galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina, ciocolata, faina, esenta si apoi laptele caldut, putin cate...Citeste continuarea

Chec pufos cu lamaie si rahat

Postat de: Julie in Prajituri

Se mixeaza galbenusurile cu uleiul, adaugat putin cate putin, ca la maioneza; se amesteca apoi cu zeama si coaja de lamaie. Se bat spuma tare albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, esenta...Citeste continuarea

Ciorba cu legume

Postat de: Dya in Ciorbe

Legumele si ceapa, tocate marunt, se calesc pentru cateva minute, cu untdelemn, apoi totul se stinge cu cei 2 l de apa fierbinte. Cand legumele au fiert, se adauga cartofii curatati si...Citeste continuarea

Cartofi noi condimentati la cuptor

Postat de: carla27carla in Aperitive / Garnituri

Cartofii se spala si se curata de coaja cu un burete de sarma.Se taie in 2 sau in 4 depinde de marime.Intr-un vas se pune ulei de masline ,se adauga cartofii,condimentele si se amesteca.Se pune...Citeste continuarea

Chec din albusuri cu vanilie si...

Postat de: mihaelab in Dulciuri

Albusurile le-am mixat spuma tare apoi am pus zaharul putin cate putin impreuna cu pliculetele de vanilie,apoi am adaugat uleiul mixand in continuare.Adaugam si faina in ploaie si mixam bine....Citeste continuarea

Clatite cu capsune, frisca si sos...

Postat de: divainbucatarie in Dulciuri

Punem la fiert apa cu zahar timp de 4-5 minute pana obtinem un sirop mai gros. Adaugam 200 g capsune pasate, esenta de vanilie si sucul de lamaie. Lasam la foc mic inca 5-6 minute astfel incat sa...Citeste continuarea

Ciorba de peste

Postat de: ela in Ciorbe

Taiem rondele ceapa verde.Curatam morcovii,telina si ardeiul si ii taiem cubulete.Punem legumele in putin ulei si lasam la calit cateva minute.Adaugam apa si cand incepe sa fiarba punem orezul si...Citeste continuarea

Ciorba cu ciolan afumat, leurda si...

Postat de: kamy in Ciorbe

Ciolanul se spala bine si se pune la fiert in kukta.In apa se pune o frunza de dafin si piper macinat.Se fierbe 30 min la foc mic, din momentul in care incepe sa fluiere. Intr-o tigaie se...Citeste continuarea

Cornuri

Postat de: sufletista in Dulciuri

Se cerne faina intr-un castron mai mare, se face gaura in mijloc si se adauga drojdia, sarea, oul, esenta, 3 linguri de zahar, 2 linguri de lapte caldut si se amesteca. Se lasa 15 minute. Se...Citeste continuarea

Cartofi la cuptor cu ciuperci si...

Postat de: vero_closca in Mancaruri cu carne

Se curata cartofii si ciupercile, se spala si se usuca cu un servet de bucatarie. Se unge o tava cu ulei si se aseaza cartofii taiati cubulete, condimentati cu sare piper si cimbru. Deasupra se...Citeste continuarea

Cupe Paradis

Postat de: MyFancyCake in Dulciuri

In cupe sau pahare aranjam fructele. Pentru crema de gris punem 400 ml lapte la fiert. In momentul in care laptele fierbe adaugam grisul amestecat cu 100 ml lapte. Lasam sa fiarba la foc...Citeste continuarea

Chiftelute din cartofi noi

Postat de: medioto59 in Aperitive / Garnituri

Spalam cartofii apoi ii curatam de coaja si ii spalam din nou.Lasam la scurs putin si apoi ii dam prin razatoarea cu gauri mari. Punem cartofii razuiti intr-un vas si apoi ii lasam cateva minute...Citeste continuarea

Cartofi noi la cuptor

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Se spala, curata cartofii noi, apoi se pun in tava de Jena, se ung cu ulei se adauga restul ingredientelor si se amesteca bine.  Se adauga si putina apa si se dau la cuptor pana sunt...Citeste continuarea

Ciuperci in sos tomat

Postat de: sufletista in Mancaruri de legume

Se spala ciupercile si se pun la fiert in apa cu sare Se caleste ceapa si se adauga pasta de tomate desfacuta cu apa. Se adauga usturoiul si la final ciupercile taiate. Se lasa sa fiarba cca...Citeste continuarea

Cartofi frantuzesti

Postat de: kamy in Aperitive / Garnituri

Cartofii spalati bine se fierb cu coaja in apa cu sare pana intra furculita (nu foarte usor)in ei. Se pun la fiert si ouale,10-15 min din momentul in care fierbe apa. Se unge o cratita bine...Citeste continuarea

Cheesecake de ciocolata

Postat de: aziz in Torturi

Biscuitii sfaramati foarte fin se amesteca cu untul topit si se aseaza intr-o forma de tort rotunda. Se preseaza pe fundul tavii si se dau la frigider pina facem crema de branza. Batem frisca...Citeste continuarea

Ciorba de stevie si loboda, reteta...

