A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ciorba de fasole cu urzici

Postat de: rocsi_1612 in Ciorbe

Fasolea o spalam in doua, trei ape. O punem 3-4 ore la umflat in apa fierbinte,intr-un bol. Curatam ceapa,o spalam si o tocam. Morcovul il curatam si il dam pe razatoarea cu ochiuri mici....Citeste continuarea

Cozze alla marinara

Postat de: gurita_ta2005 in Fructe de mare

Se spala foarte bine midiile, se da chiar cu un burete de sarma pe ele ca sa se curete de tot. Intr-o tigaie wok punem uleiul de masline, condimentele si usturoiul zdrobit, dupa cateva minute...Citeste continuarea

Chiftele

Postat de: CarolaCackesStan in Aperitive / Garnituri

Se maruntesc legumele, se amesteca in carne, impreuna cu celelalte ingrediente. Se formaza bilute ce ce dau prin faina. Apoi se prajesc in ulei Citeste continuarea

Chestnuts Muffins

Postat de: deliciousflavours in Dulciuri

Mixam galbenusurile cu zaharul pana isi dubleaza volumul si se deschide culoarea. Adaugam piureul de castane (congelat) dat prin razatoarea mica si amestecam pana la omogenizare. Incorporam cu...Citeste continuarea

Ciocanele de pui umplute

Postat de: angyb in Pui

Taiati cubulete prosciutto cotto si prajiti un pic dupa care adaugati ceapa si gogosarul taiate marunt. Cand s-au calit adaugati ciupercile (taiate marunt si ele) dupa care adaugati vinul. Cand...Citeste continuarea

Ciorba de salata de padure (untisor)

Postat de: Criss in Ciorbe

Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei. Se pune apa peste ceapa, se lasa sa fiarba si intre timp se spala foarte bine salata si se pune la fiert. Se adauga usturoiul.(eu il dau pe...Citeste continuarea

Chec cu ficatei de pui

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Ficateii ii spalam in cateva ape,apoi ii lasam sa stea 10 minute in apa rece sa mai iese sangele din el. Ouale le mixam spuma. Adaugam piperul,sarea si praful de copt,iar la urma faina....Citeste continuarea

Ciorba de loboda

Postat de: Sim0naWorld in Ciorbe

Loboda am curatat-o si spalat-o bine, in mai multe ape. Ceapa, morcovul, pastarnacul si ardeiul gras le-am tocat marunt si le-am calit in putin ulei. Apoi am adaugat apa calda (cca 6 litri) si...Citeste continuarea

Crema de zahar ars cu cocos

Postat de: gurita_ta2005 in Dulciuri

Se bat ouale cu zaharul brun, se adauga laptele si cocosul. Stafidele se inmoaie cu toate esentele timp de 15 minute si se adauga peste compozitie. Se pun 4 linguri de zahar alb intr-o oala si se...Citeste continuarea

Căpşuni cu mentă

Postat de: madi_marin in Salate

Căpşunile se spală rapid sub jet de apă rece, se scurg, se taie cubuleţe şi se amestecă cu mentă proaspătă tocată. Se poate servi după 10 minute. Poftă bună! Citeste continuarea

Cartofi umpluti cu cabanos la cuptor

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Cartofii ii curatam de coaja si ii spalam. Ii punem intr-o oala cu apa la fiert. Cand incep sa clocoteasca, adaugam un praf de sare si ii fierbem pe trei sferturi. Dupa ce s-au fiert, ii scurgem...Citeste continuarea

Cuşcuş cu chifteluţe şi sos de...

