A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Chocolate Cake

Postat de: ionela2682 in Prajituri

-se amestecă împreună făină , zahăr , pudră de cacao cernută , praf de copt , bicarbonat de sodiu şi sare . - se dauga   untul topit , apă ,...Citeste continuarea

Conopida cu bacon in sos de ardei

Postat de: Julie in Mancaruri de legume

Conopida se desface in buchetele mai mici si se fierbe in apa cu sare, timp de 5-7 minute. Se scurge de apa si se lasa sa se raceasca. Se formeaza apoi rulouri, infasurand in bacon fiecare...Citeste continuarea

Ciorbita de vacuta

Postat de: roxanabucataras in Ciorbe

Spal carnea bine, o tai cubulete, las si pe os ceva carne si o pun la fiert in apa rece cu putina sare si ulei. Spumez bine cand carnea incepe sa fiarba. Tai legumele cubulete mici, ceapa marunt...Citeste continuarea

Cotlet de porc in crusta de condimente

Postat de: postavaru in Mezel de casa

Taiem cotletul pe lungime. Puteti folosi muschiulet de porc si atunci nu mai este nevoie sa il taiati. Condimentam bucatile de cotlet cu sare si piper. Curatam usturoiul si il pisam. Adaugam...Citeste continuarea

Cartofi frantuzesti

Postat de: brunetica in Aperitive / Garnituri

  Spalam cartofii  ii curatam de coaja si ii dam sub jetul de apa din nou, ii taiem in 2 iar cele 2 bucatia le taiem tot in 2. Intr-o tava punem cele 2 lingurite de ulei de masline si...Citeste continuarea

Cosulete cu mere " imbatate" :)

Postat de: brunetica in Prajituri

  Cernem faina intr-un bol. Incazim laptele cu iaurtul , dar nu il incalzim tare pentru a nu se branzi iaurtul. Topim untul si il lasam la racit. Drojdia o dizolvam cu un pic de lapte si o...Citeste continuarea

Canellonni cu spanac si branza

Postat de: medioto59 in Cannelloni

Ceapa si usturoiul se taie marunt si se calesc in putin ulei.Se adauga spanacul,putina apa sau supa de legume,se condimenteaza cu sare si piper si se lasa circa 10 min. sa fiarba la foc potrivit...Citeste continuarea

Crochete de cartofi cu ciuperci

Postat de: adasev12 in Aperitive / Garnituri

Cartofii se fierb in coaja. Se curata si se dau pe razatoare. Ciupercile se calesc in 3 linguri de ulei de masline impreuna cu ceapa taiata marunt. Se lasa pana se inmoaie bine ciupercile, se...Citeste continuarea

Crostata (tarta) cu mere si panna...

Postat de: adasev12 in Prajituri

Faina se amesteca cu praful de copt si se pune intr-un vas larg. In mijloc se face o gaura si se adauga ouale batute cu zahar si untul la temperatura camerei si uleiul. Se amesteca bine. Se face...Citeste continuarea

Cornulete pufoase cu gem reteta...

Postat de: Criss in Dulciuri

Cum se prepara Cornulete pufoase cu gem reteta simpla si gustoasa Faina o punem intr-un castron, adaugam zaharul, oul, aromele. Incalzim laptele si adaugam o lingurita zahar si cubul de...Citeste continuarea

Chec cu lamaie

Postat de: lacrimioara in Prajituri

Se separa galbenusurile de albusuri, albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Adaugam treptat toata cantitatea de zahar, dupa care punem vanilia, zeama si coaja razalita de la cele 2 lamai....Citeste continuarea

Clatite cu cafea

Postat de: miha in Dulciuri

Cafeaua se poate inlocui cu ness (2 linguri), pe care il vom dizolva intr-o cana cu  apa. Faina se amesteca cu laptele caldut si cafeaua. Vom obtine o compozitie ca o smantana. Se...Citeste continuarea