Postat de: AndreeaMaria in Ciorbe

Cum se prepara Ciorba de stevie si loboda, reteta gustoasa, cu zdrente de ou: Puneti la fiert 2,5 litri de apa. Spalati bine frunzele de stevie,loboda si salata. Daca frunzele sunt prea...Citeste continuarea

Ciorba de porc cu afumatura si tarhon

Postat de: divainbucatarie in Ciorbe

Punem carnea taiata cuburi la fiert in 3 litri de apa. Fierbem timp de 30 de minute, avand grija sa luam spuma de cate ori este nevoie. In acest timp calim carnatii, si kaizerul impreuna cu o...Citeste continuarea

Copane picante in sos de vin si...

Postat de: Sidy in Pui

Indepartam pielita de pe copane, le stergem cu un prosop absorbant si le introducem intr-un vas in care am pus 1/2 din vin, ulei si toate condimentele enumerate. le acoperim si le dam la rece...Citeste continuarea

Ciorba cu cartofi

Postat de: Dya in Ciorbe

Legumele si ceapa, tocate marunt, se calesc pentru cateva minute, cu untdelemn, apoi totul se stinge cu cei 2 l de apa fierbinte. Cand legumele au fiert, se adauga cartofii curatati si...Citeste continuarea

Cozonac cu nuca si stafide

Postat de: postavaru in Dulciuri

Aluatul l-am framantat si de aceasta data cu robotul. Amestecam drojdia cu 50 ml lapte si o lingura de zahar si lasam 10-15 minute pana creste. In vasul robotului am pus faina si restul de...Citeste continuarea

Ciorba de fasole

Postat de: Dya in Ciorbe

Punem fasolea la fiert, avand grija ca dupa 20 de minute de clocotit sa inlocuim apa in care fierbe cu apa proaspata (fierbinte). Intre timp, dupa ce am spalat si curatat legumele, le tocam...Citeste continuarea

Cidru de mere cu mirodenii

Postat de: RuxyRux in Cocktail

Se pun merele in oala, eu am pus in Zepter, astfel ca timpul de fierbere s-a scurtat, apoi se adauga pe rand restul ingredientelor, la sfarsit sucul de mere si apa. Se fierbe la foc foooaaaarte...Citeste continuarea

Chifle pufoase

Postat de: miha in Piine

Se dizolva drojdia cu putina apa calduta, se adauga uleiul, laptele, sarea, zaharul si restul de apa. Faina se adauga cate putin si se framanta aluatul pana se dezlipeste de castron. Aluatul se...Citeste continuarea

Ciorba cu ciuperci

Postat de: ela in Ciorbe

Taiem ceapa rondele,morcovul il curatam si il taiem cubulete,ardeiul la fel.Curatam ciupercile de piele si jumatate le tocam marunt iar cealalta jumatate le taiem felii.Telina o taiem marunt....Citeste continuarea

Cheesecake cu frisca si crema de...

Postat de: cristinne in Prajituri

Preparam blatul din biscuitii sfarmati si 100 de grame unt topit la microunde . Il punem in forma de prajitura si il dam la cuptor 10 minute pana devine crocant Batem frisca lichida pana...Citeste continuarea

Ciorba de urzici

Postat de: burdulea56 in Ciorbe

Urzicile se spala in 3 ape. Intro oala punem uleiul la incins, calim urzicile spalate si scurse de apa pana cand scad si se inmoaie putin, adaugam 1 litru si jumatate de apa, fierbem urzicile...Citeste continuarea

Chec cu migdale si stafide

Postat de: bitza in Prajituri

Stafidele se pun intr-un castron cu apa calda si se tin 1-2 ore,apoi se scurg. Untul/margarina moale se mixeaza cu zaharul si zaharul vanilat pana acesta incepe sa se topeasca,apoi se...Citeste continuarea

Croissante cu ciocolata

Postat de: bitza in Dulciuri

Aluat: Intr-un castron mare se amesteca faina,zaharul si drojdia uscata. In mijlocul fainii se face o adancitura in care se toarna laptele caldut treptat,amestecand cu o lingura. Se...Citeste continuarea

Curcan cu ciuperci si taitei

Postat de: RuxyRux in Curcan

Se taie carnea pe fibra in felii, apoi se prajeste in unt. Separat se calesc ciupercile cu usturoiul in putin unt si se lasa 5 minute la foc mic. Peste carne se toarna o parte din supa,...Citeste continuarea

