A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Cartofi cu muschi de porc la cuptor

Postat de: ella49 in Porc

Curatam cartofi si ii taiem cuburi.Ii punem intr o tava de yena cu carnea taiata cuburi.Punem 2 linguri de ulei,apa si condimentele.Dam la cuptor aproximativ o ora.  Pofta buna! Citeste continuarea

Choux a la crem

Postat de: ralu_ca in Prajituri

Pentru inceput am preparat crema de vanilie : intr-o cratita potrivita am amestecat  bine ouale cu zaharul, apoi faina si laptele. Le-am pus pe foc si am amestecat continuu pana a inceput sa...Citeste continuarea

Ciorbita din oase de porc

Postat de: Monica1997 in Ciorbe

Se spala carnea si se pune la fiert.Dupa ce da in clocot se arunca prima apa! Intre timp se pune la fiert ceapa,morcovul,telina,ardeiul si pastarnacul tocate cubulete,apoi se adauga si orezul....Citeste continuarea

Chec de post

Postat de: karla in Mancaruri de post

Se amesteca intr-un bol faina + praful de copt. Intr-un alt bol se amesteca zaharul cu zaharul vanilat si cacaoa ,apoi se adauga uleiul si amestecati bine pana se incorporeaza ,iar peste...Citeste continuarea

Capelin prajit cu chiftele de cartofi

Postat de: Anett in Peste

Se curata si se spala bine pestisorii, apoi se condimenteaza si se lasa 10mn, dupa care se trece printr-un amestec de faina, sare si boia de ardei dulce. Se prajesc in ulei incins. Se curata...Citeste continuarea

Carnaciori in aluat de foietaj

Postat de: LadyCrs in Aperitive / Garnituri

Intindem aluatul de foietaj. Taiem fasii pe lung. Taiem cabanosii la dimensiunea dorita. Punem carnaciorul la marginea fasiei si impaturim cam de 3 ori . Asezam foaie de copt in tava...Citeste continuarea

Cheesecake Dukan

Postat de: mimmi in Dulciuri

Prima data ne ocupam de blat : Separam ouale. Mixam galbenusul cu zaharul. Mixam albusurile cu un praf de sare. Adaugam peste galbenus,albusurile si cele 4 linguri de tarate. Amestecam cu...Citeste continuarea

Cozonac cu nucă şi scorţişoară

Postat de: diaconta in Dulciuri

Am pregatit mai întâi aluatul pentru ca va sta la dospit. Drojdia am amestecat-o cu zaharul,am pus laptele caldut(nu fierbinte!!!) si faina si am lasat la dospit. 300 g faina...Citeste continuarea

Cuscus cu soia Inedit

Postat de: TAB1TA in Mancaruri de post

Se fierbe cuscusul conform indicatiilor de pe ambalaj in apa fierbinte cu sare, dupa care se scurge apa. Se fierbe soia in apa fierbinte cu sare in care se adauga condimente dupa preferinta. Se...Citeste continuarea

Ciulama cu pui si ciuperci

Postat de: rocsi_1612 in Pui

Copanele le spalam bine, le indepartam tot puful de pe ele. Pieptul de pui il spala si il taiem bucati potrivite. Ceapa o curatam si o tocam marunt, morcovul il curatam si il taiem rondele....Citeste continuarea

Chec cu visine

Postat de: COSTEO in Dulciuri

Galbenusurile se freaca spuma cu zaharul,laptele si uleiul ,se adauga praful de copt si apoi bicarbonatul stins  cu lamaie,otet sau bors. Mestecam bine pana obtinem un aluat mai gros...Citeste continuarea

Corabioare cu branza

Postat de: antici_gabytza in Prajituri

Cernem faina si in mijloc facem o gaura.Adaugam drojdia dizolvata in laptele caldut si zaharul.Dupa adaugam ouale batute cu sarea,plicurile de zahar vanilat si esenta.Incepem sa framantam adaugand...Citeste continuarea

