A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Clatite si nu prea...

Postat de: Onesta in Dulciuri

Intr-un bol se bate oul spuma , se adauga untul , iaurtul si faina , cat sa se obtina o compozitie de consistenta unei smantani groase . Se curata marul si se da pe razatoarea mica , se pudreaza...Citeste continuarea

Crap in crusta la cuptor

Postat de: mihaelar63 in Crap / Caras

Pestele se curata , se spala si se portioneaza rondele . Se amesteca ingredientele pt. marinata . Crapul se  pune in sosul pt . marinata la rece 2-3 ore. Rondelele se tavalesc prin...Citeste continuarea

Ciorba de vacuta cu legume

Postat de: mihaelar63 in Ciorbe

Carnea se spala , se portioneaza cuburi . Legumele se curata , se spala si se taie ce forma doriti . Carnea si legumele se prajesc usor in ulei 3-4 min . Se pun aprox 3l apa , sare +mazarea...Citeste continuarea

Ciorba de porc usoara

Postat de: LUK in Ciorbe

 Carnea se taie cubulete si se pune la fiert la foc mic in apa cu sare si vegeta,spumam daca este nevoie.Dupa ce a fiert 40 min adaugam bulionul si legumele congelate.Mai lasam sa fiarba cu...Citeste continuarea

Ciorba de pui

Postat de: mena29 in Ciorbe

Curatam toate zarzavaturile,le spalam si le taiem marunt.Mai intai punem la fiert morcovul,ceapa si telina.Cind morcovul e fiert pe jumatate adaugam pieptul de pui spalat si taiat in bucati mai...Citeste continuarea

Cocktail cu spumant şi mure

Postat de: ionix in Cocktail

Rupem boabele murelor moi şi le punem în 5 pahare diferite. Punem spumant în fiecare pahar iar peste punem apă tonică. Punem în fiecare pahar câteva boabe...Citeste continuarea

Cartofi crocanti

Postat de: postavaru in Aperitive / Garnituri

Cartofii se spala, se curata si se taie fasii mai groase. Curatam usturoiul si il pisam. Il amestecam cu sare, piper, cimbru, boia si uleiul de masline. Punem mujdeiul format peste cartofi...Citeste continuarea

Cherry thumprints

Postat de: vanilla in Dulciuri

Se freaca untul cu zaharul pana se face spuma, se adauga apoi oul si faina! Trebuie sa rezulte un aluat destul de tare! Se pune la rece ptr juma` de ora, timp in care se preincalzeste cuptorul!...Citeste continuarea

Chec cu banane si ciocolata

Postat de: divainbucatarie in Prajituri

Inainte sa ne apucam sa pregatim checul vom da drumul la cuptor, la 180°C. Intr-un bol amestecam ingredientele solide: faina, praf de copt si zahar vanilat. In alt bol zdrobim banana pana...Citeste continuarea

Christmas Muffins

Postat de: laylalala in Prajituri

1. Incinge cuptorul la 180 ˚ C. 2. Pentru briosele de vanilie , amesteca faina cu praful de copt si un praf de sare. Intr-un vas bate ouale cu zaharul. Adauga esenta de vanilie...Citeste continuarea

Crema de ciocolata la cana

Postat de: laylalala in Bauturi

1. Pune cratita pe foc potrivit toate ingredientele-fara oua- pana cand ciocolata se topeste si se omogenizeaza. 2. Ia cratita de pe foc apoi mixeaza totul intr-un blender impreuna cu...Citeste continuarea

Ciorbica de pui

Postat de: lacrimioara in Ciorbe

Punem spatele de pui la fiert si lasam pana incepe sa dea in clocot. Dam focul mai incet si spumam supa. Dupa ce am spumat supa adaugam legumele taiate, morcovii si parstanacul dat prin razatoare,...Citeste continuarea

Cornulete cu nuca

Postat de: lacrimioara in Dulciuri

Se freaca faina cu 250 grame margarina,( ouale se separa) se adauga galbenusurile, smantana, praful de sare si se framanta pana devine un aluat potrivit. Il imparim in 8 parii si fiecare ...Citeste continuarea

Cotlet de porc cu sos de legume la...