Postat de: botcrina in Mancaruri cu carne

Cuşcuşul Punem uleiul la încins, apoi prăjim puţin cuşcuşul în el, amestecând mereu ca să nu se ardă. Stingem cu apă şi condimentăm cu delikat şi piper, dacă...Citeste continuarea

Căpsunici cu ciocolată

Postat de: LadyCrs in Dulciuri

Este important ca gustoasele căpșuni să aibă codițe pentru a le putea manevra ușor. Le spălăm și le punem pe un șervet la scurs. Între timp topim ciocolata separat la baie de aburi...Citeste continuarea

Ciorba de loboda cu omleta

Postat de: pusikmea in Ciorbe

Se curata si se spala legumele, dupa care se toaca dupa preferinte si se pun in apa cu sare, la fiert. Se spala loboda sub jet de apa rece, se aleg frunzele, pe care le taiem marunt. Cand...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare

Postat de: timea in Ciorbe

Mai intai punem pe foc vasul cu apa. Curatam, spalam legumele. Legumele taiate le punem in apa clocotita si lasam sa fiarba la foc mic. Intre timp pregatim perisoarele din ingredientele...Citeste continuarea

Chiftele

Postat de: MotanLaOale in Mancaruri cu carne

Painea se imoaie in apa si se  stoarce bine bine. Ceapa se curata si se da pe razatoarea mica. Mararul se toaca marunt. Intr-un castron se amesteca ingredientele (mai putin faina) cu...Citeste continuarea

Chifle cu susan

Postat de: diaconta in Piine

Drojdia se lichefiaza cu o lingurita de zahar,putina apa calduta si o lingura de faina.Se lasa sa dospeasca. Faina se cerne impreuna cu sarea intr-un bol.Se face o adancitura la mijloc in care...Citeste continuarea

Clatite cu Dulce de Leche

Postat de: BuburuzaBubu in Dulciuri

Punem toate ingredientele intr-un vas si se mixeaza 3-4 minute la viteza maxima pana se omogenizeaza. Se lasa 20 minute sa se 'odihneasca' aluatul.Intr-o tigaie de teflon(nu f.mare) coacem...Citeste continuarea

Cartofi condimentati si lipie cu...

Postat de: aalliinnaa07 in Mancaruri de post

Lipie; Faina cernuta se pune intr-un castron se adauga o jumatate de lingurita de sare apoi drojdia pe care am dizolvat-o cu ajutorul zaharului. Incepem sa framantam adaugand apa calduta...Citeste continuarea

Clatite cu branza

Postat de: gurita_ta2005 in Dulciuri

Se amesteca cu telul sau mixerul ouale, faina, laptele si un praf de sare, esenta, coaja de portocala si spuma de capsune si 1 lingura de ulei. Se freaca branza de vaci cu smantana, zaharul,...Citeste continuarea

Cotlet la cuptor cu piure de cartofi

Postat de: cocolina in Porc

Cotletul se taie felii de 1 cm grosime si se condimenteaza cu boia dulce, piper si putina sare. Intr-o tava se pune putin ulei, se aseaza cotletul, se adauga 50ml vin, usturoiul taiat felii si se...Citeste continuarea

Cartofi cu branza, si chives la cuptor

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Fierbem cartofii pentru 20- 25 de minute curatati si taiati ca pentru piure, budinca, sufleu sau cum ne place noua. Intr-o tigaie punem uleiul de masline, apoi in el topim untul, adaugam crema...Citeste continuarea

Ciorba ardeleneasca de miel

Postat de: ana77 in Ciorbe

- speli carnea o tai bucati potrivite si o pui la fiert in apa cu sare si aduni spuma imediat ce se formeaza - cureti, speli si toci marunt morcovii, telina si ceapa uscata apoi le adaugi in...Citeste continuarea

Crostini Miez de Lapte

Postat de: Sidy in Aperitive / Garnituri

Taiem painea in felii de 1,5- 2 cm , o stropim cu putin ulei si  asezam feliile intr-o tava pe o hartie de copt.O dam la cuptorul dinainte incalzit la 200 de grade C sa se rumeneasca pe...Citeste continuarea

Creveti la cuptor cu rosii

Postat de: gurita_ta2005 in Fructe de mare

Crevetii se spala cu apa rece, se condimenteaza, fiecare cu ce doreste (eu am pus busuioc, vegeta si piper si ptraunjel marunt). Se stropesc cu ulei de masline si lamaie si se lasa la rece 10...Citeste continuarea

