A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ciorba de perisoare

Postat de: Elena_Daria in Ciorbe

Dam morcovul pe razatoare iar ceapa o taiem marunt. Punem carnea tocata intr-un castron, adaugam orezul ales si oul. Condimentam cu sare si piper si omogenizam. Din compozitia rezultata formam...Citeste continuarea

Ciorba de burta (2)

Postat de: alinutzika in Ciorbe

Se pune burta taiata fasii lungi si mici la fiert in apa cu ceapa intreaga,dar curatata de coji, ardeii intregi, gulia si telina. In cazul in care puneti os, strecurati zeama si acolo fierbeti...Citeste continuarea

Chec cu iaurt pentru Inaltare si...

Postat de: mamaieelena in Prajituri

Ouale intregi sparte si puse intr-un bol se vor amesteca cu mixerul bine se adauga sare un varf de cutit, zaharul, iaurtul, zaharul vanilat, uleiul. Praful de copt se amesteca cu faina. Se pun 250...Citeste continuarea

Ciorba de pastai (fasole galbena)

Postat de: panacris in Ciorbe

Eu am folosit fasole oparita si congelata, din provizia de anul trecut. Ceapa se curata si se pune la fiert intreaga in apa cu putina sare. Intre timp se curata morcovii si cartofii, se taie...Citeste continuarea

Cheesecake la rece cu dulceaţă de...

Postat de: gaby_d in Prajituri

Blat. Topim untul şi-l amestecăm cu biscuiţii măcinaţi si ciocolata rasă. Pregatim o formă pentru tort cu pereţi detaşabili, ungem fundul formei cu unt şi repartizăm uniform...Citeste continuarea

Cheesecake cu ananas

Postat de: Retetegg in Prajituri

Am maruntit biscuitii in robot, i-am pus intr-un bol si am adaugat peste ei untul topit, nuca macinata si esenta de vanilie. Am amestecat bine. Compozitia obtinuta am pus-o in cratita care a...Citeste continuarea

Chec guguluf marmorat cu branza

Postat de: ela in Prajituri

Separam albusurile de galbenusuri.Albusurile se mixeaza cu un praf de sare pana se intaresc.Adaugam treptat 1/3 din zaharul pudra si se bate pana se topeste zaharul. Mixam untul moale cu...Citeste continuarea

Costite de porc la gratar cu mujdei...

Postat de: iri_love in Porc

Coastel se spala, dupa care se condimenteaza cu sare si piper dupa care se aseaza pe gratar. Din cand in cand se stropesc cu bere si se intorc pe ambele parti pana se patrud foarte bine. Dupa...Citeste continuarea

Cannelloni cu pui

Postat de: rocsi_1612 in Cannelloni

Umplutura: Pieptul de pui il spalam,apoi il dam prin masina de tocat. Ceapa o curatam o spalam si o tocam marunt. Ceapa verde o spalam si o taiem rondele. Morcovul il curata,il spalam si il...Citeste continuarea

Cozonaci

Postat de: mon in Dulciuri

Incalzesti putin laptele apoi pui drojdia, galbenusurile de ou, zaharul si zaharul vanilat. Omogenizezi bine pui coaja de lamaie si faina cat cuprinde (lasi coca putin mai moale). Incepi...Citeste continuarea

Clatite pufoase reteta cu crema de...

Postat de: mimmi in Dulciuri

Clatite pufoase reteta Mixam oul cu zaharul si untul si adaugam laptele si esenta de vanilie. Peste compozitia  cu ou,cernem faina cu praful de copt,cacao si sarea,mixam pana obtinem o...Citeste continuarea

Ciocolata de casa in doua culori

Postat de: butoiaurora76 in Dulciuri

Intr-o cratita pe foc se topeste zaharul in apa obtinand un sirop de consistenta mierii...in functie de cat de mult fierb siropul atat de tare va iesi ciocolata. Se opreste focul si se trage vasul...Citeste continuarea