Postat de: mirela0911 in Porc

Se curata si se spala legumele. Morcovii se taie rondele, ceapa, pastarnacul si telina se taie cubulete. Se pune intr-o cratita uleiul la incins dupa care se adauga morcovii si se calesc pana se...Citeste continuarea

Ciorba de lascute

Postat de: mirela0911 in Ciorbe

Se curata morcovii si ceapa si se taie cubulete. Pieptul presat la fel se taie in cubulete si se pun toate la calit in 3-4 lg ulei timp de 5 minute. Se sting cu apa fierbinte si se lasa la fiert....Citeste continuarea

Cornulete cu osanza

Postat de: bitza in Prajituri

"Crema": Osanza se da prin masina de tocat carne si se pune intr-un castron incapator.Peste osanza se pun 400 g faina si se framanta pana se incorporeaza toata faina. Compozitia...Citeste continuarea

Cotlet de porc marinat

Postat de: bitza in Porc

Cotletului i se scoate osul,se bate foarte putin cu ciocanul pentru snitele,se sareaza si se pipereaza. Mustarul se amesteca cu mierea si se omogenizeaza.Cu amestecul de mustar,cu ajutorul...Citeste continuarea

Cornulete cu untura

Postat de: alinutza1983 in Dulciuri

 Din toate ingrediedientele se obtine un aluat omogen, care se lasa la odihnit cca 10 min, apoi se intinde foaie subtire ;  tips: trebuie lucrat intr-o camera rece, pentru ca untura sa...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare rapida

Postat de: ela in Ciorbe

Taiem ceapa verde rondele si o punem intr-o oala cu putin ulei, lasam pe foc 2-3 minute, apoi adaugam apa si lasam sa dea in clocot, apoi punem legumele congelate si cartofii curatati si taiati...Citeste continuarea

Cheesecake Raffaello

Postat de: miha in Torturi

Blat: Biscuitii se macina la robot. Se adauga untul topit si se mixeaza pana compozitia devine ca niste firimituri. Se rastoarna intr-o tava cu margine detasabila si se preseaza foarte bine...Citeste continuarea

Ciorba radauteana

Postat de: adriana_bobu in Supe/Ciorbe

Am curatat legumele si le-am pus intr-o oala cu apa alaturi de pieptul spalat (lasat intreg). Am spumuit si am lasat sa fiarba carnea si legumele cca 40 min.Am scos apoi pieptul si l-am taiat...Citeste continuarea

Chec aperitiv(2)

Postat de: ela in Aperitive / Garnituri

Punem la scurs ciupercile. Taiem ceapa verde rondele. Ardeii ii curatam si ii taiem cubulete. Taiem cubulete sunca presata. Scoatem samburii de la masline. Radem telemeaua si...Citeste continuarea

Cotlet de porc cu varza de...

Postat de: slowfoodcuisine in Porc

Treaba privind cotletul e simpla: il aruncam intr-o tava peste hartie de copt. Punem peste un strop de ulei de masline, sare, piper, rozmarin si il bagam la cuptor. Stie el mai bine ce are de...Citeste continuarea

Ciorba de pui cu brocoli

Postat de: aziz in Supe/Ciorbe

se pune carnea la fiert si se ia spumica. legumele se curata ,rosiile se decojesc in putina apa fierbinte,si se taie cubulete ,pe care le adaugam peste carne si lasam la fiert. buchetelele...Citeste continuarea

Cordon Bleu

Postat de: miha in Aperitive / Garnituri

Pieptul de pui se feliaza. Fiecare jumatate de piept se taie in doua. Vom avea astfel 4 bucati pe care le acoperim cu folie alimentara si le batem cu ciocanul de snitele pana se subtiaza. Se...Citeste continuarea

Chocolate cheesecake cu crema de...