Crap umplut cu orez

Postat de: medioto59 in Crap / Caras

Pestele se curata de solzi, il golim de intestine, se spala, se lasa la scurs si apoi se condimenteaza cu sare, piper macinat si boia de ardei, atat pe exterior cat si in interior. Se da la rece...Citeste continuarea

Ciorba cu perisoare a la Motan

Postat de: MotanLaOale in Ciorbe

Carnea tocata se pune intr-un castron,se adauga ceapa rasa si scursa, oul, mararul tocat marunt, vegeta, piperul si se amesteca bine. Se pune la frigider 15-20 minute. Zarzavatul se curata...Citeste continuarea

Cotlet de porc in sos de rosii cu...

Postat de: bitza in Porc

Cotletele de porc se condimenteaza cu sare,piper si ierburi. Intr-o tigaie se pun 3 linguri ulei su se rumenesc cotletele pe ambele parti. Ceapa se toaca julien sau bucati nu foarte mici,...Citeste continuarea

Clatite umplute cu banane si crema...

Postat de: adasev12 in Dulciuri

Se prepara aluatul de clatite amestecand toate ingredientele de mai sus...nici o filosofie....Se coc clatitele toate si se lasa sa stea cateva minute, timp in care se prepara crema. Bananele...Citeste continuarea

Ciorba de fasole cu costita

Postat de: Criss in Ciorbe

Fasolea se pune la inmuiat cateva ore. Apoi se fierbe in apa cu sare. Eu am fiert-o si am aruncat apa de doua ori. Astfel e mai usor tolerata si nu baloneaza. Separat se pune apa la fiert. Se...Citeste continuarea

Chec aperitiv

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Ceapa verde se curăţă, se taie mărunt, şunca se taie cubuleţe, caşcavaul se dă pe răzătoarea mare, ciupercile se decongelează, se amestecă şi se pun la călit în ulei,...Citeste continuarea

Chifle umplute

Postat de: brunetica in Mancare copii

Am facut o  omleta din  oua, cu 30 g. branza parmezan si am adaugat sare. Fiecarei chifle i-am  taiat un capac, i-am scos miezul, am  inmuiat chiflele in lapte, le-am umplut...Citeste continuarea

Clatite banatene

Postat de: aziz in Prajituri

 Facem compozitia pentru clatite amestecand ingredientele de mai sus si incingem tigaia unsa cu putin unt sau ulei. Luam cu un polonic din compozitie si prajim clatitele pe ambele parti....Citeste continuarea

Chiftele cu mozzarella

Postat de: adasev12 in Porc

Din ingredientele de mai sus se prepara amestecul de chiftele. Se taie mozzarella cubulete mici, se pune putin ulei intr-un vas la indemana. Se ung mainile cu ulei, se ia putina compozitie si se...Citeste continuarea

Crofne banatene

Postat de: Criss in Dulciuri

Faina se amesteca cu drojdia uscata. Se adauga apoi restul ingredientelor, se framanta aluatul pana devine elastic si nu mai e lipicios. Se acopera cu un prosop si se lasa sa creasca...Citeste continuarea

Cupcakes cu merisoare si crema de...

Postat de: Criss in Prajituri

Punem intr-un bol toate ingredientele cu exceptia merisoarelor, le batem cu mixerul pana rezulta o compozitie cremoasa si lucioasa. Adauga merisoarele pe care le incorpor am in am estec....Citeste continuarea

Chec marmorat cu rosii si avocado

Postat de: postavaru in Aperitive / Garnituri

Mixam ouale cu sare si piper pana isi dubleaza volumul. Amestecam faina cu praful de copt si o adaugam peste oua si mixam pana se incorporeaza. Adaugam treptat uleiul si mixam. Impartim...Citeste continuarea

Clatite banatene

Postat de: ela in Dulciuri

Pregatim aluatul de clatite:amestecam laptele cu faina,apoi la sfarsit punem apa si ouale batute.Lasam 30minute la rece,apoi facem clatitele(daca compozitia este prea groasa,mai punem lapte)....Citeste continuarea