Chiftelute de dovlecei cu branza feta

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Dovleceii se curata de coaja si se dau pe razatoarea mare. Se pun intr-o sita si se lasa 10 minute la scurs. Intr-un castron se bate 1 ou bine, se pune sare si piper si se adauga dovleceii scursi...Citeste continuarea

Chec cu visine si ciocolata

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Se bat albusurile spuma tare cu sarea, se adauga zaharul si se bate pana se topeste. Galbenusurile se amesteca cu uleiul si esenta de vanilie si se adauga la albusuri, mixand continuu. Se presara...Citeste continuarea

Clatite cu dulceata

Postat de: Zamfira in Dulciuri

Amestecam faina cernuta cu cele doua oua si adaugam treptat laptele si apa minerala pana cand compozitia are consisenta unei smantani mai subtiri. Strecuram compozitia si adaugam otetul si sarea....Citeste continuarea

Codite de porumbel

Postat de: rhapsody in Aperitive / Garnituri

Aluat: 1. Amestecam fainurile cu drojdia. 2. Adaugam laptele si celelelate ingrediente si framantam energic cam 10 min.    3. Lasam la dospit 1 h!...Citeste continuarea

Cozonac din...bile

Postat de: Sidy in Dulciuri

Drojdia sfaramata se pune in 200 ml lapte caldut si 50 g zahar ,la dospit.Cand maiaua a crescut se framinta bine de tot toate ingredientele pentru aluat  aproximativ o ora. In timpul...Citeste continuarea

Cupa de pepene cu fructe si frisca

Postat de: miremirc in Dulciuri

Taiem pepenele galben in jumatate, scoatem samburii, apoi cu o lingurita rotunda decupam mici globulete de pepene, pana ajungem aproape de coaja In jumatatea de pepene asezam caisa taiata...Citeste continuarea

Conopidă gratinată

Postat de: diaconta in Mancaruri de legume

Conopida se desface bucatele,se spala si se fierbe in apa cu sare.Nu trebuie fiarta prea mult.Se scurge de apa. Ouale se bat impreuna cu smantana si laptele.Condimentam cu sare si piper.Punem...Citeste continuarea

Cozonac floare, cu nuca si gem de...

Postat de: lia in Dulciuri

Punem ingredientele in cuva masinii(de paine), exact in ordinea enumerate la aluat. Setam programul pentru framantare si dospire. Daca nu aveti masina, faceti aluatul de mana, exact ca orice aluat...Citeste continuarea

Crap in pesmet a la italiano

Postat de: mihaelar63 in Crap / Caras

Curatati , spalati ,portionati, sarati  crapul pe care il stropiti cu zeama de lamaie. Amestecati pesmetul cu parmezan , sare , piper , pasta Kapia , usturoi si patrunjel tocat . Adaugati...Citeste continuarea

Ciuperci la cuptor cu miez de lapte

Postat de: mihaelar63 in Aperitive / Garnituri

Curatati si spalati ciupercile .Ungeti-le cu ulei . Tocati coditele ciupercilor , prosciuto , usturoiul si rozmarinul si le amestecati cu smantana , sare si piper . Cu aceasta compozitie...Citeste continuarea

Ciocolata de casa

Postat de: LadyCrs in Dulciuri

Se fierb zahărul cu apa. Când ajunge la punctul de fierbere mai lăsăm 5 minute și luam de pe foc. Adăugăm esența și untul ( la temperatura camerei), apoi laptele praf și cacaua și...Citeste continuarea

Cartofi noi cu marar

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert se lasa sa se racoreasca putin si se taie in doua si se pun in ulei de masline incalzit si se lasa cca 7...Citeste continuarea

Chiftelute cu ton si seminte de pin

Postat de: Oana in Ton

Tonul se rastoarna intr-o strecuratoare si se lasa la scurs. Se amesteca apoi cu ceapa taiata foarte fin, patrunjelul, semintele de pin si pesmetul. Se adauga ouale batute bine. Se presara dupa...Citeste continuarea