Cozonac cu mac

Postat de: adela1981 in Dulciuri

Faina se cerne intr-un castron mare si inalt si se face o adancitura in care zdrobim drojdia , adaugam o lingurita de zahar si  50 ml lapte caldut, se framanta cu mana  si se lasa maiaua...Citeste continuarea

Cookies cu stafide

Postat de: SanatateAcasa in Dulciuri

Se amesteca fructoza cu margarina si untul. Se adauga cacaua. Se adauga stafidele si putin praf de biscuiti (biscuitii se rup in bucati fine sau se piseaza cu un ciocanel de bucatarie). Se...Citeste continuarea

Cartofi frantuzesti

Postat de: mamaieelena in Aperitive / Garnituri

Cartofii curatati de coaja si taiati cuburi se pun cu apa si sare la fiert. Ceapa se curata si se taie marunt se pune la prajit cu ulei. Se adauga si sare, cand este usor rumena se pune si sunca...Citeste continuarea

Cartofi acordeon

Postat de: alinutzika in Aperitive / Garnituri

Cartofii spalati si curatati de coaja se cresteaza in latime pana mai jos de jumatate. Se condimenteaza bine, inclusiv in crestaturi, apoi se pun in tava de copt. Se stropesc cu ulei, preferabil...Citeste continuarea

Clatite cu gem de afine si Miez de...

Postat de: oana_pisicutza16 in Dulciuri

Intr-un bol se pune laptele, ouale, zaharul, berea si praful de sare si se mixeaza pana se omogenizeaza Se adauga faina pana se formeaza o compozitie putin vascoasa Se adauga putin ulei in...Citeste continuarea

Cheesecake

Postat de: bucatarimcudiana in Dulciuri

Faina,sarea,zaharul, uleiul, branza de vaci si apa minerala se pun intr-un bol si se mixeaza. Se adauga praful de copt, esenta de vanilie, cacao  si coaja de lamaie. Compozitia...Citeste continuarea

Cartofi cu unt si rozmarin

Postat de: timea in Aperitive / Garnituri

Spalam si taiem cartofii in patru sau in doua, in functie de marimea lor Asezam cartofii in tava, turnam peste ei untul topit si presaram rozmarin, sare si piper Dam la cuptorul incins la...Citeste continuarea

Chec din albusuri

Postat de: panacris in Prajituri

Albusurile se bat energic cu un praf de sare, zaharul vanilinat si zaharul tos. Se adauga faina cernuta impreuna cu praful de copt si se amesteca usor pana se inglobeaza faina. Se adauga stafidele...Citeste continuarea

Ciorba de burta

Postat de: Sim0naWorld in Ciorbe

Burta am spalat-o bine, si am lasat-o in apa rece cu otet pentru cateva ore. Piciorusele de porc (dupa ce au fost bine curatate si spalate) le-am pus la fiert, spumandu-le bine-bine. Cand...Citeste continuarea

Cataif cu frisca

Postat de: MotanLaOale in Prajituri

Se unge o tava cu unt din abundenta. Se intinde fideaua intr-un strat mai gros ca sa formeze o foaie. (prima greseala a mea ca l-am pus cam subtire) Se pune tava in cuptorul preancalzit...Citeste continuarea

Cascaval de casa

Postat de: aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri

Se farama branza intr-o cratita si se pune lapte pana da peste ea si se amesteca cu o lingura branza cu laptele. Se pune pe foc si se lasa pana se infierbanta si se alege zerul.(pana se alege...Citeste continuarea

Chec cu cacao si sos caramel

Postat de: marinicayou10 in Dulciuri

Amestecam galbenusurile cu uleiul,apoi cu o cana de zahar si 6 lunguri de apa fierbinte.Amestecam bine si lasam deoparte Batem spuma tare albusurile cu un praf de sare.Adaugam cealalta cana de...Citeste continuarea

