A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Crumble cu caramel si prune

Postat de: Irina in Dulciuri

Am pregatit intai aluatul: faina impreuna cu praful de sare si zaharul le-am mixat cateva secunde, dupa care am adaugat untul taiat cubulete. Am obtinut un aluat nisipos, pe care l-am presat si...Citeste continuarea

Chiftelute in aluat

Postat de: Corina33 in Vita

Pentru chiftelute: se toaca ceapa sau usturoiul, se da cartoful pe razatoarea mica, se amesteca toate cu oul, carnita, pesmetul, patrunjelul si se condimenteaza cu sare si piper, dupa care formam...Citeste continuarea

Cum se face sucul de rosii

Postat de: reisnaor_2006 in Conserve

               Cum se face sucul de rosii. Se aleg rosii bine coapte, daca se poate din mai multe soiuri, pentru ca sucul sa fie...Citeste continuarea

Ciorba radauteana

Postat de: Irina in Ciorbe

Dupa ce am spalat si curatat puiul l-am transat in bucati si l-am pus la fiert. Dupa ce am am curatat spuma formata la suprafata, am adaugat legumele intregi, curatate si spalate. Am lasat...Citeste continuarea

Cotlet de porc aromat la slow...

Postat de: miha in Slow Cooker

Cotletul de porc se curata de grasime, se spala si se sterge cu un prosop de hartie. Amestecam intr-un vas mierea cu uleiul, sosul de soia si sarea. Cu acest amestec ungem bucata de carne pe...Citeste continuarea

ciorba de cartofi cu pui si taitei...

Postat de: gabrielasfechis in Mancare copii

Intr-o oala de 3 litri punem 2 litri de apa la fiert cu sare. Intre timp curatam  legumele, le spalam si le punem intregi in apa la fiert. Cartofii ii fierbem separat.De asemenea spalam...Citeste continuarea

Ciabatta "Caprese"

Postat de: licurici_lra in Pizza

Am taiat painea in 4 bucati, mozzarella si rosia rondele, iar frunzele de busuioc le-am rupt in bucati mai mici. Am pus ulei de masline pe fiecare bucata de paine, apoi busuiocul,...Citeste continuarea

Crumble cu prune si caramel

Postat de: privatelaura in Dulciuri

Intr-un vas, punem faina, sarea si zaharul si amestecam cu o furculita ca sa se distribuie oarecum uniform. Adaugam untul si incepem sa framantam, la mana, pana obtinem un aluat nisipos, dens. Il...Citeste continuarea

Cotlet cu os, pe pat de legume

Postat de: monicamarton in Porc

Tăiaţi carnea de porc în două bucăţi a câte 200 de grame fiecare. Curăţati, spălaţi şi tocaţi grosier ceapa şi morcovii; spălaţi ardeii, roşiile şi mărarul....Citeste continuarea

Ciocanele crocante de pui

Postat de: CameliaComan in Pui

Spalam copanelele si apoi le oparim in apa fiarta timp de 10 minute. Dupa ce au trecut cele 10 minute le scoatem si le dezpielitam. Punem uleiul la incins intr-o oala mai inalta. Mai intai dam...Citeste continuarea

Coaste de porc la slow cooker...

Postat de: mitinita in Slow Cooker

Se amesteca coastele de porc cu condimentul si se aseaza in vasul de gatit al aparatului Crock-Pot slow cooker Digital 4,7 l . Se toarna apa si se seteaza slow cooker-ul Crock-Pot la 4 ore...Citeste continuarea

Ciorba de porc cu os afumat

Postat de: CameliaComan in Ciorbe

Inainte de toate taiem osul de porc in mai multe bucati. Le spalam bine apoi le punem la fiert. Lasam sa fiarba aproximativ 1 ora. Intre timp tocam legumele marunt. Dupa cca 1 ora schimbam apa si...Citeste continuarea

Ciorbă de potroace la slow cooker...