Cotlete ca in " Hateg"

Postat de: brunetica in Mancaruri cu carne

Am prajit cotletele in uleiul incins de masline. Am curatit ceapa , am taiat-o marunt,  am  calit-o  in ulei cu kaizerul taiat felioare. Am taiat  rosiile felii , ardeii...Citeste continuarea

Ciorba de peste cu zeama de varza

Postat de: Bunica in Ciorbe

Se spala pestele si se da deoparte. Legumele se curata , se spala si se pun la fiert . Cand legumele sunt aproape fierte se pun rosiile ( eu le-am dat pe razatoare) sau sucul de rosii. Se...Citeste continuarea

Cartofi prajiti a la Jamie

Postat de: miha in Aperitive / Garnituri

Cartofii se spala foarte bine si se pun la fiert cu tot cu coaja in apa cu sare. Cand sunt fierti se scurg de apa, se trec sub un jet de apa rece si se curata de coaja. Intr-o tigaie...Citeste continuarea

Crantz cu cereale si seminte

Postat de: rodica_m in Dulciuri

Se topeste ciocolata cu 20 gr unt, la foc mic sau la baie de abur. Se topeste si zaharul in alt vas, dupa ce s-a topit adaugam 50 gr de unt. amestecam bine si cu mare atentie, apoi se adauga...Citeste continuarea

Cozonac "ochi de pisica"

Postat de: MIUTA in Prajituri

Se pune drojdia in 50 ml de apa calduta.Se pune putina faina si o lingurita de zahar. Se amesteca si se lasa la dospit 15 minute.Untul se topeste in cuptorul cu microunde.Se framanta maiaua cu...Citeste continuarea

Ciorbă de porc á la grec

Postat de: diaconta in Ciorbe

Legumele se curata si se taie marunt.La ciorba á la grec,imi place sa fie cat mai marunte legumele. Carnea o taiem bucatele si o punem sa fiarba intr-o oala in care am pus apa si...Citeste continuarea

Cartofi umpluti la cuptor

Postat de: anne in Aperitive / Garnituri

Se pun cartofii la fiert, in coaja, la foc mic sa nu se crape. Se lasa sa se raceasca  dupa care ii scobim pentru a-i umple. Eu i-am taiat in doua pentru ca erau mai marisori si i-am lasat...Citeste continuarea

Chec ieftin si rapid cu ciocolata...

Postat de: mihaelaradu in Prajituri

1.Albuşurile se separă de gălbenuşuri şi se bat cu 4 linguri de zahăr până când se obţine o spumă densă, tare. 2. Gălbenuşurile se amestecă cu laptele rece. 3....Citeste continuarea

Cannelloni cu carne de pui, reteta...

Postat de: diaconta in Cannelloni

Cum se prepara Cannelloni cu carne de pui, reteta delicioasa si aromata, pe placul tuturor: Incepem cu prepararea umpluturii de carne.Tocam carnea.Morcovii ii curatam si razuim. Intr-o...Citeste continuarea

Chiftelute de curcan cu parmezan la...

Postat de: Oana in Curcan

Carnea de curcan spalata si stearsa cu un servet de hartie se toaca. Legumele se curata de coaja, se spala si se razuiesc sau se maruntesc la robot. Se amesteca crude  cu carnea, se adauga...Citeste continuarea

Cornuri cu gem

Postat de: Bunica in Dulciuri

 Se pregateste o maia din drojdie+2 linguri zahar + 1 lingura de faina si se lasa la crescut circa 15-20 min. Margarina, laptele batut, zaharul care a ramas,vanilia, maiaua si 450 g faina se...Citeste continuarea

Chifle cu branzica si seminte de in

Postat de: mimmi in Piine

Lasam branza de vaci la scurs,intre timp punem cca 50 ml apa la fiert. Cand da in clocot stingem focul si punem semintele de in in apa sa se umfle. Drojdia o amestecam cu 1 lingurita zahar,1...Citeste continuarea