Chiftele la cuptor

Postat de: dariadeea in Mancaruri cu carne

Am folosit 250 g de carne de porc si 250 de vita pe care le-am dat prin masina de tocat.Cartoful l-am curatat si l-am dat prin masina de tocat,usturoiul la fel.Mararul l-am spalat si l-am tocat...Citeste continuarea

Ciorba de pui "a la grec"

Postat de: dariadeea in Ciorbe

Am spalat carnea de pui(am folosit aripile si pulpele ,pe care le-am portionat) si am pus-o la foc intr-o oala de 4 litri cu un pic de sare.Intre timp am curatat legumele si le-am tocat...Citeste continuarea

Ciorba de salata

Postat de: dantes in Ciorbe

Se spala salata si se taie fideluta,Rumenim usor faina si usturoiul taiat marunt in ulei,adaugam salata si apa cat sa depaseasca cu doi centimetri salata si punem la fiert pana se inmoaie salata. Citeste continuarea

Crema cu SOYGURT cu struguri

Postat de: TAB1TA in Mancaruri de post

Se scurge JOYA Soygurt într-o cârpă curată timp de câteva ore până ce consistenţa sa rămâne mai puţin fluidă (dacă este prea solid, adăugaţi încă un...Citeste continuarea

Chec marmorat reteta de chec pufos...

Postat de: TAB1TA in Prajituri

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat bine cu un praf de sare. Cand albusurile au devenit spumoase adaugam zaharul vanilat si zaharul tos, lingura cu lingura pana obtinem o spuma...Citeste continuarea

Chiftelute din naut

Postat de: nico15 in Aperitive / Garnituri

 Nautul se pune cu o seara inainte la inmuiat in apa rece. A doua zi se scurge bine de apa si se va mixa in robot impreuna cu ceapa, patrunjelul, marar, usturoiul, ceapa verde. Trebuie...Citeste continuarea

Cantuccini(biscuiti italieni)

Postat de: aalliinnaa07 in Dulciuri

Migdalele le asezam pe o tava si le dam la cuptorul incins la 200C timp de 5-10 minute.Intr-un castron punem 2 oua intregi, cele 3 galbenusuri, se bat cu praful de sare apoi adaugam zaharul. Faina...Citeste continuarea

Ciorba acra de pui

Postat de: simona72 in Ciorbe

Carnea o punem in oala de ciorba impreuna cu aproximativ 3 litri apa, depinde cita ciorba vreti sa faceti, le punem pe foc, iar cind aproape da in clocot luam spuma formata deasupra. Cind supa...Citeste continuarea

Covrigi dulci si aromati

Postat de: Alinutza80 in Dulciuri

Aluatul se pregateste asa: se pune drojdia impreuna cu zaharul si laptele caldut intr-un vas si se lasa sa se dizolve atat zaharul cat si drojdia. Se adauga faina in ploaie (nu toata deodata)...Citeste continuarea

Clatite cu dulceata

Postat de: ionela2682 in Dulciuri

-peste albusurile batute spuma adaugam zaharul si zaharul vanilat ,mixam pana devine bezea -incorporam in bezea  galbenusurile amestecate cu ulei . -adaugam faina si omogenizam...Citeste continuarea

Chec tigru

Postat de: diamond in Prajituri

Intr-un bol se mixeaza margarina cu zaharul, zaharul vanilescu si praful de sare... Se mixeaza bine pana se albeste compozitia, apoi se adauga oualele rand pe rand si mixam dupa fiecare. Apoi se...Citeste continuarea

Cartofi evantai cu dovlecei si bere...