Chifle cu seminte

Postat de: RuxyRux in Piine

Cernem faina intr-un vas pentru framantat, facem o mica gropita in mijloc si punem drojdia, asezam deasupra zaharul si sarea pe margine. Apoi punem smantana si galbenusurile( la temperatura...Citeste continuarea

Cocktail spumos de fructe

Postat de: Dya in Cocktail

Pasam fructele (pe rand) impreuna cu o lingura de zahar si una de frisca lichida. Separat mixam restul de frisca cu o lingura de zahar, si, o incorporam in inghetata de vanilie,...Citeste continuarea

Cartofi natur

Postat de: mihaelab in Aperitive / Garnituri

Am curatat cartofii si i-am taiat cubulete, dupa care i-am pus la fiert in apa cu delikat. Cand s-au fiert i-am scurs bine, dupa care am adaugat mararul, patrunjelul si untul peste ei si i-am...Citeste continuarea

Ciorba de legume

Postat de: cris2711 in Ciorbe

Spalam legumele,le curatam si apoi le taiem dupa preferinta.Intr-o oala se pun 2-2,5 l apa la fiert si se adauga toate legumele.Se lasa sa fiarba,cand sunt cam pe jumatate fierte se adauga orezul...Citeste continuarea

Ciorba de miel reteta la ceaun

Postat de: Sylvia in Ciorbe

  Preparare : se spala si portioneaza carnea si se pregatesc zarzavaturile pentru ciorba.   Se pune la fiert pentru inceput carnea de miel in apa rece si se adauga sare, piper si...Citeste continuarea

Coji de portocale confiate

Postat de: lira in Dulciuri

Eu cojile de portocale le-am pastrat la frigider pana am adunat un kg. Se indeparteaza partea alba de pe fiecare coaja, dupa care se taie in fasii subtiri. Cojile se pun intr-o oala cu apa si se...Citeste continuarea

Chec aperitiv

Postat de: lira in Aperitive / Garnituri

Ouale se bat ca pentru omleta, dupa care se adauga telemeaua rasa, cubuletele de parizer, faina, piperul si smantana. O tava de cozonac de tapeteaza cu hartie de copt, se pune jumatate...Citeste continuarea

Cremsnit pe stil vechi

Postat de: Furnicuti in Prajituri

Margarina o taiem cubulete si o punem intr-o cratita, impreuna cu 3 linguri de lapte si zaharul. Punem pe foc mic, amestecand mereu, pana cand margarina se topeste si zaharul se dizolva. Lasam sa...Citeste continuarea

Chec cu capsuni si malai

Postat de: Corina33 in Prajituri

Se bat ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul si acesta din urma se topeste (cca 5 minute), apoi se adauga uleiul cate o lingura, iaurtul si se mixeaza bine. Se amesteca faina cu malaiul si cu...Citeste continuarea

Chec din albusuri cu nuca si ciocolata

Postat de: postavaru in Prajituri

Batem albusurile spuma cu un praf de sare. Adaugam apoi zaharul si mixam pana devine spuma lucioasa, ca pentru bezea. Adaugam uleiul, vanilia iar apoi coalja rasa de lamaie si amestecam usor....Citeste continuarea

Cozonacul meu cu nucă

Postat de: gratziela in Prajituri

aluatul: Este bine să pregăteşti toate ingredientele de cu seară (mai puţin laptele) şi să le laşi pe masa din bucătărie. A doua zi, când eşti hotărât să te...Citeste continuarea

Ciorba de pui cu smantana

Postat de: LUK in Ciorbe

 Curatam legumele de coaja ,le spalam si le taiem cubulete.Le punem in apa cu sare si cand fierb adaugam pulpele de pui.Lasam sa fiarba la foc mic 20 min apoi adaugam pieptul de pui taiat...Citeste continuarea

Curcan cu mazare si cartofi

Postat de: postavaru in Curcan

Spalam carnea si o taiem bucati potrivite si condimentam cu sare si piper. Incingem uleiul si punem carnea in ulei pana isi schimba culoarea. Adaugam apoi ceapa taiata rondele si amestecam...Citeste continuarea

Crap in crusta de susan

Postat de: Ina in Peste

  Crapul se curata, se feliaza si se spala feliile foarte bine in apa rece, pentru a indeparta tot sangele. Se scurge bine de apa si se sareaza putin. Intr-un castron amestecam pesmetul...Citeste continuarea

Crochete din branza de burduf

Postat de: Ina in Aperitive / Garnituri

  Amestecam toate ingredientele, framantand pana obtinem un aluat omogen.  Din aluatul obtinut formam bile de marimea unei nuci, pe care le prajim in baie de ulei, pana devin aurii...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]