Chiftelute

Postat de: brunetica in Mancaruri cu carne

Curatam legumele de coaja, le spalam si le dam prin razatoarea cea mica , le scurgem de zeama si le asezam intr-un bol. Adaugam carnea tocata , ouale, grisul, mararul, sare, piper si...Citeste continuarea

Chiftelute de peste la cuptor

Postat de: mimmi in Pangasius

Macinam carnea de peste si o amestecam cu oul,usturoiul pisat,patrunjelul tocat,sare,piper,boia si pesmet cat cuprinde(sa fie "legata"compozitia) Se formeaza mingiute care se pun pe...Citeste continuarea

Cici

Postat de: Elena_Daria in Paste

Se fierbe fasolea in apa cu sare. Dupa ce s-a fiert strecuram boabele de fasole, iar apa in care s-a fiert se pune deoparte. Se pregatesc cici: intr-un vas se pune faina, sarea si apa cat...Citeste continuarea

Cornuri cu ciocolata

Postat de: anne in Prajituri

Se bat cele 3 oua cu mixerul dupa care se adauga pe rand zaharul, laptele caldut, uleiul, drojdia si praful de copt amestecandu-se bine de fiecare data. Dupa ce se adauga aceste ingrediente...Citeste continuarea

Cas de gutui

Postat de: danakarin in Dulciuri

Gutuile se sterg, se taie in sferturi si se pun la fiert cu seminte si cotoare cu tot pentru ca aceasta parte a fructului contine cea mai mare cantitate de pectina. Dupa ce s-au inmuiat, dupa...Citeste continuarea

Conopida pane

Postat de: luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri

Conopida se rupe buchetele si se pune in apa , se lasa 30-60 min in apa pentru a lasa imporitatile. Apoi se pune apa la fiert se adauga sare si usturoi catei (optional) si se lasa sa fiarba...Citeste continuarea

Cus-cus cu legume reteta simpla si...

Postat de: Criss in Mancaruri de legume

Cum se prepara Cus-cus cu legume reteta simpla si gustoasa de post Ceapa se taie rondele, ardeiul si ciupercile feliute si morcovul, bastonase. In uleiul de masline, calim mai intai ceapa...Citeste continuarea

Cornuri

Postat de: brunetica in Prajituri

Topim margarina cu uleiul si lasam la racit . Drojdia o dizolvam in un pic de bors si o amestecam cu zaharul . Adaugam margarina cu restul de bors , cu esenta si amestecam bine dupa care...Citeste continuarea

Chiftelute la cuptor

Postat de: SENO in Aperitive / Garnituri

Se amesteca toate ingredientele bine de tot si cu mana uda se formeaza chiftelute rotunde sau ovale. Se pune in tava hartie de copt si se aseaza frumos chiftelutele cu putina distanta intre...Citeste continuarea

Clatite cu gem si ciocolata

Postat de: jolygina in Prajituri

Frecam galbenusul cu sarea ,adaugam laptele ,apa minerala ,dupa care amestecam bine ,adaugam faina si praful de copt iar cand toate sunt incorporate amestecam cu o spatula albusurile batute spuma...Citeste continuarea

Cornulete cu nuci

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Se framanta faina cu untul, apoi se adauga restul ingredientelor si se framanta totul la un loc, smantana adaugandu-se atat cat sa iasa un aluat potrivit. Se intinde aluatul in foaie subtire de...Citeste continuarea

Cornulete cu gem

Postat de: diana_k in Prajituri

Dizolvam drojdia in laptele caldut , adaugam o lingura de zahar si 100g faina Lasam 10 minute sa dospeasca. Punem faina cernuta in masina de paine, turnam laptele cu drojdia si pornim...Citeste continuarea

Clătite cu brânză dulce

Postat de: carmenvlad in Aperitive / Garnituri

Ouăle se bat cu un tel împreună cu un praf de sare. Se cerne făina, se amestecă cu praful de copt și se dizolvă cu apa minerală. Se pune peste compoziţia de ouă. Apoi se adaugă...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]