Postat de: COSTEO in Mancaruri de legume

Cartofii se curata si se spala ,apoi crestam cartofii pe lungimea lor rondele in asa fel incat cartoful sa ramana intreg. Dovleceii se curata de coaja si se taie rondele ,rondele apoi le...Citeste continuarea

Caras prajit in crusta de malai

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Crap / Caras

Curatati pestele de solzi. Indepartati capetele si intestinele.(treaba sotului ;) Daca pestele este mai mare, taiati în 2, pe lungime, daca e mic ca al meu, lasati-l intreg. Spalati bine...Citeste continuarea

Chec aperitiv cu surimi

Postat de: ianculubita in Fructe de mare

Batem bine ouale cu faina si drojdia, adaugam branza rasa, ulei, lapte iar la urma surimi taiat marunt; rasturnam in forma cu hartie de copt si lasam la foc mic aproape 1h; dupa ce s-a racit se...Citeste continuarea

Cozonaci

Postat de: COSTEO in Dulciuri

Galbenusurile se amesteca cu sarea si se tin la cald .Stafidele se curata  si se pun la inmuiat in rom. Miezul de nuca se alege de impuritati si se da prin masina.Drojdia se amesteca cu 10...Citeste continuarea

Cosulete cu branza

Postat de: antici_gabytza in Prajituri

Amestecam faina cu praful de copt.Adaugam smantana,zaharul,sarea si le mixam impreuna.Apoi adaugam oul batut cu plicul de zahar vanilat.Framantam un aluat atat cat sa se poate modela. Mixam...Citeste continuarea

Ceafa de porc cu suc de rosii si...

Postat de: COSTEO in Porc

Feliile de ceafa le condimentam cu sare ,piper si cimbru pe ambele parti,apoi se lasa deoparte. Ceapa se taie julien ,morcovul rondele  si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei.Punem...Citeste continuarea

Ciocolata de casa cu stafide

Postat de: dariadeea in Prajituri

Mai intai se pun stafidele intr-un vas cu 2 esente de rom.Este de preferat sa se puna cu rom dar eu nu am avut.Se lasa pana se inmoaie bine dupa care se pun la scurs.Trebuie sa fie foarte bine...Citeste continuarea

Clatite cu branza de vaci si...

Postat de: COSTEO in Dulciuri

Faina se cerne si se amesteca cu ouale batute sare si putin lapte.Laptele se adauga treptat pana obtinem o compozitie omogena Tigaia  se unge cu ulei si se incinge bine ,apoi se...Citeste continuarea

Chiftele uriase la gratar cu...

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Porc

In carnea tocata, adugam ceapa rasa, ouale, cateii de usturoi pisati, pesmetul si condimentele. Amestecam bine,astfel incat condimentele sa patrunda bine in carne. Lasam la frigider...Citeste continuarea

Chiftelute de cartof si branza la...

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Cartoful se fierbe curata si taiat bucati mici ca pentru piure....se scurge apoi de lichid si se lasa la racit. Telemeaua se faramiteaza si se amesteca cu iaurtul, cascavalul razuit, cartoful...Citeste continuarea

Ciorbă de fasole uscată cu ciolan...

Postat de: diaconta in Ciorbe

Fasolea o spalam si o lasam în apa rece,de preferat peste noapte sau câteva ore. Astfel se va fierbe mai repede. Fasolea am fiert-o separat în apa cu sare si ceapa taiata...Citeste continuarea

Ciuperci umplute cu soia

Postat de: antici_gabytza in Aperitive / Garnituri

Soia o punem intr-un bol cu apa la hidratat. Morcovul, frunzele de ceapa verde, patrunjelul, piciorusele de la ciuperci le trecem prin robot si le maruntim. Intr-un bol adaugam soia stoarsa de...Citeste continuarea

Cotlet de porc cu legume la cuptor

Postat de: Dea_Dea in Porc

Ceapa se toaca, morcovul se taie rondele, ciupercile se taie felii iar cotletul de porc se taie cubulete. Intr-un vas de yenna se pun ceapa, morcovii, ciupercile, cotletul de porc se presara...Citeste continuarea

Cartofi fierti cu mujdei de usturoi

Postat de: COSTEO in Mancaruri de post

Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja lor, in apa cu sare. Intre timp facem usturoiul ,il curatam si il zdrobim pe cleste ,punem sare si frecam la fel ca la maioneza si treptat punem...Citeste continuarea

Ciorba de loboda

Postat de: Constelatialeu in Ciorbe

Se curata si se spala loboda, apoi se taie mai mica. Ceapa se taie marunt, morcovul si pastarnacul se rad pe razatoarea mica, orezul se spala. Se incinge uleiul si se pune la calit ceapa,...Citeste continuarea

Ciorba de salata verde

Postat de: diana_k in Ciorbe

Sunca, ceapa si usturoiul verde se taie bucatele mici. Salata se spala, se scurge de apa si se taie marunt. Calim sunca in 2 linguri de ulei, cand s-a rumenit punem ceapa si usturoiul verde...Citeste continuarea

Crema de ciocolata cu capsuni (de...