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Intr-un vas amestecam napolitanele zdrobite cu untul si apoi le presam ca blat, in forma de tort detasabila. Dam la rece imediat. Crema: Zdrobim napolitanele. Batem la mixer branza...Citeste continuarea

Confit de canard (rata conservata)

Postat de: Brindusa in Conserve

Prima zi: Presara pulpele de rata bine de tot cu sare, pe toate partile. Pune-le intr-o tava, acopera-le si lasa-le la frigider pana a doua zi (intre 24 si 72 ore) A doua zi: Incalzeste...Citeste continuarea

Castraveti murati

Postat de: stelianaioana in Muraturi

am pus castravetii in borcane(eu am faut in borcan de 4 litri),am adaugat pe rand: sare ,piper,boabe de mustar,,foaia de dafin,hrean,rondele de morcovi,zahar,sare,otet. am umplut borcanul si...Citeste continuarea

Cotlete de porc, pe pat de cartofi

Postat de: Ina in Mancaruri cu carne

   Cartofii i-am curatat, spalat si taiat in bucati marisoare. Am presarat sare, delikat si rozmarin, apoi am azvarlit peste ei bucatile de cotlet condimentate, la randul lor, cu...Citeste continuarea

Cartofi cu piept de pui la cuptor

Postat de: mitinita in Pui

Se curata si se taie cartofii in sferturi si se pun la fiert,dar sa nu-i fierbi de tot. Mijlocul sa ramana inca crud. Se adauga toate ingredientele la cuptor. Inainte de a servi,se poate...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare

Postat de: gaby_d in Ciorbe

Pregatesc perisoarele: intr-un bol amestec bine carnea tocata cu oul, sare piper si o lingura de orez. Pun intr-o oala mare aproximativ 5 l apa. Cu mana umeda formez bilute rotunde din pasta de...Citeste continuarea

Cotlet de porc in sos de vin rosu

Postat de: nadina73 in Mancaruri cu carne

Se prajesc cotletele de porc in tr-o tigaie cu putin ulei fara a se suprapune bucatile. Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti se condimenteaza cu sare si piper.Se adauga si usturoiul taiat...Citeste continuarea

Chiftelute de stiuca

Postat de: vero_closca in Peste

se trece pestele prin masina de tocat si se amesteca cu cartofii si ardeiul taiate cubulete,cu ceapa , usturoiul si mararul tocate fin ,cu oul si celelalte condimente. se amesteca bine si apoi...Citeste continuarea

Cartofi copti

Postat de: alinutza1983 in Aperitive / Garnituri

1. Fierbem cartofii doar pe jumatate ( astfel incat la proba cu furculita aceasta sa intampine oarece dificultate) 2. Cartofii astfel pregatiti ii imbracam cu folie de aluminiu , si, intr-o...Citeste continuarea

Clatite cu bere

Postat de: alinutza1983 in Dulciuri

1. Se spala oul, apoi se sparge intr-un vas adanc; se pune peste ou faina cat cuprinde. se subtiaza cu apa rece si, se continua pana cand se termina faina, apa si berea. 2. Cand amestecul...Citeste continuarea

Chec cu stafide si ciocolata in...

Postat de: stelianaioana in Prajituri

Se bat ouale spuma cu un praf de sare, dupa care se adauga pe rand zaharul. Dupa ce s-au albit si s-au marit in consistenta se pun in masina de paine. Adaugam pe rand faina amestecata cu praful de...Citeste continuarea

Covrigi

Postat de: divainbucatarie in Piine

Amestecam drojdia cu cateva picaturi de lapte si zahar. O lasam sa dospeasca cam 10 minute. Turnam apoi maiaua peste faina, adaugand si restul de lapte, sare si unt. Amestecam bine pana obtinem un...Citeste continuarea

Ciorba de porc

Postat de: lilik in Ciorbe

Taiem carnea cubulete si o punem cu apa la fiert.O lasam sa dea cateva clocote,ii luam spuma si punem in oala morcovul,ceapa si telina tocate. Cand carnea e pe jumatate fiarta adaugam rosiile...Citeste continuarea