Postat de: madi_marin in Slow Cooker

Se spală carnea şi se pune în vasul slow cooker-ului Crock-Pot Digital 4,7 l cu 1,5 l apă. Se setează pe aparatul Crock-Pot slow pentru 2 ore. Când timpul a expirat se...Citeste continuarea

Carne de porc si cartofi la cuptor,...

Postat de: licurici_lra in Porc

Am spalat carnea, am taiat-o in 2 bucati mari si am dat-o cu condimente. Cartofii i-am curatat, i-am spalat si i-am taiat in 4, apoi i-am dat cu sare si piper. Am pus carnea si cartofii...Citeste continuarea

Carne de vita in bacon

Postat de: licurici_lra in Vita

Carnea de vita se spala, apoi se taie in bucati mai mari si se condimenteaza cu sare si piper.  Fiecare bucata de carne se inveleste in bacon si se prinde cu scobitori, apoi se...Citeste continuarea

Compot de piersici

Postat de: violeta30 in Sirop / Compot

Spalam borcanele si capacele si le lasam la zvantat pe un prosop uscat. Piersicile le curatam de coaja, le spalam si le taiem felii. Pregatim borcanele pe care le umplem putin mai mult de...Citeste continuarea

Castraveti bulgaresti reteta

Postat de: violeta30 in Muraturi

Se spala borcanele si capacele si se pun la zvantat pe un prosop uscat. Castravetii se spala si se taie coditele. Cu un ac mare sau cu o scobitoare se inteapa castravetii din loc in loc (acest...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare la slow cooker...

Postat de: gaby_d in Slow Cooker

Conecteaza slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4,7 l la sursa de curent. Pregateste toate radacinoasele (ceapa, pastarnacul, telina, patrunjelul) spalandu-le si curatandu-le de coaja. Ceapa...Citeste continuarea

Carne de porc in sos de rosii cu...

Postat de: caroline in Porc

Carnea o spalam si o taiem in cuburi potrivite ca marime .  Punem o tigaie la foc potrivim cu putin ulei. Cand uleiul s-a incins punem usturoiul curatat si bucatile de carne .Dam focul la...Citeste continuarea

Ciorba de fasole pastai

Postat de: mena29 in Ciorbe

Speli si cureti morcovii, radacina de patrunjel, telina si ceapa, le pui la fiert in apa rece. Cand incep sa fiarba, adaugi fasolea spalata si ea, curatata si rupta in bucati mai mici. Dupa 10-15...Citeste continuarea

Ciorba de fasole boabe cu...

Postat de: mena29 in Ciorbe

Cum se prepara Ciorba de fasole boabe cu afumatura, reteta traditionala, gustoasa si usor de preparat: Alege fasolea bob cu bob,spal-o si las-o in apa rece 5-6 ore. Pune afumatura intr-o oala...Citeste continuarea

Cartofi natur cu pulpe de pui la...

Postat de: Alepaty in Mancaruri cu carne

Pulpele de pui se pregatesc astfel: Se condimenteaza cu boia dulce, condimentul de pui, se amesteca bine si se adauga uleiul si apa. Se lasa la marinat ,2 ore de preferabil,dar eu am lasat doar...Citeste continuarea

Ciuperci de roua in sos de smantana...

Postat de: Valclaudia in Sosuri

Pentru piure curatam cartofii de coaja, ii spalam bine sub jet de apa rece si ii punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce fierb cartofii, scurgem apa de pe ei si adaugam untul sau margarina,...Citeste continuarea

Ciorba de fasole rosie cu rosii si...

Postat de: Valclaudia in Ciorbe

Curatam ceapa, morcovii si ardeii. Spalam legumele sub jet de apa rece. Punem 3 linguri ulei de masline in oala, adaugam ceapa tocata si ardeiul taiat bucatele,lasam la sotat cca 2-3 minute....Citeste continuarea

Cheesecake cu ciocolata la slow...

Postat de: miha in Slow Cooker

Biscuitii ii mixam la robot. Adaugam untul topit si mixam pana obtinem firimituri. Branza de vaci se mixeaza cu blenderul vertical impreuna cu laptele condensat, aromele si zaharul pana devine...Citeste continuarea

Ceafa de porc cu ciuperci la slow...