Curry de porc cu chutney de mango

Postat de: Sidy in Porc

Portionam carnea in cuburi potrivite ca marime. Ardeiul il taiem cubulete iar ceapa si usturoiul le tocam marunt. Sotam ceapa si ardeiul in ulei pina se sticlesc , adaugam usturoiul si...Citeste continuarea

Capsuni trase in ciocolata

Postat de: SanatateAcasa in Dulciuri

Ingredientele pentru ciocolata se freaca, astfel incat sa se obtina dulcea ciocolata. Se pune vasul intr-un altul cu apa fiarta, ca sa se inmoaie. Se prinde cate o capsuna de codita si se scufunda...Citeste continuarea

Chiftelute cu susan si sos tzatziki...

Postat de: Toamna07 in Aperitive / Garnituri

Mod de preparare chiftelute : Dam prin razatoarea mica morcovul si cartoful ,le stoarcem de zeama si le adaugam peste carnea tocata. Usturoiul se zdrobeste,ceapa,mararul si patrunjelul se...Citeste continuarea

Ciorba de burta light

Postat de: mihaelar63 in Ciorbe

Curatati si spalati legumele . Puneti la fiert in apa cu sare, osul de vita spart , burta , morcovul , telina ardeiul rosu-maruntit  ,si ceapa.[ eu am folosit oala sub presiune...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare cu carne de curcan

Postat de: gurita_ta2005 in Ciorbe

Morcovii si jumatate de telina se dau pe razatoarea mica,iar jumatatea de telina ramasa,ceapa alba si pastarnacul se pun la fiert in oala de ciorba.Legumele date pe razatoare se pun la calit in...Citeste continuarea

Clatite umplute cu pui si miez de...

Postat de: rocsi_1612 in Pui

Clatitele: Ouale le mixam spuma cu praful de sare. Incorporam uleiul,apoi punem si laptele treptat. Adaugam praful de copt,iar la urma faina ,treptat. Incingem o tigaie si o ungem cu un...Citeste continuarea

Cod cu sos de mustar

Postat de: gurita_ta2005 in Peste

Fileurile de peste se condimenteaza cu condiment pentru peste,putin rozmarin,se unge cu usturoiul pisat si se stropeste cu putin vin alb,se lasa cca 10 minute.Se curata morcovii si se pun la fiert...Citeste continuarea

Ciorba de fasole cu carne tocata si...

Postat de: aziz in Supe/Ciorbe

  Asa deci incepem prin a praji carnea tocata in cele cateva linguri de ulei, sfaramand continuu cu o lingura de lemn.Cand  este aproape maronie scoatem pe o farfurie.Adaugam ceapa...Citeste continuarea

Cartofi taranesti

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja, in apa rece cu putina sare. Intre timp se curata ceapa, se taie rondele si se pune la prajit in  ulei de floarea soarelui. Cartofii dupa ce au...Citeste continuarea

Cotlet de porc cu ceapa si ardei

Postat de: panacris in Porc

Ceapa se curata, se taie felii, se pune la calit in putin ulei si apa. Ardeiul se curata  se toaca marunt, adaugandu/se la ceapa calita. Cotletele se taie felii, se pun peste amestecul de...Citeste continuarea

Cremă de zahăr ars

Postat de: madi_marin in Dulciuri

Se caramelizează zahărul la foc mic într-o crăticioară cu pereţii mai groşi împreună cu câţiva stropi de apă. Se amestecă să nu se ardă. C-nd e gata se toarnă...Citeste continuarea

Cosulete fragede si gustoase cu...