Crispy de pui cu sos Thousand Island

Postat de: adriana65 in Aperitive / Garnituri

Într-un bol se amestecă iaurtul, sosul, uleiul de măsline și fulgii de ardei chilli. Pieptul de pui tăiat fâșii de aproximativ 1,5 cm grosime se amestecă cu ceapa tăiată...Citeste continuarea

Cartofi umpluti

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Cartofii se curata de coaja,se spala bine si se taie pe lung in doua.Se scobesc la mijloc,se face o adancitura,se condimenteaza cu sare si piper.Morcovul ras,impreuna cu ceapa verde se pune putin...Citeste continuarea

Cosulete cu vanilie si capsuni

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Crema: Galbenusurile se amesteca la mixer cu zaharul. Se adauga faina si putin lapte sa subtieze compozitia. Laptele se infierbanta si in el se adauga vanilia, Se toarna in fir subtire...Citeste continuarea

Cotlet in crusta de mirodenii

Postat de: grasu64 in Porc

Nimic mai simplu...rabdare sa aveti!!! Spalam carnea si o stergem cu un prosop de hartie. Spalam si taiem marunt ceapa, usturoiul verde si uscat. Intr-un castron amestecam bine toate...Citeste continuarea

Cartofi frantuzesti cu carnati de casa

Postat de: adela1981 in Aperitive / Garnituri

Cartofi  fierti se curata de coaja, se taie rondele sau cuburi,  ( dupa preferinta), ouala se  curata si ele de coaja si se taie  rondele. Se unge un vas termorezistent cu...Citeste continuarea

Crochete din cartofi

Postat de: mamaieelena in Aperitive / Garnituri

Cartofii spalati si cu apa se pun la fiert acoperit(pentru a se fierbe mai rapid).Cand sunt gata se dau la rece apoi cu pasatorul de piure se zdrobesc,se adauga...Citeste continuarea

Chec aperitiv

Postat de: mirela_sagi in Aperitive / Garnituri

Se spara albusurile de galbenusuri. Batem galbenusurile, adaugam branza, smanatana, cubuletele de parizer, salam, sunca, etc. Albusurile le batem spuma si se adauga peste galbenusuri, adaugam...Citeste continuarea

Ciorbă de perişoare de pui

Postat de: DinDragostePentruGatit in Ciorbe

Oasele se spală şi se pun la fiert. După ce au fiert, se scot şi se strecoară supa. De obicei, eu scot şi cărniţa care mai rămâne pe cobii şi o pun în ciorbă în...Citeste continuarea

Cuburi cu branza

Postat de: adriana65 in Aperitive / Garnituri

Se pune pe bain-mare (pe aburi) un vas în care avem laptele și untul. Când lichidul începe să fiarbă se ia vasul de pe foc și se adaugă făina. Se amestecă bine apoi se dă...Citeste continuarea

Cremşnit cu frişcă

Postat de: DinDragostePentruGatit in Prajituri

Crema Se  amestecă ouăle împreună cu zahărul şi laptele; se adaugă în ploaie făina iar compoziţia obţinută se pune pe foc (sau la bain-marie) până se obţine...Citeste continuarea

Chifle chinezesti

Postat de: mitinita in Pui

Intr-un bol se pune laptele caldut ,drojdia si zaharul. Dupa 5 minute se adauga faina,untul si sarea si se framanta un aluat ,care se lasa deoparte pana se dubleaza. Intre timp preparam...Citeste continuarea

Cotlete de berbecut cu caponata...

Postat de: Dan_Alexandru in Oaie

Legumele le spalam si le taiem cubulete ,  Le punem in tigaia incinsa cu putin ulei de masline , le tragem la tigaie , important e ca legumele sa le sotati in putin ulei, altfel isi pierde...Citeste continuarea

Costiţe de porc cu varză la cuptor

Postat de: DinDragostePentruGatit in Porc

  Varza se taie fâşii (eu am tocat-o cu ajutorul robotului); se condimentează (cimbru, boia dulce, iute, foi de dafin, piper boabe, puţin ulei, sare), se pune într-o tavă...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]