Postat de: rocsi_1612 in Slow Cooker

Spalam carnea, o stergem cu un servetel si o taiem felii potrivit de groase. Curatam ceapa, o tocam, morcovul il decojim si il facem rondele. Spalam ciupercile, le taiem feliute, iar rosiile...Citeste continuarea

Ciorba de pui a la grec

Postat de: gicuta69 in Ciorbe

Puiul se spala, se portioneaza si se pune la fiert in apa cu un praf de sare. Se indeparteaza spuma formata. Se da telina pe razatoare, iar restul legumelor se taie cubulete. Se adauga in oala...Citeste continuarea

Cranțuri cu mieji de seminte de...

Postat de: Ina in Dulciuri

Miejii de seminte de floarea soarelui i-am prajit intai, tinandu-i cca 10 minute la microunde ( reprize a cate 3-4 minute ). Operatiunea se poate face si pe aragaz, amestecand continuu pentru...Citeste continuarea

Cornuri Bratislava (cu umplutura de...

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Cernem faina intr-un bol incapator, facem o groapa la mijloc. Punem sarea si drojdia in groapa formata, adaugam zaharul si turnam laptele caldut. Lasam 5 minute,apoi acoperim amestecul...Citeste continuarea

Chiftele din cartofi cu branza si praz

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Spalam cartofii si ii fierbem in coaja. Dupa ce-i curatam de coaja ii trecem pe razatoarea cu ochiuri mari. Adaugam telemeaua, trecuta si ea pe razatoarea cu ochiuri mici (eu am folosit...Citeste continuarea

Copanele si aripioare de pui crocante

Postat de: Dya in Pui

Spargem cele doua oua intr-un bol, adaugam sare si piper dupa gust si le amestecam usor cu o furculita. Trecem aripioarele si copanelele prin oul batut si apoi prin malai. Le asezam intr-o...Citeste continuarea

Chicken fingers

Postat de: Dya in Pui

Taiem pieptul de pui in fasii subtiri. Intr-un bol, spargem cele doua oua, adaugam sare si piper dupa gust si le amestecam usor. Trecem fasiile de carne prin faina si apoi prin ouale batute....Citeste continuarea

Clatite pufoase reteta cu pepene...

Postat de: timea in Dulciuri

Clatite pufoase reteta Intr-un bol mixam oul impreuna cu sarea si zaharul. Adaugam apoi treptat faina amestecata cu praful de copt alternand cu laptele. Pentru omogenizare folosim un tel....Citeste continuarea

Cum se face sucul de rosii picant

Postat de: Dya in Bulion

Cum se face sucul de rosii. Spalam bine rosiile si ardeii. Curatam coditele, respectiv semintele. Le taiem in bucati si le tocam cu ajutorul robotului de bucatarie. Punem totul la fiert...Citeste continuarea

Ciorba de fasole boabe cu coasta...

Postat de: gicuta69 in Supe/Ciorbe

 Alegem fasolea si o punem cateva ore la inmuiat (de preferat peste noapte) .  O oparim de 3 ori. Aaugam coasta spalata si portionata si lasam sa fiarba impreuna.  In acest...Citeste continuarea

Ciorba de vitel cu legume la slow...

Postat de: timea in Slow Cooker

punem pe fundul vasului cele doua linguri de ulei carnea o taiem cubulete si o adaugam in vas legumele le curatam si le spalam, apoi tocam marunt ceapa si ardeiul, morcovul si...Citeste continuarea

Ciuperci umplute

Postat de: gicuta69 in Aperitive / Garnituri

Curatam si spalam ciupercile, le scoatem cu grija coditele pe care le vom toca marunt. Peste palariile de ciuperci presaram sare si le lasam deoparte. Tocam ceapa, ardeiul si sunca cubulete....Citeste continuarea

Ciorba din gat de vitel

Postat de: Constelatialeu in Ciorbe

Mai intai am spalat carea,os a avut foarte putin,apoi am pus o oala cu apa  pe foc,am pus carnea si un pic de sare si am lasat sa fiarba pana carnea s-a desprins de pe os.Din cand in cand am...Citeste continuarea

Compot de mere cu vanilie

Postat de: cristinutanicolita in Sirop / Compot

Merele se spală, se taie și se curata de sâmburi. Se pun în borcane se adaugă zaharul, zaharul vanilat și apa. Se capseaza borcanele și se bat pana se topește zaharul. Se pun la...Citeste continuarea

Clătite cu pere și nuca de cocos...