Postat de: Criss in Prajituri

Cum se prepara Cosulete fragede si gustoase cu nuca si gem Mai intai amestecam faina cu untul taiat cubulete, adaugam zaharul, vanilia, galbenusurile, smantana, bicarbonatul de sodiu stins cu...Citeste continuarea

Cannelloni cu carne

Postat de: angyb in Cannelloni

Pregatim umplutura :Calim ceapa taiata marunt impreuna cu morcuvul razuit si gogosarul taiat cubulete. Adaugam carnea tocata si amestecam bine pana se rumeneste. Adaugam vinul alb si lasam sa...Citeste continuarea

Cremă de brânză cu ardei și mărar

Postat de: LadyCrs in Aperitive / Garnituri

Am tocat ardeiul, mărarul, iar apoi am amestecat toate ingredientele și le-am potrivit de sare și piper. Citeste continuarea

Chili con carne

Postat de: Toamna07 in Mancaruri cu carne

Pentru inceput spalam si taiem cuburi, ardeii,rosiile,ceapa . Usturoiul se taie foarte marunt . Incingem 4 linguri cu ulei de masline si punem carnea la calit pentru 5 minute,apoi adaugam...Citeste continuarea

Ciorba de pui cu salatica [ untisor]

Postat de: mihaelar63 in Ciorbe

Curatati si spalati legumele .Taiati rondele si le caliti 1-2 min in ulei . Turnati in oala 3-4 l apa , sarati si adaugati pieptul de pui . Dupa 20min .verificati daca  carnea e fiarta...Citeste continuarea

Cheesecake cu ciocolata si zmeura

Postat de: gatiticuspor in Prajituri

  Puneti biscuitii intr-o punga de plastic si zdroitii cu un facalet, cat de fin puteti. Adaugati untul topit si amestecati bine avand grija sa nu lasati nici un biscuite uscat.   Puneti...Citeste continuarea

Ceapa murata in otet

Postat de: mihaelar63 in Muraturi

Ceapa se curata se spala si se lasa 24 ore sarata , acoperita cu un servet [ sa se inmoaie . A doua zi se spala , se aseaza in borcane de 400 ml  bine spalate . in fiecare borcan se...Citeste continuarea

Cotlet de porc la cuptor cu salvie,...

Postat de: mihaelar63 in Porc

Spalati cotletul (stiu, se spune ca isi pierde suculenta, dar altfel nu pot) si il feliati. Asezati intr-o tava teflonata . Spalati legumele. Taiati rosiile rondele, ceapa marunt, caciuliile de...Citeste continuarea

Ciorba de varza dulce

Postat de: panacris in Ciorbe

Ceapa se curata, se taie marunt si sepune la calit in ulei cu putina apa. Zarzavaturile se curata, se rad pe razatoarea mare si se adauga la ceapa calita. Ardeii si rosiile se toaca marunt,...Citeste continuarea

Ciorba de rosii cu carne de porc

Postat de: ArianaBala in Ciorbe

-punem carnea intr-o oana cu apa cat sa o acopere putin si lasam sa fiarba cateva minute dupa care schimbam apa, adaugam putina sare si lasam sa fiarba bine pana ce carnea se desprinde de pe os;...Citeste continuarea

Cannelloni cu pui

Postat de: gaby_d in Cannelloni

Umplutura de carne Spalam, dezosam si tocam pieptul de pui. Punem intr-o cratita ulei la incins. Tocam ceapa rondele si o punem peste ulei. Calim 2-3 minute dupa care adaugam si carnea....Citeste continuarea

Crap cu sos quark picant

Postat de: mihaelar63 in Crap / Caras

Rondelele de crap spalate se amesteca intr-un bol mare cu zeama de lamaie , uleiul de masline  sare si boiaua rosie . Asezati pestele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si...Citeste continuarea

Ciorba taraneasca de porc cu...

Postat de: mihaelar63 in Supe/Ciorbe

 Spalati carnea si o taiati cuburi . Curatati si spalati legumele .Taiatil-e cubulete . Puneti totul la fiert in 3-4 l apa sarata.[eu am fiert in oala sub presiune 30...Citeste continuarea

Coasta de porc la cuptor

Postat de: Alinutza80 in Porc

Coasta se portioneza si se aseaza intr-o tava. Intr-un castronel se amesteca uleiul de masline cu sare, piper, cimbru,usturoi pisat si patrunjel uscat.Cu acest amestec se unge  bine coasta,...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]