Ciuperci Vinoise

Postat de: LUK in Mancaruri de legume

 Ciupercile se scurg de apa si se taie cubulete mici.Se mai scurg inca o data de apa. Intr-o craticioara mai mica punem uleiul si rumenim cateii de usturoi taiati feliute(aveti grija sa nu...Citeste continuarea

Cartofi unguresti cu masline

Postat de: nadina73 in Mancaruri de post

Se fierb cartofii in coaja. Se curata de coaja cand sunt fierti si se taie cubulete mici. Ceapa se toaca si se pune la calit in ulei, se lasa 2-3 minute dupa care se pun cartofii taiati...Citeste continuarea

Crinkles

Postat de: Brindusa in Prajituri

Amesteca untul si zaharul pentru cateva minute. Adauga ouale unul cate unul si amesteca bine dupa fiecare. Adauga esenta si amesteca. Amesteca bine faina cu cacao si...Citeste continuarea

Cotlet de porc marinat in sos de...

Postat de: medioto59 in Porc

Cotletele le batem usor cu ciocanul de snitele .Separat intr-un vas facem urmatorul amestec:se amesteca usturoiul zdrobit  cu busuiocul, patrunjelul, oregano si boiaua.Turnam uleiul putin...Citeste continuarea

Carne, coaste si carnati la garnita

Postat de: kamy in Porc

Carnea cruda am sarat-o f bine si am lasat-o la rece 4-5 zile dupa care impreuna cu carnatii,le-am dat la fum de dimi pana seara. In ceaun,(da de data asta pe aragaz ca a viscolit tare in ziua...Citeste continuarea

Carnati cu afumatura by Ruxy

Postat de: RuxyRux in Mezel de casa

Se spala carnea, se taie bucati apoi toaca impreuna cu usturoiul, se amesteca   cu condimentele, uleiul si se framanta bine o pasta impreuna cu apa( din ochi). Se trece apoi la umplerea...Citeste continuarea

Ciocolata calda pentru copii

Postat de: mitinita in Bauturi

Budinca se amesteca cu 5 linguri de lapte,zaharul si zaharul vanilat. Se pune laptele la fiert,iar cand incepe sa fiarba se se adauga budinca si se amesteca continuu. Daca e prea gros se mai poate...Citeste continuarea

Cartofi la cuptor cu somon

Postat de: comanligia in Aperitive / Garnituri

Cartofii se curata, se spala si se scobesc cu aparatul special, apoi se introduce in fiecare la fundul cartofului cate o bucatica din ce am scobit (ca un capacel ca sa nu iasa compozitia,apoi luam...Citeste continuarea

Coronita cu ciocolata

Postat de: susu in Torturi

Blatul : Se macina nucile care au fost tinute putin la cuptor. Se hidrateaza stafidele in cognac si rom pentru 15 minute. Se separa galbenusurile de albusuri. Untul se taie cubulete si se...Citeste continuarea

Ciuperci sotate

Postat de: susu in Mancaruri de post

Se spala legumele, se taie morcovul rondele subtiri, ardeiul se taie bucati mai mari iar ciupercile felii. Se caleste morcovul in untul topit dupa care se adauga ardeiul si la sfarsit ciupercile....Citeste continuarea

Chili con carne

Postat de: Brindusa in Vita

Incalzeste uleiul intr-o tigaie mare. Pune ceapa si usturoiul si caleste-le pana ce ceapa devine lucioasa. Adauga chimionul, ardeii chili si putina sare. Amesteca Adauga carnea si, la foc...Citeste continuarea

Chocolate chips cookies

Postat de: Brindusa in Prajituri

Amesteca bine untul cu zaharul (cu mixerul) Adauga ouale, pe rand, amestecand dupa fiecare. Adauga esenta si cacao. Amesteca. Adauga faina amestecata cu praful de copt. Amesteca. Cu o...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]