Postat de: cristinutanicolita in Dulciuri

Ouăle se bat cu sarea și zaharul. Se adaugă laptele, apa ,esența de vanilie și nuca de cocos, faina și se omogenizează totul.  Perele se spală, se curata de coaja, se dau pe...Citeste continuarea

Cozonac floare cu nutella

Postat de: caroline in Dulciuri

Punem intr-un ibric 100 ml lapte caldut, cubul de drojdie si 3 linguri cu varf cu faina. Amestecam bine si lasam acoperit pentru 10 minute, pana ce drojdia a crescut. Intr-un castron punem...Citeste continuarea

Ciorba de rosii cu paste fainoase

Postat de: Valclaudia in Ciorbe

Curatam si spalam legumele. Punem uleiul la incins in oala, adaugam ceapa tocata marunt si ardeiul kapia taiat bucati, lasam la sotat 23 minute. Adaugam rondelele de morcov si de praz, mai...Citeste continuarea

Clatite cu banane in compozitie

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulciuri

Se bat ouale cu praful de sare si cu zaharul. Se adauga uleiul, laptele, esenta de vanilie si faina si se omogenizeaza. Se adauga bananele taiate pe lungime si apoi feliate si se...Citeste continuarea

Chocolate lava cake

Postat de: Meea in Dulciuri

      Topim ciocolata impreuna cu frisca lichida pe baie de aburi.       Amestecam untul moale (la temperatura camerei) cu zaharul.Incorporam apoi ouale pe rand si...Citeste continuarea

Crispy Strips

Postat de: Meea in Mancaruri cu carne

Spalam si taiem pieptul de pui in fasii mai lungi. Il punem 2-3 ore la frigider (sau cel mai bine peste noapte) in sosul pentru marinata: amestecam laptele,cubul knorr, 1 lingurita de sare, 1...Citeste continuarea

Cheesecake cu mere

Postat de: Meea in Dulciuri

           Punem biscuiti in blender si ii maruntim bine bine.  Apoi amestecam biscuitii cu untul topit si zaharul. Trebuie sa obtineti o...Citeste continuarea

Chicken fingers

Postat de: caroline in Aperitive / Garnituri

Mix-ul de condimente folosit contine: rozmarin, salvie, dafin, usturoi, oregano, patrunjel, busuioc. Pieptul de pui il taiem in doua. Il dezosam si indepartam toata partea grasa si...Citeste continuarea

Copanele in sos usor picant

Postat de: Pungasa_Rogue in Pui

Se curata copanelele, se spala, se dau cu sare si se pun la prajit intr-o tigaie unsa cu ulei. Dupa ce s-au rumenit se adauga pasta de tomate, vinul, apa, boiaua de ardei dulce si ierburile...Citeste continuarea

Clatite cu lamaie si dulceata de afine

Postat de: timea in Dulciuri

Intr-un bol mixam ouale impreuna cu sarea si zaharul. Adaugam apoi treptat coaja de lamaie, faina, laptele, apa si uleiul folosind un tel. Conectam aparatul Panini Maker Breville la priza si...Citeste continuarea

Castraveti de vara murati

Postat de: panacris in Conserve

Castraveții se spală, dacă sunt mai groși se taie în două sau patru. Pe fundul borcanului se așează câteva bețe de mărar, chiar și cu flori. Se așează castraveții...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

ieri la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

ieri la 13:55

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

pe 28.10 la 10:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]