Postat de: rocsi_1612 in Dulciuri

Crema de ciocolata: Intr-un castron punem putin lapte de soia din cei 500 ml. Adaugam zaharul, amidonul si cacaoa, zaharul cu pastai de vanilie si coaja rasa de lamaie. Cu o lingura amestecam...Citeste continuarea

Ciocolată aromată

Postat de: Ade200 in Dulciuri

Într-un castron se cerne făina şi laptele praf şi se omogenizează.  Într-o cratiţă de 3 l se pune zahărul, apa şi zeama de lămâie şi se fierb până...Citeste continuarea

Cartofi la cuptor cu pulpa de porc

Postat de: r3nat02006 in Porc

Pulpa de porc se unge cu ulei si se trece printr-un praf de sare, iar din loc in loc se introduc in interiorul pulpei catei de usturoi. Se lasa la frigider minim 30 min acoperita cu folie...Citeste continuarea

Corăbioare şi împletitură cu...

Postat de: diaconta in Dulciuri

Am pregatit o maia din drojdie,o lingurita de zahar,putin lapte caldut si o lingura de faina.Am lasat sa dospeasca. Ouale le-am batut cu zaharul. Faina cernuta am amestecat-o cu sarea,untul...Citeste continuarea

Cornuri moi cu dulceata

Postat de: antici_gabytza in Prajituri

Cernem faina iar in mijloc facem o gaura si punem mierea,drojdia dizolvata in putin lapte caldut si sarea.Amestecam usor si treptat punem restul de lapte,iar apoi  plicul de zahar si untul...Citeste continuarea

Ciuperci Umplute

Postat de: nico15 in Aperitive / Garnituri

Ciupercile(palariile) se curata de coaja, se scot piciorusele se curata si se toaca marunt. Taiem ceapa verde si usturoiul fasiute si il adaugam peste, maruntim mugurii de pin si fulgii de...Citeste continuarea

Ciorba de primavara

Postat de: RuxyRux in Ciorbe

Spalam si tocam marunt salata, spanacul, loboda, ceapa si usturoiul.  Radem morcovul si taiem cartoful bucati. Incingem uleiul, eu am folosit oala Zepter...adaugam pe rand ceapa si...Citeste continuarea

Clatite americane

Postat de: Alinutza80 in Dulciuri

Se amesteca intr-un bol mare ingredientele uscate: faina, zaharul, praful de copt si sarea. Se lasa deoparte. Intr-un alt bol se bat ouale cu laptele, apoi se pune amestecand continuu, lichidul...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare (de porc) cu...

Postat de: Dya in Ciorbe

Legumele tocate le punem la fiert in 1.5 l apa pentru 20-30 de minute. Adaugam cartofii taiati cuburi si lasam la foc mic, pana cand acestia au fiert suficient. Saram dupa gust, adaugam borsul si...Citeste continuarea

Cornulete cu rahat (reteta de post)

Postat de: ionela2682 in Dulciuri

-In borsul putin caldut dizolvam drojdia -adaugam uleiul,sarea zaharul adaugam faina putin cate putin pana obtinem un aluat potrivit de tare -intindem in foaie subtire,decupam dupa...Citeste continuarea

Cornulete fragede

Postat de: petruta_ionela84 in Prajituri

In faina cernuta se face o gaura in mijloc se adauga untura(calduta)si borsul se dizolva drojdia si bicarbonatul de sodiu si si apoi se adauga zaharul,sarea ,ouale ,coaja de lamaie si vanilia....Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]